Barátok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baráti beszélgetések

4 posters

15 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Go down

Baráti beszélgetések - Page 15 Empty Re: Baráti beszélgetések

Témanyitás by masu-feri Vas. Júl. 30, 2017 10:57 pm

Böbe51 írta:Baráti beszélgetések - Page 15 Jy_yjt10
Baráti beszélgetések - Page 15 2395881-20161122-SzKAAk
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by masu-feri Vas. Júl. 30, 2017 10:57 pm

Baráti beszélgetések - Page 15 2160876-20160310-uHmI7q
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 5:42 am

Szervusztok, jó reggelt! Új nap, új hét kezdődik megint! Ha már így kell neki történni, akkor legyen jó, szép és sikeres! A siker kezdődjön Irénke jól sikerült műtétével! Szorítok neki ezerrel:)
Baráti beszélgetések - Page 15 11217910 Baráti beszélgetések - Page 15 Yybred10 Baráti beszélgetések - Page 15 Ez_myy10 Baráti beszélgetések - Page 15 Csodyy11 Baráti beszélgetések - Page 15 Www_tv18 Baráti beszélgetések - Page 15 Hqdefa11 Drága Irénke! Itt küldöm a sok-sok energiát neked <3
Judit
Judit

Hozzászólások száma : 8864

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 5:46 am

Baráti beszélgetések - Page 15 803504-20121209-EX4w9m[/quote]
Köszönöm szépen Ferikém! Ez most nem jött össze. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek!
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 5:49 am

Még mindig nem tudok erkélyt nyitni Judit. Mi lesz itt még ha minden nap melegebb lesz.Sad
Pihenjetek jól! I love you[/quote]
Szia Marcsika! Most néztem az időjóst, tényleg azt írja itt is hogy hétvégéig végig emelkedik a hőség. De te könnyen megoldod, hisz ott a klima, csak egy kapcsolás. Nem is értem, hogy miért nem használjátok, ha ennyire fölmelegszik a lakás?
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 5:53 am

Pocsékul és még abból is keveset aludtam. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. 3 ó felé ült el a csatazaj.Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek! Néztem az időjósunkat, kicsit be van borulva, délelőttre eshet az eső írja.... Nem örülnék neki, mert a két részt a csatorna aljából ami kimarad - az utcán egy, meg bent is a kis ház végén egy- lefesteném. hogy már többet ne kelljen létráznom. A csempe ragasztót nem tudom, hogy mikor hozzák? Addig nem tudok vakolással foglalkozni csak annyit, hogy lekenjem alapozóval. Főznöm, elmennem nem kell sehová sem meglátjuk.
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Júl. 31, 2017 6:10 am

Sziasztok! Jó reggelt!
Baráti beszélgetések - Page 15 Goodmo24
Böbe51
Böbe51

Hozzászólások száma : 5640

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Júl. 31, 2017 6:11 am

masu-feri írta:

Köszönöm Ferikém! Nagyon jól aludtam. Smile
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Júl. 31, 2017 6:13 am

Köszönöm szépen Ferikém! Ez most nem jött össze. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek! [/quote]

No Embarassed Surprised Shocked
Vasárnap azért ez nem szokás! Hogy mennek ma dolgozni?! No
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 6:23 am

Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Baráti beszélgetések - Page 15 Goodmo24
Szia Böbikém! Legyen jó is és szép napod is, jó reggelt neked Smile
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 6:25 am

Böbe51 írta:Köszönöm szépen Ferikém! Ez most nem jött össze. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek!

No Embarassed Surprised Shocked
Vasárnap azért ez nem szokás! Hogy mennek ma dolgozni?! No[/quote]
Én se nagyon értem, azt meg pláne nem, hogy mai is???? Irma néni mondta az este. Ő se aludt. Nem szokott éjjel kijönni, mondjuk én se. Én a teraszon, ő az ajtaja előtt hallgatta. Észrevettük egymást, akkor mondta, hogy itt 3 napos a búcsú, még ma is tart....
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Hétf. Júl. 31, 2017 6:26 am

Szervusztok Kedveskék!
Jó reggelt! Jó hetet!
Baráti beszélgetések - Page 15 1510
Indulunk a kertbe, Majjövök.Smile
Marcsi
Marcsi

Hozzászólások száma : 7622

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 7:14 am

Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék!
Jó reggelt! Jó hetet!
Indulunk a kertbe, Majjövök.Smile
Szia Marcsi! Jó reggelt, szép napot! Érezd magad jól!
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 7:15 am

Mentem én is legyen szép napotok!
Judit
Judit

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 10:52 am

Judit írta:
Baráti beszélgetések - Page 15 803504-20121209-EX4w9m
Köszönöm szépen Ferikém! Ez most nem jött össze. A 3 napos taksonyi búcsún tegnap este éledtek föl az emberek. Még egy órakor olyan részeg ordítozás folyt, hogy elképesztő, a sváb sramlisokat megnéztem, hogy hátha a szobámban vannak, de nem voltak, mégis olyan hangosak voltak. Állítólag még ma is folyik tovább a buli. Azért remélem csak kisebb lesz már, hisz remélem mennek dolgozni is az emberek! [/quote]

Szívesen Juditka! Ilyennek is kell lenni! Addig jó még lehet ilyeneket rendezni!
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 10:53 am

Böbe51 írta:
masu-feri írta:

Köszönöm Ferikém! Nagyon jól aludtam. Smile

Szívesen Böbike! Örülök! Smile
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Hétf. Júl. 31, 2017 10:54 am

Baráti beszélgetések - Page 15 2463290-20170209-96jvSBBaráti beszélgetések - Page 15 2160878-20160310-CUrRni
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 1:36 pm

masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 15 2463290-20170209-96jvSBBaráti beszélgetések - Page 15 2160878-20160310-CUrRni
Szép délutánt nektek Ferikém!
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Júl. 31, 2017 1:37 pm

Sziasztok!Délelőtt a maradék csatorna alatti deszkát az udvaron és az utcán lefestettem, a tököket fölszereltem. No, meg a kis házon az utcai oldalon (spejz) van egy kis ablak, azon ezer éves szúnyogháló volt ezer nagy buzi csavarral fölrakva (fém háló). No, az leszedtem és tettem föl műanyagot újat. Azzal vacakoltam eddig. Még a festék boltosok nem hozták csempe ragasztót, tehát a fallal így nem tudok foglalkozni. Azért remélem, hogy du. kihozzák.
Egészségetekre az ebédet. Mi is most megyünk enni aztán pihenek, meg megpróbálom a mosógépemet regisztrálni, azt írják a jótállás mellé, ma kaptam meg, hogy ha regisztrálok, akkor 2 évvel meghosszabbodik a jótállásom. Soha nem árthat, ingyen van.
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Hétf. Júl. 31, 2017 1:53 pm

masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 15 2463290-20170209-96jvSBBaráti beszélgetések - Page 15 2160878-20160310-CUrRni
Sziasztok! Előkerültem.Smile
Szép napot neked is Ferikém.Smile
Jó meleg van, már árnyékban 30 fok volt a kertben.Sad
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Hétf. Júl. 31, 2017 1:55 pm

Fél 10-re elkészültem mindennel amit beterveztem. Utána nagy padozást rendeztünk. A szomszéd kileste? hogy leültünk és megjött. Tolta felfelé a bicajt. Jó melege volt mire kiért, kapott pincehideg sört.Smile Majd 1 órát megváltottuk a világot.Very Happy
Fél 1 körül pakolás, és indulás haza. Azért nagy dolog a pakolás, mert millió dolgot össze kell ügyesen rakni, hogy a 2 kezemben aztán elférjen az 4 szatyorban.Very Happy
Hoztunk almát aszalni, de a nagy dobozt a hűtőben is megraktam zöld almával. Majd onnan eszegetjük szép lassan, ha a pincéből elfogyott.
Tudtam szedni spenótot, sóskát, pasztinákot, zöldséget, paradicsomot, kaprot, újhagymát, paprikát abban a semmi kertben. Jóska az utolsó almákkal birkózott. Már mind a pincében van. Még napokig aszalhat.
Ja már megy az aszaló az erkélyen.Smile
Most gyorsan körbenézek és ledinsztelem a megmosott gazokat.
Képzeljétek, harmatos volt a fű amikor kiértünk. Persze zöldell is rendesen. Lehet hamarosan nyírni. Lesz Jóskának dolga.Sad
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Hétf. Júl. 31, 2017 1:59 pm

Judit írta: Sziasztok!Délelőtt a maradék csatorna alatti deszkát az udvaron és az utcán lefestettem, a tököket fölszereltem. No, meg a kis házon az utcai oldalon (spejz) van egy kis ablak, azon ezer éves szúnyogháló volt ezer nagy buzi csavarral fölrakva (fém háló). No, az leszedtem és tettem föl műanyagot újat. Azzal vacakoltam eddig. Még a festék boltosok nem hozták csempe ragasztót, tehát a fallal így nem tudok foglalkozni. Azért remélem, hogy du. kihozzák.
Egészségetekre az ebédet. Mi is most megyünk enni aztán pihenek, meg megpróbálom a mosógépemet regisztrálni, azt írják a jótállás mellé, ma kaptam meg, hogy ha regisztrálok, akkor 2 évvel meghosszabbodik a jótállásom. Soha nem árthat, ingyen van.
Akkor megint szépültél Judit.Smile Jót tesz a lelkednek.Smile
Majd írd be, hogy sikerült-e regisztrálnod. Remélem, hogy igen. Manapság is nagyon fontosa jótállás, sőt, amiket lehet hallani...

Egészségetekre az ebédet. Most ettünk "déli" gyümölcsöt.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Júl. 31, 2017 2:30 pm

Nektek is szép napot és kellemes hetet, Ferikém! I love you Smile
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Júl. 31, 2017 2:32 pm

Judit írta: Sziasztok!Délelőtt a maradék csatorna alatti deszkát az udvaron és az utcán lefestettem, a tököket fölszereltem. No, meg a kis házon az utcai oldalon (spejz) van egy kis ablak, azon ezer éves szúnyogháló volt ezer nagy buzi csavarral fölrakva (fém háló). No, az leszedtem és tettem föl műanyagot újat. Azzal vacakoltam eddig. Még a festék boltosok nem hozták csempe ragasztót, tehát a fallal így nem tudok foglalkozni. Azért remélem, hogy du. kihozzák.

Fáradhatatlan vagy! Shocked Surprised
Minden lehetőséget ki kell használni! I love you
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Júl. 31, 2017 2:34 pm

Marcsi írta:Fél 10-re elkészültem mindennel amit beterveztem. Utána nagy padozást rendeztünk. A szomszéd kileste? hogy leültünk és megjött. Tolta felfelé a bicajt. Jó melege volt mire kiért, kapott pincehideg sört.Smile Majd 1 órát megváltottuk a világot.Very Happy
Fél 1 körül pakolás, és indulás haza. Azért nagy dolog a pakolás, mert millió dolgot össze kell ügyesen rakni, hogy a 2 kezemben aztán elférjen az 4 szatyorban.Very Happy
Hoztunk almát aszalni, de a nagy dobozt a hűtőben is megraktam zöld almával. Majd onnan eszegetjük szép lassan, ha a pincéből elfogyott.
Tudtam szedni spenótot, sóskát, pasztinákot, zöldséget, paradicsomot, kaprot, újhagymát, paprikát abban a semmi kertben. Jóska az utolsó almákkal birkózott. Már mind a pincében van. Még napokig aszalhat.
Ja már megy az aszaló az erkélyen.Smile
Most gyorsan körbenézek és ledinsztelem a megmosott gazokat.
Képzeljétek, harmatos volt a fű amikor kiértünk. Persze zöldell is rendesen. Lehet hamarosan nyírni. Lesz Jóskának dolga.Sad

Marcsi! Az is baj, ha zöldül? Tudom Jóskádnak jobban kellene kímélnie magát, de milyen sok jó terményt tudtál begyűjteni az eső, a víz miatt!!! I love you
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

15 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.