Baráti beszélgetések
4 posters
30 / 40 oldal
30 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Szia Ferikém! Szép napot.masu-feri írta:
Ma sem fáztunk:
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Sziasztok megint! Előkerültünk.
9 óráig locsolásztam, mert nem akarom, hogy teljesen leszáradjon minden és van is víz még.
Utána pihenés, majd felmostam-lemostam az északi gangot. Már a bögyömben volt.
Alig leülök, jön a lovardából a fóliás szomszéd beszélgetni. Ő egomi, csak itt talált a fóliájának helyet. Árul a nyergesi és az egomi piacon mindenfélét. Söröztünk és összetegeződtünk. 65 éve, majdnem mi korunkbeli. 130 kg. Féltem, hogy a karosszék nem bírja. De bírta.
Ősszel hoz nekem Makó környékéről fokhagymát. Oda jár le a rokonokhoz érte.
9 óráig locsolásztam, mert nem akarom, hogy teljesen leszáradjon minden és van is víz még.
Utána pihenés, majd felmostam-lemostam az északi gangot. Már a bögyömben volt.
Alig leülök, jön a lovardából a fóliás szomszéd beszélgetni. Ő egomi, csak itt talált a fóliájának helyet. Árul a nyergesi és az egomi piacon mindenfélét. Söröztünk és összetegeződtünk. 65 éve, majdnem mi korunkbeli. 130 kg. Féltem, hogy a karosszék nem bírja. De bírta.
Ősszel hoz nekem Makó környékéről fokhagymát. Oda jár le a rokonokhoz érte.
Köszi Judit! Remélem Neked is jó napod lett.Judit írta:Én most gyorsan elköszönök, mert melegszik az idő.... Foltival ne legyen bajom. Már elég volt!
Legyen szép napotok! No, meg jó is!
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Feriék!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:A madárkát úgy szeretném itt a kertben!
Elhiszem. Nagyon jó kép. Aranyos madárka.
Jó étvágyat! Mi bűnözünk. Bundás kenyeret eszünk vacsorára.
Tepsiset, vagy serpenyőset? Egészségetekre!Böbe51 írta:Jó étvágyat! Mi bűnözünk. Bundás kenyeret eszünk vacsorára.
Nem régen jöttünk meg a sétából, szakad rólam a víz. Folti vizes törölközővel fekszik, liheg. De jól volt végig! Nem is értem, itt szemben is van egy óriási ház, ezer ablak, ajtóval. Amikor jöttünk, akkor engedték le az összes rolót, de még az ajtón is. Én megőrülnék tőle az biztos. Ahogy hazaértünk, mindent, de mindent ami nyitható én meg nyitottam ki. Én zárt osztályon érezném magam egy ilyen házban. Éjjel is tök, vak sötét..
Most sikerült végre lehűlnöm.... Ja? Küldtem egy @-ot az 1957-es melegről is!
Most megyek inkább a zuhany alá fürödni:)
Jó pihenést és jó éjt nektek:)
Közben kaptam Henriktől képeket a fb-ra gyorsan raktam föl belőle!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Judit írta:Nem régen jöttünk meg a sétából, szakad rólam a víz. Folti vizes törölközővel fekszik, liheg. De jól volt végig! Nem is értem, itt szemben is van egy óriási ház, ezer ablak, ajtóval. Amikor jöttünk, akkor engedték le az összes rolót, de még az ajtón is. Én megőrülnék tőle az biztos. Ahogy hazaértünk, mindent, de mindent ami nyitható én meg nyitottam ki. Én zárt osztályon érezném magam egy ilyen házban. Éjjel is tök, vak sötét..
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Igen. Serpenyőben sült ki. Már én is hallottam tepsis változatot, de még nem csináltam.Judit írta:Serpenyős????? Hát serpenyőben az olaj és abban sül ki nem? Vagy valami más? Holnap fogok enni én is! ImádomBöbe51 írta:Marcsi! Serpenyős bundás kenyér volt.
Most olvasom, hogy tepsis? No, azt se ismerem.
Szervusztok, jó reggelt, remélem a tiétek jó lesz!
Ez a képsor pont olyan kusza lett,mint én vagyok
Ez a képsor pont olyan kusza lett,mint én vagyok
[/quote]
Köszönöm szépen Ferikém! Te megtetted amit lehet, én nem. Én ugyan egy fikarcnyit se tudtam aludni:( Kettő felé kiköltöztünk a teraszra, de még ott is nagyon meleg volt....
Köszönöm szépen Ferikém! Te megtetted amit lehet, én nem. Én ugyan egy fikarcnyit se tudtam aludni:( Kettő felé kiköltöztünk a teraszra, de még ott is nagyon meleg volt....
Sziasztok! Ritka pocsék éjszaka volt. Lehet, hogy a délutáni alvás? Nem tudom, de reggel még cukrom is 7,1 lett:( Megint jött biztos Józsi is az úthengerrel, s most nem csak oda, de vissza is jött rajtam:( Ma le kell mennem 9-re Foltinak gyógyszerért. Más fontos tenni-venni valóm nincs.... De ahogy érzem most magam, képtelen is lennék bármire is:(
Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Remélem az utolsó hőgutás nap lesz a mai.
Reggel korán boltba megyek tejes dolgokért. Most öntöttem ki 1 doboz tejet, mert rossz volt, pedig 17.-ég elállós van ráírva. MIZÓ-s.
Pár naponta éppen ezért veszek "hűtős" tejet. Még jó, hogy volt itthon SPAR-os. A tartósat nem tudom meginni, valamit érzek rajta.
Mondjuk ezek sem igaziak.
Hetente 1x a faluban veszek házit, aludni. De csak nyáron.
Úgy volt,hogy ma őriznem kell du. 5-ig a házat, mert Jóska csomagot vár. Olaj, olajszűrők, ilyesmit. Aztán du. kaptunk egy emailt 3/4 4-kor hogy csúszik a feladás. Csak pénteken adják fel a csomagot. Igen ám, de az ottani keltezés 16 óra 05 percet mutatott. Na, ezt fejtse meg valaki. Hamarabb ideért, mint a feladás időpontja...
Ma mosok, takarítgatok, mindenféle vizes munkát csinálok. Ebéd van.
Várom közben a lehűlést, nagyon ígérgetik. Vajon milyen dirrel-durral jön?
Nagyon élvezném ezt az erkélyt.
Reggel korán boltba megyek tejes dolgokért. Most öntöttem ki 1 doboz tejet, mert rossz volt, pedig 17.-ég elállós van ráírva. MIZÓ-s.
Pár naponta éppen ezért veszek "hűtős" tejet. Még jó, hogy volt itthon SPAR-os. A tartósat nem tudom meginni, valamit érzek rajta.
Úgy volt,hogy ma őriznem kell du. 5-ig a házat, mert Jóska csomagot vár. Olaj, olajszűrők, ilyesmit. Aztán du. kaptunk egy emailt 3/4 4-kor hogy csúszik a feladás. Csak pénteken adják fel a csomagot. Igen ám, de az ottani keltezés 16 óra 05 percet mutatott. Na, ezt fejtse meg valaki. Hamarabb ideért, mint a feladás időpontja...
Jól aludtam, köszönöm. Csak néha ébredtem a hőgutámra.masu-feri írta:
Szia Juditom!Judit írta:Sziasztok! Ritka pocsék éjszaka volt. Lehet, hogy a délutáni alvás? Nem tudom, de reggel még cukrom is 7,1 lett:( Megint jött biztos Józsi is az úthengerrel, s most nem csak oda, de vissza is jött rajtam:( Ma le kell mennem 9-re Foltinak gyógyszerért. Más fontos tenni-venni valóm nincs.... De ahogy érzem most magam, képtelen is lennék bármire is:(
Meg kellene figyelni, hogy a frontok hozzák-e ki ezt a rossz alvásodat.
Remélem Foltival nem lesz gond...
Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Érdekes, hogy nem a szokásos növények vannak beültetve.
Jó munkát!
Állítólag felétek már ma lehűlés lesz.
30 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
30 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|