Baráti beszélgetések
4 posters
26 / 40 oldal
26 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
A mai reggeli és séta utáni tervem semmi különös, csak és kizárólag takarítás! Eléggé fölösleges melónak tartom, mert pár nap és lehetne újra kezdeni.... De hát ez van. Remélem nem jön hirtelen a meleg, már Folti miatt gondolom, hogy jó lenne.
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Szia Juditom!Judit írta:A mai reggeli és séta utáni tervem semmi különös, csak és kizárólag takarítás! Eléggé fölösleges melónak tartom, mert pár nap és lehetne újra kezdeni.... De hát ez van. Remélem nem jön hirtelen a meleg, már Folti miatt gondolom, hogy jó lenne.
A másik fölösleges a főzés.)))))))))))))
Én magam miatt is jó lenne, ha nem hirtelen melegedne, de nem kívánságműsor, ahogy észrevettem.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Köszi Ferikém..) Nehezen aludtam le, ráértem gondolkodni.masu-feri írta:
Én most elköszönök, remélem Böbi csak pihen még!
De időben akarok elmenni Foltival.
Legyen szép a napotok!
Legyen szép a napotok!
Judit írta:Én most elköszönök, remélem Böbi csak pihen még!
Legyen szép a napotok!
Juditka! Kettővel előtted a beköszönésem.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Azóta már csavarogsz vagy bótozol? Vagy már a lakás feltúrásnál tartasz?
Jól megúsztuk a sétát, sőt, annyit mentünk mint máskor:) Közben az utcán láttam, hogy a nagy erős tövű gazok, hogy megnőttek. Ha a fűnyíróval le is vágom, csak a töve erősödik. Ezért séta után gyorsan kimentem, mind a két oldalon kihúzkodtam, most könnyebb volt, mert beázott, még a szemetet nem vitték el, gyorsan begyömöszöltem a kukába. Most fogom előcsalni a porszívót, csak még lepókhálózok a plafonon, bár a nappali függönyeit behúztam már. Hogy lehet sötétbe takarítani? Tegyek fejlámpát?
No megyek a bányába !
No megyek a bányába !
Igen előkerültem a gyógyszertár és bótokból.Böbe51 írta:
Prézli a messzi pékségből. Tali egy távoli rokonnal, akinek az anyája Dobai lány volt. Nem ismertem meg csak a mosolyáról, ahogy köszönt olyan sovány, de jól van.
Garázs ügyben is megálltam a garázsoknál. Telefonált is egy szomszédasszony a fiának, de nincs kiadó.
Mérgelődtem 1 sort:
A garázsoknál tavasszal kivágtak egy óriási nyárfát. Annak a gyökerei a múltkori eső után beindultak. Most már 1-1,5 méteresek, de 50 m-es körzetben, még az út túloldalán is. Rendesen beerdősödött. Most közmunkások fejszével nekiláttak. Mennyi fölösleges munka. Miért nem lehetett időben kaszálni, vagy mittudomén? Több teherautónyi gally jött már össze.
Már most meleg van a napon. Úgyhogy csak itthoni munkát vállalok.
Judit írta:Jól megúsztuk a sétát, sőt, annyit mentünk mint máskor:) Közben az utcán láttam, hogy a nagy erős tövű gazok, hogy megnőttek. Ha a fűnyíróval le is vágom, csak a töve erősödik. Ezért séta után gyorsan kimentem, mind a két oldalon kihúzkodtam, most könnyebb volt, mert beázott, még a szemetet nem vitték el, gyorsan begyömöszöltem a kukába. Most fogom előcsalni a porszívót, csak még lepókhálózok a plafonon, bár a nappali függönyeit behúztam már. Hogy lehet sötétbe takarítani? Tegyek fejlámpát?
No megyek a bányába !
Fejlámpás szemüvegben.
Köszönöm Ferikém! Elviekben minden rendben volt, aztán mégse tudtam elaludni, éjfélkor még nagyon nyitva voltak a csipáim:( [/quote]Judit írta:
Szívesen Juditka! Az nem jó! Én remekül aludtam!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Köszi Ferikém..) Nehezen aludtam le, ráértem gondolkodni.masu-feri írta:
Szívesen Marcsika! Ilyen is van!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Köszönöm, viszont kívánom nektek Ferikém!masu-feri írta:
Majdnem....Kicsit elhúzva a függönyt, négykézláb, hogy lássak is valamit....Marcsi írta:Judit írta:Jól megúsztuk a sétát, sőt, annyit mentünk mint máskor:) Közben az utcán láttam, hogy a nagy erős tövű gazok, hogy megnőttek. Ha a fűnyíróval le is vágom, csak a töve erősödik. Ezért séta után gyorsan kimentem, mind a két oldalon kihúzkodtam, most könnyebb volt, mert beázott, még a szemetet nem vitték el, gyorsan begyömöszöltem a kukába. Most fogom előcsalni a porszívót, csak még lepókhálózok a plafonon, bár a nappali függönyeit behúztam már. Hogy lehet sötétbe takarítani? Tegyek fejlámpát?
No megyek a bányába !
Fejlámpás szemüvegben.
Levittem Folti cuccait kiteregetni, de ha már ott voltam, leszedtem, összehajtogattam a tegnapi száradtat, elraktam.
Ki is porszívóztam. A törölgetés, fölmosás ebéd után már csak. Utána nem mozdulok
Jó étvágyat, vagy már egészségetekre,de minden esetre jó pihenést délutánra!
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Ferikém!
Judit írta:Majdnem....Kicsit elhúzva a függönyt, négykézláb, hogy lássak is valamit....Marcsi írta:Judit írta:Jól megúsztuk a sétát, sőt, annyit mentünk mint máskor:) Közben az utcán láttam, hogy a nagy erős tövű gazok, hogy megnőttek. Ha a fűnyíróval le is vágom, csak a töve erősödik. Ezért séta után gyorsan kimentem, mind a két oldalon kihúzkodtam, most könnyebb volt, mert beázott, még a szemetet nem vitték el, gyorsan begyömöszöltem a kukába. Most fogom előcsalni a porszívót, csak még lepókhálózok a plafonon, bár a nappali függönyeit behúztam már. Hogy lehet sötétbe takarítani? Tegyek fejlámpát?
No megyek a bányába !
Fejlámpás szemüvegben.
Levittem Folti cuccait kiteregetni, de ha már ott voltam, leszedtem, összehajtogattam a tegnapi száradtat, elraktam.
Ki is porszívóztam. A törölgetés, fölmosás ebéd után már csak. Utána nem mozdulok
Jó étvágyat, vagy már egészségetekre,de minden esetre jó pihenést délutánra!
Mindenki ki is érdemelte!
Marcsi írta:Igen előkerültem a gyógyszertár és bótokból.Böbe51 írta:
Prézli a messzi pékségből. Tali egy távoli rokonnal, akinek az anyája Dobai lány volt. Nem ismertem meg csak a mosolyáról, ahogy köszönt olyan sovány, de jól van.
Garázs ügyben is megálltam a garázsoknál. Telefonált is egy szomszédasszony a fiának, de nincs kiadó.
Mérgelődtem 1 sort:
A garázsoknál tavasszal kivágtak egy óriási nyárfát. Annak a gyökerei a múltkori eső után beindultak. Most már 1-1,5 méteresek, de 50 m-es körzetben, még az út túloldalán is. Rendesen beerdősödött. Most közmunkások fejszével nekiláttak. Mennyi fölösleges munka. Miért nem lehetett időben kaszálni, vagy mittudomén? Több teherautónyi gally jött már össze.
Azóta túl vagy már a zöldséges zsemlegombócon is.
Te is hálózatról működsz, mint Judit.
Hozzátok képest csiga vagyok.
Hozzátok képest csiga vagyok. [/quote]
Naneeeeeeeeee! Akkor mitől lobognak úgy a szarvacskáid??????
Naneeeeeeeeee! Akkor mitől lobognak úgy a szarvacskáid?????? [/quote]Judit írta:
A szél fújja!
Túl vagyok a padozáson is.Böbe51 írta:Marcsi írta:Igen előkerültem a gyógyszertár és bótokból.Böbe51 írta:Azóta már csavarogsz vagy bótozol? Vagy már a lakás feltúrásnál tartasz?Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt.:
Máris kedd van.
Ma csavargok, bótozok, talán még nincs olyan meleg.
Mivel Jóska kimegy, enyém a lakás, azt túrok fel, amit akarok.
Mérgelődtem 1 sort:
Megetettem gazduramat. Is.
Most körbenézek és lehet, hogy eldőlök. nagyon álmos vagyok.
Böbe51 írta:Naneeeeeeeeee! Akkor mitől lobognak úgy a szarvacskáid??????Judit írta:
A szél fújja! [/quote]
26 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
26 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|