Baráti beszélgetések
5 posters
1 / 40 oldal
1 / 40 oldal • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Baráti beszélgetések
Fél 4-ig egészen jól aludtam. Aztán meg? Eldöntöttem, hogy ma megsütöm a beiglit. Sütő ide, vagy oda? Nem fogom áthordani Ágihoz sütni. Hétvégén nem is említette. Nekem meg már nincs mire húzni az időt. A fene sok fehérjéből még gyümölcs kenyeret is akarok majd sütni. Utána még Foltos miatt muszáj porszívózni, ha a fát föl akarom állítani, azzal is el tudok macerázni. 23-án meg már a kajákat kell félig, vagy teljesen csinálni, ha 24-én nem akarok sokat konyházni.
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Re: Baráti beszélgetések
Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!Judit írta:Fél 4-ig egészen jól aludtam. Aztán meg? Eldöntöttem, hogy ma megsütöm a beiglit. Sütő ide, vagy oda? Nem fogom áthordani Ágihoz sütni. Hétvégén nem is említette. Nekem meg már nincs mire húzni az időt. A fene sok fehérjéből még gyümölcs kenyeret is akarok majd sütni. Utána még Foltos miatt muszáj porszívózni, ha a fát föl akarom állítani, azzal is el tudok macerázni. 23-án meg már a kajákat kell félig, vagy teljesen csinálni, ha 24-én nem akarok sokat konyházni.
Dolgos hetünk lesz, de majd jól beosztjuk az időnket.
Juditom, ha Ági dolgozik, akkor ott Te nem sokat lehetsz. Jobb ha megoldod. Azt megtanultuk, hogy magunknak kell megoldani, ha valamit akarunk.
Nem tudok annyira előre dolgozni, hogy szombatra is ne maradjon sok tennivalóm. Meg lassulok. Meg az a fránya dobozolás.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!Judit írta:Fél 4-ig egészen jól aludtam. Aztán meg? Eldöntöttem, hogy ma megsütöm a beiglit. Sütő ide, vagy oda? Nem fogom áthordani Ágihoz sütni. Hétvégén nem is említette. Nekem meg már nincs mire húzni az időt. A fene sok fehérjéből még gyümölcs kenyeret is akarok majd sütni. Utána még Foltos miatt muszáj porszívózni, ha a fát föl akarom állítani, azzal is el tudok macerázni. 23-án meg már a kajákat kell félig, vagy teljesen csinálni, ha 24-én nem akarok sokat konyházni.
Juditom, ha Ági dolgozik, akkor ott Te nem sokat lehetsz. Jobb ha megoldod. Azt megtanultuk, hogy magunknak kell megoldani, ha valamit akarunk.
Nem tudok annyira előre dolgozni, hogy szombatra is ne maradjon sok tennivalóm. Meg lassulok. Meg az a fránya dobozolás.
Szia Marcsika! Szép napod legyen!
Ági ? A múlt héten azt mondta, hogy a héten szabin lesz, de hét végén nem szólt semmit. Akkor meg...? Ez van. Nem muszáj szeretni, de ha nincs más?
Igen, mást nem tehetünk, mindig beosztani, beosztani.... Hol az időt, hol a pénzt, hol mindkettőt:)
Ez van!
Remélem Böbivel nincs baj, csak nagyot pihen:)
Majd Foltos után bekukkantok:)
Sziasztok! Jó reggelt!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:Remélem Böbivel nincs baj, csak nagyot pihen:)
Nincs baj, csak a hét megszervezéséről és munkálatairól tartottunk röpgyűlést Eszterrel, mielőtt elmegy.
Judit írta:Fél 4-ig egészen jól aludtam. Aztán meg? Eldöntöttem, hogy ma megsütöm a beiglit. Sütő ide, vagy oda? Nem fogom áthordani Ágihoz sütni. Hétvégén nem is említette. Nekem meg már nincs mire húzni az időt. A fene sok fehérjéből még gyümölcs kenyeret is akarok majd sütni. Utána még Foltos miatt muszáj porszívózni, ha a fát föl akarom állítani, azzal is el tudok macerázni. 23-án meg már a kajákat kell félig, vagy teljesen csinálni, ha 24-én nem akarok sokat konyházni.
Valami volt a levegőben megint.
Én is felébredtem éjjel 3 óra körül, játszottam, megrendeltem a tejet, narancslét és stb.-t a Tescotól szerda délutánra.
Utána aludtam, mint a bunda 7 óráig.
Igazad van, ne várj senkire, csináld úgy, ahogy neked jó!!!
Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!Judit írta:
Dolgos lesz, az biztos, de valahogy megoldjuk. Nekem csak péntekig kell kibírni egyedül illetve Józsi segítségével. A halászlét már Eszterrel készíti Józsi. Amúgy mindketten dolgoznak a héten. A reggelt dobozolással kezdtem, Eszternek készítek be ennivalót, péntekig.
Akkor rendben minden:) Jó reggelt puszi Neked:)Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Akkor lehet, hogy tényleg volt valami.... Én forgolódással töltöttem az időt, te meg hasznosan. Talán délután pihenünk:)Böbe51 írta:Judit írta:Fél 4-ig egészen jól aludtam. Aztán meg? Eldöntöttem, hogy ma megsütöm a beiglit. Sütő ide, vagy oda? Nem fogom áthordani Ágihoz sütni. Hétvégén nem is említette. Nekem meg már nincs mire húzni az időt. A fene sok fehérjéből még gyümölcs kenyeret is akarok majd sütni. Utána még Foltos miatt muszáj porszívózni, ha a fát föl akarom állítani, azzal is el tudok macerázni. 23-án meg már a kajákat kell félig, vagy teljesen csinálni, ha 24-én nem akarok sokat konyházni.
Én is felébredtem éjjel 3 óra körül, játszottam, megrendeltem a tejet, narancslét és stb.-t a Tescotól szerda délutánra.
Most futok, csak miattad jöttem
Judit írta:Akkor lehet, hogy tényleg volt valami.... Én forgolódással töltöttem az időt, te meg hasznosan. Talán délután pihenünk:)Böbe51 írta:Judit írta:
Most futok, csak miattad jöttem
Szia Böbice.Böbe51 írta:Judit írta:Fél 4-ig egészen jól aludtam. Aztán meg? Eldöntöttem, hogy ma megsütöm a beiglit. Sütő ide, vagy oda? Nem fogom áthordani Ágihoz sütni. Hétvégén nem is említette. Nekem meg már nincs mire húzni az időt. A fene sok fehérjéből még gyümölcs kenyeret is akarok majd sütni. Utána még Foltos miatt muszáj porszívózni, ha a fát föl akarom állítani, azzal is el tudok macerázni. 23-án meg már a kajákat kell félig, vagy teljesen csinálni, ha 24-én nem akarok sokat konyházni.
A nem alvást már fel sem vesszük, amúgy. Mert tudunk reggel tovább aludni.
Akkor van gond, ha reggel mégiscsak korán kell kelnem konyházni. Akkor egész nap megérzem.
Én csak magammal beszélgetem meg most a heti beosztást. Jóska vagy van/lesz vagy nem.
Marcsi írta:Szia Böbice.Böbe51 írta:Judit írta:
Akkor van gond, ha reggel mégiscsak korán kell kelnem konyházni. Akkor egész nap megérzem.
Én csak magammal beszélgetem meg most a heti beosztást. Jóska vagy van/lesz vagy nem.
Hiába beszéltem meg Józsival, hogy szeretném. Őt is eltérítette az élet.
Te biztos betartod azt, amit magaddal egyeztettél!
Jóskádat nem irigyli most senki. Nagyon szorítok, hogy végül rendben legyen téve minden!
masu-feri írta:
Nektek is jó napot, kellemes hetet!
Minden szépet és jót is mellé Ferikém!masu-feri írta:
Sziasztok!
Délelőtt szencségeltem a fb-on, mert megint nem volt víz. Ez már nem először van, hogy nyitom a csapot, vagy lehúzom a WC-t és nem folyik a tartályba víz. Most az utóbbi volt.....
Most lett, de hát semmi nem úgy lett, ahogy terveztem.
Csak jó étvágyat kívánni jöttem.
A ház víztelenítő csapján annyi vizet tudtam venni, hogy teát tudjak főzni legalább. A beigliket betöltöttem, gyorsan kenem és eszünk. Utána Foltossal séta, majd újra kenem. Mosogatni nem tudtam, úgyhogy azt majd akkor, ha sül a beigli, remélem jól tudom kisütni - félek ezzel a sütővel:(
Pihenjetek jól délután! Majd előkerülök.
Délelőtt szencségeltem a fb-on, mert megint nem volt víz. Ez már nem először van, hogy nyitom a csapot, vagy lehúzom a WC-t és nem folyik a tartályba víz. Most az utóbbi volt.....
A ház víztelenítő csapján annyi vizet tudtam venni, hogy teát tudjak főzni legalább. A beigliket betöltöttem, gyorsan kenem és eszünk. Utána Foltossal séta, majd újra kenem. Mosogatni nem tudtam, úgyhogy azt majd akkor, ha sül a beigli, remélem jól tudom kisütni - félek ezzel a sütővel:(
Köszönjük Böbike!Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is jó napot, kellemes hetet!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Köszönjük Juditka!Judit írta:Minden szépet és jót is mellé Ferikém!masu-feri írta:
Szia Ferikém! Szép estét is Nektek.masu-feri írta:
Az élet már csak ilyen, eltérítős.Böbe51 írta:Marcsi írta:Szia Böbice.Böbe51 írta:
Hiába beszéltem meg Józsival, hogy szeretném. Őt is eltérítette az élet.
Te biztos betartod azt, amit magaddal egyeztettél!
Jóskádat nem irigyli most senki. Nagyon szorítok, hogy végül rendben legyen téve minden!
Negyed 2-ig várt Jóska, de a csöves nem jelentkezett. Átment kicsit legalább befűteni. Amikor megjött, akkor óvatosan megkérdeztem...
Hát... beszél a csövessel, talán szerdán jön. Magamban, de csak magamban dühöngök, hogy ne izgassam. Elég a maga baja.
Remélem már túl vagy a sütésen és jól sikerült. Nagyon remélem.Judit írta:Sziasztok!
Marcsi írta:Az élet már csak ilyen, eltérítős.Böbe51 írta:Marcsi írta:Böbe51 írta:
Negyed 2-ig várt Jóska, de a csöves nem jelentkezett. Átment kicsit legalább befűteni. Amikor megjött, akkor óvatosan megkérdeztem...
Hát... beszél a csövessel, talán szerdán jön. Magamban, de csak magamban dühöngök, hogy ne izgassam. Elég a maga baja.
Jól teszed! Neked kell vigyáznod rá, elég baj neki most ez az egész probléma.
Szerencsére Józsi 1 óra után megérkezett, el tudtam küldeni mindenfelé vásárolni. Gyógyteáért, HO-hoz a receptekért, Sunnynak jutalomfalatért, Eszterhez is felugrott egy bankos levéllel. Kenyeret is hozattam. Önhatalmúlag bement a Sulyánékhoz szaloncukorért. Ma szerepeltek a Hír tévé reggeli műsorában.
Marcsi írta:Remélem már túl vagy a sütésen és jól sikerült. Nagyon remélem.Judit írta:Sziasztok!
Én is remélem!
Szia Marcsika!Marcsi írta:Szia Ferikém! Szép estét is Nektek.masu-feri írta:
Köszönjük!
1 / 40 oldal • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
1 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|