Baráti beszélgetések
4 posters
6 / 40 oldal
6 / 40 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Marcsi írta:Bennem is felmerült egy pillanatra, hogy talán olvasgat itt. De aztán eszembe jutott, hogy 1 év felfüggesztés van. Valami nem kerek. Biztos, hogy belehal a kíváncsiságba, hogy mit írogatunk itt.masu-feri írta:Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Valami nem "kerek" nekem az idézett mondatával:(
Most megyek mágneskezelni, majd negyed óra múlva jövök olvasni.
Én a facen még nem voltam ma nem olvastam amit írt!
Azért, hogy azt írta amit nem kell itt olvasni ugyan is nekem is azt ajánlotta a doki a diabetes rendelésen, hogy sokat sétáljak! Nem tudom be lát e Mariann mert csak öten nem vagyunk tiltva itt a fórumon! A többi 9 egy évre ki van zárva!
Átadom a jó kis helyem.
Legyen szép estétek is.
Majd később jövök még.
Én is azt akartam írni, hogy valami nem kerek. Ugyanis ha nem vagyok belépve, akkor is tudok olvasni. Kérdés, Hogy Feri kitiltása mire vonatkozik. Csak belépésre, azaz hozzászólásra vagy olvasásra is??? Mindegy tulajdonképpen, de múltkor is volt valami, egy érzés, mintha innen ment volna át oda egy gondolat, egy ismerős mondat.
Sajnálom, hogy nem tudják lehúzni Mariann vérnyomását! Sok minden érte az utóbbi egy évben. Meghalt Zsuzsa, Péter betegsége, ha jól megnézzük a napi hírektől is simán felmegy a pumpa az emberben. Lehet, hogy jobb is, ha távol tartja magát az ember a nettől. Csak olyan hirtelen jött az egész...
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Tetszett Majtényi beszédének a tartalma, de a szónoklást még gyakorolnia kell. Bár az sem baj, hogy úgy beszél, ahogy a kisember is beszélt volna.
Köszönöm Juditka, hogy hoztad!
Gondolom elfáradt a lábad, hogy Foltos is külön cipekedési feladatot is ad. Naná, hogy lerohan, csupa érdekes és megugatni való dolog történik az utcán.
Biztos nagyon fájhat neki, ha meg sem próbálja a fellépést.
Pihenjetek! Szép estét!
Biztos nagyon fájhat neki, ha meg sem próbálja a fellépést.
Pihenjetek! Szép estét!
Judit írta:Nem, nem a cukorról, nem hiszem, hogy azt írtam volna. Én röpködök most örömömben, mert vacsora előtt is 5,3-at mértem! Most se ettem kenyeret, egy falatot sem:)masu-feri írta:Marcsi írta:masu-feri írta:Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Valami nem "kerek" nekem az idézett mondatával:(
Most megyek mágneskezelni, majd negyed óra múlva jövök olvasni.
Én a facen még nem voltam ma nem olvastam amit írt!
Azért, hogy azt írta amit nem kell itt olvasni ugyan is nekem is azt ajánlotta a doki a diabetes rendelésen, hogy sokat sétáljak! Nem tudom be lát e Mariann mert csak öten nem vagyunk tiltva itt a fórumon! A többi 9 egy évre ki van zárva!
Sejtettem, hogy így lesz, de Juditnak cukor gondjai vannak Mariannak pedig a vérnyomásával van gond! A kettő teljesen más nem szabad összehasonlítani párhuzamot vonni köztük!
Bennem is felmerült egy pillanatra, hogy talán olvasgat itt. De aztán eszembe jutott, hogy 1 év felfüggesztés van. Valami nem kerek. Biztos, hogy belehal a kíváncsiságba, hogy mit írogatunk itt.
Átadom a jó kis helyem.
Legyen szép estétek is.
Majd később jövök még.
Szóval valahogy nekem nem kerek valami nála....
Nem írtam, hogy azt írtad hanem azt én jegyeztem meg, hogy ő másról írt nem a te írásaidra reagált!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
De most végleg kiszáll a fb-ról és nem is ír?
Én is azt akartam írni, hogy valami nem kerek. Ugyanis ha nem vagyok belépve, akkor is tudok olvasni. Kérdés, Hogy Feri kitiltása mire vonatkozik. Csak belépésre, azaz hozzászólásra vagy olvasásra is??? Mindegy tulajdonképpen, de múltkor is volt valami, egy érzés, mintha innen ment volna át oda egy gondolat, egy ismerős mondat.
Sajnálom, hogy nem tudják lehúzni Mariann vérnyomását! Sok minden érte az utóbbi egy évben. Meghalt Zsuzsa, Péter betegsége, ha jól megnézzük a napi hírektől is simán felmegy a pumpa az emberben. Lehet, hogy jobb is, ha távol tartja magát az ember a nettől. Csak olyan hirtelen jött az egész...
Xar ügy szegénynek, talán ha letelik a 2 hét és kap csillapítót?
Nagy franc azért, de tudom, hogy fáj neki, hisz az állat őszinte, miért sántítana, ha nem fájna?
Én most edzek nyárra:)
Jó tévézést nektek!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Megnéztem a Hír tv-n Olgát, pocsékul néz ki szerintem:( A szeme, a szája így kifestve? Csupa vakolat:( Vonára meg nem vagyok kíváncsi.
Jó tévézést és pihenést, éjszakát, alvást mindenkinek!
Remélem, hogy tényleg nincs valami nagyobb gond Mariannál, mert egyáltalán nem ír be.masu-feri írta:Marcsi írta:
Sejtettem, hogy így lesz, de Juditnak cukor gondjai vannak Mariannak pedig a vérnyomásával van gond! A kettő teljesen más nem szabad összehasonlítani párhuzamot vonni köztük!
Bennem is felmerült egy pillanatra, hogy talán olvasgat itt. De aztán eszembe jutott, hogy 1 év felfüggesztés van. Valami nem kerek. Biztos, hogy belehal a kíváncsiságba, hogy mit írogatunk itt.
Átadom a jó kis helyem.
Legyen szép estétek is.
Majd később jövök még.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Szegényke, Rád vár, türelmesen.Judit írta:Föl a piszok, de sajnálom nagyon. Főleg, hogy nem kaphat fájdalomcsillapítót sem:( Legalább 2 hétig!Marcsi írta:Én is csak lestem, hogy nem tudok bejönni írni.
Nade, már nagyon rutinosak vagyunk...
Rosszabb, mint egy gyerek.))))) Kis kíváncsi.
Az tecc, hogy felhozatni viszont tudja magát.
Most ott áll az ajtónál megyek le vele!
Akkor bennem is felmerült, de most valami más lehet. Remélem nem komoly a baja, hogy ennyire elmarad.Böbe51 írta:Marcsi írta:
Átadom a jó kis helyem.
Legyen szép estétek is.
Majd később jövök még.
Tetzett. Tényleg még nem egészen KE-i. De, mindenkihez szólt, van humora. Ezzel kicsit emlékeztett Göncz papára.Böbe51 írta:Tetszett Majtényi beszédének a tartalma, de a szónoklást még gyakorolnia kell. Bár az sem baj, hogy úgy beszél, ahogy a kisember is beszélt volna.
Áder nagyon hivataloskodott, "magasztosan" szónokolt. Semmit az ország napi gondjairól.
"De most végleg kiszáll a fb-ról és nem is ír? " Valamikor a KRádióban is csinálta, hogy valakire haragudott és napokig nem írt be inkább. Inkább ilyen baja legyen, mint valami betegség.Judit írta:De most végleg kiszáll a fb-ról és nem is ír?
Xar ügy szegénynek, talán ha letelik a 2 hét és kap csillapítót?
Nagy franc azért, de tudom, hogy fáj neki, hisz az állat őszinte, miért sántítana, ha nem fájna?
Én most edzek nyárra:)
Jó tévézést nektek!
Judit írta:Megnéztem a Hír tv-n Olgát, pocsékul néz ki szerintem:( A szeme, a szája így kifestve? Csupa vakolat:( Vonára meg nem vagyok kíváncsi.
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Igen ezt írta, hogy nem jön egy darabig. De, én hihetetlennek tartom. Akkor olvas csak.
Tényleg nehogy valami baja legyen.
Szervusztok, jó reggelt, ezer ágra sütő napocskát kívánok, mert akkor a napunk is jó lesz!
Igaz, hogy korán ébredtem, de jót és egyben aludtam. De! Mindig mondom, hogy soha nem álmodok, vagy nem emlékszem rá.... Most igen. Valami lapjaira tépdesett matek könyvet kellett sorban összeragasztanom. Nekem, aki úgy utálta a matekot, mint az angyal az ördögöt... Na, abból elég is volt. Azért se baj, hogy korán ébredtem, mert ma előbb el fogok köszönni, mert a Folti kezelése meg a porszívózás nem annyira passzol össze. Szét tördeli az időmet. De ma kell megcsinálni, mert még mára van kajám, holnapra semmi, se leves, se második.....Szóval ma össze kell kapnom magam.
6-kor ébredtem. Nekem is takarítanom kellene, de azt hiszem átteszem holnapra vagy csütörtökre.Judit írta:Igaz, hogy korán ébredtem, de jót és egyben aludtam. De! Mindig mondom, hogy soha nem álmodok, vagy nem emlékszem rá.... Most igen. Valami lapjaira tépdesett matek könyvet kellett sorban összeragasztanom. Nekem, aki úgy utálta a matekot, mint az angyal az ördögöt... Na, abból elég is volt. Azért se baj, hogy korán ébredtem, mert ma előbb el fogok köszönni, mert a Folti kezelése meg a porszívózás nem annyira passzol össze. Szét tördeli az időmet. De ma kell megcsinálni, mert még mára van kajám, holnapra semmi, se leves, se második.....Szóval ma össze kell kapnom magam.
Megértelek, Folti kezelése sok időt igényel. Nem lóghatsz itt tetszés szerint. Azért néha gyere!
Talán mégis jobb lenne, ha nem álmodnál?!
6 / 40 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
6 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|