Baráti beszélgetések
4 posters
24 / 40 oldal
24 / 40 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Nagyon nem irigylem most Etelkát sem.Böbe51 írta:Judit írta:Na, akkor téged is kiborított a szél, engem is:( Le is feküdtem, mert én is úgy éreztem, hogy nem jó a fejem. Arra keltem föl, hogy fázok. Naná! Ki volt kapcsolva a fűtés! Húúúúúha, 45 oldal? Nem semmi, pedig figyelned kell arra, azt nem lehet letenni, aztán "átfutni" rajta. Nekem most semmihez nem fűlik:( Meg nagyon bennem van ez a műtét.... Ági holnap reggel 1/4 9-re jön, levisz bennünket vérvételre.Böbe51 írta:Nehéz délutánom van , hülye szél fújt, megfájdult a fejem. Az egyetlen jó dolog megvolt, túl vagyunk a sétán. Sunny, mint egy kis lovacska úgy ügetett. Holnap reggelre 45 oldalt kell elolvasnom még. Lehet, hogy hajnalra is marad egy adag, mert összesen kb. 3 óra kell hozzá, de most nem nagyon fűlik hozzá a fogam.
A szél a házunkat is átfújja. Hideg van. Állítólag keddre itt a 22 fok.
Nagy izgalom minden műtét, de biztos rendben megy majd minden.
Csütörtökön Etelkát is megműtik, csoda, hogy bírja a várakozást.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Nem tudom, de valahogy ez "sors könyve".... valahogy nem hiszek ebben.Marcsi írta:Ebbe nem lehet beleszólni, mert Te leszel a rossz.Judit írta:No, én nem tudom eldönteni, hogy jó-e? Anyukámék, apu pláne rajongva szerették Bélát. Az anyósoméknak nem nagyon tetszett, hogy engem akar Béla elvenni, valaki jobb családból valót szerettek volna. Nálunk mindenki kétkezi melós volt, ráadásul vendéglátó, SZOT... Pénzünk se volt, igaz nekik se. De később elfogadtak, soha nem bántottak egy szóval se. Mi kézzel - lábbal tiltakoztunk volna Sanyi Tündije ellen, de Sanyinak sose mondtuk, azóta se, pedig de igazunk lett, sőt! Otthagyta Henriket. Zoli meg amikor bemutatta Ágit, egyből szimpatikus volt, sőt Béla azt mondta, hogy no végre megszületett a lányom, Ágika! Mindkét terhességem alatt Ágikát várt. Szerintem hiába is mondaná az ember, a szerelem vak....Böbe51 írta:
Nehéz ügyek ezek. Nem tudunk elég okosak lenni az ügyeikben. Ráadásul, ha szólsz úgy járhatsz, mint mi. 2008-ban Bence szakított Emivel. Az egész család-anyukám, öcsémék, a barátai, mi, az unokahúgomék, még anyósom is- örült és elmondta, hogy jobban járt. Azután decemberben kibékültek, 2 év múlva házasság, újabb 2 év múlva válás.
Ami meg van írva, meg úgyis jön, mondom én.
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Jó tökölős ez a pogi.Judit írta:Azt én is megenném!!!!! Még ha nem szabadna is:) Ma este bűnözni fogok. A tegnapi kenyérből levágtam egy szeletet magamnak és ma vacsorára a grill csirke szaftjával akarom megenni.Marcsi írta:Még van pár töpörtyűs pogim.Böbe51 írta:Juditka, hozhatod a sós süteményt! Vendég van.
Azért összedobhatjuk Böbinek:) Talán akkor ettem töpörtyűs pogácsát, amikor még anyóska sütött. Amikor fölhoztuk hozzánk. Ő kimérte, én gyúrtam, ő felügyelte, hajtogattam, nyújtottam. De az jó volt, én nem tudnék, biztos nem sikerülne. Érzem az övének az ízét. Mint a nagyika csörögéjéét. Sokat próbáltam, soha nem ízlett. Nem lett jó szerintem. Most meg már? Mindegy is. Pedig Zoliék nagyon szeretik, de ugye kelt tésztát aztán pláne nem süt senki rajtam kívül pláne nem.
A lányok sem fognak már ilyesmit sütni.
Már előbb kellett volna, talán nem félne így! De mindig talált valami kifogást, most szembesült azzal, hogy nem tud mozogni, mi lesz? Ki fogja ellátni, s állandó fájdalommal élni? Míg nem volt ennyire lerobbanva, könnyebben túljutott volna rajta!Marcsi írta:Nagyon nem irigylem most Etelkát sem.Böbe51 írta:Judit írta:Na, akkor téged is kiborított a szél, engem is:( Le is feküdtem, mert én is úgy éreztem, hogy nem jó a fejem. Arra keltem föl, hogy fázok. Naná! Ki volt kapcsolva a fűtés! Húúúúúha, 45 oldal? Nem semmi, pedig figyelned kell arra, azt nem lehet letenni, aztán "átfutni" rajta. Nekem most semmihez nem fűlik:( Meg nagyon bennem van ez a műtét.... Ági holnap reggel 1/4 9-re jön, levisz bennünket vérvételre.Böbe51 írta:Nehéz délutánom van , hülye szél fújt, megfájdult a fejem. Az egyetlen jó dolog megvolt, túl vagyunk a sétán. Sunny, mint egy kis lovacska úgy ügetett. Holnap reggelre 45 oldalt kell elolvasnom még. Lehet, hogy hajnalra is marad egy adag, mert összesen kb. 3 óra kell hozzá, de most nem nagyon fűlik hozzá a fogam.
Ez olyan jó, amikor valamire ráfoghatjuk. Itt azt szoktuk mondani, hogy ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nem sorskönyvet mondunk. De ugyanaz.Judit írta:Nem tudom, de valahogy ez "sors könyve".... valahogy nem hiszek ebben.Marcsi írta:Ebbe nem lehet beleszólni, mert Te leszel a rossz.Judit írta:No, én nem tudom eldönteni, hogy jó-e? Anyukámék, apu pláne rajongva szerették Bélát. Az anyósoméknak nem nagyon tetszett, hogy engem akar Béla elvenni, valaki jobb családból valót szerettek volna. Nálunk mindenki kétkezi melós volt, ráadásul vendéglátó, SZOT... Pénzünk se volt, igaz nekik se. De később elfogadtak, soha nem bántottak egy szóval se. Mi kézzel - lábbal tiltakoztunk volna Sanyi Tündije ellen, de Sanyinak sose mondtuk, azóta se, pedig de igazunk lett, sőt! Otthagyta Henriket. Zoli meg amikor bemutatta Ágit, egyből szimpatikus volt, sőt Béla azt mondta, hogy no végre megszületett a lányom, Ágika! Mindkét terhességem alatt Ágikát várt. Szerintem hiába is mondaná az ember, a szerelem vak....Böbe51 írta:
Nehéz ügyek ezek. Nem tudunk elég okosak lenni az ügyeikben. Ráadásul, ha szólsz úgy járhatsz, mint mi. 2008-ban Bence szakított Emivel. Az egész család-anyukám, öcsémék, a barátai, mi, az unokahúgomék, még anyósom is- örült és elmondta, hogy jobban járt. Azután decemberben kibékültek, 2 év múlva házasság, újabb 2 év múlva válás.
Ami meg van írva, meg úgyis jön, mondom én.
Az hát.. Darálni, begyúrni, kenni, hajtogatni, keleszteni..Ójaj:( Pláne ezzel az én sütőmmel most?Marcsi írta:Jó tökölős ez a pogi.Judit írta:Azt én is megenném!!!!! Még ha nem szabadna is:) Ma este bűnözni fogok. A tegnapi kenyérből levágtam egy szeletet magamnak és ma vacsorára a grill csirke szaftjával akarom megenni.Marcsi írta:Még van pár töpörtyűs pogim.Böbe51 írta:Juditka, hozhatod a sós süteményt! Vendég van.
Azért összedobhatjuk Böbinek:) Talán akkor ettem töpörtyűs pogácsát, amikor még anyóska sütött. Amikor fölhoztuk hozzánk. Ő kimérte, én gyúrtam, ő felügyelte, hajtogattam, nyújtottam. De az jó volt, én nem tudnék, biztos nem sikerülne. Érzem az övének az ízét. Mint a nagyika csörögéjéét. Sokat próbáltam, soha nem ízlett. Nem lett jó szerintem. Most meg már? Mindegy is. Pedig Zoliék nagyon szeretik, de ugye kelt tésztát aztán pláne nem süt senki rajtam kívül pláne nem.
A lányok sem fognak már ilyesmit sütni.
Mennem kell,Folti fölébredt, le kell vele mennem!
Neki talán ezért is kellett mindig segítség. Régen panaszkodik a derekára.Judit írta:Már előbb kellett volna, talán nem félne így! De mindig talált valami kifogást, most szembesült azzal, hogy nem tud mozogni, mi lesz? Ki fogja ellátni, s állandó fájdalommal élni? Míg nem volt ennyire lerobbanva, könnyebben túljutott volna rajta!Marcsi írta:Nagyon nem irigylem most Etelkát sem.
Hihihi! Én erről beszélek.
"Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég"
Lehet, hogy Ildikó vagy Feri van olvasás üzemmódban?
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Böbe51 írta:Hihihi! Én erről beszélek.
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
A legtöbb felhasználó (8 fő) Csüt. Aug. 04, 2016 8:50 pm-kor volt itt.
Regisztrált felhasználók: Böbe51, masu-feri
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Foltinak is tele a cipője a széllel, gyorsan elintézte a dolgait és jött, hogy jöjjünk föl.
Ez igaz, de azért ő szereti, ha körülötte ugrál valaki!! Ez mindig így volt! Valakinek csinálni is kell ám valamit. Te hol tudnád megtenni, hogy de. 3 órát ülsz a telefonnál?????????? Mit szólja Jóskád?Marcsi írta:Neki talán ezért is kellett mindig segítség. Régen panaszkodik a derekára.Judit írta:Már előbb kellett volna, talán nem félne így! De mindig talált valami kifogást, most szembesült azzal, hogy nem tud mozogni, mi lesz? Ki fogja ellátni, s állandó fájdalommal élni? Míg nem volt ennyire lerobbanva, könnyebben túljutott volna rajta!Marcsi írta:Nagyon nem irigylem most Etelkát sem.
Én belépve maradtam, úgy mentem le Foltival. Akkor én voltam a vendég? Nem tudom:( Én ezt sose fogom tudni:)masu-feri írta:Böbe51 írta:Hihihi! Én erről beszélek.
Egyszer direktbe ki kéne próbálni, hogy belépünk egyszerre, valamelyikünk kilép, vagy nem ír, csak úgy marad... Nem tudom.
Mostanában a telefonról se tudok belépni, esetleg olvasni, de az írást nem engedi.
Judit írta:Én belépve maradtam, úgy mentem le Foltival. Akkor én voltam a vendég? Nem tudom:( Én ezt sose fogom tudni:)masu-feri írta:Böbe51 írta:Hihihi! Én erről beszélek.
Egyszer direktbe ki kéne próbálni, hogy belépünk egyszerre, valamelyikünk kilép, vagy nem ír, csak úgy marad... Nem tudom.
Mostanában a telefonról se tudok belépni, esetleg olvasni, de az írást nem engedi.
Judit írta:Én belépve maradtam, úgy mentem le Foltival. Akkor én voltam a vendég? Nem tudom:( Én ezt sose fogom tudni:)masu-feri írta:Böbe51 írta:Hihihi! Én erről beszélek.
Nem tudom én sem, hogy működik! Én is csak agyalok rajta!
Közben Foltit megmágnesezetem, de megint menni kell vele lefelé...!
Közben már jó étvágyat nektek a vacsorához!
Közben már jó étvágyat nektek a vacsorához!
Jó étvágyat kívánok!
Majd valamikor kísérletezünk.
Nem jövök már egy darabig, mert Eszter biztos vacsora után egyből tévézni akar. Mostanáig dolgozott, meg egész délelőtt is. Csak enni és a sétára kelt fel az asztaltól.
Szép estét mindenkinek!
Nem jövök már egy darabig, mert Eszter biztos vacsora után egyből tévézni akar. Mostanáig dolgozott, meg egész délelőtt is. Csak enni és a sétára kelt fel az asztaltól.
Szép estét mindenkinek!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Most jöttünk föl, Folti már enni akar, hideg van lent nagyon:(
Míg lent fagyoskodtam, addig csináltam pár képet, meg a tegnapi poharas krémem. A kis piros szegfűt ma vettem 200 ft-ért. Ja és a tavaly kapott tulipán fám így kezd nyílni.
Ha a poharas krém érdekel benneteket leírom, nem nagyon macerás és nagyon finom. Narancs krém, tejeszínnel és naranccsal. Nem nyomta meg a cukrom se!
Most elköszönök, már remélem Folti nem akar lemenni, mert hajat is szeretnék mosni.
Jó éjt és jó pihenést nektek!
Most elköszönök, már remélem Folti nem akar lemenni, mert hajat is szeretnék mosni.
Judit írta:Ha a poharas krém érdekel benneteket leírom, nem nagyon macerás és nagyon finom. Narancs krém, tejeszínnel és naranccsal. Nem nyomta meg a cukrom se!
Próbáljuk ki. Majd szóltok.Judit írta:Én belépve maradtam, úgy mentem le Foltival. Akkor én voltam a vendég? Nem tudom:( Én ezt sose fogom tudni:)masu-feri írta:Böbe51 írta:Hihihi! Én erről beszélek.
Szépet Nektek is!Böbe51 írta:Jó étvágyat kívánok!
Szép estét mindenkinek!
Jó Eszterezést, bizony ráfér egy kis lazítás.!
De szép lesz a fád!!! Kell a poharas, minden érdekel. Én is vettem egyik éven ilyen szegfűt, fagyokig megvolt, még a telet is átvészelte a kertben és jött egy száraz időszak és annyi.Judit írta:Míg lent fagyoskodtam, addig csináltam pár képet, meg a tegnapi poharas krémem. A kis piros szegfűt ma vettem 200 ft-ért. Ja és a tavaly kapott tulipán fám így kezd nyílni.
24 / 40 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
24 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|