Baráti beszélgetések
4 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Szervusztok, jó reggelt! Új nap, új hét kezdődik megint! Ha már így kell neki történni, akkor legyen jó, szép és sikeres! A siker kezdődjön Irénke jól sikerült műtétével! Szorítok neki ezerrel:)
Drága Irénke! Itt küldöm a sok-sok energiát neked <3
Drága Irénke! Itt küldöm a sok-sok energiát neked <3
Judit- Hozzászólások száma : 8864
[/quote]
Köszönöm szépen Ferikém! Ez most nem jött össze. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek!
Még mindig nem tudok erkélyt nyitni Judit. Mi lesz itt még ha minden nap melegebb lesz.
Pihenjetek jól! [/quote]
Szia Marcsika! Most néztem az időjóst, tényleg azt írja itt is hogy hétvégéig végig emelkedik a hőség. De te könnyen megoldod, hisz ott a klima, csak egy kapcsolás. Nem is értem, hogy miért nem használjátok, ha ennyire fölmelegszik a lakás?
Pocsékul és még abból is keveset aludtam. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. 3 ó felé ült el a csatazaj.Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek! Néztem az időjósunkat, kicsit be van borulva, délelőttre eshet az eső írja.... Nem örülnék neki, mert a két részt a csatorna aljából ami kimarad - az utcán egy, meg bent is a kis ház végén egy- lefesteném. hogy már többet ne kelljen létráznom. A csempe ragasztót nem tudom, hogy mikor hozzák? Addig nem tudok vakolással foglalkozni csak annyit, hogy lekenjem alapozóval. Főznöm, elmennem nem kell sehová sem meglátjuk.
Köszönöm szépen Ferikém! Ez most nem jött össze. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek! [/quote]
Vasárnap azért ez nem szokás! Hogy mennek ma dolgozni?!
Vasárnap azért ez nem szokás! Hogy mennek ma dolgozni?!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Böbe51 írta:Köszönöm szépen Ferikém! Ez most nem jött össze. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek!
Vasárnap azért ez nem szokás! Hogy mennek ma dolgozni?! [/quote]
Én se nagyon értem, azt meg pláne nem, hogy mai is???? Irma néni mondta az este. Ő se aludt. Nem szokott éjjel kijönni, mondjuk én se. Én a teraszon, ő az ajtaja előtt hallgatta. Észrevettük egymást, akkor mondta, hogy itt 3 napos a búcsú, még ma is tart....
Mentem én is legyen szép napotok!
Köszönöm szépen Ferikém! Ez most nem jött össze. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek! [/quote]Judit írta:
Szívesen Juditka! Ilyennek is kell lenni! Addig jó még lehet ilyeneket rendezni!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Szép délutánt nektek Ferikém!masu-feri írta:
Sziasztok!Délelőtt a maradék csatorna alatti deszkát az udvaron és az utcán lefestettem, a tököket fölszereltem. No, meg a kis házon az utcai oldalon (spejz) van egy kis ablak, azon ezer éves szúnyogháló volt ezer nagy buzi csavarral fölrakva (fém háló). No, az leszedtem és tettem föl műanyagot újat. Azzal vacakoltam eddig. Még a festék boltosok nem hozták csempe ragasztót, tehát a fallal így nem tudok foglalkozni. Azért remélem, hogy du. kihozzák.
Egészségetekre az ebédet. Mi is most megyünk enni aztán pihenek, meg megpróbálom a mosógépemet regisztrálni, azt írják a jótállás mellé, ma kaptam meg, hogy ha regisztrálok, akkor 2 évvel meghosszabbodik a jótállásom. Soha nem árthat, ingyen van.
Egészségetekre az ebédet. Mi is most megyünk enni aztán pihenek, meg megpróbálom a mosógépemet regisztrálni, azt írják a jótállás mellé, ma kaptam meg, hogy ha regisztrálok, akkor 2 évvel meghosszabbodik a jótállásom. Soha nem árthat, ingyen van.
Sziasztok! Előkerültem.masu-feri írta:
Szép napot neked is Ferikém.
Jó meleg van, már árnyékban 30 fok volt a kertben.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Fél 10-re elkészültem mindennel amit beterveztem. Utána nagy padozást rendeztünk. A szomszéd kileste? hogy leültünk és megjött. Tolta felfelé a bicajt. Jó melege volt mire kiért, kapott pincehideg sört. Majd 1 órát megváltottuk a világot.
Fél 1 körül pakolás, és indulás haza. Azért nagy dolog a pakolás, mert millió dolgot össze kell ügyesen rakni, hogy a 2 kezemben aztán elférjen az 4 szatyorban.
Hoztunk almát aszalni, de a nagy dobozt a hűtőben is megraktam zöld almával. Majd onnan eszegetjük szép lassan, ha a pincéből elfogyott.
Tudtam szedni spenótot, sóskát, pasztinákot, zöldséget, paradicsomot, kaprot, újhagymát, paprikát abban a semmi kertben. Jóska az utolsó almákkal birkózott. Már mind a pincében van. Még napokig aszalhat.
Ja már megy az aszaló az erkélyen.
Most gyorsan körbenézek és ledinsztelem a megmosott gazokat.
Képzeljétek, harmatos volt a fű amikor kiértünk. Persze zöldell is rendesen. Lehet hamarosan nyírni. Lesz Jóskának dolga.
Fél 1 körül pakolás, és indulás haza. Azért nagy dolog a pakolás, mert millió dolgot össze kell ügyesen rakni, hogy a 2 kezemben aztán elférjen az 4 szatyorban.
Hoztunk almát aszalni, de a nagy dobozt a hűtőben is megraktam zöld almával. Majd onnan eszegetjük szép lassan, ha a pincéből elfogyott.
Tudtam szedni spenótot, sóskát, pasztinákot, zöldséget, paradicsomot, kaprot, újhagymát, paprikát abban a semmi kertben. Jóska az utolsó almákkal birkózott. Már mind a pincében van. Még napokig aszalhat.
Képzeljétek, harmatos volt a fű amikor kiértünk. Persze zöldell is rendesen. Lehet hamarosan nyírni. Lesz Jóskának dolga.
Akkor megint szépültél Judit. Jót tesz a lelkednek.Judit írta: Sziasztok!Délelőtt a maradék csatorna alatti deszkát az udvaron és az utcán lefestettem, a tököket fölszereltem. No, meg a kis házon az utcai oldalon (spejz) van egy kis ablak, azon ezer éves szúnyogháló volt ezer nagy buzi csavarral fölrakva (fém háló). No, az leszedtem és tettem föl műanyagot újat. Azzal vacakoltam eddig. Még a festék boltosok nem hozták csempe ragasztót, tehát a fallal így nem tudok foglalkozni. Azért remélem, hogy du. kihozzák.
Majd írd be, hogy sikerült-e regisztrálnod. Remélem, hogy igen. Manapság is nagyon fontosa jótállás, sőt, amiket lehet hallani...
Egészségetekre az ebédet. Most ettünk "déli" gyümölcsöt.
masu-feri írta:
Nektek is szép napot és kellemes hetet, Ferikém!
Judit írta: Sziasztok!Délelőtt a maradék csatorna alatti deszkát az udvaron és az utcán lefestettem, a tököket fölszereltem. No, meg a kis házon az utcai oldalon (spejz) van egy kis ablak, azon ezer éves szúnyogháló volt ezer nagy buzi csavarral fölrakva (fém háló). No, az leszedtem és tettem föl műanyagot újat. Azzal vacakoltam eddig. Még a festék boltosok nem hozták csempe ragasztót, tehát a fallal így nem tudok foglalkozni. Azért remélem, hogy du. kihozzák.
Fáradhatatlan vagy!
Minden lehetőséget ki kell használni!
Marcsi írta:Fél 10-re elkészültem mindennel amit beterveztem. Utána nagy padozást rendeztünk. A szomszéd kileste? hogy leültünk és megjött. Tolta felfelé a bicajt. Jó melege volt mire kiért, kapott pincehideg sört. Majd 1 órát megváltottuk a világot.
Marcsi! Az is baj, ha zöldül? Tudom Jóskádnak jobban kellene kímélnie magát, de milyen sok jó terményt tudtál begyűjteni az eső, a víz miatt!!!
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|