Baráti beszélgetések
4 posters
12 / 40 oldal
12 / 40 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Puncs, mert Emi azt szereti.
Most lett újra internet. Közben aludtam egy sort.(2 óra hosszát) Mi lesz itt éjjel?
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:Pihenni akartam egész délután, kicsit el is szundítottam, de aztán mégis másként alakult a délutánom. Rájöttem, hogy nem tudom hová tenni az üvegeket, ha kiszedem.... Lusta dög voltam és a cseresznyét, meggyet nem hordtam föl a kis házból. No, akkor a padlás lépcső kamrát összepakoltam, fölhordtam alig 50 üveg befőttet. De ha már azt fölhoztam, akkor a z.babot se hagytam lent. Amikor szétnéztem, akkor láttam, hogy bizony van ami már tök száraz. Hiába a sok nagy eső, elfolyik, nem tudja beszívni a föld. Közben ugye elszundítottam, s akkor gyorsan álltam neki azokat locsolni amit kellett. Nem volt sok, de mégis. És még akkor rendet tettem a kis konyhában. Vacsora, séta, most itt.
Elköszönök, nekem is vízszintbe kívánkozik a lábam...
Jó tévézést, mozizást, utána jó és nagyon jó alvást kívánok nektek:)
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Köszönöm:) Nem olyan jó igazi volt,mert eldöntöttem, hogy végig nézek egy filmet... Utána nehezen aludtam el, mert kiestem a szokott időből. Máskor el szoktam rajtuk aludniMarcsi írta:Én még ilyen lusta nőt nem is láttam Juditom.Judit írta:Pihenni akartam egész délután, kicsit el is szundítottam, de aztán mégis másként alakult a délutánom. Rájöttem, hogy nem tudom hová tenni az üvegeket, ha kiszedem.... Lusta dög voltam és a cseresznyét, meggyet nem hordtam föl a kis házból. No, akkor a padlás lépcső kamrát összepakoltam, fölhordtam alig 50 üveg befőttet. De ha már azt fölhoztam, akkor a z.babot se hagytam lent. Amikor szétnéztem, akkor láttam, hogy bizony van ami már tök száraz. Hiába a sok nagy eső, elfolyik, nem tudja beszívni a föld. Közben ugye elszundítottam, s akkor gyorsan álltam neki azokat locsolni amit kellett. Nem volt sok, de mégis. És még akkor rendet tettem a kis konyhában. Vacsora, séta, most itt.
Találsz Te magadnak mindig munkát, nem tud az elfutni előled.
Pihenj jól. Ma is nagyon megérdemled.
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Köszönöm Ferikém! Lehetett volna igazi is, de nekem filmet "kellett" néznemmasu-feri írta:Judit írta:Pihenni akartam egész délután, kicsit el is szundítottam, de aztán mégis másként alakult a délutánom. Rájöttem, hogy nem tudom hová tenni az üvegeket, ha kiszedem.... Lusta dög voltam és a cseresznyét, meggyet nem hordtam föl a kis házból. No, akkor a padlás lépcső kamrát összepakoltam, fölhordtam alig 50 üveg befőttet. De ha már azt fölhoztam, akkor a z.babot se hagytam lent. Amikor szétnéztem, akkor láttam, hogy bizony van ami már tök száraz. Hiába a sok nagy eső, elfolyik, nem tudja beszívni a föld. Közben ugye elszundítottam, s akkor gyorsan álltam neki azokat locsolni amit kellett. Nem volt sok, de mégis. És még akkor rendet tettem a kis konyhában. Vacsora, séta, most itt.
Szervusztok, jó reggelt, szép szombatot és jót is kívánok nektek!
Sziasztok! Ma úgy ébredtem, hogy kihagyom a világ megváltását:) De. főzök, töltött karalábét. Szedek paradicsomot és paprikát, zeller zöldet Ágiéknak. Ha marad időm matatok a kertben. Délután meg pihenek és szöszölök valamit. A végén majd kiderül.
Köszönöm Ferikém! Jól aludtam. Sokat számít, hogy emberi idő van.masu-feri írta:
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Én is szeretem a puncsost, persze mindet szeretem. De nem szoktam csinálni. Valamikor a puncsos mignont /is / nagyon szerettem.Böbe51 írta:
Puncs, mert Emi azt szereti.
Most lett újra internet. Közben aludtam egy sort.(2 óra hosszát) Mi lesz itt éjjel?
[quote="Judit"]
Köszönöm szépen, kellemes hétvégét is.
Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Szia Böbikém! Jó reggelt, de legyen nagyon jó napod is
Köszönöm szépen, kellemes hétvégét is.
Judit írta:Sziasztok! Ma úgy ébredtem, hogy kihagyom a világ megváltását:) De. főzök, töltött karalábét. Szedek paradicsomot és paprikát, zeller zöldet Ágiéknak. Ha marad időm matatok a kertben. Délután meg pihenek és szöszölök valamit. A végén majd kiderül.
Hiányozni fog.
Az utóbbi időben szokásoddá vált!
Ma csak főzni fogok, húslevest, szűzpecsenyét krumplipürével. Holnap úrinő leszek, mert Józsi fog halászlét és sült halat készíteni.
A hozzászólást Böbe51 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 29, 2017 8:40 am-kor.
Én a főzéssel el tudok szöszölniBöbe51 írta:Judit írta:Sziasztok! Ma úgy ébredtem, hogy kihagyom a világ megváltását:) De. főzök, töltött karalábét. Szedek paradicsomot és paprikát, zeller zöldet Ágiéknak. Ha marad időm matatok a kertben. Délután meg pihenek és szöszölök valamit. A végén majd kiderül.
Hiányozni fog.
Néha küldd át hozzám is, csak ne halat készítsenBöbe51 írta:Ma csak főzni fogok, húslevest, szűzpecsenyét krumplipürével. Holnap úrinő leszek, mert Józsi fog halászlét és sült készíteni.
Elköszönök, hogy a sétán még Folti normál időben loholjon
Legyen szép a napotok!
Legyen szép a napotok!
Judit írta:Elköszönök, hogy a sétán még Folti normál időben loholjon
Legyen szép a napotok!
Legyen mindannyiunknak!
Böbe51 írta:Judit írta:Sziasztok! Ma úgy ébredtem, hogy kihagyom a világ megváltását:) De. főzök, töltött karalábét. Szedek paradicsomot és paprikát, zeller zöldet Ágiéknak. Ha marad időm matatok a kertben. Délután meg pihenek és szöszölök valamit. A végén majd kiderül.
Hiányozni fog.
Jaj, nem hiszed el.:DDDDDDDDDDDDDDDDD Itt is Józsi fog főzni holnap. Vettem Neki hekk törzset, azzal elszöszölgethet. Direkte úrinőt csináltam én is magamból holnapra.Böbe51 írta:Ma csak főzni fogok, húslevest, szűzpecsenyét krumplipürével. Holnap úrinő leszek, mert Józsi fog halászlét és sült halat készíteni.
12 / 40 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
12 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|