Barátok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baráti beszélgetések

4 posters

16 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Go down

Baráti beszélgetések - Page 16 Empty Re: Baráti beszélgetések

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 5:27 pm

Judit írta:
masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 16 2463290-20170209-96jvSBBaráti beszélgetések - Page 16 2160878-20160310-CUrRni
Szép délutánt nektek Ferikém!

Köszönjük Juditka! Smile
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 5:29 pm

Marcsi írta:
masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 16 2463290-20170209-96jvSBBaráti beszélgetések - Page 16 2160878-20160310-CUrRni
Sziasztok! Előkerültem.Smile
Szép napot neked is Ferikém.Smile
Jó meleg van, már árnyékban 30 fok volt a kertben.Sad

Köszönöm Marcsika!
Itt is! Nem is megyek sehova!
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 5:29 pm

Böbe51 írta:

Nektek is szép napot és kellemes hetet, Ferikém! I love you  Smile

Köszönjük Böbike!Smile
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Marcsi Hétf. Júl. 31, 2017 8:38 pm

Hívott Irénke. Jól van, már teljesen ébren van. Őt vitték elsőre a műtőbe. Dél körül hozták vissza.
Kivágták amit ki kellett. Voltak erős fájdalmai, de már jobb. Ő még nem beszélt a műtős orvossal, csak a dokija. Mindjárt a szívét kérdeztem. Jól bírta.Baráti beszélgetések - Page 16 1f642Hálisten.
Mindenkit puszil. Sokszor!
Marcsi
Marcsi

Hozzászólások száma : 7622

Témanyitás by Marcsi Hétf. Júl. 31, 2017 8:40 pm

Böbe51 írta:
Marcsi írta:Fél 10-re elkészültem mindennel amit beterveztem. Utána nagy padozást rendeztünk. A szomszéd kileste? hogy leültünk és megjött. Tolta felfelé a bicajt. Jó melege volt mire kiért, kapott pincehideg sört.Smile Majd 1 órát megváltottuk a világot.Very Happy
Fél 1 körül pakolás, és indulás haza. Azért nagy dolog a pakolás, mert millió dolgot össze kell ügyesen rakni, hogy a 2 kezemben aztán elférjen az 4 szatyorban.Very Happy
Hoztunk almát aszalni, de a nagy dobozt a hűtőben is megraktam zöld almával. Majd onnan eszegetjük szép lassan, ha a pincéből elfogyott.
Tudtam szedni spenótot, sóskát, pasztinákot, zöldséget, paradicsomot, kaprot, újhagymát, paprikát abban a semmi kertben. Jóska az utolsó almákkal birkózott. Már mind a pincében van. Még napokig aszalhat.
Ja már megy az aszaló az erkélyen.Smile
Most gyorsan körbenézek és ledinsztelem a megmosott gazokat.
Képzeljétek, harmatos volt a fű amikor kiértünk. Persze zöldell is rendesen. Lehet hamarosan nyírni. Lesz Jóskának dolga.Sad

Marcsi! Az is baj, ha zöldül? Tudom Jóskádnak jobban kellene kímélnie magát, de milyen sok jó terményt tudtál begyűjteni az eső, a víz miatt!!!  I love you
Csak én sajnálom, mert 4-5 napig tappoghat a fűkaszával.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Hétf. Júl. 31, 2017 8:42 pm

Még ilyen sem volt, hogy 2 virág mellett még + bimbó is jön a csillagvirágomon.Smile Most kaptam le. Sajnos a vaku nem adja vissza a színét:
Baráti beszélgetések - Page 16 2017_019
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Hétf. Júl. 31, 2017 8:43 pm

Lányok, Ferikém mára elköszönök.
Aludjatok jól.Smile
Baráti beszélgetések - Page 16 1_este44
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 9:44 pm

Már régen itthon vagyok, de pont ahogy hazaértem hívott Nopuder Gabi, még azóta is mondja Smile A séta jó volt, nem volt semmi:)
Jó éjt, jó pihenést nektek:)
Baráti beszélgetések - Page 16 39109_16
Judit
Judit

Hozzászólások száma : 8864

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Júl. 31, 2017 10:44 pm

Baráti beszélgetések - Page 16 Jy_yjt10
Böbe51
Böbe51

Hozzászólások száma : 5640

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 11:04 pm

Marcsi írta:Hívott Irénke. Jól van, már teljesen ébren van. Őt vitték elsőre a műtőbe. Dél körül hozták vissza.
Kivágták amit ki kellett. Voltak erős fájdalmai, de már jobb. Ő még nem beszélt a műtős orvossal, csak a dokija. Mindjárt a szívét kérdeztem. Jól bírta.Baráti beszélgetések - Page 16 1f642Hálisten.
Mindenkit puszil. Sokszor!

Smile Smile Smile
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 11:05 pm

Marcsi írta:Lányok, Ferikém mára elköszönök.
Aludjatok jól.Smile
Baráti beszélgetések - Page 16 1_este44
Baráti beszélgetések - Page 16 803495-20121209-6l5dCTBaráti beszélgetések - Page 16 W9ec2s5qaf86oumgilm1
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 11:06 pm

Judit írta:Már régen itthon vagyok, de pont ahogy hazaértem hívott Nopuder Gabi, még azóta is mondja Smile A séta jó volt, nem volt semmi:)
Jó éjt, jó pihenést nektek:)
Baráti beszélgetések - Page 16 39109_16
Baráti beszélgetések - Page 16 803504-20121209-EX4w9m
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 11:10 pm

Böbe51 írta:Baráti beszélgetések - Page 16 Jy_yjt10
Baráti beszélgetések - Page 16 2395881-20161122-SzKAAk
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 11:10 pm

Baráti beszélgetések - Page 16 2160876-20160310-uHmI7q
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Judit Kedd Aug. 01, 2017 5:40 am

Szervusztok! Jó reggelt, óvatos napot, nagyon meleg lesz, inkább pihenjetek!
Baráti beszélgetések - Page 16 Www_tv19 Baráti beszélgetések - Page 16 Jo_reg10 Baráti beszélgetések - Page 16 4053110 Baráti beszélgetések - Page 16 Www_tv20
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Kedd Aug. 01, 2017 5:44 am

Baráti beszélgetések - Page 16 803504-20121209-EX4w9m[/quote]
Köszönöm Ferikém! Lehetett volna jobb is, későn aludtam el - Nopuder Gabi hívott - sokáig mondta, mondta, így kiestem az elalvási időmből, így aztán nehezen aludtam el, de nem baj, mert jó volt Smile
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Kedd Aug. 01, 2017 6:01 am

Sziasztok, mint este pár szóban írtam, hogy épp hazaértünk, mikor Gabi hívott. Utolsó beszélgetésünkkor annyira nagyon depressziós volt, hogy már féltettem nagyon. De ugye jött a kötözés A Szent István krt.-ról ki Kispestre. Pici kerttel vettel egy nagy padlástér beépítéses házat. Elől előkert, a házat megkerülni nem lehet, de hátul is kert. Óriási nappali két oldalt üveg, most sem meleg, mert 7 kamrás ablakok vannak. Mindenkinek külön szobája, nagy-nagy nappali amerikai konyhával, nappali előtt 2 oldalon terasz és a pici kert. Még nincsenek igazán berendezkedve. Sok bútort nem vittek, most veszik. Az ott lakótól sok mindent megvettek, kerti bútor féléket, hűtőt, mosógépet, mert azok beépítettek. Magdi néni - tán 85 éves? - imádja, kint ül sokat a kertben, Gabi füvet vág, ott hagytak nekik két cicát, megszokták őket, azok is jól érzik magukat, így mindig történik valami. Rendszeresen jár a macska kajára egy süni este, ez szinte már a TV helyetti program. Szóval nagyon jól érzik magukat. Dávidnak is külön birodalma van. Fönt a beépített padlástérben, ott lenne Gabi szobája is, de lent alszik Magdi nénivel, mert az már nem szeret egyedül lenni. Nagyon jó szomszédja van (anya, lánya. Anya 81 körül), de azt mondja Gabi, az ikrem lehet, csak Rozi a neve! Nem tud megállni egész nap:)
Szóval rengeteget mesélt, mindenki fölszabadult. Szeptemberben Dávid folytatja az egyetemet, de nem simán jogi szakon, hanem valami szociális jog valami féle - nem értettem. Szóval még egy csomó dobozuk van eldugva, de még szekrényeket is akarnak venni. Az ott lakó a kerthez mindent ott hagyott nekik. A macskáknak félévi úri ellátmánnyal. Akarják őket látogatni majd. Nagyon jó ember (egy egyedülálló nő) adta el nekik. Szóval minden happy velük, nem is értik ezt a csodát, ami velük történt! De a lényeg, hogy Magdi néni repked az örömtől, a pici kerttől, terasztól. No, jó sokat írtam róluk. A tárgyalása valamikor szeptemberben lesz, de lexarja, most nem érdekli, élvezkedik.
Én ma korán fogok elmenni Foltival, hogy tényleg még hűvösebb legyen. 7-kor fölhívom a festékes üzletet, mert tegnap nem szállították ki a csemperagasztót , 2 zsák! Már nagyon szeretném befejezni, túl lenni mindenen. Nem tudom, hogy mit tudok intézni kiszállítás ügyben, majd kiderül. Minden más egyebet ehhez igazítok. Ha nem tudok kint kulizni, akkor szedek ki karalábét és fagyasztok le, meg petrezselymet. A múltkor nagy részét Áginak adtam.
Szóval kb. ennyi... Meglátjuk mi lesz.
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Kedd Aug. 01, 2017 6:50 am

Sziasztok! Jó reggelt!
Baráti beszélgetések - Page 16 Goodmo24
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Kedd Aug. 01, 2017 6:52 am

masu-feri írta:
Böbe51 írta:Baráti beszélgetések - Page 16 Jy_yjt10
Baráti beszélgetések - Page 16 2395881-20161122-SzKAAk

Köszönöm Ferikém! Nagyon jól aludtam. Későn aludtam el, 5-kor ébredtem, de visszaaludtam és valami butaságot álmodtam. Smile
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Kedd Aug. 01, 2017 6:57 am

Judit írta:Sziasztok, mint este pár szóban írtam, hogy épp hazaértünk, mikor Gabi hívott. Utolsó beszélgetésünkkor annyira nagyon depressziós volt, hogy már féltettem nagyon. De ugye jött a kötözés A Szent István krt.-ról ki Kispestre. Pici kerttel vettel egy nagy padlástér beépítéses házat. Elől előkert, a házat megkerülni nem lehet, de hátul is kert. ........................................................................................................................... de nem simán jogi szakon, hanem valami szociális jog valami féle - nem értettem. Szóval még egy csomó dobozuk van eldugva, de még szekrényeket is akarnak venni. Az ott lakó a kerthez     mindent ott hagyott nekik. A macskáknak félévi úri ellátmánnyal.  Akarják őket látogatni majd. Nagyon jó ember (egy egyedülálló nő) adta el nekik. Szóval minden happy velük, nem is értik ezt a csodát, ami velük történt! De a lényeg, hogy Magdi néni repked az örömtől, a pici kerttől, terasztól. No, jó sokat írtam róluk. A tárgyalása valamikor szeptemberben lesz, de lexarja, most nem érdekli, élvezkedik.
Én ma korán fogok elmenni Foltival, hogy tényleg még hűvösebb legyen. 7-kor fölhívom a festékes üzletet, mert tegnap nem szállították ki a csemperagasztót , 2 zsák! Már nagyon szeretném befejezni, túl lenni mindenen. Nem tudom, hogy mit tudok intézni kiszállítás ügyben, majd kiderül. Minden más egyebet ehhez igazítok. Ha nem tudok kint kulizni, akkor szedek ki karalábét és fagyasztok le, meg petrezselymet. A múltkor nagy részét Áginak adtam.

Köszi a beszámolót Gabiékról! Nem lehetne megegyezni peren kívül, hogy végre élvezhesse a kis házát?
Az hiszem ma nem tudsz úgy elmenni Foltival, hogy ne legyen meleg. Már 25 fok van nálunk. Crying or Very sad
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Kedd Aug. 01, 2017 7:06 am

További szép napot nektek, nekem sürgős, fontos sétálni valóm van az ebecskémmel:)
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Kedd Aug. 01, 2017 8:35 am

Böbe51 írta:
Judit írta:Sziasztok, mint este pár szóban írtam, hogy épp hazaértünk, mikor Gabi hívott. Utolsó beszélgetésünkkor annyira nagyon depressziós volt, hogy már féltettem nagyon. De ugye jött a kötözés A Szent István krt.-ról ki Kispestre. Pici kerttel vettel egy nagy padlástér beépítéses házat. Elől előkert, a házat megkerülni nem lehet, de hátul is kert. ........................................................................................................................... de nem simán jogi szakon, hanem valami szociális jog valami féle - nem értettem. Szóval még egy csomó dobozuk van eldugva, de még szekrényeket is akarnak venni. Az ott lakó a kerthez     mindent ott hagyott nekik. A macskáknak félévi úri ellátmánnyal.  Akarják őket látogatni majd. Nagyon jó ember (egy egyedülálló nő) adta el nekik. Szóval minden happy velük, nem is értik ezt a csodát, ami velük történt! De a lényeg, hogy Magdi néni repked az örömtől, a pici kerttől, terasztól. No, jó sokat írtam róluk. A tárgyalása valamikor szeptemberben lesz, de lexarja, most nem érdekli, élvezkedik.

Köszi a beszámolót Gabiékról! Nem lehetne megegyezni peren kívül, hogy  végre élvezhesse a kis házát?
Az hiszem ma nem tudsz úgy elmenni Foltival, hogy ne legyen meleg. Már 25 fok van nálunk. Crying or Very sad
Egy igazi seggnyaló fideszes polgármester jelentette föl becsületsértésért...Sad Már a Kúria előtt van. Az elsőt Gabi nyerte, a másodikat a faszi. Most???
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Kedd Aug. 01, 2017 8:36 am

Ma se, tudták volna kihozni a csemperagasztómat. A Reálos szomszédasszony elszaladt velem, 10 perc alatt megjártuk. A séta rendben volt Smile
Legyen jó napotok!
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Kedd Aug. 01, 2017 8:41 am

Judit írta:Ma se, tudták volna kihozni a csemperagasztómat. A Reálos szomszédasszony elszaladt velem, 10 perc alatt megjártuk. A séta rendben volt Smile
Legyen jó napotok!

Szuper! Jó a reálos szomszédasszony a háznál! Smile Nektek is legyen jó napotok!
Most jövök a locsolásból, folyik a víz rólam. Shocked
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Kedd Aug. 01, 2017 8:42 am

Marcsinak is jó napot! Remélem bírja a meleget! I love you
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

16 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.