Barátok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baráti beszélgetések

4 posters

23 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Go down

Baráti beszélgetések - Page 23 Empty Re: Baráti beszélgetések

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 2:53 pm

Marcsi írta:
Böbe51 írta:
Marcsi írta:

Nagy hisztit csapott. A fiúk csak sunnyogtak. A nappaliban meccset néztek, mi meg a hálóban "élvezhettük", de leállítottam. Hogy honnan van ekkora türelmem? Very Happy Valamikor kizavartam volna, még a lakásból is. Komoly.Smile

El kell, hogy meséljem:
A dumcsizás közben Bebi előadta, persze a spórolásról szó, hogy építsenek együtt, közös telken, mert sokkal olcsóbb. Láttátok volna Misit. Very Happy Very Happy
Halkan megszólalt:-"Majd 4 m-es kerítéssel, és áramot bele".Very Happy

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sajnálom őt, mert álomvilágban él. Sad Sad Sad
Micsoda különbség van a 2 jány között. Bellus alig várja, hogy ne legyenek közös ügyeik... DE az apjával se.Sad
Bebi fog rosszabbul járni.
Amíg mi vagyunk hagyján.
-"Mama, fel sem fogja Bebi, hogy én mit intézkedek, agyalok a ház ügyében".
Tényleg így van, mi aztán tudjuk.
Sőt, ott tartunk, hogy nélkülünk még egy levelet sem küld el. Mindent megbeszél, mert tényleg nem gyerekjáték ez. Minden segítséget külön megköszön. Aranyos. Aztán én Bebi szájába rágom, hogy hol tartunk, mert nincs türelme Bebinek külön elmagyarázni. Vele mindjárt bepörcen, felemeli a hangját, mert ugye Ő is el akarja mondani a véleményét.  Ez nem is volna baj, de itt más nincs idő rágódni és sajnálkozni magunkon.
Most beszéltem a sógornőmmel. A sógor is Józsi, na meg a fia is.Smile Most várják az második unokát. Ha fiú /8 hetes terhes Brigi/, akkor Józsi lesz.Smile
Azt javasolta, hogy amíg a ház nincs teljesen kifizetve zsarolják meg az apjukat valahogy, hogy fizesse ki először /vagy záradékban kössék ki/ az adósságát, ami a földjükre/földjére van terhelve.
Igen, Bellus már a földön jár, Bebi még nem:( A segítségetekkel biztos kevesebb köztük így a szóváltás is. Lehet, hogy ez jó ötlet, én nem értek hozzá, de hisz józan paraszti ésszel.... Pénzhez jut, először a restanciákat kell vele rendeztetni papíron, különben nem ér semmit amit mond! Azt is, a földet is, meg mindent!
Judit
Judit

Hozzászólások száma : 8864

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 2:54 pm

Böbe51 írta:Egészségetekre az ebédet!  Most nem olvasok, mert elfáradtam, megkívántam a fekvést.
Kellemes délutánt mindannyiunknak!
Baráti beszélgetések - Page 23 Dyluty12

Viszont neked is. Követlek most jutottam el oda, hogy tudtam válaszolni:) Kicsit én is kinyújtózok:)
Tele írtam egy egész oldalt!!!!!!!!!!!!
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 3:49 pm

Judit írta:
Marcsi írta:
Baráti beszélgetések - Page 23 2017_027
Baráti beszélgetések - Page 23 2017_028
Gondoltam én, hogy járt az agyad, azért nem tudtál elaludni:( Nagy gond ez bizony az. Maga a lányok nevelése is óriási, mert bizony igaz, hogy valami hajlamot csak örökölhetnek, nekem azt mondták, hogy még a nagyszülőktől is. Én csak az anyai nagyit ismertem, tőlük biztos nem örököltek, inkább én tőle. Azt hiszem, hogy apám makacssága van bennem, de szerintem mást nem nagyon. Nagy türelem kell, hogy megértse, hogy ha kell, akkor kell és oda kell állni csinálni. Persze azért se könnyű ezt neki fölfogni teljesen, mert látja, hogy így is segít mindig valaki. A testvére, meg főleg ti. Még fiatal is.De szerintem még az én gyerekeimnek, akik sokkal idősebbek, azoknak is van lágy rész a fejükön, ami nem nőtt be:(
Így már mindjárt más a deréktámasz! Remélem már fönt van és próbáljátok, nekem nagyon bejött! Meg kell szokni, hogy szorosan hozzá kell ülni, akkor támaszt is:) Remélem segíteni fog nektek is:)
Nagyon jó a derekamnak.Smile Olyan, mintha mindig itt lett volna.Smile

Mondja is Bebi, hogy most ugye 25 lesz a jövő hónapban,  nekünk akkor már 2 gyerekünk volt és Ő azt sem sem tudja képzelni.  Mondjuk én sem.Smile
Ha valamit elvállal, akkor azt becsületesen elvégzi. Látom a tanuláson, munkáján is. De mire azt felfogja, elfogadja, hogy hogyan, meg miért, na ahhoz kell türelem.Smile
Marcsi
Marcsi

Hozzászólások száma : 7622

Témanyitás by Böbe51 Vas. Márc. 19, 2017 3:54 pm

Judit írta:
Böbe51 írta:Egészségetekre az ebédet!  Most nem olvasok, mert elfáradtam, megkívántam a fekvést.

Viszont neked is. Követlek most jutottam el oda, hogy tudtam válaszolni:) Kicsit én is kinyújtózok:)

Elolvastam mindent és amit írtál, nem is tudom cáfolni maximálisan egyetértek veled.
Nem hiszem, hogy ez a levélváltás lenne az oka Mariann viselkedésének.
Bár mióta Zsuzsa telefonjai idegesítették Pétert, olyan érzésem van, hogy nem nagyon beszél előtte.
Ez csak olyan megérzés.
Mi lehat a valódi ok, ki tudja. Sok minden megfordult a fejemben, de nem akarok találgatni.
Itthon úgyis mindig megkapom, hogy ne találjam ki mit akarnak mondani és hogy ne kombináljak: Smile
Böbe51
Böbe51

Hozzászólások száma : 5640

Témanyitás by masu-feri Vas. Márc. 19, 2017 3:55 pm

Judit írta:
masu-feri írta:
Judit írta:
masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 23 955220-20130316-0xJeS1Baráti beszélgetések - Page 23 2160880-20160310-KawvZz
Nektek is viszont Ferikém! Csak a szél ne fúúúúúna annyira.

Köszönjük Juditka! Itt most csak enyhén fújdogál!
Akkor az jó, itt folyton erősen fúj, azért nincs is kedvem kint lenni, a fejemnek se jó, idegesít is, meg hideg is azért.

Igen a szél lehűti a levegőt is!
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 3:55 pm

Judit írta:
Marcsi írta: Nagy hisztit csapott. A fiúk csak sunnyogtak. A nappaliban meccset néztek, mi meg a hálóban "élvezhettük", de leállítottam. Hogy honnan van ekkora türelmem? Very Happy Valamikor kizavartam volna, még a lakásból is. Komoly.Smile

El kell, hogy meséljem:
A dumcsizás közben Bebi előadta, persze a spórolásról szó, hogy építsenek együtt, közös telken, mert sokkal olcsóbb. Láttátok volna Misit. Very Happy Very Happy
Halkan megszólalt:-"Majd 4 m-es kerítéssel, és áramot bele".Very Happy
Jaj!!!!!!! Tényleg óriási a türelmed. Állítólag, ahogy eljár felettünk az idő, türelmesebbek vagyunk. A fene tudja. Én ugyan nem ismerem a fiút, de Bebi meg az építkezés!!!!!!!????? Volt esze Misinek! Smile Ezzel mondjuk Bebi elismerte, hogy ő már lekötné az életét, de azért ehhez a tesó meg annak a fiúja is kéne ám? !! Vagy gondolta, hogy 3-an megoldják azt is. Ma egy építkezés... Na neeeee!!!!!!
Nem lehet mondani, hogy soha, de a mostani eszemmel nem tudom elképzelni, hogy Bellus összekötné az életét Bebivel. Semmilyen szempontból.
Ugyanakkor sajnálom is Bebit, mert az a fiú és családja nekünk nem kóser.Sad
Tegnap még a fényképek miatt is rászólt, amikor összeszedett egy fényképtartóra valót /nagyobb boríték/, hogy hova akarja vinni, mert náluk nincs hely.
Jóska nekem mondja, hogy ezt a fiút le kell pattintani...
Jó, de ki mondja meg ezt Bebinek, amikor szerelmes.
Anyjának sem álltunk az útjában, amikor hozzáment Pistihez, pedig már akkor átláttunk a dumáján.
Bíztunk Muciban, hogy majd összekapja. Ment is egy darabig.
Jóska mindig anyámat hozza fel példának: ha Őt nézte volna, soha nem vesz el, amilyen élete annak volt.Sad
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Böbe51 Vas. Márc. 19, 2017 3:59 pm

Nehéz délutánom van Shocked, hülye szél fújt, megfájdult a fejem. Az egyetlen jó dolog megvolt, túl vagyunk a sétán. Sunny, mint egy kis lovacska úgy ügetett. Holnap reggelre 45 oldalt kell elolvasnom még. Lehet, hogy hajnalra is marad egy adag, mert összesen kb. 3 óra kell hozzá, de most nem nagyon fűlik hozzá a fogam. Very Happy Very Happy Very Happy
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Vas. Márc. 19, 2017 4:06 pm

Marcsi írta:
Judit írta:
Marcsi írta:
Nem lehet mondani, hogy soha, de a mostani eszemmel nem tudom elképzelni, hogy Bellus összekötné az életét Bebivel. Semmilyen szempontból.
Tegnap még a fényképek miatt is rászólt, amikor összeszedett egy fényképtartóra valót /nagyobb boríték/, hogy hova akarja vinni, mert náluk nincs hely.
Anyjának sem álltunk az útjában, amikor hozzáment Pistihez, pedig már akkor átláttunk a dumáján.
Jóska mindig anyámat hozza fel példának: ha Őt nézte volna, soha nem vesz el, amilyen élete annak volt.Sad

Nehéz ügyek ezek. Nem tudunk elég okosak lenni az ügyeikben. Ráadásul, ha szólsz úgy járhatsz, mint mi. 2008-ban Bence szakított Emivel. Az egész család-anyukám, öcsémék, a barátai, mi, az unokahúgomék, még anyósom is- örült és elmondta, hogy jobban járt. Azután decemberben kibékültek, 2 év múlva házasság, újabb 2 év múlva válás. Crying or Very sad
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 4:11 pm

Judit írta:
Böbe51 írta:
Tudod nálunk az volt a baj, hogy Béla is én is ragaszkodtunk mindenhez, ha nem a szívünk, akkor majd jó lesz még valamire.... Aztán néha - félévente - rábírtuk egymást, hogy most selejtezés van. Naná! De amikor az egyikünk kirakta a kukába, vagy mellé, akkor a másikunk titokban még megnézte, hogy ugyan mit dobott ki, hátha még kéne.... Aztán ugya anyóska amikor elment, Béla már nagyon beteg volt. Dehogy volt nekem időm a mama dolgait válogatni, aztán ugye két hónapra rá Béla. Háát..Sad akkor se volt. Annyit csináltam, hogy a közös hálónkból átköltöztem a kis szobába, mert Foltos mindig ott sírt a franciaágy mellett, soha nem ment föl életében a lakásban bútorra, ott az ágyterítőn naponta láttam, hogy tett egy kört az ágyon, kereste Bélát. Na, akkor az betette nálam a kaput, akkor kezdtem el selejtezni mindent. Nehéz volt nagyon. Még akkoriban sok DK-s ismerősöm is volt arrafelé, így aztán sok-sok ruhát tudtam odaadni, nem kellett kidobni szinte alig valamit. Még  a mosottabbját is elvitték Rakacára, ott még az is nagyon jól jött. Aztán amikor megfordulgatott először a fejemben a ház eladás, csere, akkor már keményen elhatároztam, hogy szanálás. Csináltam is. Költözéskor egy 10 köbméteres konténert púposra pakoltam. És még akkoriban is adtam oda ajándékba sok mindent. szánkótól a kerekes WC-s széktől, botoktól kezdve könyvig mindent.
Igen, kell valamit tetetni a szemüveggel. Figyelem, hogy mikor jönnek vissza. Ezek szoktak itt rendelni Taksonyban. Ha jönnek, akkor kell visszamennem, itt semmi ilyesmi nincs is, csak Szigetszentmiklóson.
Zsuzsa? Mintha úgy emlékeznék, hogy december elején ment el? Valahogy úgy lehet, mert bennem az maradt meg, talán mint Tigrincsszem.
Egyfelől azt gondolom, hogy felénk Péter baját is lekicsinyíti. Sajnos anyukámmal 7 évig csináltam a kezdettől végéig. Nem olyan egyszerű az, mint Mariann mondja. Meg, hogy amin nem tud segíteni, nem idegesíti. A kapok egy citromot... című mondása. A másik amire mégis én gondolok, hogy lehet, hogy még most is miattam szívtok, vagy büntet benneteket is. Azért gondolom, mert amikor kiderült, hogy Foltival nagyobb a baj, akkor írt nekem a Messesngeren, hogy írjak ott neki, hogy pontosan mi is van vele mindig. Megtettem, de egyik nap nem volt annyi kedvem írni, s azt írtam neki, hogy telefonon könnyebb lenne elmondani, mint annyit leírni. Szóljon, hogy mikor ér rá és akkor fölhívom a vonalason. Na, azóta arra egy betűt se válaszolt. Én meg nem erősködtem többet, minek? No ezért gondolom, hogy még most is én lehetek a "bűnös".
Tegnap újra eldöntöttem, ahogy kínálgatták a képeiket nekem  is, hogy selejtezek, amit hozzájutok a fényképekhez, de bármihez.
Van amit azért tartogatok: ágyruha, lepedők, konyharuha, törülköző, plédek, edények, stb, hogy majdcsak lesz önálló lakásuk és viszik. Ezek most rengeteg helyet foglalnak ebben a kis lakásban. De vadi újak.
Zsuzsa valahogy tél elején ment el.Sad
Nekem is írta, hogy ne sértődjek meg, hogy személyeskedett, rákérdezett Pistire. Pedig Ő aztán rákérdez mindenre és nem szokott elnézést kérni. Törölte is amit kérdezett, nem tudtam visszanézni.
Nem tudom mi van ilyenkor, amikor ilyen érzékeny lesz. Mert ez nem jellemző ám Mariannra.
Meg a vérnyomása sem a fórumozástól megy fel. Lehetetlen.
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 4:15 pm

Böbe51 írta:

Elolvastam mindent és amit írtál, nem is tudom cáfolni maximálisan egyetértek veled.
Bár mióta Zsuzsa telefonjai idegesítették Pétert, olyan érzésem van, hogy nem nagyon beszél előtte.
Ez csak olyan megérzés.
Mi lehat a valódi ok, ki tudja. Sok minden megfordult a fejemben, de nem akarok találgatni.  
Itthon úgyis mindig megkapom, hogy ne találjam ki mit akarnak mondani és hogy ne kombináljak: Smile
Helyes. Nem találgatunk. Majd kiderül. Vagy nem.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Böbe51 Vas. Márc. 19, 2017 4:30 pm

Juditka, hozhatod a sós süteményt! Smile Vendég van.
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 4:33 pm

Marcsi írta:
Judit írta:

Gondoltam én, hogy járt az agyad, azért nem tudtál elaludni:( Nagy gond ez bizony az. Maga a lányok nevelése is óriási, mert bizony igaz, hogy valami hajlamot csak örökölhetnek, nekem azt mondták, hogy még a nagyszülőktől is. Én csak az anyai nagyit ismertem, tőlük biztos nem örököltek, inkább én tőle. Azt hiszem, hogy apám makacssága van bennem, de szerintem mást nem nagyon. Nagy türelem kell, hogy megértse, hogy ha kell, akkor kell és oda kell állni csinálni. Persze azért se könnyű ezt neki fölfogni teljesen, mert látja, hogy így is segít mindig valaki. A testvére, meg főleg ti. Még fiatal is.De szerintem még az én gyerekeimnek, akik sokkal idősebbek, azoknak is van lágy rész a fejükön, ami nem nőtt be:(
Így már mindjárt más a deréktámasz! Remélem már fönt van és próbáljátok, nekem nagyon bejött! Meg kell szokni, hogy szorosan hozzá kell ülni, akkor támaszt is:) Remélem segíteni fog nektek is:)
Nagyon jó a derekamnak.Smile Olyan, mintha mindig itt lett volna.Smile

Mondja is Bebi, hogy most ugye 25 lesz a jövő hónapban,  nekünk akkor már 2 gyerekünk volt és Ő azt sem sem tudja képzelni.  Mondjuk én sem.Smile
Ha valamit elvállal, akkor azt becsületesen elvégzi. Látom a tanuláson, munkáján is. De mire azt felfogja, elfogadja, hogy hogyan, meg miért, na ahhoz kell türelem.Smile
De jó, hogy úgy érzed, hogy használ! Nekem azóta elveszett a gyöngyház nyelű kiskés a hátamból:)
Jaj, 25!Smile))))) Én 18 évesen lettem menyasszony! Pesten az Erzsébet sörözőben! Előtte Béla és a barátja 2 hónapig a Zalka Főiskola mellett vagonokból szenet és meszet raktak ki, oltatlan meszet! Mind a ketten Pisti volt a barátja a gyűrűért kuliztak! 19 voltam amikor augusztusban Bélát avatták 20-án és 29-én volt az esküvőnk. Sanyi már 20 évesen, Zoli 22 évesen jöttek!!!!!!!! Most is úgy gondolom, hogy jó volt akkor szülni, sokkal több erőm, türelmem volt, pedig Sanyi sokat volt beteg, meg ugye Béla ment, ha kellett, sűrűn kellett. Most is azt mondom, hogy jó volt, így legalább élhettünk együtt, hisz Béla gyorsan elment.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 4:36 pm

Böbe51 írta:
Judit írta:

Ez csak olyan megérzés.
Hihi! Ne kombinálj, aztán meg vagy jó, vagy nem, de mégis sokszor bejön! Majd egyszer talán megtudjuk. Az a baja még - szerintem - Mariannak, hogy nincs olyan közeli szoros barátnője, akivel mindent meg tudna beszélni. A fórumon meg nem akarja leírni mindenki előtt. Sokáig nem tudja magában tartani, egyszer kiborul a pohár. Ez örök igazság.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 4:38 pm

Böbe51 írta:Nehéz délutánom van Shocked, hülye szél fújt, megfájdult a fejem. Az egyetlen jó dolog megvolt, túl vagyunk a sétán.  Sunny, mint egy kis lovacska úgy ügetett. Holnap reggelre 45 oldalt kell elolvasnom még. Lehet, hogy hajnalra is marad egy adag, mert összesen kb. 3 óra kell hozzá, de most nem nagyon fűlik hozzá a fogam. Very Happy Very Happy Very Happy
Na, akkor téged is kiborított a szél, engem is:( Le is feküdtem, mert én is úgy éreztem, hogy nem jó a fejem. Arra keltem föl, hogy fázok. Naná! Ki volt kapcsolva a fűtés! Sad Húúúúúha, 45 oldal? Sad Nem semmi, pedig figyelned kell arra, azt nem lehet letenni, aztán "átfutni" rajta. Nekem most semmihez nem fűlik:( Meg nagyon bennem van ez a műtét.... Ági holnap reggel 1/4 9-re jön, levisz bennünket vérvételre.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 4:45 pm

Böbe51 írta:
Marcsi írta:
Judit írta:
Marcsi írta:

Nehéz ügyek ezek. Nem tudunk elég okosak lenni az ügyeikben. Ráadásul, ha szólsz úgy járhatsz, mint mi. 2008-ban Bence szakított Emivel. Az egész család-anyukám, öcsémék, a barátai, mi, az unokahúgomék, még anyósom is- örült és elmondta, hogy jobban járt. Azután decemberben kibékültek, 2 év múlva házasság, újabb 2 év múlva válás.   Crying or Very sad
No, én nem tudom eldönteni, hogy jó-e? Anyukámék, apu pláne rajongva szerették Bélát. Az anyósoméknak nem nagyon tetszett, hogy engem akar Béla elvenni, valaki jobb családból valót szerettek volna. Nálunk mindenki kétkezi melós volt, ráadásul vendéglátó, SZOT... Pénzünk se volt, igaz nekik se. De később elfogadtak, soha nem bántottak egy szóval se. Mi kézzel - lábbal tiltakoztunk volna Sanyi Tündije ellen, de Sanyinak sose mondtuk, azóta se, pedig de igazunk lett, sőt! Otthagyta Henriket. Zoli meg amikor bemutatta Ágit, egyből szimpatikus volt, sőt Béla azt mondta, hogy no végre megszületett a lányom, Ágika! Mindkét terhességem alatt Ágikát várt. Szerintem hiába is mondaná az ember, a szerelem vak....
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 4:46 pm

Böbe51 írta:Nehéz délutánom van Shocked, hülye szél fújt, megfájdult a fejem. Az egyetlen jó dolog megvolt, túl vagyunk a sétán.  Sunny, mint egy kis lovacska úgy ügetett. Holnap reggelre 45 oldalt kell elolvasnom még. Lehet, hogy hajnalra is marad egy adag, mert összesen kb. 3 óra kell hozzá, de most nem nagyon fűlik hozzá a fogam. Very Happy Very Happy Very Happy
Én is álomkóros voltam 3 előtt.Smile De nem aludtan el. Egy filmet néztem Maggie Smith. Bellus vette fel nekem.
Azt az olvasgatást nem irigylem ma sem.Smile Semmi kötelezőt nem szeretek.
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 4:47 pm

Böbe51 írta:Juditka, hozhatod a sós süteményt!  Smile  Vendég van.
Még van pár töpörtyűs pogim.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 4:47 pm

Húúúú! Talán még 3 db van a tálcán! Tegnap is küldtem át Henrikékkel, most meg a maradékot oda adtam nekik, hogy vigyék csak:) Akartam adni nekik a fagyiból gyümölcsöt, de nem vitték el, mert fölolvad a vonaton.
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Vas. Márc. 19, 2017 4:48 pm

Judit írta:
Na, akkor téged is kiborított a szél, engem is:( Le is feküdtem, mert én is úgy éreztem, hogy nem jó a fejem. Arra keltem föl, hogy fázok. Naná! Ki volt kapcsolva a fűtés! Sad Húúúúúha, 45 oldal? Sad Nem semmi, pedig figyelned kell arra, azt nem lehet letenni, aztán "átfutni" rajta. Nekem most semmihez nem fűlik:( Meg nagyon bennem van ez a műtét.... Ági holnap reggel 1/4 9-re jön, levisz bennünket vérvételre.

A szél a házunkat is átfújja. Hideg van. Állítólag keddre itt a 22 fok. Surprised
Nagy izgalom minden műtét, de biztos rendben megy majd minden.
Csütörtökön Etelkát is megműtik, csoda, hogy bírja a várakozást. Crying or Very sad

A hozzászólást Böbe51 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 19, 2017 4:50 pm-kor.
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 4:49 pm

Judit írta:
Marcsi írta:Nagyon jó a derekamnak.Smile Olyan, mintha mindig itt lett volna.Smile

De jó, hogy úgy érzed, hogy használ! Nekem azóta elveszett a gyöngyház nyelű kiskés a hátamból:)
Jaj, 25!Smile))))) Én 18 évesen lettem menyasszony! Pesten az Erzsébet sörözőben! Előtte Béla és a barátja 2 hónapig a Zalka Főiskola mellett vagonokból szenet és meszet raktak ki, oltatlan meszet! Mind a ketten Pisti volt a barátja a gyűrűért kuliztak! 19 voltam amikor augusztusban Bélát avatták 20-án és 29-én volt az esküvőnk. Sanyi már 20 évesen, Zoli 22 évesen jöttek!!!!!!!! Most is úgy gondolom, hogy jó volt akkor szülni, sokkal több erőm, türelmem volt, pedig Sanyi sokat volt beteg, meg ugye Béla ment, ha kellett, sűrűn kellett. Most is azt mondom, hogy jó volt, így legalább élhettünk együtt, hisz Béla gyorsan elment.
Igen, minden úgy jó ahogy történt. Muciéknak is volt néhány jó évük...
Kivéve ami nem, arról meg nem tehetünk.
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 4:51 pm

Judit írta:
Böbe51 írta:
Ez csak olyan megérzés.
Hihi! Ne kombinálj, aztán meg vagy jó, vagy nem, de mégis sokszor bejön! Majd egyszer talán megtudjuk. Az a baja még - szerintem - Mariannak, hogy nincs olyan közeli szoros barátnője, akivel mindent meg tudna beszélni. A fórumon meg nem akarja leírni mindenki előtt. Sokáig nem tudja magában tartani, egyszer kiborul a pohár. Ez örök igazság.
Így van.
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 4:51 pm

Marcsi írta:
Még van pár töpörtyűs pogim.Smile
Azt én is megenném!!!!! Még ha nem szabadna is:) Ma este bűnözni fogok. A tegnapi kenyérből levágtam egy szeletet magamnak és ma vacsorára a grill csirke szaftjával akarom megenni.
Azért összedobhatjuk Böbinek:) Talán akkor ettem töpörtyűs pogácsát, amikor még anyóska sütött. Amikor fölhoztuk hozzánk. Ő kimérte, én gyúrtam, ő felügyelte, hajtogattam, nyújtottam. De az jó volt, én nem tudnék, biztos nem sikerülne. Érzem az övének az ízét. Mint a nagyika csörögéjéét. Sokat próbáltam, soha nem ízlett. Nem lett jó szerintem. Most meg már? Mindegy is. Pedig Zoliék nagyon szeretik, de ugye kelt tésztát aztán pláne nem süt senki rajtam kívül pláne nem.
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 4:52 pm

Judit írta:
Akkor holnap nem kell cipekedned Ez jó!
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Vas. Márc. 19, 2017 4:53 pm

Judit írta:
Böbe51 írta:
Nehéz ügyek ezek. Nem tudunk elég okosak lenni az ügyeikben. Ráadásul, ha szólsz úgy járhatsz, mint mi. 2008-ban Bence szakított Emivel. Az egész család-anyukám, öcsémék, a barátai, mi, az unokahúgomék, még anyósom is- örült és elmondta, hogy jobban járt. Azután decemberben kibékültek, 2 év múlva házasság, újabb 2 év múlva válás.   Crying or Very sad
No, én nem tudom eldönteni, hogy jó-e? Anyukámék, apu pláne rajongva szerették Bélát. Az anyósoméknak nem nagyon tetszett, hogy engem akar Béla elvenni, valaki jobb családból valót szerettek volna. Nálunk mindenki kétkezi melós volt, ráadásul vendéglátó, SZOT... Pénzünk se volt, igaz nekik se. De később elfogadtak, soha nem bántottak egy szóval se. Mi kézzel - lábbal tiltakoztunk volna Sanyi Tündije ellen, de Sanyinak sose mondtuk, azóta se, pedig de igazunk lett, sőt! Otthagyta Henriket. Zoli meg amikor bemutatta Ágit, egyből szimpatikus volt, sőt Béla azt mondta, hogy no végre megszületett a lányom, Ágika! Mindkét terhességem alatt Ágikát várt. Szerintem hiába is mondaná az ember, a szerelem vak....
Ebbe nem lehet beleszólni, mert Te leszel a rossz.
Ami meg van írva, meg úgyis jön, mondom én.Sad
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Vas. Márc. 19, 2017 4:54 pm

Böbe51 írta:
Judit írta:

A szél a házunkat is átfújja. Hideg van. Állítólag keddre itt a 22 fok. Surprised
Nagy izgalom minden műtét, de biztos rendben megy majd minden.
Csütörtökön Etelkát is megműtik, csoda, hogy bírja a várakozást.   Crying or Very sad
Eta nagyon fél!!!!!!!! Pedig csak nehezebb lesz, de nem tudjuk megnyugtatni. Tudod talán nem ennyire félnék, ha nem lenne az a gégeszűkülete,meg hörgő fal gyengesége. Még nem is mertem Zolit kérdezni, hogy hogyan csináljuk? 9-re kell odaérni. Délutánig nem maradhatunk ott - gondolom. Akkor jövünk haza és újra megyünk érte? Nem tudom:(
Judit
Judit

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

23 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.