Baráti beszélgetések
4 posters
32 / 40 oldal
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
SZIASZTOK! SIKERESEN HAZA ÉRTÜNK! EGY HÉT MÚLVA LEHET MENNI KONTROLLRA AZ EREDMÉNYÉRT!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
ÉLJEN!!!!!!!!!! az eredmény meg csakazértis jó lesz!!!!!!!!masu-feri írta:SZIASZTOK! SIKERESEN HAZA ÉRTÜNK! EGY HÉT MÚLVA LEHET MENNI KONTROLLRA AZ EREDMÉNYÉRT!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Szépet, verőfényest, szélmentest és megnyugvóst Ferikém!masu-feri írta:
Eddig a kertben vakaróztam, beüzemeltem a kerti kutat. Most megyek enni, Zoli 2 felé jön át. Addig még rendbe teszem a konyhát, aztán "malmozunk" gondolom... Várunk.
Ha szólnak, hogy mehetünk Böbinek a kocsiból küldök smst!
Egészségetekre az ebédet és jó pihenést, esetleg jó sétát nektek:)
Judit írta:ÉLJEN!!!!!!!!!! az eredmény meg csakazértis jó lesz!!!!!!!!masu-feri írta:SZIASZTOK! SIKERESEN HAZA ÉRTÜNK! EGY HÉT MÚLVA LEHET MENNI KONTROLLRA AZ EREDMÉNYÉRT!
Köszönöm! Reméljük már 6 éve járok és eddig mindig jó volt!
Judit írta:Szépet, verőfényest, szélmentest és megnyugvóst Ferikém!masu-feri írta:
Köszönöm Juditka! Eddig minden olyan mint ahogy írtad!
Judit írta:Eddig a kertben vakaróztam, beüzemeltem a kerti kutat. Most megyek enni, Zoli 2 felé jön át. Addig még rendbe teszem a konyhát, aztán "malmozunk" gondolom... Várunk.
Köszönöm, viszont!
Várom....
masu-feri írta:
Nektek is szép napot Feriék!
Örülök, hogy sikeresen megjártad!
Az eredmény pedig csak jó lehet!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:Eddig a kertben vakaróztam, beüzemeltem a kerti kutat. Most megyek enni, Zoli 2 felé jön át. Addig még rendbe teszem a konyhát, aztán "malmozunk" gondolom... Várunk.
Kicsit megszakítottam a takarítást. Azóta biztos már Zoli is ott van.
Látom nincs még hír, várok türelmesen!
Köszönjük Böbike!Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot Feriék!
Örülök, hogy sikeresen megjártad!
Az eredmény pedig csak jó lehet!
Köszönöm! 2011 óta járok félévenként és eddig jó volt reméljük úgy is maradt!
Sziasztok! Előkerültem.masu-feri írta:SZIASZTOK! SIKERESEN HAZA ÉRTÜNK! EGY HÉT MÚLVA LEHET MENNI KONTROLLRA AZ EREDMÉNYÉRT!
Szaladtam olvasni, mert az "oldalam" ugye.
Örülök Ferikém, nagyon ügyesen megjártátok! Jó lesz az bizti.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Ide is szaladtam.Judit írta:Eddig a kertben vakaróztam, beüzemeltem a kerti kutat. Most megyek enni, Zoli 2 felé jön át. Addig még rendbe teszem a konyhát, aztán "malmozunk" gondolom... Várunk.
Akkor nagy műtét lett ez Judit. De, már biztosan többet is tudtok azóta. Várlak!!!
Reggel az okmányirodában kezdtünk, megvan a jogsi.
Onnan elmentünk ide:
http://www.gelbmannpince.hu/bemutatkozas
Nagyon szép a pincészet. Jól körbenéztünk. Jóska már járt ilyen nagyban, de én még nem. Naná, hogy bort is vettünk.
Utána irány a lábatlani temető. A nagy-nagy erikámnak betett a hideg tél. De talán alulról kihajt. Sikerült rendbe tenni a sírt és környékét. Ketten dolgoztunk vele jó ideig. 2 nagy reklámtáska levelet szedtünk össze, mert odahordta a szél az utcáról. Ésatöbbi.
Utána irány a kert, már vártak a Józsi szomszédék. Na, jó kis névnapi bulit csaptunk. Utána kiszedtem a paszternákot és ültettem is a helyére. Akkor megjöttek a másik szomszédék, megint nagy névnapozást csaptunk. Közben leváltottuk OVI-ékat is.
Aztán még 1 órát dolgoztam a kerítés bontáson.
Most ebéd után, már semmit nem csinálok. Várom Bellus telefonját, mert hívott ahogy betoppantunk. Most folytatjuk mindenféléről a diskurzust.
Onnan elmentünk ide:
http://www.gelbmannpince.hu/bemutatkozas
Nagyon szép a pincészet. Jól körbenéztünk. Jóska már járt ilyen nagyban, de én még nem. Naná, hogy bort is vettünk.
Utána irány a lábatlani temető. A nagy-nagy erikámnak betett a hideg tél. De talán alulról kihajt. Sikerült rendbe tenni a sírt és környékét. Ketten dolgoztunk vele jó ideig. 2 nagy reklámtáska levelet szedtünk össze, mert odahordta a szél az utcáról. Ésatöbbi.
Utána irány a kert, már vártak a Józsi szomszédék. Na, jó kis névnapi bulit csaptunk. Utána kiszedtem a paszternákot és ültettem is a helyére. Akkor megjöttek a másik szomszédék, megint nagy névnapozást csaptunk. Közben leváltottuk OVI-ékat is.
Aztán még 1 órát dolgoztam a kerítés bontáson.
Most ebéd után, már semmit nem csinálok. Várom Bellus telefonját, mert hívott ahogy betoppantunk. Most folytatjuk mindenféléről a diskurzust.
Marcsi írta:Sziasztok! Előkerültem.masu-feri írta:SZIASZTOK! SIKERESEN HAZA ÉRTÜNK! EGY HÉT MÚLVA LEHET MENNI KONTROLLRA AZ EREDMÉNYÉRT!
Szia Marcsika!
Igen a terv szerint ment sőt egy félórával hamarább végeztem a tervemhez képest!
Ha az eddigieket nézzük jónak kell lenni!
Most már tudok enni, nagyon ideges voltam, mert 2 órája nem hallottam Juditról.
Nehezen értek haza, mert csúcsforgalom volt. Telefonálni meg nem tudott, mert Foltira kellett vigyáznia.
Otthon vannak végre! Judit most nem tud telefonálni, facebookra jönni, mert őrizni kell Foltost, nehogy olyat tegyen, amit nem szabad. 20 percet kellett várniuk, hogy lecsöpögjön az infúzió. A kocsiban is fel akart ülni, amit most tilos. 1 hónapig mozgás korlátozás, nem szabad ugrálni, lépcsőzni. A térdébe rögzítő fémet is szereltek. Este 10-ig nem ihat. Még kicsit kómás, de észnél van. Este, amikor Folti elaludt, Judit megpróbál írni.
Jó étvágyat mindannyiunknak!
Nehezen értek haza, mert csúcsforgalom volt. Telefonálni meg nem tudott, mert Foltira kellett vigyáznia.
Otthon vannak végre! Judit most nem tud telefonálni, facebookra jönni, mert őrizni kell Foltost, nehogy olyat tegyen, amit nem szabad. 20 percet kellett várniuk, hogy lecsöpögjön az infúzió. A kocsiban is fel akart ülni, amit most tilos. 1 hónapig mozgás korlátozás, nem szabad ugrálni, lépcsőzni. A térdébe rögzítő fémet is szereltek. Este 10-ig nem ihat. Még kicsit kómás, de észnél van. Este, amikor Folti elaludt, Judit megpróbál írni.
Elfelejtettem írni, hogy Judit lefényképezi majd Folti lábát, kicsit bedagadt, ha jól értettem semmi kötés nincs rajta. Reméljük gyorsan gyógyul majd!
Köszi az infót! Akkor már végre itthon vannak. Mostantól ez 24 órás ügyelet Juditnak. Csak rendben legyen minden és gyógyuljon Folti. A nehezén túl vannak, de most Juditnak kell felkötnie, nem kicsit, nagyon.Böbe51 írta:Most már tudok enni, nagyon ideges voltam, mert 2 órája nem hallottam Juditról.
Közben én meg túl vagyok a Bellus telefonon. Jönnek érdeklődők a bútort nézni. Jaj!
Szerencsére Bellus úgy intézi, hogy ha lehet Ő is itthon legyen.
Én is jó étvágyat kívánok a vacsikhoz!!!
Biztos jó lesz most is.masu-feri írta:Marcsi írta:Sziasztok! Előkerültem.masu-feri írta:SZIASZTOK! SIKERESEN HAZA ÉRTÜNK! EGY HÉT MÚLVA LEHET MENNI KONTROLLRA AZ EREDMÉNYÉRT!
Szia Marcsika!
Igen a terv szerint ment sőt egy félórával hamarább végeztem a tervemhez képest!
Ha az eddigieket nézzük jónak kell lenni!
Ha levegőzik a seb gyorsabban gyógyul.Böbe51 írta:Elfelejtettem írni, hogy Judit lefényképezi majd Folti lábát, kicsit bedagadt, ha jól értettem semmi kötés nincs rajta. Reméljük gyorsan gyógyul majd!
Böbe51 írta:Most már tudok enni, nagyon ideges voltam, mert 2 órája nem hallottam Juditról.
Köszönöm az Infót Böbike!
Marcsi írta:
Köszi az infót! Akkor már végre itthon vannak. Mostantól ez 24 órás ügyelet Juditnak. Csak rendben legyen minden és gyógyuljon Folti. A nehezén túl vannak, de most Juditnak kell felkötnie, nem kicsit, nagyon.
Közben én meg túl vagyok a Bellus telefonon. Jönnek érdeklődők a bútort nézni. Jaj!
Szerencsére Bellus úgy intézi, hogy ha lehet Ő is itthon legyen.
Én is jó étvágyat kívánok a vacsikhoz!!!
Örülök, hogy Bellus mentesíteni próbál téged! Remélem sikerül!
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
32 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|