Baráti beszélgetések
4 posters
17 / 40 oldal
17 / 40 oldal • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Köszönöm Ferikém! Lehetett volna jobb is, későn aludtam el - Nopuder Gabi hívott - sokáig mondta, mondta, így kiestem az elalvási időmből, így aztán nehezen aludtam el, de nem baj, mert jó volt [/quote]Judit írta:
Szívesen Juditka! Van ilyen előre nem látható dolog! Majd ma már a megszokás szerint csinálod és lesz rendes alvás!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
MOST BESZÉLTEM IRÉNKÉVEL! PUSZIL MINDENKIT! JÓL VAN AZ AZ EGYRE JOBBAN ÉRZI MAGÁT!
masu-feri írta:MOST BESZÉLTEM IRÉNKÉVEL! PUSZIL MINDENKIT! JÓL VAN AZ AZ EGYRE JOBBAN ÉRZI MAGÁT!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Ferikém!
Szia Ferikém!masu-feri írta:MOST BESZÉLTEM IRÉNKÉVEL! PUSZIL MINDENKIT! JÓL VAN AZ AZ EGYRE JOBBAN ÉRZI MAGÁT!
Köszönöm az infót!! Örülök! Csak legyen is jól!
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Köszi Böbice, jól vagyok. Most mostam meg a fejem, hogy az is hűtsön, mert felmostam a konyhát és bizony hiába vizes munka, meleg van.Böbe51 írta:Marcsinak is jó napot! Remélem bírja a meleget!
Köszi Judit a beszámolót. Mondtad, de el is olvastam. A jót szeretem olvasni. Gabi nagyon megérdemli. Ez nem szerencse, ez járt már Nekik.Judit írta:Sziasztok, mint este pár szóban írtam, hogy épp hazaértünk, mikor Gabi hívott. Utolsó beszélgetésünkkor annyira nagyon depressziós volt, hogy már féltettem nagyon. De ugye jött a kötözés A Szent István krt.-ról ki Kispestre. Pici kerttel vettel egy nagy padlástér beépítéses házat. Elől előkert, a házat megkerülni nem lehet, de hátul is kert. Óriási nappali két oldalt üveg, most sem meleg, mert 7 kamrás ablakok vannak. Mindenkinek külön szobája, nagy-nagy nappali amerikai konyhával, nappali előtt 2 oldalon terasz és a pici kert. Még nincsenek igazán berendezkedve. Sok bútort nem vittek, most veszik. Az ott lakótól sok mindent megvettek, kerti bútor féléket, hűtőt, mosógépet, mert azok beépítettek. Magdi néni - tán 85 éves? - imádja, kint ül sokat a kertben, Gabi füvet vág, ott hagytak nekik két cicát, megszokták őket, azok is jól érzik magukat, így mindig történik valami. Rendszeresen jár a macska kajára egy süni este, ez szinte már a TV helyetti program. Szóval nagyon jól érzik magukat. Dávidnak is külön birodalma van. Fönt a beépített padlástérben, ott lenne Gabi szobája is, de lent alszik Magdi nénivel, mert az már nem szeret egyedül lenni. Nagyon jó szomszédja van (anya, lánya. Anya 81 körül), de azt mondja Gabi, az ikrem lehet, csak Rozi a neve! Nem tud megállni egész nap:)
Szóval rengeteget mesélt, mindenki fölszabadult. Szeptemberben Dávid folytatja az egyetemet, de nem simán jogi szakon, hanem valami szociális jog valami féle - nem értettem. Szóval még egy csomó dobozuk van eldugva, de még szekrényeket is akarnak venni. Az ott lakó a kerthez mindent ott hagyott nekik. A macskáknak félévi úri ellátmánnyal. Akarják őket látogatni majd. Nagyon jó ember (egy egyedülálló nő) adta el nekik. Szóval minden happy velük, nem is értik ezt a csodát, ami velük történt! De a lényeg, hogy Magdi néni repked az örömtől, a pici kerttől, terasztól. No, jó sokat írtam róluk. A tárgyalása valamikor szeptemberben lesz, de lexarja, most nem érdekli, élvezkedik.
Én ma korán fogok elmenni Foltival, hogy tényleg még hűvösebb legyen. 7-kor fölhívom a festékes üzletet, mert tegnap nem szállították ki a csemperagasztót , 2 zsák! Már nagyon szeretném befejezni, túl lenni mindenen. Nem tudom, hogy mit tudok intézni kiszállítás ügyben, majd kiderül. Minden más egyebet ehhez igazítok. Ha nem tudok kint kulizni, akkor szedek ki karalábét és fagyasztok le, meg petrezselymet. A múltkor nagy részét Áginak adtam.
Szóval kb. ennyi... Meglátjuk mi lesz.
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Ferikém!
Köszönjük Böbike!
Marcsi írta:Szia Ferikém!masu-feri írta:MOST BESZÉLTEM IRÉNKÉVEL! PUSZIL MINDENKIT! JÓL VAN AZ AZ EGYRE JOBBAN ÉRZI MAGÁT!
Köszönöm az infót!! Örülök! Csak legyen is jól!
Szia Marcsika!
Szívesen! Úgy legyen....
Sziasztok. Egy óra után már kész volt a fal vakolása! Utána mosogattam a szerszámokat, vödröket, meg elpakoltam. Ez nagy haladás volt. Most majd meg kell nézni javítani, lealapozni és mehet rá a (magasan!) a betonfesték. Fölé még egy kis mész. Két na alatt tuti kész lesz teljesen:) Jó volt mert majdnem végig árnyékban ültem, a beton kerítés árnyékolt, az igaz, hogy sütött belőle a meleg. Mindjárt megyünk enni, aztán pihenünk.
Egészségetekre az ebédet és jó pihenést utána:)
Judit- Hozzászólások száma : 8864
masu-feri írta:
Ferikém! Szellős, pihentető, szép délutánt!
Köszi!!!!!! Nagyon örülök ! Hála az égnek!masu-feri írta:MOST BESZÉLTEM IRÉNKÉVEL! PUSZIL MINDENKIT! JÓL VAN AZ AZ EGYRE JOBBAN ÉRZI MAGÁT!
Judit írta:masu-feri írta:
Köszönöm, viszont Juditka!
Judit írta:Köszi!!!!!! Nagyon örülök ! Hála az égnek!masu-feri írta:MOST BESZÉLTEM IRÉNKÉVEL! PUSZIL MINDENKIT! JÓL VAN AZ AZ EGYRE JOBBAN ÉRZI MAGÁT!
Szívesen!
Már szép estét is Ferikém.Judit írta:masu-feri írta:
Ezt a napot is leküzdöttük.
Akkor ma is jól haladtál Judit.Judit írta:Sziasztok. Egy óra után már kész volt a fal vakolása! Utána mosogattam a szerszámokat, vödröket, meg elpakoltam. Ez nagy haladás volt. Most majd meg kell nézni javítani, lealapozni és mehet rá a (magasan!) a betonfesték. Fölé még egy kis mész. Két na alatt tuti kész lesz teljesen:) Jó volt mert majdnem végig árnyékban ültem, a beton kerítés árnyékolt, az igaz, hogy sütött belőle a meleg. Mindjárt megyünk enni, aztán pihenünk.
Jól bírod tényleg a meleget. Én majd csak kora reggel merek kimenni dolgozni.
Örülök a jó hírednek Ferikém. Irénke nagyon erős, túl lesz ezen is. Reménykedjünk.masu-feri írta:MOST BESZÉLTEM IRÉNKÉVEL! PUSZIL MINDENKIT! JÓL VAN AZ AZ EGYRE JOBBAN ÉRZI MAGÁT!
Hál istennek bent 10 fokkal kevesebb van, mint kinn.(25 fok) Ezt még ki lehet bírni. Jó pihenést, szép estét!
Nálam 28 fok van bent:(Böbe51 írta:Hál istennek bent 10 fokkal kevesebb van, mint kinn.(25 fok) Ezt még ki lehet bírni. Jó pihenést, szép estét!
Remélem Foltinak is egészségére vált az elővacsora:) Már annyira éhes volt, hogy nem tudtam mit kitalálni, összedaraboltam neki egy zöldpaprikát egy paradicsommal!!!!!!!!! Két kocka korai paradicsom is bele került, az ott hagyta. Ezeket vacsora előtt ette. Nagyon melege volt a séta alatt is, még most is 31 fok van kint.
Jól bírta a sétát, szerintem jobban mint én...!
Most elköszönök, jó pihenést és jó éjt kívánok!
Irénkének gyógyulós jó éjt <3
Jól bírta a sétát, szerintem jobban mint én...!
Most elköszönök, jó pihenést és jó éjt kívánok!
Irénkének gyógyulós jó éjt <3
17 / 40 oldal • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
17 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|