Baráti beszélgetések
4 posters
18 / 40 oldal
18 / 40 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Köszi Böbikém! Átadom mindjárt Foltinak:) Megpróbáljuk, de mégis van azért kesernyés része. Sanyinak ma van ugye névnapja, már évek óta semmi ünnepen nem vagyunk együtt.
Ügyesek legyetek! Jó vásárlást és szép napot nektek!
Most én is elköszönök, mert mire Foltit gatyába rázom, el megy vele az idő nagyon.
Majd csak este felé jövök:)
Most én is elköszönök, mert mire Foltit gatyába rázom, el megy vele az idő nagyon.
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Szia Böbice!Böbe51 írta:Marcsi írta:Este kérdezte Bellus, hogy hogy van a fejem, mert ugye jött ez az idő.Judit írta:Egészségedre Marcsika! Bezzeg én! Még az elalvással nem volt gondom, de már 4 óra előtt óta fönt vagyok:( A fejem se akar rendes lenni:(
Hát, szerencsére tűrhetően. Merthogy akkor nem jönnek, ha nem vagyok jól.
Nahiszen, tele az erkély, a hűtő kajával.
Fő, hogy jól legyél!!! Ünnepeljenek meg alaposan.
Az én fejem is olyan, mint Judité, nem rendes.
Remélhetőleg majd kialakul.
De visám kis képecske! Köszönöm!
Első cigiszünet.
Olyan aranyosak a lányok. Bebi már minden napra beírta ahéten, hogy már csak hány nap és találkozunk. Tud hízelegni.
Egy mosoly:
Alakuljon a fejed!!!
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Gyorsan elkészült.Böbe51 írta:Kicsit sűrű délelőttünk lesz. Elkészült az új szemüvegem, megyek érte.
Ha már kimozdulok a piacra is benézek.
Délután pedig átvitetem magam Gödöllőre a Müllerbe, kifogytam a Coral mosószerből.
Remélhetőleg jó is lesz. Egomban Jóska utolsó szemüvegét elrontották, vagy a doki itt Nyergesen nem jó dioptria méreteket adott meg, mert nem tudja használni. Képzeld az én lila keretes szemüvegemet csente el. Mindig kinevetem, ha látom. Sajnos majdnem egyformán rossz a szemünk, ráadásul a bal mindkettőnknek rossz.
Valahol olvasta, én is már régebben, hogy a kuttyok idővel hasonlítanak idős gazdáikra. Állítólag a házaspárok is.
Akkor a szemünk is?
Jó utat és sikeres vásárlást!
Juditom Sanyidnak szeretettel!Judit írta:Köszi Böbikém! Átadom mindjárt Foltinak:) Megpróbáljuk, de mégis van azért kesernyés része. Sanyinak ma van ugye névnapja, már évek óta semmi ünnepen nem vagyunk együtt.
Tudom, nem mindegy, hogy nincs közös ünneplés.
De, lényeg, hogy jól legyen! Erre gondolj!
Jó családozást Neked is!
Judit írta:Köszi Böbikém! Átadom mindjárt Foltinak:) Megpróbáljuk, de mégis van azért kesernyés része. Sanyinak ma van ugye névnapja, már évek óta semmi ünnepen nem vagyunk együtt.
Odaát mát köszöntöttük Sanyit. Írtam, hogy talán tudtok vele beszélni.
Ezért szervezték mára a gyerekek az összejövetelt?
Itt is sok boldog névnapot kívánok Sanyinak!
A tavaszi szünetben találkoztok!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Bizony.Lehet, hogy ezért a szervezés.Böbe51 írta:Judit írta:Köszi Böbikém! Átadom mindjárt Foltinak:) Megpróbáljuk, de mégis van azért kesernyés része. Sanyinak ma van ugye névnapja, már évek óta semmi ünnepen nem vagyunk együtt.
Köszönöm szépen Marcsikám! Ha sikerül átadom, bár nem érdemli nagyon, mert hol van zsákban a meleg?????Marcsi írta:Juditom Sanyidnak szeretettel!Judit írta:Köszi Marcsikám! Átadom mindjárt Foltinak:) Megpróbáljuk, de mégis van azért kesernyés része. Sanyinak ma van ugye névnapja, már évek óta semmi ünnepen nem vagyunk együtt.
Tudom, nem mindegy, hogy nincs közös ünneplés.
De, lényeg, hogy jól legyen! Erre gondolj!
Jó családozást Neked is!
Készen vagyok, csináltam poharas narancs habot is. 10 után ér be a vonat, Ági megy értük. Esik az eső....
Köszönöm szépen, aranyos vagy:) Gondoltam még a pár perc, ha van míg ideérnek, belógok:)Böbe51 írta:Judit írta:Köszi Böbikém! Átadom mindjárt Foltinak:) Megpróbáljuk, de mégis van azért kesernyés része. Sanyinak ma van ugye névnapja, már évek óta semmi ünnepen nem vagyunk együtt.
Remélem sikerül átadni neki:)
Nem is tudod, hogy mennyire örülök neki!
Judit írta:Köszi Böbikém! Átadom mindjárt Foltinak:) Megpróbáljuk, de mégis van azért kesernyés része. Sanyinak ma van ugye névnapja, már évek óta semmi ünnepen nem vagyunk együtt.
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Feltárult előttem a világ! Az új szemüvegemben írok.
Ilyenkor jön rá az ember, hogy nem látott jól.
Jó étvágyat a finom ebédhez!
Ilyenkor jön rá az ember, hogy nem látott jól.
Jó étvágyat a finom ebédhez!
masu-feri írta:
Nektek is szép napot és kellemes hétvégét, Feriék!
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot és kellemes hétvégét, Feriék!
Köszönjük Böbike!
Drága Ferikém! Köszönöm! Ahogy beléptem pont ez a kép jött elő nekem:) Begyűjtöm sorban a jó kívánságokat, s átadom neki:)masu-feri írta:Judit írta:Köszi Böbikém! Átadom mindjárt Foltinak:) Megpróbáljuk, de mégis van azért kesernyés része. Sanyinak ma van ugye névnapja, már évek óta semmi ünnepen nem vagyunk együtt.
Ma picit beszéltünk, azért olyan picit, mert éjjel vagyis hajnalban jött haza a melóból, aztán jól elaludt. Úgyhogy nagyon kellett magát csipkedni, hogy beérjen délutánra kulizni. Már nagyon fáradt a rendszertelen időbeosztású "ugye be tudsz jönni?" melóból. Nagyon várja a szabadságát, bár még közel egy hónap van addig. 6-án jön majd haza szabira.
Neked, nektek is szép napot Ferikém! Talán ma már akkor is szép, ha egy kis esőszünet van?masu-feri írta:
Köszönjük Juditka! Így igaz!Judit írta:Neked, nektek is szép napot Ferikém! Talán ma már akkor is szép, ha egy kis esőszünet van?masu-feri írta:
Tiszta meglepetés nekem ez a nap. Mariann nem jött, mert az anyukája váratlanul beállított hozzájuk hétvégére. Így csak Henrik és Szimi jött. Nekik meg nem volt kedvük ma hazamenni, így itt fűzgélték Mariannt, hogy csak holnap du. mennek haza. Átmentek Zoliékhoz, ott alszanak. Valahogy Henriknek Zoli hiánya van? Vagy valami ilyesmi. A tavaszi szünetet az apja,Sanyi itthon tölti, nyáron meg Henrik megint végig kint akar maradni. Nagyjából elpakoltam. A poharak még mosogatásra várnak, de megvár úgyis. Majd vacsora után v. előtt elmosom őket.
Foltit egyszer megmágneseztem, de majd vacsora körül újra még sorra kerítem.
Judit írta:Tiszta meglepetés nekem ez a nap. Mariann nem jött, mert az anyukája váratlanul beállított hozzájuk hétvégére. Így csak Henrik és Szimi jött. Nekik meg nem volt kedvük ma hazamenni, így itt fűzgélték Mariannt, hogy csak holnap du. mennek haza. Átmentek Zoliékhoz, ott alszanak. Valahogy Henriknek Zoli hiánya van? Vagy valami ilyesmi. A tavaszi szünetet az apja,Sanyi itthon tölti, nyáron meg Henrik megint végig kint akar maradni. Nagyjából elpakoltam. A poharak még mosogatásra várnak, de megvár úgyis. Majd vacsora után v. előtt elmosom őket.
Örülök, hogy tudtál, ha picit is, beszélni Sanyival! Áprilisban majd meg is ölelgetheted!
Lehet, hogy Zoli hiánya van Henriknek vagy Mariannból, az anyukájával nehezítve, van elege.
Ági nem bánja, nem fárasztják a gyerekek?
Neked most jobb, hogy nem nálad vannak, van elég dolgod Foltival!!!!
Pihenj Juditka!
Most úgy látom, hogy Ági szárnyal! Úgy féltem a csalódástól, mi lesz??? Nem tudom.Böbe51 írta:Judit írta:Tiszta meglepetés nekem ez a nap. Mariann nem jött, mert az anyukája váratlanul beállított hozzájuk hétvégére. Így csak Henrik és Szimi jött. Nekik meg nem volt kedvük ma hazamenni, így itt fűzgélték Mariannt, hogy csak holnap du. mennek haza. Átmentek Zoliékhoz, ott alszanak. Valahogy Henriknek Zoli hiánya van? Vagy valami ilyesmi. A tavaszi szünetet az apja,Sanyi itthon tölti, nyáron meg Henrik megint végig kint akar maradni. Nagyjából elpakoltam. A poharak még mosogatásra várnak, de megvár úgyis. Majd vacsora után v. előtt elmosom őket.
Örülök, hogy tudtál, ha picit is, beszélni Sanyival! Áprilisban majd meg is ölelgetheted!
Lehet, hogy Zoli hiánya van Henriknek vagy Mariannból, az anyukájával nehezítve, van elege.
Ági nem bánja, nem fárasztják a gyerekek?
Neked most jobb, hogy nem nálad vannak, van elég dolgod Foltival!!!!
Pihenj Juditka!
Henrik különben is nagyon szereti Zolit, de persze gyerek híján , meg persze magáért is imádja Henriket. Olyanok együtt, mint 2 gyerek. Szimi nagyon aranyos, házias, biztos segít Áginak. Itt nekem is segített. Ahogy megettünk valamit szedte le a tányért, hozta a kaját, szinte kiszolgált bennünket.
Nyáron diák munkára Németországban gondolkodik dolgozni. Henrik úgyse lesz itthon. Az angollal elég jól halad, németet akar kint tanulni valahogy. Nagyon okos kislány, nem csak szép, még kedves is. Nem tudom, hogy meddig maradnak együtt ugyan, de már a szoros kapcsolatuk túl van egy éven.
Már tovább nem bírja Folti, muszáj menni vacsorázni, utána még egy kezelés hátra van neki.
Jó étvágyat, vagyis talán egészségetekre a vacsorát.
Judit írta:Már tovább nem bírja Folti, muszáj menni vacsorázni, utána még egy kezelés hátra van neki.
Későn ebédeltetek, hogy ilyen későn vacsoráztok?
Délután, mint írtam reggel, elszaladtam a Müllerbe Gödöllőre. Dühös vagyok, mert kifogyott a feketékhez való mosószerük, így jövő héten mehetek megint. Akkora kereslet van irántuk, hogy most bővítik az üzletet kétszeresére. Tele volt az üzlet vevőkkel.
El is fáradtam a sorban állástól.
Megyünk tévézni. Nektek is szép estét kívánok!
El is fáradtam a sorban állástól.
Megyünk tévézni. Nektek is szép estét kívánok!
Nem ettünk későn, csak Folti nagyon elfáradt. Nem akartam fölkölteni, pihenjen, de amikor kinyílt a szeme, egyből és azonnal enni akart.Böbe51 írta:Judit írta:Már tovább nem bírja Folti, muszáj menni vacsorázni, utána még egy kezelés hátra van neki.
Későn ebédeltetek, hogy ilyen későn vacsoráztok?
Húúú olvastam a sorbaállást, már más nem is hiányzott neked:( Látod milyen előnyöm van, hogy nem szeretem a feketét? Még nadrágban elhordom azért, de inkább azt is csak akkor, ha kicsit "csinosabb''-an akarok öltözni. Mióta mindenkit elgyászoltam magam mellől, azóta nem bírom. Amikor anyu elment, akkor nem hordtam feketét, mert már a főig. mellett dolgoztam, ott nem lehettem volna feketében, de nem is volt baj, akkor valahogy megéreztem, hogy nem a fekete kell a gyászhoz, Bélánál már csak a hivatalos dolgokhoz vettem föl. Igaz, akkor utána még a kapun se nagyon akartam kimenni, csak muszájból.
Remélem Marcsiéknál is csak örömködés és annak kipihenése van soron. Majd később telefonról olvasok, hogy mi történt náluk, hogy nem jött eddig.
Jó tévézést, bár nem is látok semmit a műsorban:(
Jó pihenést és jó éjt kívánok nektek!
Jó pihenést és jó éjt kívánok nektek!
18 / 40 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
18 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|