Baráti beszélgetések
4 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Judit írta:Az enyém már nem mosolygós:( Beszéltem a dr.-nővel, nem beszély Ipolyal. Ma sűrű is a programja, majd hívjam vagy 3 ó előtt, vagy 6 órakor. Na én eldöntöttem, hogy beszélek én vele, hát nem harap az! Most hívtam őket, hát tegnap nem is volt bent az Ipoly. Ma kb. 10-re jön, de óriási nála a sorállás, egyebek. Valamit mégis kell tennem, hát a csodára nem várhatok! Voltam a postán a vizet befizetni, meg egy-két dolgot még vettem. Most próbálok 10-ig is konyházni, aztán próbálom hívni a dokit.
Várom a fejleményeket!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:Köszi Ferikém, de csak kicsit jött össze, fél 4-ig... fél 5 felé még picit szundítottam.masu-feri írta:Judit írta:Vacsoráztunk, Foltit megkezeltem, levittem pisilni, fölhoztam, most már a hálóba akar menni. én meg követem, mert sajnálom.
Elköszönök, jó tévézést és pihenést nektek! Nagyon jó alvást kívánok!
Volt már ettől rosszabb is Juditka, de lesz jobb is!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
No comment:
"Hahó! Szia Mariann!
Valami életjelet adhatnál. Hogy vagy, vagytok.Javulgatsz? Nem igaz, hogy nem hiányzunk. Ismerlek, közösségi ember vagy. Nem kicsit. Ha gond van meséld, mond el, amit lehet belőle. A cicc minden nap les Téged, de hiába. Ölellek!
Szia! Nincs semmi más mint amit beírtam a fb. oldalamra. Az utóbbi időben sok/sokk volt/van. A nagy fb- oldalon naponta 2x végig megyek, mert Dorkával ott tartom a kapcsolatot, ha éppen úgy adódik látok a Baráti körbe írtakból is néhányat. Látom van baj és öröm is. Ahogy mindig. Köszönöm, hogy érdeklődtél, ölellek."
"Hahó! Szia Mariann!
Valami életjelet adhatnál. Hogy vagy, vagytok.Javulgatsz? Nem igaz, hogy nem hiányzunk. Ismerlek, közösségi ember vagy. Nem kicsit. Ha gond van meséld, mond el, amit lehet belőle. A cicc minden nap les Téged, de hiába. Ölellek!
Szia! Nincs semmi más mint amit beírtam a fb. oldalamra. Az utóbbi időben sok/sokk volt/van. A nagy fb- oldalon naponta 2x végig megyek, mert Dorkával ott tartom a kapcsolatot, ha éppen úgy adódik látok a Baráti körbe írtakból is néhányat. Látom van baj és öröm is. Ahogy mindig. Köszönöm, hogy érdeklődtél, ölellek."
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Azóta kiderült, hogy a kazánházban egy csatlakozás ereszt.masu-feri írta:Böbe51 írta:Köszönöm! Jó aludtam!masu-feri írta:
Az ébredés kesernyés, mert Eszter telefonált, hogy az aknában, ahol a vizes és fűtés csövek futnak, valamilyen víz csöpög.
Apjának lesz egy futása megnézi mi az, meg Eszter tárgyalhat a KK-vel.
Örülök neki!
Remélem nem nagy a baj!
Szerencse, hogy időben kiderült.
Remélhetőleg a beruházó mihamarabb kijavítja.
A hozzászólást Böbe51 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 17, 2017 10:41 am-kor.
Nektek is szép napot, Feriék!masu-feri írta:
Remélem előjön. Volt 1x egy Népszabadság...Judit írta:Lányok! Milyen műsor, mi a címe ami este 8-tól van a KR-ban? Egyik régi kis főnököm mondja most, hogy tegnap Hovanyecz Laciról volt emlék műsor? Mit keressek majd az archívumban?
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170316-195851.mp3
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170316-202851.mp3
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170316-205851.mp3
Marcsi írta:Remélem előjön. Volt 1x egy Népszabadság...Judit írta:Lányok! Milyen műsor, mi a címe ami este 8-tól van a KR-ban? Egyik régi kis főnököm mondja most, hogy tegnap Hovanyecz Laciról volt emlék műsor? Mit keressek majd az archívumban?
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170316-195851.mp3
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170316-202851.mp3
http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20170316-205851.mp3
Köszi Marcsika!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Én is beszélek veluük, meg írunk, de állandóan alakul. Pláne, ha 4-nek kell igazodni. Benji hétvégén dolgozik főleg, Neki a legnehezebb összehozni. A kocsija miatt, meg Vele szeretnek jönni. Naná. Összedobják a pénzt.Böbe51 írta:Marcsi írta:Ezt nem mertem írni, de tényleg kicsit későn jelentkeznek be. Ez van.Böbe51 írta:Megáll az eszem, hogy megint az utolsó percben szólnak, amikor van éppen elég dolgod Folti miatt. Persze az jó, hogy összejöttök.
Maszat úgy hiányzik, mint egy púp a hátadra!
Persze én is úgy szedegetem össze hét elején az infókat, hogy mikor-mivel jönnek. Igaz ez a hét sűrű volt mindegyik jánynak. Persze nekünk is, de az nem számít.
Én is mindig felhívom őket, hogy mi is a héten a program???
Most is tudom már, hogy március 30. körül a fiatal párnál lesz összejövetel, anyós, após pajtásékkal kibővítve.
Akkor megint a füleden a telefon egész nap. Jaj! Inkább kapálok.Judit írta:Az enyém már nem mosolygós:( Beszéltem a dr.-nővel, nem beszély Ipolyal. Ma sűrű is a programja, majd hívjam vagy 3 ó előtt, vagy 6 órakor. Na én eldöntöttem, hogy beszélek én vele, hát nem harap az! Most hívtam őket, hát tegnap nem is volt bent az Ipoly. Ma kb. 10-re jön, de óriási nála a sorállás, egyebek. Valamit mégis kell tennem, hát a csodára nem várhatok! Voltam a postán a vizet befizetni, meg egy-két dolgot még vettem. Most próbálok 10-ig is konyházni, aztán próbálom hívni a dokit.
Jól állok a konyhában. Azért ülök itt.
Beszéltem Ipolyal.... Húúúúh....
Hétfőn reggel itt le kell vinnem mindenképpen vérvételre, mert a műtéthez friss eredmény kell.
Keddre szerinte meg van. Szerdán 9-re kell vinni műtétre. Ott még előtte UH-ot, meg nem tudom mit (tiszta hülye vagyok!) még csinálnak és utána megműtik. Attól függ, hogy milyen módszert alkalmaznak, ha majd látják. Ha egyszerűbb, olcsóbb (mi az olcsó), max. 120.000, Ft....
Kb. a most megkapott nyugdíjamból ennyit költhetek. Most hívom Zolit, nem tudom, hogy mit tud majd mondani szerdára. Oda nem tudom busszal vinni, a kutya taxi oda-vissza 30.ezer....
Alig vagyok ideges
Hétfőn reggel itt le kell vinnem mindenképpen vérvételre, mert a műtéthez friss eredmény kell.
Keddre szerinte meg van. Szerdán 9-re kell vinni műtétre. Ott még előtte UH-ot, meg nem tudom mit (tiszta hülye vagyok!) még csinálnak és utána megműtik. Attól függ, hogy milyen módszert alkalmaznak, ha majd látják. Ha egyszerűbb, olcsóbb (mi az olcsó), max. 120.000, Ft....
Kb. a most megkapott nyugdíjamból ennyit költhetek. Most hívom Zolit, nem tudom, hogy mit tud majd mondani szerdára. Oda nem tudom busszal vinni, a kutya taxi oda-vissza 30.ezer....
Alig vagyok ideges
De Marcsi! Hát nem kérdezhetem meg minden héten, hogy jöttök-e vagy nem?Marcsi írta:Én is beszélek veluük, meg írunk, de állandóan alakul. Pláne, ha 4-nek kell igazodni. Benji hétvégén dolgozik főleg, Neki a legnehezebb összehozni. A kocsija miatt, meg Vele szeretnek jönni. Naná. Összedobják a pénzt.Böbe51 írta:Marcsi írta:Ezt nem mertem írni, de tényleg kicsit későn jelentkeznek be. Ez van.Böbe51 írta:Megáll az eszem, hogy megint az utolsó percben szólnak, amikor van éppen elég dolgod Folti miatt. Persze az jó, hogy összejöttök.
Persze én is úgy szedegetem össze hét elején az infókat, hogy mikor-mivel jönnek. Igaz ez a hét sűrű volt mindegyik jánynak. Persze nekünk is, de az nem számít.
Most is tudom már, hogy március 30. körül a fiatal párnál lesz összejövetel, anyós, após pajtásékkal kibővítve.
Szépet Nektek is Feriék.masu-feri írta:
Pörgök egész délelőtt a konyhában. Meg itt is.
Jaj! De ennyivel okosabb vagy, meg van remény, nagy lepényhal szerdáig.Judit írta:Beszéltem Ipolyal.... Húúúúh....
Alig vagyok ideges
Jaj Judit, nem is Rád gondoltam ezzel a válasszal. Magamra.Judit írta:De Marcsi! Hát nem kérdezhetem meg minden héten, hogy jöttök-e vagy nem?Marcsi írta:Én is beszélek veluük, meg írunk, de állandóan alakul. Pláne, ha 4-nek kell igazodni. Benji hétvégén dolgozik főleg, Neki a legnehezebb összehozni. A kocsija miatt, meg Vele szeretnek jönni. Naná. Összedobják a pénzt.Böbe51 írta:Marcsi írta:Ezt nem mertem írni, de tényleg kicsit későn jelentkeznek be. Ez van.Böbe51 írta:Megáll az eszem, hogy megint az utolsó percben szólnak, amikor van éppen elég dolgod Folti miatt. Persze az jó, hogy összejöttök.
Itt folyamatos a kapcsolat. Órára tudom, hogy mi van velük.
Judit írta:Beszéltem Ipolyal.... Húúúúh....
Alig vagyok ideges
Azt legalább tudja Ipoly, hogy a lábát kell műteni???
B@sszus, ez nagyon drága lesz!
Persze, hogy tudja, amikor kérdeztem, hogy mennyi lesz akkor mondta, hogy csak a műtétkor derül ki, hogy milyen megoldással tudják csinálni. Pótolni kell-e az ínszalagot, vagy nem, vagy csontot fúrni, vagy mit tudom én....Böbe51 írta:Judit írta:Beszéltem Ipolyal.... Húúúúh....
Alig vagyok ideges
Ja és szerdára vesz ki Zoli egy nap szabit, beszéltem vele. A hétfői vérvételt nekem kell megoldani valahogy, újra levinni busszal, meg ahol kell cipelni.
Judit írta:Persze, hogy tudja, amikor kérdeztem, hogy mennyi lesz akkor mondta, hogy csak a műtétkor derül ki, hogy milyen megoldással tudják csinálni. Pótolni kell-e az ínszalagot, vagy nem, vagy csontot fúrni, vagy mit tudom én....Böbe51 írta:Judit írta:Beszéltem Ipolyal.... Húúúúh....
Alig vagyok ideges
Ja és szerdára vesz ki Zoli egy nap szabit, beszéltem vele. A hétfői vérvételt nekem kell megoldani valahogy, újra levinni busszal, meg ahol kell cipelni.
Jól van csak azért kérdeztem, mert írtad nem tudod még mit csinálnak.
Értem! Bízzunk az egyszerűbb megoldásban, Folti miatt is.
Jó, hogy Zoli szerdára szabadságot vesz ki!
Ma van a halnapunk. A halászlé már kész, az alap fagyasztott volt, pontyszeleteket főztem bele.
A második fish and chips, ami hekkből frissen készül.
Ezért délelőttre el is búcsúzom.
Jó étvágyat nektek is!
Jó étvágyat nektek is!
Böbe51 írta:Azóta kiderült, hogy a kazánházban egy csatlakozás ereszt.masu-feri írta:Böbe51 írta:
Köszönöm! Jó aludtam!
Az ébredés kesernyés, mert Eszter telefonált, hogy az aknában, ahol a vizes és fűtés csövek futnak, valamilyen víz csöpög.
Apjának lesz egy futása megnézi mi az, meg Eszter tárgyalhat a KK-vel.
Örülök neki!
Remélem nem nagy a baj!
Szerencse, hogy időben kiderült.
Remélhetőleg a beruházó mihamarabb kijavítja.
Az szerencsére nem nagy baj könnyen javítható!
Böbe51 írta:Nektek is szép napot, Feriék!masu-feri írta:
Köszönöm Böbike!
Marcsi írta:Szépet Nektek is Feriék.masu-feri írta:
Pörgök egész délelőtt a konyhában. Meg itt is.
Köszönjük Marcsika!
Azért csak óvatosan...
Akkor alakul a szerda...Judit írta:Persze, hogy tudja, amikor kérdeztem, hogy mennyi lesz akkor mondta, hogy csak a műtétkor derül ki, hogy milyen megoldással tudják csinálni. Pótolni kell-e az ínszalagot, vagy nem, vagy csontot fúrni, vagy mit tudom én....Böbe51 írta:
Én is rántok holnap halat. Vagy zöldségágyon lesz. Még megálmodom.Böbe51 írta:Ma van a halnapunk. A halászlé már kész, az alap fagyasztott volt, pontyszeleteket főztem bele.
Jó étvágyat nektek is!
Kész a malacsültem, félig a hagymás-paradicsomos sült pulyka, holnap befejezem. Sül az utolsó adag töpörtyűs.
Most megtöltöm a tésztát. 3 féle krém tölteléket csinálok, egy tésztára: gesztenyés-csokis, erdei szedres-tejszínes, citromos túróst. Mindegyikből egy hosszú csík lesz. Megy a hűtőbe.
Megszavazták holnapra a húslevest. Akkor a csülkös-babgulyás máskor lesz.
Jó étvágyat kívánok én is!!!
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|