Baráti beszélgetések
4 posters
13 / 40 oldal
13 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Jaj! Mi vár rátok.Judit írta:Igen, mert ha ezt nem csinálják meg, rámegy a gerince is.Marcsi írta:Hát ez nem jó hír Judit. Akkor mégiscsak műtét lesz a vége?.Judit írta:Szia. Elég nagy tortúra után megjöttem Foltival, voltunk az állatorvosnál. Az első busz, nem vitt el bennünket. A buszhoz is kézben vittem ki. A másodikkal mentünk, onnan is kézben az állatorvoshoz. Kinyomták a bűzmirigyét, nem kell tovább szedni a gyormor-, bél regeneráló kapszulát sem, DE!!!!!!!!!!!! Itt a baj! A jobb hátsó lába már annyira kifordítható, hogy ez már nem részleges, hanem teljes ínszalag szakadás valószínűleg. Szóval ezt muszáj megműteni:( Majd késő délután kell visszahívni, hogy mit tud Ipoly dr.-al megbeszélni? Az orvostól a buszig, a buszmegállótól hazáig is kézben hoztam. Ki lettem, mint a ló, de most még jó ideges is vagyok.
Böbi hívtalak vezetékesen.
Most elpakolászom a reggel vásárolt nem gyorsan muszáj eltenniket.....
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Még jó, hogy van hova menekülnünk.Judit írta:Engem már ilyen papucs ügyek, meg utána takarítás... ez már hidegen hagy. Én is szeretem a rendet, a tisztát, de már nálam minden fordítva van, megtanultam. Nem én vagyok a lakásért, hanem fordítva! A lakás értem. Ha van erőm, kedvem van, ha nincs ... Úgy marad. Sokat vállal nagyon Jóskád is. Neked meg a kifőzde? Szóval rengeteg.... Én is ma az idegességtől levonultam. Valahogy megnyugtat. Igen duplán, triplán.Marcsi írta:Muszáj ma megsütnöm a torta tésztáját. Holnapra már be van osztva a tennivaló. Szombatra akarok keveset hagyni, hogy ne legyek annyira fáradt.
Mire jönnek, akkorra a lakást is puccba kell vágni, mert körbehordják a konyhai koszt is, mert zokniznak. Általában. Hiába van kitéve a papucsuk, mindnek van pedig.
Jóska ma is, amíg mi fényképeztük a bútorokat, meg megbeszéltük a selejtezni valókat addig rakta a kocsiját vassal. Most pakolja ki a garázsban és irány a vizes tennivaló. Biztos, hogy ma nem lesznek készen. De innentől már folyamatosan jön a srác. Az is valami. És még a betemetés...
Tényleg elég lenne nekünk a kerti lőtyörgés, ami nem csak lőtyörgés persze, de azt szívesen csináljuk. Judit, amit muszájból csinálsz, az duplán fáraszt.
Itt pihentem.Böbe51 írta:
Nálunk is ez van. Ákos mindig zoknizik, Emese néha. Itt pláne körbe lehet hordani a kutyáét, a konyhait.
Rengeteget dolgoztok és még többet fogtok mire lemegy ez a projekt. Azért, ha jobb idő lesz kicsit könnyebb lesz a dolgokat.
Remélem pihensz mielőtt a tortalaphoz fognál!
Amott jól kitárgyaltuk, de már itt nem akarom, csak annyit, hogy nagyon vigyázz magadra!!!
Mindenképpen kisebb lakás kell. Még ha javulsz majd, akkor is. Bellus éppen ma azt mondta, hogy nekik csak elég ekkora lakás, mint a miénk, legfeljebb 1 szobával több. Nagyon helyeseltem Neki.
Böbice, borzasztó nagy a házuk. Embertelen, hogy ott még végignézni is fárasztó, nemhogy végig rendben tartani.
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marcsi írta:VAN VÍZ!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Vacsoráztunk, Foltit megkezeltem, levittem pisilni, fölhoztam, most már a hálóba akar menni. én meg követem, mert sajnálom.
Elköszönök, jó tévézést és pihenést nektek! Nagyon jó alvást kívánok!
Nagyon normális szerelő. Megtartjuk.Judit írta:Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marcsi írta:VAN VÍZ!
30 000.-t kért. Amikor itt felettünk dolgozott, akkor is nagyon meg voltunk Vele elégedve.
Jóska már elkezdte betemetni. Szakaszolták. Nem kell a vízaknába lemenni elzárni, csak ha garázsból kifelé van gond. De ez most műa. cső, remélem örökös.
Költözhet a vevő...
Pihenjetek Judit, gyógyulósan és egyben!Judit írta:Vacsoráztunk, Foltit megkezeltem, levittem pisilni, fölhoztam, most már a hálóba akar menni. én meg követem, mert sajnálom.
Judit írta:Vacsoráztunk, Foltit megkezeltem, levittem pisilni, fölhoztam, most már a hálóba akar menni. én meg követem, mert sajnálom.
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
[quote="Marcsi"]Lányok, Ferikém én is elköszönök. Had élvezkedjen itt gazduram.
Aludjatok jól!
Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Írjál neki a messengeren! Írd meg, hogy szeretnéd tudni, hogy mi van vele!
Aludjatok jól!
Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Marcsi írta:Nagyon normális szerelő. Megtartjuk.Judit írta:Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marcsi írta:VAN VÍZ!
30 000.-t kért. Amikor itt felettünk dolgozott, akkor is nagyon meg voltunk Vele elégedve.
Jóska már elkezdte betemetni. Szakaszolták. Nem kell a vízaknába lemenni elzárni, csak ha garázsból kifelé van gond. De ez most műa. cső, remélem örökös.
Költözhet a vevő...
Nagyszerű!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Szervusztok, jó reggelt, esőmentes, szép melegítő napocskás napot!
Köszi Ferikém, de csak kicsit jött össze, fél 4-ig... fél 5 felé még picit szundítottam.masu-feri írta:Judit írta:Vacsoráztunk, Foltit megkezeltem, levittem pisilni, fölhoztam, most már a hálóba akar menni. én meg követem, mert sajnálom.
Este még Ági a Víberen írogatott. Így aztán megint megokosodtam. Holnap jönnek Henrikék. Mariann és Szimi is. Ági kimegy értük kocsival. Ma csak kenyeret akartam nekik sütni, de így egy sósat is csinálok, vagy kisütöm, vagy reggel holnap, mindegy. Húslevest annyit ettem mostanában, hogy nem bánom, karfiol levest fogok ma még főzni vagy meglátom, hogy mennyi gombám van, lehet, hogy abból krémlevest. Van itthon csirke és comb is, nem fogok variálni, beteszem a grillbe forogni holnap, nincs kedvem nagyon vacakolni. Ma úgyis le kéne mennem a postára a víz díj miatt, meg elfogyott a Bulgurom, erre felé nincs. Meglátom, hogy mit kapok? Vagy veszek mirelit zöldségkeveréket és csinálok francia salátát hozzá, vagy megdinsztelem hozzá, attól függ milyen lesz. Veszek egy mentes tejet, abból holnap pohár krémet édességnek és kész. Elég lesz ez nekem meg közben Foltit pátyolni. Biztos hozzák Maszatot is, Mariann ölébe ragasztom, hogy békén hagyja Foltost.
Majd sietni fogok reggel, hogy 9 előtt haza is érjek valahogy, vagy ha nem akkor az utcáról is megpróbálom a dr.-nőt hívni 9 előtt, remélem most fölveszi a francos telefonját. Ő kérte, hogy hívjam, azért fölvehette volna. Ha eszembe jut - méne - mérges vagyok! No, kb. ennyi elég is lesz mára.
Az idegesség ellenére a cukrom most is 6,7 lett. Lehet, hogy majd utólag jön ki?
Majd sietni fogok reggel, hogy 9 előtt haza is érjek valahogy, vagy ha nem akkor az utcáról is megpróbálom a dr.-nőt hívni 9 előtt, remélem most fölveszi a francos telefonját. Ő kérte, hogy hívjam, azért fölvehette volna. Ha eszembe jut - méne - mérges vagyok! No, kb. ennyi elég is lesz mára.
Az idegesség ellenére a cukrom most is 6,7 lett. Lehet, hogy majd utólag jön ki?
Ma lehet hogy írok...Böbe51 írta:Marcsi írta:Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Nagyon mérges lettem, letiltott a fb.! Na amit írtam nekik, azt azért most ide nem írnám le....
Ezt láttam: Pár perce beengedett!
Szia Juditom!Judit írta:Este még Ági a Víberen írogatott. Így aztán megint megokosodtam. Holnap jönnek Henrikék. Mariann és Szimi is. Ági kimegy értük kocsival. Ma csak kenyeret akartam nekik sütni, de így egy sósat is csinálok, vagy kisütöm, vagy reggel holnap, mindegy. Húslevest annyit ettem mostanában, hogy nem bánom, karfiol levest fogok ma még főzni vagy meglátom, hogy mennyi gombám van, lehet, hogy abból krémlevest. Van itthon csirke és comb is, nem fogok variálni, beteszem a grillbe forogni holnap, nincs kedvem nagyon vacakolni. Ma úgyis le kéne mennem a postára a víz díj miatt, meg elfogyott a Bulgurom, erre felé nincs. Meglátom, hogy mit kapok? Vagy veszek mirelit zöldségkeveréket és csinálok francia salátát hozzá, vagy megdinsztelem hozzá, attól függ milyen lesz. Veszek egy mentes tejet, abból holnap pohár krémet édességnek és kész. Elég lesz ez nekem meg közben Foltit pátyolni. Biztos hozzák Maszatot is, Mariann ölébe ragasztom, hogy békén hagyja Foltost.
Az idegesség ellenére a cukrom most is 6,7 lett. Lehet, hogy majd utólag jön ki? :(Szia Juditom%
Akkor holnap Te is családozol. Készülhetsz.
Jaj, most Maszat nem hiányzik Foltosnak.
Jó a cukrod, ez a legfontosabb.
A drnőnek az anyja kínyját.
Ez a beszerzés tényleg cifra ott nálad.
Foltos hagyott aludni, nem cihelődött az éjjel?
Aranyos a kutyó nagyon:)Marcsi írta:Ma lehet hogy írok...Böbe51 írta:Marcsi írta:Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Nem teljesen tiltotta el magát Mariann a netről, mert azért olvas. Sok beírásnál látszik a látta-nál: hogy látta. Szóval, ha akar majd ír szerintem!
Jéééé!Judit írta:Nagyon mérges lettem, letiltott a fb.! Na amit írtam nekik, azt azért most ide nem írnám le....
13 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
13 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|