Baráti beszélgetések
4 posters
10 / 40 oldal
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Köszi Ferikém! Jól aludtam. Soha rosszabbat.masu-feri írta:
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Szia Juditom!Judit írta:Tényleg már hozzá fogok szokni ehhez a jó alváshoz:) Igaz, kicsit húzgáltam ám magamra a takarót! Kicsit fáztam az éjjel! Nagyon sokáig szakadt az eső. Még egy órakor csattant egy nagyot, dörgött, arra fölnéztem, mert Folti akkorát sóhajtott - már nagyon elege volt belőle - hogy ránéztem, hogy jól van-e? No, akkor még vihar volt és ömlött az eső. Ma végig kell néznem a cserepeseket és ki kell szednem őket az alátét tányérokból, mert kirohad minden. Remélem már vége lesz ennek a viharosozásnak! Mára még van túróm, tehát túrós tészta. Lassan mindent ehetek? Hisz előtte rakottkrumpliztam! Sőt este még nasiztam is! Ettem egy kis fagyit is, így is kiváló a cukrom. Lehet, hogy csak a TSH-m miatt szállt el, ahogy az visszaállt, ráállt a szervezetem és azóta azóta az is rendben, akkor a cukor is? A ruhákat majd pihenésként szedegetem le. Csinálom a ház hátulját.
Itt is félre kellett a korláttól húznom már a cserepeseket. Végre. Este le kellett kiabálnunk a játszótérre, hogy a gyerekek menjenek el a fák alól, mert annyira villámlott. Nem kis gyerekek voltak...
Nagyon örülök, hogy jó a cukrod. Mit tud csinálni ez a francos pajzsmirigy. Egy cipőben járunk, nagyon. Én is mindig rettegek, hogy el ne szálljon, semmilyen irányban.
Most jó idő lesz a falazáshoz, nem lesz meleg. Hajrá, utolsó menet. Nemsokára iszunk.
Szia Böbice.Böbe51 írta:A tegnap délutánunk és esténk jól sikerült. Csak az első adag húst tudtuk megsütni az grillen, mire kész lett zuhogni kezdett újra az eső. Eszter bedobta a sütőbe a második adagot, mire végeztünk az elsővel az is készen lett. Majd lesz kép a tortáról, de még nem tette fel Józsi.
Gondoltam Rátok, hogy vajon az eső, mennyire zavar be, de hát otthon voltatok, megoldottátok. Jaj, de szeretem a boldogságos képeket.
Marcsi írta:Szia Böbice.Böbe51 írta:A tegnap délutánunk és esténk jól sikerült. Csak az első adag húst tudtuk megsütni az grillen, mire kész lett zuhogni kezdett újra az eső. Eszter bedobta a sütőbe a második adagot, mire végeztünk az elsővel az is készen lett. Majd lesz kép a tortáról, de még nem tette fel Józsi.
Gondoltam Rátok, hogy vajon az eső, mennyire zavar be, de hát otthon voltatok, megoldottátok. Jaj, de szeretem a boldogságos képeket.
Szerencsénk volt, hogy lett egy kis esőszünet 1/2 4 és 6 óra között. Nem nagyon engedtük fényképezni magunkat, csak a tortát kapta le Józsi.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:A lényeg az, hogy jól sikerült és nagyon jól éreztétek magatokat! Eszter meg ügyes volt, mint máskor is, csak hinné már el magáról:)Böbe51 írta:A tegnap délutánunk és esténk jól sikerült. Csak az első adag húst tudtuk megsütni az grillen, mire kész lett zuhogni kezdett újra az eső. Eszter bedobta a sütőbe a második adagot, mire végeztünk az elsővel az is készen lett. Majd lesz kép a tortáról, de még nem tette fel Józsi.
Fantasztikus amit segítettetek neki, amit ő tett a lakásügy érdekében! Most igazán élvezze Emikének meg még mos sok-sok puszi, mert megérdemli
Elhiszi ő magáról, csak a sok-sok buktató, negatívum, ami éri, borítja ki és szívja le a testi-lelki energiáit. Muszáj volt belépnünk a 2. kereső helyett, nem hagyhatjuk az árok szélén a gyerekünket. Mit csináljunk, ha a középrétegnek ennyi jutott csak ebben a rendszerben?!
Remélhetőleg ma már lesz Eszternek új mosógépe is!
Köszi, Emike megkapta a sok puszit, amit megérdemel.
Köszönöm szépen Ferikém!!!!!!!!! Óóóóóóóóóóóóóóriásit aludtam Ez fantasztikus, még a végén teljesen hozzászokok! A cukromról nem beszélve, 6,1-et mértem! [/quote]Judit írta:
Szívesen Juditka! Örülök! Alakul ez látod!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Köszi Ferikém! Jól aludtam. Soha rosszabbat.masu-feri írta:
Szívesen Marcsika! Örülök!
Böbe51 írta:Marcsi írta:Szia Böbice.Böbe51 írta:A tegnap délutánunk és esténk jól sikerült. Csak az első adag húst tudtuk megsütni az grillen, mire kész lett zuhogni kezdett újra az eső. Eszter bedobta a sütőbe a második adagot, mire végeztünk az elsővel az is készen lett. Majd lesz kép a tortáról, de még nem tette fel Józsi.
Szerencsénk volt, hogy lett egy kis esőszünet 1/2 4 és 6 óra között. Nem nagyon engedtük fényképezni magunkat, csak a tortát kapta le Józsi.
Most sikerült befejezni a melót lent. A hálót rendesen reggel fölraktam, földrótoztam, beszögeltem. Utána kevertem a vakolót. Mind a 40 kg elment, sajnos maradt egy kis darab, ahová nem lett elég. Azt már csemperagasztóval kipótolom. Ezt úgyis azzal akarom még majd lekenni, mert ez még ugye csak a gúzolás volt, majd még ezek után kell rendesen csinálni. Közben meglepetésként a Reálos Laci hozta mégis ma a zöldbabot, nem tudott aludni és elment hajnalban a nagybanira. Gyönyörű ceruzababot hozott 8 kg-ot, 300,- Ft volt kilója. Mondtam, hogy még egy ilyen adagot hozhatna nekem:) Most megyek enni, aztán nekiülök a teraszon a z.babot pucolni pihenésként
Egészségetekre az ebédet, utána jó pihenést, Marcsinak gyors receptezést!
Feriéknek, ha jön, jó pihentetős délutánt kívánok!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Feriék!
masu-feri írta:Böbe51 írta:Marcsi írta:Szia Böbice.Böbe51 írta:A tegnap délutánunk és esténk jól sikerült. Csak az első adag húst tudtuk megsütni az grillen, mire kész lett zuhogni kezdett újra az eső. Eszter bedobta a sütőbe a második adagot, mire végeztünk az elsővel az is készen lett. Majd lesz kép a tortáról, de még nem tette fel Józsi.
Köszönöm szépen a nevében is, átadtam neki!
Judit írta: Most sikerült befejezni a melót lent. A hálót rendesen reggel fölraktam, földrótoztam, beszögeltem. Utána kevertem a vakolót. Mind a 40 kg elment, sajnos maradt egy kis darab, ahová nem lett elég. Azt már csemperagasztóval kipótolom. Ezt úgyis azzal akarom még majd lekenni, mert ez még ugye csak a gúzolás volt, majd még ezek után kell rendesen csinálni. Közben meglepetésként a Reálos Laci hozta mégis ma a zöldbabot, nem tudott aludni és elment hajnalban a nagybanira. Gyönyörű ceruzababot hozott 8 kg-ot, 300,- Ft volt kilója. Mondtam, hogy még egy ilyen adagot hozhatna nekem:) Most megyek enni, aztán nekiülök a teraszon a z.babot pucolni pihenésként
Én még melózok bőszen. Most a telefonhoz jöttem le.
Eltévedtél a fórumerdőben, mert Feri már előtted 2 órával itt járt.
Hideg van.
További jó munkát!
Judit írta: Most sikerült befejezni a melót lent. A hálót rendesen reggel fölraktam, földrótoztam, beszögeltem. Utána kevertem a vakolót. Mind a 40 kg elment, sajnos maradt egy kis darab, ahová nem lett elég. Azt már csemperagasztóval kipótolom. Ezt úgyis azzal akarom még majd lekenni, mert ez még ugye csak a gúzolás volt, majd még ezek után kell rendesen csinálni. Közben meglepetésként a Reálos Laci hozta mégis ma a zöldbabot, nem tudott aludni és elment hajnalban a nagybanira. Gyönyörű ceruzababot hozott 8 kg-ot, 300,- Ft volt kilója. Mondtam, hogy még egy ilyen adagot hozhatna nekem:) Most megyek enni, aztán nekiülök a teraszon a z.babot pucolni pihenésként
Köszönjük Juditka!
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Feriék!
Köszönjük Böbike!
Böbe51 írta:masu-feri írta:Böbe51 írta:Marcsi írta:Szia Böbice.Böbe51 írta:A tegnap délutánunk és esténk jól sikerült. Csak az első adag húst tudtuk megsütni az grillen, mire kész lett zuhogni kezdett újra az eső. Eszter bedobta a sütőbe a második adagot, mire végeztünk az elsővel az is készen lett. Majd lesz kép a tortáról, de még nem tette fel Józsi.
Köszönöm szépen a nevében is, átadtam neki!
Szívesen!
Már szép estét is Ferikém!masu-feri írta:
Jól lehűlt a levegő.
Mára én is elköszönök, elfáradtam bevallom nőiesen:)
Jó tévézést, utána nagyon jó alvást kívánok nektek!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Most jutottam ide. Meg volt a receptezés. Úúútálok orvoshoz-gyógyszerért menni. Pedig enélkül mi lenne velünk?Judit írta: Most sikerült befejezni a melót lent. A hálót rendesen reggel fölraktam, földrótoztam, beszögeltem. Utána kevertem a vakolót. Mind a 40 kg elment, sajnos maradt egy kis darab, ahová nem lett elég. Azt már csemperagasztóval kipótolom. Ezt úgyis azzal akarom még majd lekenni, mert ez még ugye csak a gúzolás volt, majd még ezek után kell rendesen csinálni. Közben meglepetésként a Reálos Laci hozta mégis ma a zöldbabot, nem tudott aludni és elment hajnalban a nagybanira. Gyönyörű ceruzababot hozott 8 kg-ot, 300,- Ft volt kilója. Mondtam, hogy még egy ilyen adagot hozhatna nekem:) Most megyek enni, aztán nekiülök a teraszon a z.babot pucolni pihenésként
Jól haladtál ma is. Le a kalappal.
Jó árban volt a bab. Nemrégen még 700.-ért vettem, igaz nem ládával.
Télen rájárhatsz erre is.
Judit írta: Mára én is elköszönök, elfáradtam bevallom nőiesen:)
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
10 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|