Baráti beszélgetések
4 posters
32 / 40 oldal
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Szervusztok, jó reggelt, szép napot és hétvégét mindenkinek! Keressétek elő a bundabugyit
Judit- Hozzászólások száma : 8864
[/quote]
Köszönöm szépen Ferikém! Kicsit nehezen, nyögvenyelősen indult. Nehezen aludtam el, de utána 3/4 6-ig végre egyfolytában aludtam !
Egészen hihetetlen ekkora hőmérséklet különbség! Tegnap a legmelegebb (amit láttam) , az 38 fok volt! Most meg 13 fok van! Azért az mégis csak 25 fok csökkenés. Nem csoda, hogy Marcsi rosszul lett. Foltinak semmi baja nem volt. Fél 11 felé ért ide nagy szél, akkor kezdtem gyorsan lent is itt is csukogatni. De utána végre jót aludtam. Ma biztos fogja Folti élvezni a sétát, én meg alig találtam zoknit, bundabugyit!
Ma Töltött paprika főzést rendezek, jól bekajálunk belőle:)
Semmi különöst nem fogok csinálni ezen kívül. Esetleg du.-n lent kicsit macerázok majd a kertben és kész is!
Semmi különöst nem fogok csinálni ezen kívül. Esetleg du.-n lent kicsit macerázok majd a kertben és kész is!
Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt! Jó hétvégét. Végre lehűlt.
A tegnapi napot a csípőmön ragtapaszokkal és roham 1 gyógyszerrel megúsztam.
Micsoda éjszaka volt. Bolond szél, de eső nélkül. Mérges vagyok.
Ha észhez térek akkor indulás a kertbe, szedek dolgokat a lányoknak és lerakom a pincébe. Reggel Jóska még gyümölcsöt készít hozzá és hazarepíti, de csak a garázsig. Nem cipeljük fel a rekeszeket. Majd onnan pakolnak. Ez mindig egy külön ceremónia.
De, addig jó, amíg van mit pakolni. Ez nekem nagy szerencse, hogy visszahűlt a hétvégére.
Hoztam egy mosolyt:
Ha észhez térek akkor indulás a kertbe, szedek dolgokat a lányoknak és lerakom a pincébe. Reggel Jóska még gyümölcsöt készít hozzá és hazarepíti, de csak a garázsig. Nem cipeljük fel a rekeszeket. Majd onnan pakolnak. Ez mindig egy külön ceremónia.
De, addig jó, amíg van mit pakolni. Ez nekem nagy szerencse, hogy visszahűlt a hétvégére.
Hoztam egy mosolyt:
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Köszi Ferikém!masu-feri írta:
Aludtam, tűrhetően. Sunnyogtam, amikor hallottam 2 körül, hogy Jóska rendezi az ablakokat.
Csoda, ha nem bírjuk cérnával ezt az időváltozást? Nem.Judit írta:Egészen hihetetlen ekkora hőmérséklet különbség! Tegnap a legmelegebb (amit láttam) , az 38 fok volt! Most meg 13 fok van! Azért az mégis csak 25 fok csökkenés. Nem csoda, hogy Marcsi rosszul lett. Foltinak semmi baja nem volt. Fél 11 felé ért ide nagy szél, akkor kezdtem gyorsan lent is itt is csukogatni. De utána végre jót aludtam. Ma biztos fogja Folti élvezni a sétát, én meg alig találtam zoknit, bundabugyit!
Este nagy vákuum volt itt. Nagyon rossz érzés állíthatom. Jóska mondja, hogy nincs is szél, akkor miért csapkodja az ajtókat? Mondom ez nem szél hanem vákuum. Érzem. Akkor ideült a géphez és látta a szél térképen, hogy a két szomszéd faluból felénk ellenkező a szél irány. Itt nálunk meg szélcsend volt. Még ilyet sem éreztem.
Még a lakás meleg, nem kell bundabugyi. Most érzem normálisnak.
Viszont bolond szél van, az nem tecc.
Marcsi írta:Csoda, ha nem bírjuk cérnával ezt az időváltozást? Nem.Judit írta:Egészen hihetetlen ekkora hőmérséklet különbség! Tegnap a legmelegebb (amit láttam) , az 38 fok volt! Most meg 13 fok van! Azért az mégis csak 25 fok csökkenés. Nem csoda, hogy Marcsi rosszul lett. Foltinak semmi baja nem volt. Fél 11 felé ért ide nagy szél, akkor kezdtem gyorsan lent is itt is csukogatni. De utána végre jót aludtam. Ma biztos fogja Folti élvezni a sétát, én meg alig találtam zoknit, bundabugyit!
Este nagy vákuum volt itt. Nagyon rossz érzés állíthatom. Jóska mondja, hogy nincs is szél, akkor miért csapkodja az ajtókat? Mondom ez nem szél hanem vákuum. Érzem. Akkor ideült a géphez és látta a szél térképen, hogy a két szomszéd faluból felénk ellenkező a szél irány. Itt nálunk meg szélcsend volt. Még ilyet sem éreztem.
Reméljük! Itt is bolond szél van. Az én fejem jelzi. A lakásban nagyon jó most a hőmérséklet. 23 fok.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Cukkini levest a Falodába teszem be.
Jó reggelt neked is, jó napot hozzá!Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt! Jó hétvégét. Végre lehűlt.
Hoztam egy mosolyt:
Itt sem esett egy csöpp sem, most itt is nagy a szél.
Már meg sem lennétek, ha ez a pakolás kimradna:) Mit csinálnál helyette?
Rendben, köszi!Böbe51 írta:Cukkini levest a Falodába teszem be.
Az már egészen jó, nálam még 25,5 van:( Igaz, hogy csak a bejárati ajtó maradt nyitva éjjelre, mert este amikor jött a szél, becsuktam a többit, aludni akartam a csukdosódás helyettBöbe51 írta:Marcsi írta:Csoda, ha nem bírjuk cérnával ezt az időváltozást? Nem.Judit írta:Egészen hihetetlen ekkora hőmérséklet különbség! Tegnap a legmelegebb (amit láttam) , az 38 fok volt! Most meg 13 fok van! Azért az mégis csak 25 fok csökkenés. Nem csoda, hogy Marcsi rosszul lett. Foltinak semmi baja nem volt. Fél 11 felé ért ide nagy szél, akkor kezdtem gyorsan lent is itt is csukogatni. De utána végre jót aludtam. Ma biztos fogja Folti élvezni a sétát, én meg alig találtam zoknit, bundabugyit!
Reméljük! Itt is bolond szél van. Az én fejem jelzi. A lakásban nagyon jó most a hőmérséklet. 23 fok.
Most elköszönök lányok, mindjárt elindulunk sétálni, utána főzés:)
Legyen jó napotok Marcsi! Óvatosan a konyhában a sütögetésekkel!
Köszönöm szépen Ferikém! Kicsit nehezen, nyögvenyelősen indult. Nehezen aludtam el, de utána 3/4 6-ig végre egyfolytában aludtam ![/quote]Judit írta:
Szívesen Juditka! Az a lényeg, hogy végül is lót aludtál!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Köszi Ferikém!masu-feri írta:
Aludtam, tűrhetően. Sunnyogtam, amikor hallottam 2 körül, hogy Jóska rendezi az ablakokat.
Szívesen Marcsika!
Örülök! Megoldotta ő egyedül is ........
masu-feri írta:
Nektek is szép napot és kellemes hétvégét, Ferikém!
Jaaaj Juditom, mérgelődtem egy sort mostanáig a konyhában.Judit írta: Most elköszönök lányok, mindjárt elindulunk sétálni, utána főzés:)
Nekiláttam a rácsos sütésnek és már az elsők beleragadtak. Akkor gyorsan kihűteni, kikaparni a fugákból és újra próba. Akkor is beleragadt.
Összegyúrtam a bő 100 db gombócot, tettem még hozzá lisztet, lágy volt valamiért, gondoltam a liszttel jobb lesz. Újra kiporcióztam a gombócokat, újra próba és beleragadt. A francba!
Döntöttem, kisütöttem rudaknak. De ezzel elment 1 bő órám. Ja és abban a melegben. Még a fülem is morzsás volt a kikaparástól. Moshattam fel, mertha közben megjön Jóska, akkor az egész lakást kell.
Aztán rájöttem, a sajt volt a hunyó. A fene tudja miből volt ez a trappistának nevezett xar.
A rakott zöldbabomon sem akart megsülni, nincs színe sem. Ezért gondolom a sajt hülyített a sütésnél. Még így nem jártam.
Mintha Jóskát hallanám: "Milyen jó, hogy nem kell készülnöd". Ezzel jött be.Judit írta:Jó reggelt neked is, jó napot hozzá!Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt! Jó hétvégét. Végre lehűlt.
Hoztam egy mosolyt:
Itt sem esett egy csöpp sem, most itt is nagy a szél.
Már meg sem lennétek, ha ez a pakolás kimradna:) Mit csinálnál helyette?
A hozzászólást Marcsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 12, 2017 3:40 pm-kor.
Szépet Neked is Ferikém.masu-feri írta:
Már jól elvagyok, mert itt vagyok.
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot és kellemes hétvégét, Ferikém!
Köszönjük Böbike!
Marcsi írta:Szépet Neked is Ferikém.masu-feri írta:
Már jól elvagyok, mert itt vagyok.
Köszönöm Marcsika!
Ennek örülök!
Már csak szép estét és jó éjt Ferikém, ma nem jártam itt délután:(masu-feri írta:
Még csak most értünk haza a sétából. Foltos még most se nagyon akart hazajönni. Ő élvezte a hűvöset, szerintem a szelet is, amit én nem annyira. Ma reggel már majdnem a sorompóig mentünk, de most este teljesen, úgy hogy reggel és este együtt szűk 5 km-t mentünk. De most még a dombra is úgy jött, mint fénykorában. Olyan jó volt látni, hogy nem volt szívem nem menni vele:)
Még a teraszon beljebb raktam a fotelokat, hogy ha mégis esik, bever az eső, akkor ne legyenek vizesek, meg fölkelni érte már nem akarok:) Hátha még aludni is fogok éjjel??
Most elköszönök, megyek én is tévézni, de már ágyból:)
Jó éjt és jó pihenést mindenkinek:)
Még a teraszon beljebb raktam a fotelokat, hogy ha mégis esik, bever az eső, akkor ne legyenek vizesek, meg fölkelni érte már nem akarok:) Hátha még aludni is fogok éjjel??
Most elköszönök, megyek én is tévézni, de már ágyból:)
Jó éjt és jó pihenést mindenkinek:)
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
32 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|