Baráti beszélgetések
4 posters
33 / 40 oldal
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Judit írta:Már csak szép estét és jó éjt Ferikém, ma nem jártam itt délután:(masu-feri írta:
Köszönöm Juditka!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Judit írta:Még csak most értünk haza a sétából. Foltos még most se nagyon akart hazajönni. Ő élvezte a hűvöset, szerintem a szelet is, amit én nem annyira. Ma reggel már majdnem a sorompóig mentünk, de most este teljesen, úgy hogy reggel és este együtt szűk 5 km-t mentünk. De most még a dombra is úgy jött, mint fénykorában. Olyan jó volt látni, hogy nem volt szívem nem menni vele:)
Még a teraszon beljebb raktam a fotelokat, hogy ha mégis esik, bever az eső, akkor ne legyenek vizesek, meg fölkelni érte már nem akarok:) Hátha még aludni is fogok éjjel??
Most elköszönök, megyek én is tévézni, de már ágyból:)
Jó éjt és jó pihenést mindenkinek:)
Szervusztok, jó reggelt, szép vasárnapot mindenkinek!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Sziasztok! Óóóóóriási aludtam! Jó hűvös volt az éjszaka, szél sem fújt, aludtunk mint a bunda:)
Viszont most, hogy kicsit kikukucskáltam, azt láttam, hogy jó lesz sietni majd elindulni, mert igen csak be van borulva. Jó lenne nem bőrig ázni. Igaz, hogy itt a felhők nem mindig jelentenek esőt, de még nem tudtam kitalálni, hogy itt mikor esik, Keresztúron tudtam már annyi év után.
Viszont most, hogy kicsit kikukucskáltam, azt láttam, hogy jó lesz sietni majd elindulni, mert igen csak be van borulva. Jó lenne nem bőrig ázni. Igaz, hogy itt a felhők nem mindig jelentenek esőt, de még nem tudtam kitalálni, hogy itt mikor esik, Keresztúron tudtam már annyi év után.
[/quote]
Köszönöm szépen Ferikém! Nagyon hatásos jó kívánság volt, mert óóóóóriááááásit aludtam, olyan nagyon jól is esett
Itt is borús idő van, de mégsem ígérnek esőt. Az időképet néztem, a környéken mindenfelé esik.Judit írta:Sziasztok! Óóóóóriási aludtam! Jó hűvös volt az éjszaka, szél sem fújt, aludtunk mint a bunda:)
Kirándulni mentünk volna ma, nem tudom mi lesz belőle.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
További szép vasárnapot nektek, megpróbálom Foltit fölkelteni.....
Utána, ha nem esik, csiszolom az asztalt
Szia Böbikém! Jó reggelt. Pedig jó idő lenne kirándulni, ha nem esne, nem izzadnátok magatokat agyonra:)Böbe51 írta:Itt is borús idő van, de mégsem ígérnek esőt. Az időképet néztem, a környéken mindenfelé esik.Judit írta:Sziasztok! Óóóóóriási aludtam! Jó hűvös volt az éjszaka, szél sem fújt, aludtunk mint a bunda:)
De most futok, mert úgy szokott lenni, ha nem is esik, de a séta idejére képes rá
Napközben csak nem fog esni. Bízzunk benne. Nekem sem teccene most.Böbe51 írta:Itt is borús idő van, de mégsem ígérnek esőt. Az időképet néztem, a környéken mindenfelé esik.Judit írta:Sziasztok! Óóóóóriási aludtam! Jó hűvös volt az éjszaka, szél sem fújt, aludtunk mint a bunda:)
Végül ide megyünk:
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Most kellemes lesz sétálni.Judit írta: További szép vasárnapot nektek, megpróbálom Foltit fölkelteni.....
Én is elindulok a konyha felé. Cukkini fasírtot csinálok délutánra. Ha már van cukkinim.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Szia Marcsika, szép napot neked!
Megúsztuk az esőt, most is borús, de nem esik. Nem teccene:)
Nagyot sétáltunk, mentünk a sorompóig, meg van reggelre a 2,5 km-ünk:) Reggel a műtét óta először mentünk ennyit! Este meg tegnap volt az először:)
Mindent kinyitogattam, hogy rendesen áthűljön, szellőzzön minden. Szél nem fúj:)
Megyek az asztal projektet csinálni. Remélem míg csiszolom nem fog esni. Festeni már a pincében is tudom:)
Látom, hogy a szomszéd Irma néni már szellőztet, fönt van, akkor már nem zavarja a zúgás, bár ez nem olyan hangos.
Milyen a cukkíni fasírt?
Köszönöm szépen Ferikém! Nagyon hatásos jó kívánság volt, mert óóóóóriááááásit aludtam, olyan nagyon jól is esett [/quote]Judit írta:
Szívesen Juditka! Ennek igazán örülök!
Szia Ferikém! Köszönöm szépen! Nektek pedig szép délutánt. Most keveredtem elő .... az udvaron melóztam meg a kis ház konyha részén. Meg a csempékkel "sakkoztam", a maradékokkal.masu-feri írta:
Délelőtt lecsiszoltam először flexel, majd a rezgő csiszolóval a mosogató állványt, aztán neki is álltam lefesteni. 2 x le is festettem még ebéd előtt. Akkor gyors krumpli főzés a töltött paprikához, jött is Zoli enni. Megebédeltünk, ő nem maradt, mert még sok volt a dolga. Mosott, de a száraz ruha még nem volt leszedve, hajtogatva. Délután még locsolni is akart, hogy ne holnap kelljen este meló után. Volt még neki ott maradt csomó edény, ő persze a mosogató géppel mosogatott. Elment. Én utána még a mosogató sarokban levakartam a falat javításhoz, összetakarítottam. Jaj még az udvart is slagozni, seperni kellett, mert tele volt a lecsiszolt zöld festékkel Utána meg nem győztem mérni, számolni, sakkozni. Legalább 5 féle méretű csempe maradékok vannak. Azzal totóztam, hogy hogyan lehetne a sarkot kirakni úgy, hogy minél kevesebbet kelljen vágni belőlük. Nem mondom, egyedi lesz az biztos. Vagy 5-6 féle szín is van. De nem érdekel, úgy fog kinézni, ahogy, de a lényeg, hogy ott a fal rendben lesz és le lehet törölni. Majd az asztal - vagyis már mosogató állvány elejére keresek valami anyagot, csinálok rá függönyt, s akkor nem látszik majd, hogy alul milyen csempék vannak és kész. Erre nem tudok költeni, sok lenne és drága is akkora helyre csempét venni. Még így is fog maradni valamennyi, majd meglátom, hogy mi legyen vele.
Ma tudtam meg, hogy Ági csütörtökig marad, nem is vasárnapig. Zoli be van fizetve kajára, ezért nem is vitt főttet. Most megyek elmosogatni és bedobozolni magamnak a maradék kaját.
Csináltam képeket, majd külön fölteszem.
Ma tudtam meg, hogy Ági csütörtökig marad, nem is vasárnapig. Zoli be van fizetve kajára, ezért nem is vitt főttet. Most megyek elmosogatni és bedobozolni magamnak a maradék kaját.
Csináltam képeket, majd külön fölteszem.
Judit írta:Szia Ferikém! Köszönöm szépen! Nektek pedig szép délutánt. Most keveredtem elő .... az udvaron melóztam meg a kis ház konyha részén. Meg a csempékkel "sakkoztam", a maradékokkal.masu-feri írta:
Szívesen Juditka!
Láttam a fecén az ügyködésed eredményét!
Igen láttam. Tudod, Mekk Eleknének is mindig kell valamit csinálni nem csak az Eleknek. Tegnap amikor ott volt a vizes ember, azon kaptam föl a "vizet", már mindent kitalált, hogy a tartó miért nem jó, amit vetetett velünk a tavalyi vizes, csak már nem rakta föl, mert Zoli haverja, messze lakik, nem végzett a WC-vel időben, így az maradt azóta is. Már nem akarok neki szólni, utálom a szívesség kérést:( Na, ez meg minden baját talált, gyenge, billegni fog, meg a fene tudja. Akkor kérdeztem, hogy ha asztalba belerakom? Azt mondta, hogy jó, keressek asztalost aki bele teszi! Szóljak, ha benne van. Este felé fölhívtam, hogy benne van. Alig tudott válaszolni. Akkor majd a jövő hét elején hív, hogy mikor jön. Még akarok venni egy tubus szilikont és azzal akarom beletenni rendesen. Hát...? Nem olyan szép, de a nyári konyhában az eltevéshez a gyümölcs vagy zöldség féle mosására jó lesz. Nem kell fölhordanom, meg a kosz is lent marad... Szóval így és ezért. De míg jön, mögötte a falat is rendbe akarom tenni, addig könnyebb, míg nincs rögzítve.masu-feri írta:Judit írta:Szia Ferikém! Köszönöm szépen! Nektek pedig szép délutánt. Most keveredtem elő .... az udvaron melóztam meg a kis ház konyha részén. Meg a csempékkel "sakkoztam", a maradékokkal.masu-feri írta:
Szívesen Juditka!
Kiszusszantam magam a rohanás után. Ment Folti ezerrel:) Most is a sorompóig mentünk. 2,5 km! Ezért vagyok én mindig éhes vacsora után! Mondjuk nem is volt baj, mert én meg előtte elnéztem az órát, 7-et 6-nak gondoltam:(
Most elköszönök, mert ma is elfáradtam, de jót dolgoztam azért:)
Jó tévézést, pihenést, majd nagyon jó alvást nektek:)
Judit írta:Igen láttam. Tudod, Mekk Eleknének is mindig kell valamit csinálni nem csak az Eleknek. Tegnap amikor ott volt a vizes ember, azon kaptam föl a "vizet", már mindent kitalált, hogy a tartó miért nem jó, amit vetetett velünk a tavalyi vizes, csak már nem rakta föl, mert Zoli haverja, messze lakik, nem végzett a WC-vel időben, így az maradt azóta is. Már nem akarok neki szólni, utálom a szívesség kérést:( Na, ez meg minden baját talált, gyenge, billegni fog, meg a fene tudja. Akkor kérdeztem, hogy ha asztalba belerakom? Azt mondta, hogy jó, keressek asztalost aki bele teszi! Szóljak, ha benne van. Este felé fölhívtam, hogy benne van. Alig tudott válaszolni. Akkor majd a jövő hét elején hív, hogy mikor jön. Még akarok venni egy tubus szilikont és azzal akarom beletenni rendesen. Hát...? Nem olyan szép, de a nyári konyhában az eltevéshez a gyümölcs vagy zöldség féle mosására jó lesz. Nem kell fölhordanom, meg a kosz is lent marad... Szóval így és ezért. De míg jön, mögötte a falat is rendbe akarom tenni, addig könnyebb, míg nincsmasu-feri írta:Judit írta:Szia Ferikém! Köszönöm szépen! Nektek pedig szép délutánt. Most keveredtem elő .... az udvaron melóztam meg a kis ház konyha részén. Meg a csempékkel "sakkoztam", a maradékokkal.masu-feri írta:
Szívesen Juditka!
rögzítve.
Így van az ha valaki egyedül van....
Judit írta:Kiszusszantam magam a rohanás után. Ment Folti ezerrel:) Most is a sorompóig mentünk. 2,5 km! Ezért vagyok én mindig éhes vacsora után! Mondjuk nem is volt baj, mert én meg előtte elnéztem az órát, 7-et 6-nak gondoltam:(
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
33 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|