Baráti beszélgetések
4 posters
9 / 40 oldal
9 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Csak lesek,hogy milyen jó "szaki" vagy.Judit írta:Ettem, mosogattam, teregettem, elmostam lent a szerszámokat, vödröket, közben hozták a vakoló és gúzolót is. Most mindjárt eszek dinnyét! görögdinnyét! Ma amikor átmentem a boltba, két tyúk ott sopánkodott, hogy fél dinnye nagy nekik! Akkor harmadoljuk el mondtam:) A reálosok rendesek voltak, szét is darabolták
Után lemegyek a pincébe a tyúkhálót kiteríteni és méretre akarom még vágni. Nagy (hosszú) szögeket keresek és kötöződrótot holnapra. Így majd reggel hozzáállhatok a nagy fal rész javításának. Most ezt majd olyan tempóban kell csinálni, hogy nem száradhat meg, még nedvesen kell föltenni minden réteget. Először a hálóra a gúzt, arra egy réteg vakolatot, s arra még egy réteg vakolatot, majd arra csemperagasztó, alapozó.... itt már a szokásos....
Szóval lesz vele dolgom elég.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Nagyon Veled, Veletek örülök!Böbe51 írta:Már ég a tűz a kis grill sütőben. Jól néz ki Eszter lakása. Jól esik a lelkemnek látni hogyan alakulgat már az önálló élete, annyi nehéz kanyar után.
Bizony, minden kis jót megbecsülünk. Ez már sok kis jó együtt.
Ferikém nincs a listán Emike szülinapja, légyszi pótold, mert én odamentem, de nincs jogom javítani. Közben rájöttem.
Lányok és Ferikém! Most jöttem elköszönni, eddig volt kolléganőm, Csilla hívott, nagyot beszélgettünk. Az idő elfutott:)
Jó tévézést még és pihenést, majd nagyon jó alvással töltött éjszakát kívánok!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Marcsi írta:Sziasztok!masu-feri írta:
Szép napot Ferikém!
Előkerültem.
Képzeljétek, hazazavart az eső.
Köszönjük Marcsika!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Ferikém nincs a listán Emike szülinapja, légyszi pótold, mert én odamentem, de nincs jogom javítani. Közben rájöttem.
Nem csak ő hiányzik róla! Összeszedem a többit is és hozzáírom holnap!
Azért nem tudtam, hogy ma van a szülinapja!
Nem tudom miért nem tudtad szerkeszteni mert én nem tiltottam le!
Judit írta: Lányok és Ferikém! Most jöttem elköszönni, eddig volt kolléganőm, Csilla hívott, nagyot beszélgettünk. Az idő elfutott:)
Szervusztok, jó reggelt, szép és jó napot kívánok!
[/quote]
Köszönöm szépen Ferikém!!!!!!!!! Óóóóóóóóóóóóóóriásit aludtam Ez fantasztikus, még a végén teljesen hozzászokok! A cukromról nem beszélve, 6,1-et mértem!
Köszönöm szépen Ferikém!!!!!!!!! Óóóóóóóóóóóóóóriásit aludtam Ez fantasztikus, még a végén teljesen hozzászokok! A cukromról nem beszélve, 6,1-et mértem!
Tényleg már hozzá fogok szokni ehhez a jó alváshoz:) Igaz, kicsit húzgáltam ám magamra a takarót! Kicsit fáztam az éjjel! Nagyon sokáig szakadt az eső. Még egy órakor csattant egy nagyot, dörgött, arra fölnéztem, mert Folti akkorát sóhajtott - már nagyon elege volt belőle - hogy ránéztem, hogy jól van-e? No, akkor még vihar volt és ömlött az eső. Ma végig kell néznem a cserepeseket és ki kell szednem őket az alátét tányérokból, mert kirohad minden. Remélem már vége lesz ennek a viharosozásnak! Mára még van túróm, tehát túrós tészta. Lassan mindent ehetek? Hisz előtte rakottkrumpliztam! Sőt este még nasiztam is! Ettem egy kis fagyit is, így is kiváló a cukrom. Lehet, hogy csak a TSH-m miatt szállt el, ahogy az visszaállt, ráállt a szervezetem és azóta azóta az is rendben, akkor a cukor is? A ruhákat majd pihenésként szedegetem le. Csinálom a ház hátulját.
Judit írta:Tényleg már hozzá fogok szokni ehhez a jó alváshoz:) Igaz, kicsit húzgáltam ám magamra a takarót! Kicsit fáztam az éjjel! Nagyon sokáig szakadt az eső. Még egy órakor csattant egy nagyot, dörgött, arra fölnéztem, mert Folti akkorát sóhajtott - már nagyon elege volt belőle - hogy ránéztem, hogy jól van-e? No, akkor még vihar volt és ömlött az eső. Ma végig kell néznem a cserepeseket és ki kell szednem őket az alátét tányérokból, mert kirohad minden. Remélem már vége lesz ennek a viharosozásnak! Mára még van túróm, tehát túrós tészta. Lassan mindent ehetek? Hisz előtte rakottkrumpliztam! Sőt este még nasiztam is! Ettem egy kis fagyit is, így is kiváló a cukrom. Lehet, hogy csak a TSH-m miatt szállt el, ahogy az visszaállt, ráállt a szervezetem és azóta azóta az is rendben, akkor a cukor is? A ruhákat majd pihenésként szedegetem le. Csinálom a ház hátulját.
Csupa jó hír!
Kivéve az időjárást, állítólag ma lesz a leghűvösebb.
Max. 20 fok lesz, délelőtt 50% esélyen van az esőnek. Majd kiderül.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
A tegnap délutánunk és esténk jól sikerült. Csak az első adag húst tudtuk megsütni az grillen, mire kész lett zuhogni kezdett újra az eső. Eszter bedobta a sütőbe a második adagot, mire végeztünk az elsővel az is készen lett. Majd lesz kép a tortáról, de még nem tette fel Józsi.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Legyen neked is ilyen jó és szép napod:))))))))))Böbe51 írta:Judit írta:Tényleg már hozzá fogok szokni ehhez a jó alváshoz:) Igaz, kicsit húzgáltam ám magamra a takarót! Kicsit fáztam az éjjel! Nagyon sokáig szakadt az eső. Még egy órakor csattant egy nagyot, dörgött, arra fölnéztem, mert Folti akkorát sóhajtott - már nagyon elege volt belőle - hogy ránéztem, hogy jól van-e? No, akkor még vihar volt és ömlött az eső. Ma végig kell néznem a cserepeseket és ki kell szednem őket az alátét tányérokból, mert kirohad minden. Remélem már vége lesz ennek a viharosozásnak! Mára még van túróm, tehát túrós tészta. Lassan mindent ehetek? Hisz előtte rakottkrumpliztam! Sőt este még nasiztam is! Ettem egy kis fagyit is, így is kiváló a cukrom. Lehet, hogy csak a TSH-m miatt szállt el, ahogy az visszaállt, ráállt a szervezetem és azóta azóta az is rendben, akkor a cukor is? A ruhákat majd pihenésként szedegetem le. Csinálom a ház hátulját.
Csupa jó hír!
Kivéve az időjárást, állítólag ma lesz a leghűvösebb.
Max. 20 fok lesz, délelőtt 50% esélyen van az esőnek. Majd kiderül.
A lényeg az, hogy jól sikerült és nagyon jól éreztétek magatokat! Eszter meg ügyes volt, mint máskor is, csak hinné már el magáról:)Böbe51 írta:A tegnap délutánunk és esténk jól sikerült. Csak az első adag húst tudtuk megsütni az grillen, mire kész lett zuhogni kezdett újra az eső. Eszter bedobta a sütőbe a második adagot, mire végeztünk az elsővel az is készen lett. Majd lesz kép a tortáról, de még nem tette fel Józsi.
Fantasztikus amit segítettetek neki, amit ő tett a lakásügy érdekében! Most igazán élvezze Emikének meg még mos sok-sok puszi, mert megérdemli
Mennem kell, elköszönök, mert Folti nagyon be van sózva!
Legyen szép napotok!
Remélem Marcsi jól aludt, s nem azért nem jött, mert csak reggel sikerült neki? !!!!!
Legyen szép napotok!
Remélem Marcsi jól aludt, s nem azért nem jött, mert csak reggel sikerült neki? !!!!!
Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt! Eddig sunnyogtam, jól esett.
Jó setét, esős a reggel.
Randa idő van, mit mondjak. De erre vártunk. Plédben ülök itt, de soha nagyobb gondom ne legyen.
Jóska de. fogorvoshoz készül, én a 3 havi gyógyszerért. Tegnap du. megrendeltem az asszisztenstől. Ma délelőttös a drnő. Ja, megint elrohant 3 hónap...
Jóska permetez mert tegnap almázott, leszedett 2 rekesszel és egyéb téblábolások. Kicsapkodta a lila akácok sarjait. Mill. számra nőnek. Ma hoz nekem haza almát, mert még van itt 2 szomszéd akinek adni akarok. Meg aszal, rendületlenül.
Mosok,ha előkerültem és valami másodikat kell főznöm. Most álmodom meg, hogy mit.
Jó setét, esős a reggel.
Randa idő van, mit mondjak. De erre vártunk. Plédben ülök itt, de soha nagyobb gondom ne legyen.
Jóska de. fogorvoshoz készül, én a 3 havi gyógyszerért. Tegnap du. megrendeltem az asszisztenstől. Ma délelőttös a drnő. Ja, megint elrohant 3 hónap...
Jóska permetez mert tegnap almázott, leszedett 2 rekesszel és egyéb téblábolások. Kicsapkodta a lila akácok sarjait. Mill. számra nőnek. Ma hoz nekem haza almát, mert még van itt 2 szomszéd akinek adni akarok. Meg aszal, rendületlenül.
Mosok,ha előkerültem és valami másodikat kell főznöm. Most álmodom meg, hogy mit.
9 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
9 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|