Baráti beszélgetések
4 posters
14 / 40 oldal
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Ő nyugodtan aludt, még a másik oldalára se fordul át.Marcsi írta:Szia Juditom!Judit írta:Este még Ági a Víberen írogatott. Így aztán megint megokosodtam. Holnap jönnek Henrikék. Mariann és Szimi is. Ági kimegy értük kocsival. Ma csak kenyeret akartam nekik sütni, de így egy sósat is csinálok, vagy kisütöm, vagy reggel holnap, mindegy. Húslevest annyit ettem mostanában, hogy nem bánom, karfiol levest fogok ma még főzni vagy meglátom, hogy mennyi gombám van, lehet, hogy abból krémlevest. Van itthon csirke és comb is, nem fogok variálni, beteszem a grillbe forogni holnap, nincs kedvem nagyon vacakolni. Ma úgyis le kéne mennem a postára a víz díj miatt, meg elfogyott a Bulgurom, erre felé nincs. Meglátom, hogy mit kapok? Vagy veszek mirelit zöldségkeveréket és csinálok francia salátát hozzá, vagy megdinsztelem hozzá, attól függ milyen lesz. Veszek egy mentes tejet, abból holnap pohár krémet édességnek és kész. Elég lesz ez nekem meg közben Foltit pátyolni. Biztos hozzák Maszatot is, Mariann ölébe ragasztom, hogy békén hagyja Foltost.
Majd sietni fogok reggel, hogy 9 előtt haza is érjek valahogy, vagy ha nem akkor az utcáról is megpróbálom a dr.-nőt hívni 9 előtt, remélem most fölveszi a francos telefonját. Ő kérte, hogy hívjam, azért fölvehette volna. Ha eszembe jut - méne - mérges vagyok! No, kb. ennyi elég is lesz mára.
Az idegesség ellenére a cukrom most is 6,7 lett. Lehet, hogy majd utólag jön ki? :(Szia Juditom%
Akkor holnap Te is családozol. Készülhetsz.
Jaj, most Maszat nem hiányzik Foltosnak.
Jó a cukrod, ez a legfontosabb.
A drnőnek az anyja kínyját.
Ez a beszerzés tényleg cifra ott nálad.
Foltos hagyott aludni, nem cihelődött az éjjel?
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Nade, arra van egészsége, hogy olvasgasson?Judit írta:Aranyos a kutyó nagyon:)Marcsi írta:Ma lehet hogy írok...Böbe51 írta:Marcsi írta:Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Írjál neki a messengeren! Írd meg, hogy szeretnéd tudni, hogy mi van vele!
Nem teljesen tiltotta el magát Mariann a netről, mert azért olvas. Sok beírásnál látszik a látta-nál: hogy látta. Szóval, ha akar majd ír szerintem!
Valami van a fejével.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Ez is valami.Judit írta:Ő nyugodtan aludt, még a másik oldalára se fordul át.Marcsi írta:Akkor holnap Te is családozol. Készülhetsz.Judit írta:Szia Juditom!
Jaj, most Maszat nem hiányzik Foltosnak.
Jó a cukrod, ez a legfontosabb.
A drnőnek az anyja kínyját.
Ez a beszerzés tényleg cifra ott nálad.
Foltos hagyott aludni, nem cihelődött az éjjel?
Judit írta:Este még Ági a Víberen írogatott. Így aztán megint megokosodtam. Holnap jönnek Henrikék. Mariann és Szimi is. Ági kimegy értük kocsival. Ma csak kenyeret akartam nekik sütni, de így egy sósat is csinálok, vagy kisütöm, vagy reggel holnap, mindegy. Húslevest annyit ettem mostanában, hogy nem bánom, karfiol levest fogok ma még főzni vagy meglátom, hogy mennyi gombám van, lehet, hogy abból krémlevest. Van itthon csirke és comb is, nem fogok variálni, beteszem a grillbe forogni holnap, nincs kedvem nagyon vacakolni. Ma úgyis le kéne mennem a postára a víz díj miatt, meg elfogyott a Bulgurom, erre felé nincs. Meglátom, hogy mit kapok? Vagy veszek mirelit zöldségkeveréket és csinálok francia salátát hozzá, vagy megdinsztelem hozzá, attól függ milyen lesz. Veszek egy mentes tejet, abból holnap pohár krémet édességnek és kész. Elég lesz ez nekem meg közben Foltit pátyolni. Biztos hozzák Maszatot is, Mariann ölébe ragasztom, hogy békén hagyja Foltost.
Majd sietni fogok reggel, hogy 9 előtt haza is érjek valahogy, vagy ha nem akkor az utcáról is megpróbálom a dr.-nőt hívni 9 előtt, remélem most fölveszi a francos telefonját. Ő kérte, hogy hívjam, azért fölvehette volna. Ha eszembe jut - méne - mérges vagyok! No, kb. ennyi elég is lesz mára.
Az idegesség ellenére a cukrom most is 6,7 lett. Lehet, hogy majd utólag jön ki?
Miért mennek? Zoltán napot tartotok? Vagy csak úgy?
Igen, a dr.nő annyit azért mondhatott volna, hogy nem tudott beszélni Ipollyal.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Szia Böbice!
És jó napot is nekünk!
Mindjárt indítom a konyhát.
Gazduram ma távol lesz. Pedig azzal ijesztgetett a minap,hogy segít itthon.
Már akkor nevettem magamban. Gondoltam, hogy földezni fog, ha elkészül a cső. Ma estére esőt mondanak, ezért iparkodik a ház előtt temetni. A fiúk jönnek holnap, de ünnepelni, nem dolgozni. Meg pakolni akarnak, az is fontos. Már van doboz.
Csak ebédre jönnek, mert de. Bebi vizsgázik Egomban. Mennek érte. Benji hozza Bellusékat is.
Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék!
Jó reggelt!
Majd 7 órát aludtam. Ez igen.
Este néztem az M5-ön egy feliratos filmet: Csak a szerelem számít.
A Mamma miá-hoz hasonlították. Hát nem olyan volt.
Tegnap Bellus és Misi Olgiéknál voltak Süti nézőben. Ők a keresztszülők.
Hoztam képet. Bellus áradozott Sütiről.
Hát, a vizslák el tudják bájolni az embert! Gyorsan lesznek szobatiszták, okosak és bújósak, mint egy kis gyerek.
Nézd vissza a jobb sarokban lévő láttáknál, sok helyen ott a neve.Marcsi írta:Nade, arra van egészsége, hogy olvasgasson?Judit írta:Aranyos a kutyó nagyon:)Marcsi írta:Ma lehet hogy írok...Böbe51 írta:Marcsi írta:Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Nem teljesen tiltotta el magát Mariann a netről, mert azért olvas. Sok beírásnál látszik a látta-nál: hogy látta. Szóval, ha akar majd ír szerintem!
Valami van a fejével.
Vagy nem vallja be, hogy nagyobb a baj, több a dolga, nincs ideje írni, vagy megharagudott. De, hogy most épp kire és miért? Honnan tudnánk?
A hozzászólást Böbe51 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 17, 2017 6:51 am-kor.
Gondolod, hogy tudom???? Nem tudom, hogy miért. Ennyit írt Ági a víberen. Ott kérdeztem meg, hogy süssek-e csirkét a grillben? Igen. A többit már magamtól gondolom, mert azért csak a csirkét mégse tehetem csak az asztalra?Böbe51 írta:Judit írta:Este még Ági a Víberen írogatott. Így aztán megint megokosodtam. Holnap jönnek Henrikék. Mariann és Szimi is. Ági kimegy értük kocsival. Ma csak kenyeret akartam nekik sütni, de így egy sósat is csinálok, vagy kisütöm, vagy reggel holnap, mindegy. Húslevest annyit ettem mostanában, hogy nem bánom, karfiol levest fogok ma még főzni vagy meglátom, hogy mennyi gombám van, lehet, hogy abból krémlevest. Van itthon csirke és comb is, nem fogok variálni, beteszem a grillbe forogni holnap, nincs kedvem nagyon vacakolni. Ma úgyis le kéne mennem a postára a víz díj miatt, meg elfogyott a Bulgurom, erre felé nincs. Meglátom, hogy mit kapok? Vagy veszek mirelit zöldségkeveréket és csinálok francia salátát hozzá, vagy megdinsztelem hozzá, attól függ milyen lesz. Veszek egy mentes tejet, abból holnap pohár krémet édességnek és kész. Elég lesz ez nekem meg közben Foltit pátyolni. Biztos hozzák Maszatot is, Mariann ölébe ragasztom, hogy békén hagyja Foltost.
Az idegesség ellenére a cukrom most is 6,7 lett. Lehet, hogy majd utólag jön ki?
Megáll az eszem, hogy megint az utolsó percben szólnak, amikor van éppen elég dolgod Folti miatt. Persze az jó, hogy összejöttök.Judit írta:Gondolod, hogy tudom???? Nem tudom, hogy miért. Ennyit írt Ági a víberen. Ott kérdeztem meg, hogy süssek-e csirkét a grillben? Igen. A többit már magamtól gondolom, mert azért csak a csirkét mégse tehetem csak az asztalra?Böbe51 írta:Judit írta:Este még Ági a Víberen írogatott. Így aztán megint megokosodtam. Holnap jönnek Henrikék. Mariann és Szimi is. Ági kimegy értük kocsival. Ma csak kenyeret akartam nekik sütni, de így egy sósat is csinálok, vagy kisütöm, vagy reggel holnap, mindegy. ............................................................ Elég lesz ez nekem meg közben Foltit pátyolni. Biztos hozzák Maszatot is, Mariann ölébe ragasztom, hogy békén hagyja Foltost.
Maszat úgy hiányzik, mint egy púp a hátadra!
Judit írta:Cupp-cupp Neked Böbikém, legyen jó napod:)Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Neked is Juditkám!
Marcsi írta:Nade, arra van egészsége, hogy olvasgasson?Judit írta:Aranyos a kutyó nagyon:)Marcsi írta:Ma lehet hogy írok...Böbe51 írta:Marcsi írta:Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Valami van a fejével.
Azért tegnap láttam, hogy délelőtt és délután is több órára is kikapcsolta a telefonját.
A nettől is van ám függőség. Nehéz leszokni.
Amíg nem akarok tetsziket nyomni, vagy véleményt írni, addig enged, ha megteszem, akkor nem! Éljen a szólásszabadság!Marcsi írta:Jéééé!Judit írta:Nagyon mérges lettem, letiltott a fb.! Na amit írtam nekik, azt azért most ide nem írnám le....
Ezt láttam: Pár perce beengedett!
Persze, hogy nehéz!!!!!!! Főleg úgy, ha nem tud mással dolgokat megbeszélni! Már nincs Zsuzsa, Ilikével nem tudja. Gabival meg más dolgokról beszél biztos. Rohadt helyzet lehet. Nagyon remélem, hogy nem Péter miatt idegeskedik, s megy föl a vérnyomása. Az nagy baj lenne!Böbe51 írta:Marcsi írta:Nade, arra van egészsége, hogy olvasgasson?Judit írta:Aranyos a kutyó nagyon:)Marcsi írta:Ma lehet hogy írok...Böbe51 írta:Marcsi írta:Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Valami van a fejével.
Azért tegnap láttam, hogy délelőtt és délután is több órára is kikapcsolta a telefonját.
A nettől is van ám függőség. Nehéz leszokni.
Most elköszönök, mert úgyse nagyon tudok a fb-on írni. Minden másodikra kiírja, hogy le vagyok tiltva... Kapja be. No meg úgyis van mit csinálni, szóval elindulok a bányába.
Legyen szép és jó is a napotok, de esőmentes is!
Írtam....Judit írta:Nézd vissza a jobb sarokban lévő láttáknál, sok helyen ott a neve.Marcsi írta:Nade, arra van egészsége, hogy olvasgasson?Judit írta:Aranyos a kutyó nagyon:)Marcsi írta:Ma lehet hogy írok...Böbe51 írta:Marcsi írta:Vajon mi van Mariannal. Azért nem vagyok nyugodt.
Valami van a fejével.
Vagy nem vallja be, hogy nagyobb a baj, több a dolga, nincs ideje írni, vagy megharagudott. De, hogy most épp kire és miért? Honnan tudnánk?
Ezt nem mertem írni, de tényleg kicsit későn jelentkeznek be. Ez van.Böbe51 írta:Megáll az eszem, hogy megint az utolsó percben szólnak, amikor van éppen elég dolgod Folti miatt. Persze az jó, hogy összejöttök.
Persze én is úgy szedegetem össze hét elején az infókat, hogy mikor-mivel jönnek. Igaz ez a hét sűrű volt mindegyik jánynak. Persze nekünk is, de az nem számít.
Estére mondja az esőt. Majd a fejünkön észrevesszük.Judit írta:Most elköszönök, mert úgyse nagyon tudok a fb-on írni. Minden másodikra kiírja, hogy le vagyok tiltva... Kapja be. No meg úgyis van mit csinálni, szóval elindulok a bányába.
Majd cigizünk, oszt jó napot!
Mosolygósat!
Lányok! Milyen műsor, mi a címe ami este 8-tól van a KR-ban? Egyik régi kis főnököm mondja most, hogy tegnap Hovanyecz Laciról volt emlék műsor? Mit keressek majd az archívumban?
Marcsi írta:Ezt nem mertem írni, de tényleg kicsit későn jelentkeznek be. Ez van.Böbe51 írta:Megáll az eszem, hogy megint az utolsó percben szólnak, amikor van éppen elég dolgod Folti miatt. Persze az jó, hogy összejöttök.
Persze én is úgy szedegetem össze hét elején az infókat, hogy mikor-mivel jönnek. Igaz ez a hét sűrű volt mindegyik jánynak. Persze nekünk is, de az nem számít.
Én is mindig felhívom őket, hogy mi is a héten a program???
Most is tudom már, hogy március 30. körül a fiatal párnál lesz összejövetel, anyós, após pajtásékkal kibővítve.
Nem tudom, új műsorrend van.Judit írta:Lányok! Milyen műsor, mi a címe ami este 8-tól van a KR-ban? Egyik régi kis főnököm mondja most, hogy tegnap Hovanyecz Laciról volt emlék műsor? Mit keressek majd az archívumban?
Marcsi írta:Estére mondja az esőt. Majd a fejünkön észrevesszük.Judit írta:Most elköszönök, mert úgyse nagyon tudok a fb-on írni. Minden másodikra kiírja, hogy le vagyok tiltva... Kapja be. No meg úgyis van mit csinálni, szóval elindulok a bányába.
Majd cigizünk, oszt jó napot!
Mosolygósat!
Mosolygósat!
Az enyém már nem mosolygós:( Beszéltem a dr.-nővel, nem beszély Ipolyal. Ma sűrű is a programja, majd hívjam vagy 3 ó előtt, vagy 6 órakor. Na én eldöntöttem, hogy beszélek én vele, hát nem harap az! Most hívtam őket, hát tegnap nem is volt bent az Ipoly. Ma kb. 10-re jön, de óriási nála a sorállás, egyebek. Valamit mégis kell tennem, hát a csodára nem várhatok! Voltam a postán a vizet befizetni, meg egy-két dolgot még vettem. Most próbálok 10-ig is konyházni, aztán próbálom hívni a dokit.
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
14 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|