Baráti beszélgetések
4 posters
13 / 40 oldal
13 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Biztosan siettél. Megforgattam. Így még gyönyörűbb:Judit írta:Elköszönök, hogy a sétán még Folti normál időben loholjon
Legyen szép a napotok!
Ilyen napot nekünk. Eddig ilyen. Jól elköltöttem a pénzemet. De legalább kaptam amiket akartam. Már szétpakoltam, sőt a spejzot, hűtőt kipofoztam, kénytelen voltam.
Most leülök varrni, már nagyon a körmömre ég. A minapi mosással még jött is hozzá, tűrhetetlen ami itt van.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Marcsi írta:Jaj, nem hiszed el.:DDDDDDDDDDDDDDDDD Itt is Józsi fog főzni holnap. Vettem Neki hekk törzset, azzal elszöszölgethet. Direkte úrinőt csináltam én is magamból holnapra.Böbe51 írta:Ma csak főzni fogok, húslevest, szűzpecsenyét krumplipürével. Holnap úrinő leszek, mert Józsi fog halászlét és sült halat készíteni.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Jó étvágyat az ebédhez!
Kellemes délutánt!
Kellemes délutánt!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Sziasztok! Nemrég értem haza a délelőtt piacoltam és nagyot sétáltam....
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Úgy látom, hogy kéne nekem is szerezni egy Józsit aki főzzön, de azért nem szerzek, mert még képes lenne halat csinálni !!!!!!!!!!
Egészségetekre az ebédet! Délutánra jó pihenést
A töltött karalábém kész, zöldbab leveske:)
Ági hívott délelőtt, hogy mennek az Auchanba, kell-e valami? Most pechemre semmi:( Mondtam, hogy paradicsomot, paprikát ne vegyenek van sok, mondjuk paprikát kb. egy kilónyit szedtem nekik, de csodaszépek:) Kérdeztem, hogy ha úgyis elmegy a délelőttötök a vásárlással nem esztek itt. De lehet, de majd még meggondoljuk. Már 12 előtt a konyha is rendben volt. Most eddig vártam, hívtam mindkettőt, de egyik se veszi föl a telefont, hogy rákérdezzek, hogy esznek vagy nem? Tehát megyek ebédelni. Tovább nem várok. Már az elnyílt virágokat is levagdostam azóta.
Szóval egészségetekre az ebédet és jó pihenést utána. Most én is ezt teszem:)
Ági hívott délelőtt, hogy mennek az Auchanba, kell-e valami? Most pechemre semmi:( Mondtam, hogy paradicsomot, paprikát ne vegyenek van sok, mondjuk paprikát kb. egy kilónyit szedtem nekik, de csodaszépek:) Kérdeztem, hogy ha úgyis elmegy a délelőttötök a vásárlással nem esztek itt. De lehet, de majd még meggondoljuk. Már 12 előtt a konyha is rendben volt. Most eddig vártam, hívtam mindkettőt, de egyik se veszi föl a telefont, hogy rákérdezzek, hogy esznek vagy nem? Tehát megyek ebédelni. Tovább nem várok. Már az elnyílt virágokat is levagdostam azóta.
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Szia Ferikém! Szép délutánt nektek is és hozzá jó pihenéstmasu-feri írta:
Köszi! Megyünk, viszont!Böbe51 írta:Jó étvágyat az ebédhez!
Kellemes délutánt!
Judit írta:Szia Ferikém! Szép délutánt nektek is és hozzá jó pihenéstmasu-feri írta:
Köszönjük Juditka!
Na, megnyugodtam, hogy nem szerzel Józsit magadnak. Ehetnéd állandóan a halat.Judit írta:Úgy látom, hogy kéne nekem is szerezni egy Józsit aki főzzön, de azért nem szerzek, mert még képes lenne halat csinálni !!!!!!!!!!
Ma vettem tőkehalmájat akciósan /konzerv persze/. Nem vagyok halas, de azt imádom. A fene tudja miért.
Bocs, hogy később írok, mint szoktam, de én hiába tervezek, mindig valami közbe jön! Most még Cseh úszását se tudtam már nézni, mert hívott Tündi. Már muszáj volt neki szólni 3/4 7-kor, hogy bocs, de mégis locsolnom kell. Gyorsan locsoltam ettünk. Közben 3/4 8-kor hívott Ági, hogy ma már bocsi, de nem jönnek, mert valaki unokatestvére is eljött a búcsúba, még ott vannak. Mondtam, hogy egyáltalán nem baj, mert még most fogok Foltival elmenni! Séta közben gondoltam, hogy nem zavarom, fölhívtam Irénkét. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy milyen szobába fog kerülni, meg hogy van, ilyesmit. Ő is sétálni volt az ebbel. Holnap valahol étteremben ebédelnek, aztán majd késő du. viszi a fia befeküdni. Előkészítik a műtétre. A hasa fáj, fullad is kicsit. Holnap még majd ír nekünk.
Jó szurkolást, bár látom, hogy 3 góllal vezet az ellenfél:(
Megyek pihenni, nem hiszem hogy tovább nézem, mert nem bírom idegekkel:)
Jó tévézést és jó éjszakát kívánok
Én is most értem ide.Judit írta:Bocs, hogy később írok, mint szoktam, de én hiába tervezek, mindig valami közbe jön! Most még Cseh úszását se tudtam már nézni, mert hívott Tündi. Már muszáj volt neki szólni 3/4 7-kor, hogy bocs, de mégis locsolnom kell. Gyorsan locsoltam ettünk. Közben 3/4 8-kor hívott Ági, hogy ma már bocsi, de nem jönnek, mert valaki unokatestvére is eljött a búcsúba, még ott vannak. Mondtam, hogy egyáltalán nem baj, mert még most fogok Foltival elmenni! Séta közben gondoltam, hogy nem zavarom, fölhívtam Irénkét. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy milyen szobába fog kerülni, meg hogy van, ilyesmit. Ő is sétálni volt az ebbel. Holnap valahol étteremben ebédelnek, aztán majd késő du. viszi a fia befeküdni. Előkészítik a műtétre. A hasa fáj, fullad is kicsit. Holnap még majd ír nekünk.
Köszi az infót Irénkéről. Nem merem zavarni.
Akkor nem unatkoztál délután. Én moziban voltam. Igaz Jóska itt ült sokáig.
A vizilabdásokkal nem idegesítjük magunkat. Kiöregedtünk belőle. Jóska néha referál az állásról, mert kattintgat.
Akkor jó, hogy nem vártad Ágiékat, elpakoltál.
Aludj jól Juditom.
Judit írta:Bocs, hogy később írok, mint szoktam, de én hiába tervezek, mindig valami közbe jön! Most még Cseh úszását se tudtam már nézni, mert hívott Tündi. Már muszáj volt neki szólni 3/4 7-kor, hogy bocs, de mégis locsolnom kell. Gyorsan locsoltam ettünk. Közben 3/4 8-kor hívott Ági, hogy ma már bocsi, de nem jönnek, mert valaki unokatestvére is eljött a búcsúba, még ott vannak. Mondtam, hogy egyáltalán nem baj, mert még most fogok Foltival elmenni! Séta közben gondoltam, hogy nem zavarom, fölhívtam Irénkét. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy milyen szobába fog kerülni, meg hogy van, ilyesmit. Ő is sétálni volt az ebbel. Holnap valahol étteremben ebédelnek, aztán majd késő du. viszi a fia befeküdni. Előkészítik a műtétre. A hasa fáj, fullad is kicsit. Holnap még majd ír nekünk.
Én nem nézem nem idegesítem magam! Az eredmény úgy is megtudom...
Szervusztok! Jó reggelt, kellemes, szép napot nektek!
Én nem nézem nem idegesítem magam! Az eredmény úgy is megtudom...
[/quote]
Szia Ferikém! Köszönöm! Tényleg jót és jól aludtam Már egészen jól hozzászoktam
4:4-ig néztem, aztán nem, már csak az eredményt néztem meg. Sajnos kikaptak, de ez van. Csak ettől rosszabb soha ne legyen
[/quote]
Szia Ferikém! Köszönöm! Tényleg jót és jól aludtam Már egészen jól hozzászoktam
4:4-ig néztem, aztán nem, már csak az eredményt néztem meg. Sajnos kikaptak, de ez van. Csak ettől rosszabb soha ne legyen
13 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
13 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|