Baráti beszélgetések
4 posters
17 / 40 oldal
17 / 40 oldal • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Egyszerűen már nem tudok figyelni rájuk, mármint a pártokra. Be volt kapcsolva, de meg nem mondom mit beszélt.Judit írta:Most fújok egyet és mágnesezem Foltit.
Közben hallgatom Karácsonyt, tökéletesen egyetértek vele!!!!!!! Ő ezzel a politikájával le akarja Orbánt váltani!
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170317-165853.mp3
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170317-172853.mp3
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170317-175853.mp3
A hozzászólást Marcsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 17, 2017 8:48 pm-kor.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Ki fogom próbálni.Judit írta:Én a krumplit grill porral szoktam beszórni és zacskóba rakom, pici vajat szoktam még rátenni. és kész is. Mehet a sütőbe. Egyszerű,gyors, finom, nem kell mosogatni a tepsit se:)Marcsi írta:Én is mindig tejbe áztatom. A krumplit félig megfőzöm sütés előtt. Holnap itt is ilyen krumpli lesz.http://www.nosalty.hu/recept/magyar-fish-and-chips
Mi nem áztatjuk tejbe, de anyósom úgy készítette.
Akkor a szerda megcélozva. Drukk, hogy minden rendben lemenjen!Judit írta:Most vette föl a dr.-nő a telefont. Végre sikerült vele megbeszélni a vérvételt hétfő reggel. Közben Ági írta, hogy el tudná cserélni a reggeli műszakját du.-ra, akkor reggel el tudna bennünket vinni. 9-től rendelnek, de fél 9 felé fogadnának. Majd holnap kell visszaszólni neki.
A vérvétel eredményét emilben küldenék el, még azon a napon, vagyis hétfőn készen lenne.
Jó étvágyat a vacsorához nektek!
Nagyon mondja az esőt. Idegileg felkészültünk rá. Nem lett volna semmi baja sárga nélkül. Jó tészta.Judit írta:Sziasztok. Megvacsoráztunk, csirkét előkészítettem, Foltit kezeltem, voltunk az udvaron is.
Délután elfelejtettem írni, hogy milyen hülye vagyok. Még életemben nem jártam így. Begyúrtam a sós tésztáját, kinyújtottam és kentem volna tojássárgával, akkor döbbentem rá, hogy a tésztájába nem tettem sárgáját. Még jó, hogy újra lehetett gyúrni. Szóval ez már ...?
Igen így van Böbi, hogy nem kell cipelni. Most így is hurcolom, mert nem akarom még, hogy a pallón is jöjjön, azzal is erőlteti a lábát.
Jó tévézést nektek és utána jó pihenést, alvást. Gondolom, hogy reggel még Marcsi benéz.
Ma elfáradtam. Jó lenne, ha nem esne az eső, se holnap, se vasárnap, se hétfőn igazán nagyon nem kéne, nem hiányzik a futkosásban...
Szóval jó éjt nektek lányok és Ferinek, Ildinek is.
Pihenjetek jól! Benézek reggel.
Nagyon készülnek a lányok. Bebit most régen láttam. József nap és a szülinapom.
Judit írta:Sziasztok. Megvacsoráztunk, csirkét előkészítettem, Foltit kezeltem, voltunk az udvaron is.
Délután elfelejtettem írni, hogy milyen hülye vagyok. Még életemben nem jártam így. Begyúrtam a sós tésztáját, kinyújtottam és kentem volna tojássárgával, akkor döbbentem rá, hogy a tésztájába nem tettem sárgáját. Még jó, hogy újra lehetett gyúrni. Szóval ez már ...?
Igen így van Böbi, hogy nem kell cipelni. Most így is hurcolom, mert nem akarom még, hogy a pallón is jöjjön, azzal is erőlteti a lábát.
Jó tévézést nektek és utána jó pihenést, alvást. Gondolom, hogy reggel még Marcsi benéz.
Ma elfáradtam. Jó lenne, ha nem esne az eső, se holnap, se vasárnap, se hétfőn igazán nagyon nem kéne, nem hiányzik a futkosásban...
Szóval jó éjt nektek lányok és Ferinek, Ildinek is.
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Szervusztok, jó reggelt szép, mosolygós napot, kellemes hétvégét!
A hozzászólást Judit összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 18, 2017 6:17 am-kor.
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Egészségedre Marcsika! Bezzeg én! Még az elalvással nem volt gondom, de már 4 óra előtt óta fönt vagyok:( A fejem se akar rendes lenni:(
Szia Juditom! De egyszerre jöttünk.Judit írta:Szervusztok, jó reggelt szép, mosolygós napot, kellemes hétvégét!
Hajrá, gondolom indítod a konyhát.
Este kérdezte Bellus, hogy hogy van a fejem, mert ugye jött ez az idő.Judit írta:Egészségedre Marcsika! Bezzeg én! Még az elalvással nem volt gondom, de már 4 óra előtt óta fönt vagyok:( A fejem se akar rendes lenni:(
Hát, szerencsére tűrhetően. Merthogy akkor nem jönnek, ha nem vagyok jól.
Nahiszen, tele az erkély, a hűtő kajával.
Itt nem volt szél, de éjjel esett egy kicsit, nem volt sok. De nagyon neki van az idő keseredve:(
Míg jól ki nem esi magát, szerintem ilyen lesz a fejem. Ügyes vagy, hogy már konyházol.
Én az este még kitaláltam, hogy legyen valami édesség, de ne kelljen sütni, ezért csinálok narancskrémet poharakba kis tejszín rá, kis reszelt csoki, egy gerezd narancs a pohár szélére és kész is.
Míg jól ki nem esi magát, szerintem ilyen lesz a fejem. Ügyes vagy, hogy már konyházol.
Én az este még kitaláltam, hogy legyen valami édesség, de ne kelljen sütni, ezért csinálok narancskrémet poharakba kis tejszín rá, kis reszelt csoki, egy gerezd narancs a pohár szélére és kész is.
Jaj! Annyi munka volt vele!!!!!!!!! Mit tennél? Most engem jobban megvisel:(Marcsi írta:Este kérdezte Bellus, hogy hogy van a fejem, mert ugye jött ez az idő.Judit írta:Egészségedre Marcsika! Bezzeg én! Még az elalvással nem volt gondom, de már 4 óra előtt óta fönt vagyok:( A fejem se akar rendes lenni:(
Marcsi írta:Este kérdezte Bellus, hogy hogy van a fejem, mert ugye jött ez az idő.Judit írta:Egészségedre Marcsika! Bezzeg én! Még az elalvással nem volt gondom, de már 4 óra előtt óta fönt vagyok:( A fejem se akar rendes lenni:(
Fő, hogy jól legyél!!! Ünnepeljenek meg alaposan.
Az én fejem is olyan, mint Judité, nem rendes.
Remélhetőleg majd kialakul.
A hozzászólást Böbe51 összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 18, 2017 6:47 am-kor.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
A hozzászólást Böbe51 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 18, 2017 6:36 am-kor.
Kicsit sűrű délelőttünk lesz. Elkészült az új szemüvegem, megyek érte.
Ha már kimozdulok a piacra is benézek.
Délután pedig átvitetem magam Gödöllőre a Müllerbe, kifogytam a Coral mosószerből.
Ha már kimozdulok a piacra is benézek.
Délután pedig átvitetem magam Gödöllőre a Müllerbe, kifogytam a Coral mosószerből.
17 / 40 oldal • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
17 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|