Baráti beszélgetések
4 posters
24 / 40 oldal
24 / 40 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Szép és hűs vasárnap délutánt nektek Ferikém!masu-feri írta:
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Csatlakozok Ferinkhez és én is nagyon boldog névnapot kívánok Bettinek
Tegnap csináltam jégkockákat a mélyhűtőben. Rakosgattam bele Folti ivóvizébe, mert itt a csapból elég pisi meleg víz folyik. Na, ma rájött, hogy azt ki tudja szedni, viszi az ágyára nyalogatni, rágicsálja:)
Megebédeltünk, nektek is egészségetekre, utána jó pihenést délutánra. Azt hiszem, hogy mi nem mozdulunk:(
Megebédeltünk, nektek is egészségetekre, utána jó pihenést délutánra. Azt hiszem, hogy mi nem mozdulunk:(
Szia Ferikém! Szép napot Neked is!masu-feri írta:
Megint jól befűtöttek.
Lessük a felhőket, de megint alattunk mennek el, mint reggel.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
A hozzászólást Marcsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 06, 2017 1:51 pm-kor.
Köszi Juditom a nevében is.Judit írta:Csatlakozok Ferinkhez és én is nagyon boldog névnapot kívánok Bettinek
Eltettem, mert ha jön megnézegeti az albumot.
Amit reggel beraktam csokrot, azzal köszöntöttem. Mindig éppen ilyenkor nincs rózsám, meg semmilen virágom. Érdekes módon most lett.
Megint jó meleg van.Judit írta:Tegnap csináltam jégkockákat a mélyhűtőben. Rakosgattam bele Folti ivóvizébe, mert itt a csapból elég pisi meleg víz folyik. Na, ma rájött, hogy azt ki tudja szedni, viszi az ágyára nyalogatni, rágicsálja:)
Okos Foltika. Sok simit küldök az okos fejére.
Ne is menjetek. Mi is csak sunnyogunk, bezárkózva. Na, ennyit a nyárról.
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, kellemes vasárnapot, Feriék!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:Tegnap csináltam jégkockákat a mélyhűtőben. Rakosgattam bele Folti ivóvizébe, mert itt a csapból elég pisi meleg víz folyik. Na, ma rájött, hogy azt ki tudja szedni, viszi az ágyára nyalogatni, rágicsálja:)
Jaj de okos, jaj de ügyes Folti!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Elszundítottam, moziztam, lovas filmet néztem, még bőgicséltem is. Most meg lent gyorsan pakoltam, mert föltámadt a szél, valahol messze dörög és villámlik. Mindent, ami csak nyílik kinyitottam, kint sokkal hűvösebb lett!
Már csak 26 fok van kint, bent 29! Sötét felhők vannak. Remélem nem lesz vihar és jég....!
Nem tudom, hogy Böbiéknél ugyan mi a helyzet a szabadtéri színház, meg időjárás ügyben?
Jó étvágyat nektek, megyünk mi is enni. Délután Folti megevett két z.paprikát Remélem nem lesz rosszul a hirtelen változás miatt....
Már csak 26 fok van kint, bent 29! Sötét felhők vannak. Remélem nem lesz vihar és jég....!
Nem tudom, hogy Böbiéknél ugyan mi a helyzet a szabadtéri színház, meg időjárás ügyben?
Jó étvágyat nektek, megyünk mi is enni. Délután Folti megevett két z.paprikát Remélem nem lesz rosszul a hirtelen változás miatt....
Itt volt jó zápor, szerencsére jég nélkül.Judit írta: Elszundítottam, moziztam, lovas filmet néztem, még bőgicséltem is. Most meg lent gyorsan pakoltam, mert föltámadt a szél, valahol messze dörög és villámlik. Mindent, ami csak nyílik kinyitottam, kint sokkal hűvösebb lett!
Én is remélem Böbicéék nem áznak meg.
Sunytan délután, mint egy kisbaba.
Itt még most se volt egy csöpp frissítő eső se. Locsolni kellett volna! Egészségedre!Marcsi írta:Itt volt jó zápor, szerencsére jég nélkül.Judit írta: Elszundítottam, moziztam, lovas filmet néztem, még bőgicséltem is. Most meg lent gyorsan pakoltam, mert föltámadt a szél, valahol messze dörög és villámlik. Mindent, ami csak nyílik kinyitottam, kint sokkal hűvösebb lett!
Én is remélem Böbicéék nem áznak meg.
Sunytan délután, mint egy kisbaba.
Voltunk sétálni, esőnek nyoma sincs, talán kicsit hűvösebb a szél, az frissíti a levegőt. Végre Folti nem fulladt, élvezte. De kb. csak fele távot mentünk, mint szoktunk. Folti élvezte a szelet, még ha meleg is volt.
Most elköszönök, jó tévézést és utána jó pihenést nektek. Kimegyek Foltihoz a teraszra, ott legalább van levegő, bent semmi és dög meleg...
Most elköszönök, jó tévézést és utána jó pihenést nektek. Kimegyek Foltihoz a teraszra, ott legalább van levegő, bent semmi és dög meleg...
Remélem ott is lehűl éjszakára. Itt most emberi idő van.Judit írta:Voltunk sétálni, esőnek nyoma sincs, talán kicsit hűvösebb a szél, az frissíti a levegőt. Végre Folti nem fulladt, élvezte. De kb. csak fele távot mentünk, mint szoktunk. Folti élvezte a szelet, még ha meleg is volt.
További szép estét Juditom!
Judit írta:Szép és hűs vasárnap délutánt nektek Ferikém!masu-feri írta:
Köszönöm Juditka!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Szia Ferikém! Szép napot Neked is!masu-feri írta:
Megint jól befűtöttek.
Lessük a felhőket, de megint alattunk mennek el, mint reggel.
Szia Marcsika!
Igen rendesen!
Estére meg jött nem csak a felhő hanem az eső is!
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot, kellemes vasárnapot, Feriék!
Köszönjük Böbike!
Judit írta:Voltunk sétálni, esőnek nyoma sincs, talán kicsit hűvösebb a szél, az frissíti a levegőt. Végre Folti nem fulladt, élvezte. De kb. csak fele távot mentünk, mint szoktunk. Folti élvezte a szelet, még ha meleg is volt.
Szervusztok, jó reggelt ezen a borús, ám de hűvös új hét új napján!
24 / 40 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
24 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|