Barátok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baráti beszélgetések

4 posters

33 / 40 oldal Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Go down

Baráti beszélgetések - Page 33 Empty Re: Baráti beszélgetések

Témanyitás by masu-feri Szomb. Aug. 12, 2017 9:00 pm

Judit írta:
masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 33 955220-20130316-0xJeS1
Baráti beszélgetések - Page 33 2160879-20160310-RWmMop
Már csak szép estét és jó éjt Ferikém, ma nem jártam itt délután:(

Köszönöm Juditka! Smile
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by masu-feri Szomb. Aug. 12, 2017 9:01 pm

Judit írta:Még csak most értünk haza a sétából. Foltos még most se nagyon akart hazajönni. Ő élvezte a hűvöset, szerintem a szelet is, amit én nem annyira. Ma reggel már majdnem a sorompóig mentünk, de most este teljesen, úgy hogy reggel és este együtt szűk 5 km-t mentünk. De most még a dombra is úgy jött, mint fénykorában. Olyan jó volt látni, hogy nem volt szívem nem menni vele:)
Még a teraszon beljebb raktam a fotelokat, hogy ha mégis esik, bever az eső, akkor ne legyenek vizesek, meg fölkelni érte már nem akarok:) Hátha még aludni is fogok éjjel??
Most elköszönök, megyek én is tévézni, de már ágyból:)
Jó éjt és jó pihenést mindenkinek:)
Baráti beszélgetések - Page 33 39109_17
Baráti beszélgetések - Page 33 803504-20121209-EX4w9m
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Szomb. Aug. 12, 2017 9:01 pm

Baráti beszélgetések - Page 33 2160876-20160310-uHmI7q
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Marcsi Szomb. Aug. 12, 2017 9:45 pm

Lányok, Ferikém mára én is L.
Aludjatok jól, egyben.Smile
Baráti beszélgetések - Page 33 1_este58
Marcsi
Marcsi

Hozzászólások száma : 7622

Témanyitás by Böbe51 Szomb. Aug. 12, 2017 10:05 pm

Baráti beszélgetések - Page 33 Jy_yjt10
Böbe51
Böbe51

Hozzászólások száma : 5640

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 6:07 am

Szervusztok, jó reggelt, szép vasárnapot mindenkinek!
Baráti beszélgetések - Page 33 Vidyym16 Baráti beszélgetések - Page 33 Mokus_14 Baráti beszélgetések - Page 33 Blykiv10 Baráti beszélgetések - Page 33 Cicake10
Judit
Judit

Hozzászólások száma : 8864

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 6:09 am

Sziasztok! Óóóóóriási aludtam! Jó hűvös volt az éjszaka, szél sem fújt, aludtunk mint a bunda:)
Viszont most, hogy kicsit kikukucskáltam, azt láttam, hogy jó lesz sietni majd elindulni, mert igen csak be van borulva. Jó lenne nem bőrig ázni. Igaz, hogy itt a felhők nem mindig jelentenek esőt, de még nem tudtam kitalálni, hogy itt mikor esik, Keresztúron tudtam már annyi év után.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 6:10 am

Baráti beszélgetések - Page 33 803504-20121209-EX4w9m[/quote]
Köszönöm szépen Ferikém! Nagyon hatásos jó kívánság volt, mert óóóóóriááááásit aludtam, olyan nagyon jól is esett Smile
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Vas. Aug. 13, 2017 6:11 am

Sziasztok! Jó reggelt!
Baráti beszélgetések - Page 33 Goodmo24
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Vas. Aug. 13, 2017 6:18 am

Judit írta:Sziasztok! Óóóóóriási aludtam! Jó hűvös volt az éjszaka, szél sem fújt, aludtunk mint a bunda:)
Viszont most, hogy kicsit kikukucskáltam, azt láttam, hogy jó lesz sietni majd elindulni, mert igen csak be van borulva. Jó lenne nem bőrig ázni. Igaz, hogy itt a felhők nem mindig jelentenek esőt, de még nem tudtam kitalálni, hogy itt mikor esik, Keresztúron tudtam már annyi év után.
Itt is borús idő van, de mégsem ígérnek esőt. Az időképet néztem, a környéken mindenfelé esik. Shocked
Kirándulni mentünk volna ma, nem tudom mi lesz belőle.
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 6:45 am

További szép vasárnapot nektek, megpróbálom Foltit fölkelteni.....
Utána, ha nem esik, csiszolom az asztalt Smile
Baráti beszélgetések - Page 33 Images23
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 6:47 am

Böbe51 írta:
Judit írta:Sziasztok! Óóóóóriási aludtam! Jó hűvös volt az éjszaka, szél sem fújt, aludtunk mint a bunda:)
Itt is borús idő van, de mégsem ígérnek esőt. Az időképet néztem, a környéken mindenfelé esik. Shocked
Szia Böbikém! Jó reggelt. Pedig jó idő lenne kirándulni, ha nem esne, nem izzadnátok magatokat agyonra:)
De most futok, mert úgy szokott lenni, ha nem is esik, de a séta idejére képes ráSmile
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Vas. Aug. 13, 2017 7:22 am

Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Jó, mert jól lehűlt.Smile

Ilyen napunk legyen.Very Happy
Baráti beszélgetések - Page 33 11811410
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Vas. Aug. 13, 2017 7:23 am

Böbe51 írta:
Napközben csak nem fog esni. Bízzunk benne. Nekem sem teccene most.Smile
Végül ide megyünk:
Baráti beszélgetések - Page 33 2017_010
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Vas. Aug. 13, 2017 7:26 am

Judit írta: További szép vasárnapot nektek, megpróbálom Foltit fölkelteni.....
Utána, ha nem esik, csiszolom az asztalt Smile
Baráti beszélgetések - Page 33 Images23
Most kellemes lesz sétálni.Smile
Én is elindulok a konyha felé. Cukkini fasírtot csinálok délutánra. Ha már van cukkinim.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 8:02 am

Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Jó, mert jól lehűlt.Smile

Ilyen napunk legyen.Very Happy
Baráti beszélgetések - Page 33 11811410
Szia Marcsika, szép napot neked!
Megúsztuk az esőt, most is borús, de nem esik. Nem teccene:)
Nagyot sétáltunk, mentünk a sorompóig, meg van reggelre a 2,5 km-ünk:) Reggel a műtét óta először mentünk ennyit! Este meg tegnap volt az először:)
Mindent kinyitogattam, hogy rendesen áthűljön, szellőzzön minden. Szél nem fúj:)
Megyek az asztal projektet csinálni. Remélem míg csiszolom nem fog esni. Festeni már a pincében is tudom:)
Látom, hogy a szomszéd Irma néni már szellőztet, fönt van, akkor már nem zavarja a zúgás, bár ez nem olyan hangos.
Milyen a cukkíni fasírt?
Judit
Judit

Témanyitás by masu-feri Vas. Aug. 13, 2017 10:10 am

Judit írta:
Köszönöm szépen Ferikém! Nagyon hatásos jó kívánság volt, mert óóóóóriááááásit aludtam, olyan nagyon jól is esett Smile [/quote]

Szívesen Juditka! Ennek igazán örülök!Smile
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Vas. Aug. 13, 2017 10:12 am

Baráti beszélgetések - Page 33 955220-20130316-0xJeS1Baráti beszélgetések - Page 33 2160880-20160310-KawvZz
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 4:30 pm

masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 33 955220-20130316-0xJeS1Baráti beszélgetések - Page 33 2160880-20160310-KawvZz
Szia Ferikém! Köszönöm szépen! Nektek pedig szép délutánt. Most keveredtem elő .... az udvaron melóztam meg a kis ház konyha részén. Meg a csempékkel "sakkoztam", a maradékokkal.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 4:31 pm

Délelőtt lecsiszoltam először flexel, majd a rezgő csiszolóval a mosogató állványt, aztán neki is álltam lefesteni. 2 x le is festettem még ebéd előtt. Akkor gyors krumpli főzés a töltött paprikához, jött is Zoli enni. Megebédeltünk, ő nem maradt, mert még sok volt a dolga. Mosott, de a száraz ruha még nem volt leszedve, hajtogatva. Délután még locsolni is akart, hogy ne holnap kelljen este meló után. Volt még neki ott maradt csomó edény, ő persze a mosogató géppel mosogatott. Elment. Én utána még a mosogató sarokban levakartam a falat javításhoz, összetakarítottam. Jaj még az udvart is slagozni, seperni kellett, mert tele volt a lecsiszolt zöld festékkel Sad Utána meg nem győztem mérni, számolni, sakkozni. Legalább 5 féle méretű csempe maradékok vannak. Azzal totóztam, hogy hogyan lehetne a sarkot kirakni úgy, hogy minél kevesebbet kelljen vágni belőlük. Nem mondom, egyedi lesz az biztos. Vagy 5-6 féle szín is van. De nem érdekel, úgy fog kinézni, ahogy, de a lényeg, hogy ott a fal rendben lesz és le lehet törölni. Majd az asztal - vagyis már mosogató állvány elejére keresek valami anyagot, csinálok rá függönyt, s akkor nem látszik majd, hogy alul milyen csempék vannak és kész. Erre nem tudok költeni, sok lenne és drága is akkora helyre csempét venni. Még így is fog maradni valamennyi, majd meglátom, hogy mi legyen vele.
Ma tudtam meg, hogy Ági csütörtökig marad, nem is vasárnapig. Zoli be van fizetve kajára, ezért nem is vitt főttet. Most megyek elmosogatni és bedobozolni magamnak a maradék kaját.
Csináltam képeket, majd külön fölteszem.
Judit
Judit

Témanyitás by masu-feri Vas. Aug. 13, 2017 6:07 pm

Judit írta:
masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 33 955220-20130316-0xJeS1Baráti beszélgetések - Page 33 2160880-20160310-KawvZz
Szia Ferikém! Köszönöm szépen! Nektek pedig szép délutánt. Most keveredtem elő .... az udvaron melóztam meg a kis ház konyha részén. Meg a csempékkel "sakkoztam", a maradékokkal.

Szívesen Juditka!
Láttam a fecén az ügyködésed eredményét!
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 6:54 pm

masu-feri írta:
Judit írta:

Szívesen Juditka!
Igen láttam. Tudod, Mekk Eleknének is mindig kell valamit csinálni nem csak az Eleknek. Very Happy Tegnap amikor ott volt a vizes ember, azon kaptam föl a "vizet", már mindent kitalált, hogy a tartó miért nem jó, amit vetetett velünk a tavalyi vizes, csak már nem rakta föl, mert Zoli haverja, messze lakik, nem végzett a WC-vel időben, így az maradt azóta is. Már nem akarok neki szólni, utálom a szívesség kérést:( Na, ez meg minden baját talált, gyenge, billegni fog, meg a fene tudja. Akkor kérdeztem, hogy ha asztalba belerakom? Azt mondta, hogy jó, keressek asztalost aki bele teszi! Szóljak, ha benne van. Este felé fölhívtam, hogy benne van. Alig tudott válaszolni. Akkor majd a jövő hét elején hív, hogy mikor jön. Még akarok venni egy tubus szilikont és azzal akarom beletenni rendesen. Hát...? Nem olyan szép, de a nyári konyhában az eltevéshez a gyümölcs vagy zöldség féle mosására jó lesz. Nem kell fölhordanom, meg a kosz is lent marad... Szóval így és ezért. De míg jön, mögötte a falat is rendbe akarom tenni, addig könnyebb, míg nincs rögzítve.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Vas. Aug. 13, 2017 8:39 pm

Kiszusszantam magam a rohanás után. Ment Folti ezerrel:) Most is a sorompóig mentünk. 2,5 km! Ezért vagyok én mindig éhes vacsora után!  Mondjuk nem is  volt baj, mert én meg előtte elnéztem az órát, 7-et 6-nak gondoltam:(
Most elköszönök, mert ma is elfáradtam, de jót dolgoztam azért:)
Jó tévézést, pihenést, majd nagyon jó alvást nektek:)
Judit
Judit

Témanyitás by masu-feri Vas. Aug. 13, 2017 9:18 pm

Judit írta:
masu-feri írta:
Judit írta:

Szívesen Juditka!
Igen láttam. Tudod, Mekk Eleknének is mindig kell valamit csinálni nem csak az Eleknek. Very Happy Tegnap amikor ott volt a vizes ember, azon kaptam föl a "vizet", már mindent kitalált, hogy a tartó miért nem jó, amit vetetett velünk a tavalyi vizes, csak már nem rakta föl, mert Zoli haverja, messze lakik, nem végzett a WC-vel időben, így az maradt azóta is. Már nem akarok neki szólni, utálom a szívesség kérést:( Na, ez meg minden baját talált, gyenge, billegni fog, meg a fene tudja. Akkor kérdeztem, hogy ha asztalba belerakom? Azt mondta, hogy jó, keressek asztalost aki bele teszi! Szóljak, ha benne van. Este felé fölhívtam, hogy benne van. Alig tudott válaszolni. Akkor majd a jövő hét elején hív, hogy mikor jön. Még akarok venni egy tubus szilikont és azzal akarom beletenni rendesen. Hát...? Nem olyan szép, de a nyári konyhában az eltevéshez a gyümölcs vagy zöldség féle mosására jó lesz. Nem kell fölhordanom, meg a kosz is lent marad... Szóval így és ezért. De míg jön, mögötte a falat is rendbe akarom tenni, addig könnyebb, míg nincs
rögzítve.

Így van az ha valaki egyedül van....
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Vas. Aug. 13, 2017 9:19 pm

Judit írta:Kiszusszantam magam a rohanás után. Ment Folti ezerrel:) Most is a sorompóig mentünk. 2,5 km! Ezért vagyok én mindig éhes vacsora után!  Mondjuk nem is  volt baj, mert én meg előtte elnéztem az órát, 7-et 6-nak gondoltam:(
Most elköszönök, mert ma is elfáradtam, de jót dolgoztam azért:)
Jó tévézést, pihenést, majd nagyon jó alvást nektek:)
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

33 / 40 oldal Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.