Baráti beszélgetések
4 posters
25 / 40 oldal
25 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
[/quote]
Köszönöm Ferikém! Igaz, hogy rövidet,de azt jól aludtam. Azért rövidet, mert ide éjfél felé jött meg az igazi szél és eső. Addig végig 28 fok volt a szobákban, nem hűlt le kicsit sem tovább. No, akkor aztán keltem az ajtókat csukdosni, mert csapkodta a szél, ablakokat hagytam tovább is, hogy hűljön a lakás Most se piskóta a meleg bent, mert 27 fok van, de kint meg 20!!! Hiába, nem tud egyszerre lehűlni a nagyon átmelegedett lakás. De az ablakon már friss levegő jön, s majd csak. Most is be van borulva, de nem esik. Tőlem maradhatna ilyen a idő!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Azt hiszem, hogy ma is csak kávézás idejére maradok, aztán kezdem eltüntetni a fölgyűlt koszt. De még végig gondolom, hogy hogyan? Ágyhúzással kezdem ez biztos. Az ablakokat végig kell pucolni, mert a melegben ráragadt minden retek. Akkor meg már a függönynek se ártana egy átmosás, csak a létra ne kéne hozzá! Már nagyon utálom a létra szót is, nem hogy fölmászni rajta a plafonig.... Aztán addig jutok, ameddig, porszívózok és majd holnap lesz ennek vége, mert nincs miért kapkodnom. Kajám van mára és holnapra is. Tehát nem hajt a tatár.
Valahogy így gondolom most, még hótt álmosan:)
Sokat aludtam, mégis fáradtnak érzem magam.Judit írta:Azt hiszem, hogy ma is csak kávézás idejére maradok, aztán kezdem eltüntetni a fölgyűlt koszt. De még végig gondolom, hogy hogyan? Ágyhúzással kezdem ez biztos. Az ablakokat végig kell pucolni, mert a melegben ráragadt minden retek. Akkor meg már a függönynek se ártana egy átmosás, csak a létra ne kéne hozzá! Már nagyon utálom a létra szót is, nem hogy fölmászni rajta a plafonig.... Aztán addig jutok, ameddig, porszívózok és majd holnap lesz ennek vége, mert nincs miért kapkodnom. Kajám van mára és holnapra is. Tehát nem hajt a tatár.
Micsoda feladatokra vállalkozol!
Még nem tudom, hogy mire veszem rá magam.
Locsolni nem kell.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
El is köszönök, megyünk gyorsan enni, sétálni:)
Szia Juditom!Judit írta:Azt hiszem, hogy ma is csak kávézás idejére maradok, aztán kezdem eltüntetni a fölgyűlt koszt. De még végig gondolom, hogy hogyan? Ágyhúzással kezdem ez biztos. Az ablakokat végig kell pucolni, mert a melegben ráragadt minden retek. Akkor meg már a függönynek se ártana egy átmosás, csak a létra ne kéne hozzá! Már nagyon utálom a létra szót is, nem hogy fölmászni rajta a plafonig.... Aztán addig jutok, ameddig, porszívózok és majd holnap lesz ennek vége, mert nincs miért kapkodnom. Kajám van mára és holnapra is. Tehát nem hajt a tatár.
Én már este kitártam mindent, még a szekrény ajtókat is. Már este 19 fok volt kint, most 18 van. Imádom.
Jó sétát Judit. Remélem, hogy ebben az időben nem lesz gond.
Nekem is ablakozni kellene, de majd meglátom. Nekilátok és ha Jóskának mehetnékje van, megyünk. Ilyen eső nagyon lehozza a felső házfalról a koszt. Nagyon jó, hogy van a redőny sokat felfog. Viszont a fürdőben-konyhában nincs. Ott aztán elég gyakran kell letakarítani. Persze ott a poroló erkély, azért is.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Szia Böbice!Böbe51 írta:Sokat aludtam, mégis fáradtnak érzem magam.Judit írta:Azt hiszem, hogy ma is csak kávézás idejére maradok, aztán kezdem eltüntetni a fölgyűlt koszt. De még végig gondolom, hogy hogyan? Ágyhúzással kezdem ez biztos. Az ablakokat végig kell pucolni, mert a melegben ráragadt minden retek. Akkor meg már a függönynek se ártana egy átmosás, csak a létra ne kéne hozzá! Már nagyon utálom a létra szót is, nem hogy fölmászni rajta a plafonig.... Aztán addig jutok, ameddig, porszívózok és majd holnap lesz ennek vége, mert nincs miért kapkodnom. Kajám van mára és holnapra is. Tehát nem hajt a tatár.
Micsoda feladatokra vállalkozol!
Még nem tudom, hogy mire veszem rá magam.
Locsolni nem kell.
Én még nem is ébredtem fel teljesen.
Köszi Ferikém.masu-feri írta:
Lehúztam az ágyat, Rézi mosott, kiteregettem. Majd mindjárt a függönyök!
Szia Marcsi! Te kérdezed, amikor a minap ezer fokban takarítottál, meg már hányszor pucoltál ablakhálót és ablakot? Hát én tavasszal utoljára. Talán most az olajfákról is lejött a szösz:)
Tart ameddig tart... Nem hajt engem senki. Ha három nap, akkor annyi, nem bánom én. Én már úgy vagyok a tisztasággal, mint Demény Judit írta. Nem tudom idézni, mert sajna nem mentettem el, de lehet, hogy Böbi igen, ő okosabb tőlem:)
Elmentünk sétálni, mert reggel nem tudtunk, mert mire indultunk már esett. Most se úsztuk meg, jól eláztunk, de nem bánom mert Folti olyan volt, mint kölök korában, vagy mint gyerekkoromban én: kiálltam az esőre és örültem, hogy ázok! Most ő is ilyen volt. Nem sokáig, de legalább voltunk:)
Most megyek létráért függönyöket leszedni:)
Pihenj Marcsi, ezt érzi a szervezeted, ez kell neki, fogadj szót! Nem kell mindig sztahanovkának lenni
Szia Marcsi! Te kérdezed, amikor a minap ezer fokban takarítottál, meg már hányszor pucoltál ablakhálót és ablakot? Hát én tavasszal utoljára. Talán most az olajfákról is lejött a szösz:)
Tart ameddig tart... Nem hajt engem senki. Ha három nap, akkor annyi, nem bánom én. Én már úgy vagyok a tisztasággal, mint Demény Judit írta. Nem tudom idézni, mert sajna nem mentettem el, de lehet, hogy Böbi igen, ő okosabb tőlem:)
Elmentünk sétálni, mert reggel nem tudtunk, mert mire indultunk már esett. Most se úsztuk meg, jól eláztunk, de nem bánom mert Folti olyan volt, mint kölök korában, vagy mint gyerekkoromban én: kiálltam az esőre és örültem, hogy ázok! Most ő is ilyen volt. Nem sokáig, de legalább voltunk:)
Most megyek létráért függönyöket leszedni:)
Pihenj Marcsi, ezt érzi a szervezeted, ez kell neki, fogadj szót! Nem kell mindig sztahanovkának lenni
Köszönöm Ferikém! Igaz, hogy rövidet,de azt jól aludtam. Azért rövidet, mert ide éjfél felé jött meg az igazi szél és eső. Addig végig 28 fok volt a szobákban, nem hűlt le kicsit sem tovább. No, akkor aztán keltem az ajtókat csukdosni, mert csapkodta a szél, ablakokat hagytam tovább is, hogy hűljön a lakás Most se piskóta a meleg bent, mert 27 fok van, de kint meg 20!!! Hiába, nem tud egyszerre lehűlni a nagyon átmelegedett lakás. De az ablakon már friss levegő jön, s majd csak. Most is be van borulva, de nem esik. Tőlem maradhatna ilyen a idő![/quote]Judit írta:
Szívesen Juditka! Itt is ugyan az a helyzet bent melegebb van mint kint! A panel ontja a meleget befelé!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Köszi Ferikém.masu-feri írta:
Szívesen Marcsika!
Neked is szépet Ferikém! Itt jó hűvös van kint, igaz az eső szitál elég sűrű, de szél nincs, így aztán hűthetem a lakástmasu-feri írta:
Szép estét kívánok.
Előkerültem.
Nagyot kerteltünk. Bővebben írtam a klubban.
Most helycsere lesz.
Majjövök még.
Előkerültem.
Nagyot kerteltünk. Bővebben írtam a klubban.
Most helycsere lesz.
Majjövök még.
Megjöttünk a sétáról, kitettem a kukát. Most este tudtunk annyit menni, mint szoktunk eddig fulladás nélkül. Félek a holnaptól, hogy befullad-e, mert gőzfürdő lesz:( De. pont a létra tetején raktam föl a függönyt, amikor itt az íróasztal mellett feküdt és kezdett fulladni. Még az a szerencse, hogy a két végét már fölcsíptettem a függönynek. rohantam le hozzá, már mindig van jutalom falat a zsebemben, mutattam neki, hogy ha szépen vesz levegőt, akkor kap. Így rövid roham volt csak.
Jól elmaradtál Marcsi! Már izgultam érted!
Elköszönök, mert elfáradtak a karjaim, még írni is nehéz most.
Jó tévét, színházat, utána jó éjt, nyugodt alvást nektek!
Köszönjük Juditka! Itt ugyan az a helyzet!Judit írta:Neked is szépet Ferikém! Itt jó hűvös van kint, igaz az eső szitál elég sűrű, de szél nincs, így aztán hűthetem a lakástmasu-feri írta:
Judit írta:Megjöttünk a sétáról, kitettem a kukát. Most este tudtunk annyit menni, mint szoktunk eddig fulladás nélkül. Félek a holnaptól, hogy befullad-e, mert gőzfürdő lesz:( De. pont a létra tetején raktam föl a függönyt, amikor itt az íróasztal mellett feküdt és kezdett fulladni. Még az a szerencse, hogy a két végét már fölcsíptettem a függönynek. rohantam le hozzá, már mindig van jutalom falat a zsebemben, mutattam neki, hogy ha szépen vesz levegőt, akkor kap. Így rövid roham volt csak.
Szegény Foltid. Nagyon sokszor elkapja, a gyógyszer ellenére.Judit írta:Megjöttünk a sétáról, kitettem a kukát. Most este tudtunk annyit menni, mint szoktunk eddig fulladás nélkül. Félek a holnaptól, hogy befullad-e, mert gőzfürdő lesz:( De. pont a létra tetején raktam föl a függönyt, amikor itt az íróasztal mellett feküdt és kezdett fulladni. Még az a szerencse, hogy a két végét már fölcsíptettem a függönynek. rohantam le hozzá, már mindig van jutalom falat a zsebemben, mutattam neki, hogy ha szépen vesz levegőt, akkor kap. Így rövid roham volt csak.
Pihenjetek jól.
Szervusztok, jó reggelt és további hűs napot kívánok!
[/quote]
Köszönöm Ferikém! Elviekben minden rendben volt, aztán mégse tudtam elaludni, éjfélkor még nagyon nyitva voltak a csipáim:(
25 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
25 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|