Baráti beszélgetések
4 posters
10 / 40 oldal
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Nem hiszem:( Szinte a fenekén kéne ülni, a gerince rázódna:(Böbe51 írta:Judit írta:Remélem, hogy a pihenéshez van kedved!
Judit, a gyerekek és a kuttyok őszinték, de az örömtől elfelejthette, vagy jobban tűrhette hogy fáj. Erre tudok gondolni.
Jó étvágyat kívánok én is!!
Igen, igazad lehet Foltival kapcsolatban.
Jó körözést!
Most pihenek egy órácskát azután meglátom, hogy mihez lesz még kedvem.
Foltoson teljesen eltátottam a szám! Ráadásul látom, hogy megint húzza a fenekét, a bűzmirigy... De így még odáig elmenni sem tud, nem hogy vissza!
Szegény te, más sem hiányzott, mint a bűzmirigy! Muszáj elvinned valahogy, mert ha begyullad, mivel kúrálják???
A húzos szatyrodba nem tudod beültetni?
Holnap 9 előtt megkérdezem itt a dr.-nőt, hogy ha kifizetem, kijönne-e? Ha nem akkor talán pénteken megkérem Zolit. Akkor korábban végez, de már ég a pofám....
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Megkönnyeztem többször Majtényit....
Judit írta:Szia Ferikém! Szép napot nektek is, de a napot nagyon kiemelném, mert nálunk nincs.... Talán nálatok van? Hátha legalább ott:)masu-feri írta:
Szia Juditka! Köszönjük!
Itt reggel szépnek indult, de nem lett szép sajnos!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Itt egyforma pocsék, borús, hideg volt egész nap. Még jó, hogy mondták az időjósok, melegszik az idő....masu-feri írta:Judit írta:Szia Ferikém! Szép napot nektek is, de a napot nagyon kiemelném, mert nálunk nincs.... Talán nálatok van? Hátha legalább ott:)masu-feri írta:
Szia Juditka! Köszönjük!
Szia Marcsika! Köszönjük!Marcsi írta:Szia Ferikém!masu-feri írta:
Szépet Nektek is.
Látom Ózdon ünnepi a hangulat.
Itt még az idő is borongós sajnos.
Itt is szürke minden!
Igen az volt fütyülők nélkül!
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot, kellemes ünnepet kívánok, Feriék!
Köszönjük Böbike!
Judit írta:Itt egyforma pocsék, borús, hideg volt egész nap. Még jó, hogy mondták az időjósok, melegszik az idő....masu-feri írta:Judit írta:Szia Ferikém! Szép napot nektek is, de a napot nagyon kiemelném, mert nálunk nincs.... Talán nálatok van? Hátha legalább ott:)masu-feri írta:
Szia Juditka! Köszönjük!
Én nem tudom, hogy hová lett, de beírtam, hogy jó étvágyat a vacsorához, de még előtte leviszem az udvarra Foltit megjáratni. Vacsora után pedig a jobb oldalát mágnesezem.
Rónai Egon Szabadsajtó-díjat kapott!!!!!!!!!
Judit írta:Itt egyforma pocsék, borús, hideg volt egész nap. Még jó, hogy mondták az időjósok, melegszik az idő....masu-feri írta:Judit írta:Szia Ferikém! Szép napot nektek is, de a napot nagyon kiemelném, mert nálunk nincs.... Talán nálatok van? Hátha legalább ott:)masu-feri írta:
Szia Juditka! Köszönjük!
Itt sem volt meleg és a szél csak rontott rajta!
Gyűjtöm az erőt, hogy felálljak a géptől. Érzem a csontjaimban a hidegfrontot.
Kellemes estét mindenkinek!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Túl vagyunk a mágnesezésen. Amikor csináltam a helyét, akkor jöttem rá, hogy nem is a jobb, hanem a bal oldal jön. Azért nagyon nehéz negyed órát ott fektetni oldalán szinte mozdulatlanul. Nagyon megszenvedek vele. Most majd biztos le akar menni, mint rendesen vacsora után.
Nekem egész nap fáj a fejem:( Most is. Nem elviselhetetlen, de fáj.Böbe51 írta:Gyűjtöm az erőt, hogy felálljak a géptől. Érzem a csontjaimban a hidegfrontot.
majjövök!
Megjöttünk, most hallottam a tévében: " ...jóságos virsli a vurstliban...."
én ebbe a kezelésben úgy el tudok fáradni:(
én ebbe a kezelésben úgy el tudok fáradni:(
Na, nem lesz szombatra a dorogi kocsi, mert a barátnak szervizbe kellett vinnie. Mindegy, a vasak ráérnek, csak akkor át kell szervezni máskorra. Nehogy valami "egyenesen" menjen.Judit írta:Jesszus! Bennem a gödör mélyítés maradt meg... Vas hordás... Anyám? Nem vagyok irigy. A sétára igen, nekem hiányzik, de nem tudom Foltit elvinni. Még talán eljönne valameddig, de hogy hoznám haza?Marcsi írta:Én meg előkerültem. Nagyon sétáltunk, jólesett.
Most jött meg gazduram is. Jött délben a csöves, ahogy ígérte. Holnap 4-rejön, addig mégy mélyíteni kell a gödröt.
Ahogy köröztünk megáll mellettünk egy autó. Hát Jóska lepett meg bennünket. Hordta a gyerekektől a vasat a mi garázsunkba, hogy egy helyen tudjanak majd pakolni szombaton. Ott most a csöves miatt holnap útban is lenne a garázsukban.
Szóval ma sem unatkozott.
A napot ma nem is láttam.
Különben mindent meg csináltam, de délelőtt is elég pocsék volt a fejem, de ez csak rosszabb lett. Most jöttem föl Foltival az udvarról, mert azért mozgatni meg csak kell. Most elraktam a ruhákat. Azt hiszem, hogy kanapé irányt veszek.
Nap erre felé sincs:(
Bizony jól esik a séta Judit. Persze, hogy hiányzik Neked. Hozzá is voltál szokva.
Remélem javult azóta a fejed? Jön az eső hétvégén, péntek estétől.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Éppen írni akartam a húzóst én is. Ki kell nevezni, kutya kocsinak a banya kocsit. Ez van.Böbe51 írta:
Szegény te, más sem hiányzott, mint a bűzmirigy! Muszáj elvinned valahogy, mert ha begyullad, mivel kúrálják???
Tényleg mindig van valami.Judit írta:Nem hiszem:( Szinte a fenekén kéne ülni, a gerince rázódna:(Böbe51 írta:
Holnap 9 előtt megkérdezem itt a dr.-nőt, hogy ha kifizetem, kijönne-e? Ha nem akkor talán pénteken megkérem Zolit. Akkor korábban végez, de már ég a pofám....
Máshol is, nyugi.
Láttam.Judit írta:Rónai Egon Szabadsajtó-díjat kapott!!!!!!!!!
Jó volt Majtényi. Nekünk beszélt. Lazán, de mégis odamondogatott, van humora.
Akkor tényleg jön a rossz idő.Judit írta:Nekem egész nap fáj a fejem:( Most is. Nem elviselhetetlen, de fáj.Böbe51 írta:Gyűjtöm az erőt, hogy felálljak a géptől. Érzem a csontjaimban a hidegfrontot.
majjövök!
Jó tévézést, pihenést, majd igazi jó alvást kívánok:)
Ez tényleg nagyon aranyos!!!!!!!!!!! Köszi! Bár már így csinálna ő is:) Lopom, ha bírom:) Állítólag egy hét után lehet valamit látni...
Igen, ilyenkor szokott. Pedig Zoli vasárnap akar gyümölcsfát venni, elvisz engem is. Esőben? Jajajj....Marcsi írta:Akkor tényleg jön a rossz idő.Judit írta:Nekem egész nap fáj a fejem:( Most is. Nem elviselhetetlen, de fáj.Böbe51 írta:Gyűjtöm az erőt, hogy felálljak a géptől. Érzem a csontjaimban a hidegfrontot.
majjövök!
Még pont visszanéztem. Ezt nem semmi Marcsi!!!!!!!!! Nagy pihenést neked hozzá, hogy legyen ezekhez sok-sok erőd:)
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
10 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|