Barátok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baráti beszélgetések

4 posters

25 / 40 oldal Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Go down

Baráti beszélgetések - Page 25 Empty Re: Baráti beszélgetések

Témanyitás by masu-feri Vas. Márc. 19, 2017 8:02 pm

Marcsi írta:Lányok, Ferikém én is elköszönök mára.
Igaz eddig is a moziban voltam a hálóban, mert itt meccsezés van.
Meg fogadtam a telefonokat Jóskának, vagyis titkárnősködtem, de legalább én is szót váltottam a rokonokkal.Smile

Aludjatok jól és egyben.Smile

Baráti beszélgetések - Page 25 1_este28
Most kilépek.
Baráti beszélgetések - Page 25 803495-20121209-6l5dCT
Baráti beszélgetések - Page 25 W9ec2s5qaf86oumgilm1
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Böbe51 Vas. Márc. 19, 2017 9:51 pm

Hol a poharas leírása???? Így menjek aludni??? Very Happy Very Happy Very Happy
Böbe51
Böbe51

Hozzászólások száma : 5640

Témanyitás by Böbe51 Vas. Márc. 19, 2017 9:52 pm

Baráti beszélgetések - Page 25 Jy_yjt22
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by masu-feri Vas. Márc. 19, 2017 10:11 pm

Böbe51 írta:Baráti beszélgetések - Page 25 Jy_yjt22
Baráti beszélgetések - Page 25 2395881-20161122-SzKAAk
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Vas. Márc. 19, 2017 10:12 pm

Baráti beszélgetések - Page 25 2301940-20160813-QMVxf1
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Vas. Márc. 19, 2017 10:12 pm

Baráti beszélgetések - Page 25 2160876-20160310-uHmI7q
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Vas. Márc. 19, 2017 10:13 pm

Holnap reggel megyek Miskolcra vérvételre és CT-re! Nem tudom mikor leszek!
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Judit Hétf. Márc. 20, 2017 5:45 am

masu-feri írta:Holnap reggel megyek Miskolcra vérvételre és CT-re! Nem tudom mikor leszek!
Szia Ferikém! Majd szorítok neked és várlak, hogy mielőbb végezz, az eredményed meg jó lesz! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Judit
Judit

Hozzászólások száma : 8864

Témanyitás by Judit Hétf. Márc. 20, 2017 5:54 am

Szervusztok, jó reggelt, legyen szép tavaszias hetünk, jó idővel, nappal:)
Baráti beszélgetések - Page 25 Napsug10 Baráti beszélgetések - Page 25 Jyreg_10 Baráti beszélgetések - Page 25 Hytfai10 Baráti beszélgetések - Page 25 Pipacs10 Baráti beszélgetések - Page 25 4f94f410 Ferikém! Köszönöm neked, a lányoknak is a jóéjt kívánságokat, hatott, csuda jót aludtam Smile
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Márc. 20, 2017 6:11 am

Sziasztok! Jó reggelt!
Baráti beszélgetések - Page 25 Szyv14
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Márc. 20, 2017 6:12 am

Olvasok. 7 óra után jelentkezem.
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Hétf. Márc. 20, 2017 6:14 am

Tudtam tegnap este, hogy a vacsorával bűnözni fogok, de mégis reménykedtem. Kárvóóóóóót!
A minap sütött kenyeremből egy vékonyka szeletet vágtam le, a többit vitték a gyerekek. No, azt vettem elő és a grillcsirke szaftját a tepsiből azzal töröltem ki. Egy bögre tej - anélkül nekem nincs élet (reggel és este) később fürdés, hajmosás után egy alma! No????????? 7,3 lett a mér eredményem reggel. Szóval inkább ilyen nasikat fogok magamnak csinálni,mint a poharas volt....Attól bezzeg nem ment föl!
A Narancsos poharas hab:
Végy 5 db nagyon vékony héjú, dús levű narancsot, egyet tegyél félre belőle. A többinek a levét külön edénybe facsard ki. Kb. fél liter lesz. Ha kevesebb, kis vízzel kiegészíted. A kinyomott narancsok húsát kikaparod, jól leturmixolod. Egy vaníliás, vagy tejszínes pudingporból és a narancs levéből pudingot készítesz -én yummi sweet édesítőt teszek bele 4 kis patika kanálkával. Kicsit hagyod hűlni, s belekevered a narancsok turmixolt húsát. Egy fél liter tejszínt egy vaníliás cukorral habbá verek. Semmi cukor bele! Addigra eléggé kihűl a puding. A bőven felényi tejszínt belekeverem, poharakba teszem. A tetejére teszem a maradék tejszínt. Étcsokit reszelek, megszórom. Az egy narancsot megpucolom. Teljesen! A szeletekről a vékony hártyát is lehúzom, s a szeleteket a poharak kicsit a szélére teszem. Nekem Henrik belenyomta, az összesbe:) Hűtőbe teszem és kész is. Ekkora adagból (nagyon tele raktam a poharakat) 7 pohárnyi lett, 8-at simán lehet belőle csinálni. Az yummi édesítőnek nincs semmi mellékíze, se bármilyen ártó adalék anyaga. Most már több, mint 10 éve azt használom mindenbe, még a sütemények (mindenféle) tésztájába és krémébe is! Imádják:) Lehet csokisat, epreset és málnásat is csinálni - ezeket próbáltam, nagyon finom. A szőlőnek nem annyira karakteres az íze.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Márc. 20, 2017 6:15 am

Böbe51 írta:

Sziasztok! Jó reggelt!
Jó reggelt neked Böbikém!
Háát hiányzik ez neked:) Smile Smile Na jól van tudom! Sad Ügyes vagy, gyorsan végzel:)
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Márc. 20, 2017 6:29 am

Ma reggel majd előbb fogok elköszönni, mert fél 9-re kell odaérnem a műtéthez szükséges vérvételre Foltival. Ági negyed 9-re jön. Remélem utána jó idő lesz és a tegnap vett fákat el tudom majd ültetni. Kajám van mára.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Márc. 20, 2017 7:17 am

Most sziasztok, kezdem Foltit kelteni, hisz egy óra múlva indulni kell vele vérvételre.
Legyen szép mosolygós, napsütéses napotok!
Majd előkeveredünk:)
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Márc. 20, 2017 7:18 am

Judit írta:Tudtam tegnap este, hogy a vacsorával bűnözni fogok, de mégis reménykedtem. Kárvóóóóóót!
A minap sütött kenyeremből egy vékonyka szeletet vágtam le, a többit vitték a gyerekek. No, azt vettem elő és a grillcsirke szaftját a tepsiből azzal töröltem ki. Egy bögre tej - anélkül nekem nincs élet (reggel és este) később fürdés, hajmosás után egy alma! No????????? 7,3 lett a mér eredményem reggel. Szóval inkább ilyen nasikat fogok magamnak csinálni,mint a poharas volt....Attól bezzeg nem ment föl!
A Narancsos poharas hab:
Végy 5 db nagyon vékony héjú, dús levű narancsot, egyet tegyél félre belőle. A többinek a levét külön edénybe facsard ki. Kb. fél liter lesz. Ha kevesebb, kis vízzel kiegészíted. A kinyomott narancsok húsát kikaparod, jól leturmixolod. Egy vaníliás, vagy tejszínes pudingporból és a narancs levéből pudingot készítesz -én yummi sweet édesítőt teszek bele 4 kis patika kanálkával. Kicsit hagyod hűlni, s belekevered a narancsok turmixolt húsát. Egy fél liter tejszínt egy vaníliás cukorral habbá verek. Semmi cukor bele! Addigra eléggé kihűl a puding. A bőven felényi tejszínt belekeverem, poharakba teszem. A tetejére teszem a maradék tejszínt. Étcsokit reszelek, megszórom. Az egy narancsot megpucolom. Teljesen! A szeletekről a vékony hártyát is lehúzom, s a szeleteket a poharak kicsit a szélére teszem. Nekem Henrik belenyomta, az összesbe:) Hűtőbe teszem és kész is. Ekkora adagból (nagyon tele raktam a poharakat) 7 pohárnyi lett, 8-at simán lehet belőle csinálni. Az yummi édesítőnek nincs semmi mellékíze, se bármilyen ártó adalék anyaga. Most már több, mint 10 éve azt használom mindenbe, még a sütemények (mindenféle) tésztájába és krémébe is! Imádják:) Lehet csokisat, epreset és málnásat is csinálni - ezeket próbáltam, nagyon finom. A szőlőnek nem annyira karakteres az íze.

Köszi szépen! Nagyon finom lehet. Valamikor elkészítem. Éhgyomorra olvasva, csorog a nyálam. Very Happy
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Marcsi Hétf. Márc. 20, 2017 7:19 am

Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Megint nehéz hete lesz Juditnak, de most arra szorítunk, hogy minden simán menjen.
Nekünk nyugdíjas hetünk lesz, remélem.Smile Azt dolgozunk amit akarunk.Very Happy
Böbice még biztosan olvasol. Tágítod a fejedet.Smile Jaj!

Judit köszi a receptet, na meg Böbice is jobban tud így olvasni.Smile

Baráti beszélgetések - Page 25 Reggel14
Marcsi
Marcsi

Hozzászólások száma : 7622

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Márc. 20, 2017 7:19 am

Judit írta:Most sziasztok, kezdem Foltit kelteni, hisz egy óra múlva indulni kell vele vérvételre.
Legyen szép mosolygós, napsütéses napotok!
Majd előkeveredünk:)

Várlak vissza benneteket! I love you
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Marcsi Hétf. Márc. 20, 2017 7:21 am

masu-feri írta:Holnap reggel megyek Miskolcra vérvételre és CT-re! Nem tudom mikor leszek!
Szia Ferikém! Járj szerencsével és járd meg gyorsan. Várunk vissza mielőbb! flower lol!
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Márc. 20, 2017 7:22 am

Judit írta:
Böbe51 írta:

Sziasztok! Jó reggelt!
Jó reggelt neked Böbikém!
Háát hiányzik ez neked:) Smile Smile Na jól van tudom! Sad Ügyes vagy, gyorsan végzel:)

Nem hiányzik, de úttörő vagyok, ahol tudok segítek!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy bounce bounce bounce bounce bounce
Csak holnapra kell elolvasni, így ma a felét olvastam el. Készülődöm a reggelihez. Smile
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Márc. 20, 2017 7:25 am

Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Megint nehéz hete lesz Juditnak, de most arra szorítunk, hogy minden simán menjen.
Nekünk nyugdíjas hetünk lesz, remélem.Smile Azt dolgozunk amit akarunk.Very Happy
Böbice még biztosan olvasol. Tágítod a fejedet.Smile Jaj!

Judit köszi a receptet, na meg Böbice is jobban tud így olvasni.Smile

Baráti beszélgetések - Page 25 Reggel14

Jaj, de édes kép! Nagyon tetszik! I love you
Egy osztrák, akkumulátor gyártó- cég honlapját olvasom. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Kiokosodtam már nagyon. Very Happy
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Marcsi Hétf. Márc. 20, 2017 7:25 am

Judit írta:Szervusztok, jó reggelt, legyen szép tavaszias hetünk, jó idővel, nappal:)

Ferikém! Köszönöm neked, a lányoknak is a jóéjt kívánságokat, hatott, csuda jót aludtam Smile
Szia Juditom!
5.35-kor jött a menetrendszerű hőhullám.Sad Jaj!
Akkor eszembe jutott, hogy valamikor ilyenkor már a bicón a porta felé tartottam.
Megfordultam és aludtam még egy órát. De jó a nyugdíjasoknak:Smile

Legyen végre olyan hetünk, hogy lehessen, ha beöltözve is, de kertelni.Smile Már ketten óhajtjuk..Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Márc. 20, 2017 7:27 am

Remélem gyorsan végzel, bár a 1,5 liter lötty miatt sokat kell ott üldögélned!
Mindennek rendben kell lennie! I love you
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Márc. 20, 2017 7:29 am

Marcsi írta:
Judit írta:Szervusztok, jó reggelt, legyen szép tavaszias hetünk, jó idővel, nappal:)

Ferikém! Köszönöm neked, a lányoknak is a jóéjt kívánságokat, hatott, csuda jót aludtam Smile
Szia Juditom!
5.35-kor jött a menetrendszerű hőhullám.Sad Jaj!
Akkor eszembe jutott, hogy valamikor ilyenkor már a bicón a porta felé tartottam.
Megfordultam és aludtam még egy órát. De jó a nyugdíjasoknak:Smile

Legyen végre olyan hetünk, hogy lehessen, ha beöltözve is, de kertelni.Smile Már ketten óhajtjuk..Smile

Hárman, mert ha nem is olyan szakértelemmel és erővel, mint ti, de én is kint leszek! Very Happy flower
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Marcsi Hétf. Márc. 20, 2017 7:31 am

Böbe51 írta:
Judit írta:Tudtam tegnap este, hogy a vacsorával bűnözni fogok, de mégis reménykedtem. Kárvóóóóóót!
A Narancsos poharas hab:

Köszi szépen! Nagyon finom lehet. Valamikor elkészítem. Éhgyomorra olvasva, csorog a nyálam. Very Happy
Szia Böbice!
Legalább még olvasni szabad ilyesmit.Smile))))

Tényleg jó kis nasi, megcsinálom én is, mert mindig lesik, hogy mi van újdonság. Most is a citromos-túrós-tejszínes krémnek volt nagy keletje. Nem újdonság, de üdítő a húsok után.
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

25 / 40 oldal Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.