Baráti beszélgetések
3 posters
1 / 40 oldal
1 / 40 oldal • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Baráti beszélgetések
Köszi Ferikém! Ha nem is szép, de hasznos napom volt. El is fáradtam rendesen.masu-feri írta:
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Re: Baráti beszélgetések
Szép estét is Ferikém.masu-feri írta:
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Szervusztok, jó reggelt! Most én jártam úgy, mint Marcsi tegnap. Alig tudtam elaludni Túl fáradt voltam. A lábaim is ugráltak, Magnéziumot is vettem be. Hajnalban fölébredtem, vissza is aludtam, de kábább vagyok, mint előtte.
Ma a séta után el kell mennem a boltba, a héten sok minden elfogyott. Levest is kell főznöm. Alapos törölgetést kell csinálni a tegnapi elmaradt helyett. Talán paradicsom levest fogok... Elő kell szednem a pincében a ládákat az almának, amit holnap hoznak. Még a kertben is lenne mit tenni, de ma csak úgy lassan komótosan fogok tenni-venni. Tündi ígérte, hogy ha tud már vezetni, akkor jön.De ő úgyis dél felé, vagy inkább még később szokott jönni. Meglátjuk.
Ma a séta után el kell mennem a boltba, a héten sok minden elfogyott. Levest is kell főznöm. Alapos törölgetést kell csinálni a tegnapi elmaradt helyett. Talán paradicsom levest fogok... Elő kell szednem a pincében a ládákat az almának, amit holnap hoznak. Még a kertben is lenne mit tenni, de ma csak úgy lassan komótosan fogok tenni-venni. Tündi ígérte, hogy ha tud már vezetni, akkor jön.De ő úgyis dél felé, vagy inkább még később szokott jönni. Meglátjuk.
Szervusztok Kedveskék!:Judit írta:Szervusztok, jó reggelt! Most én jártam úgy, mint Marcsi tegnap. Alig tudtam elaludni Túl fáradt voltam. A lábaim is ugráltak, Magnéziumot is vettem be. Hajnalban fölébredtem, vissza is aludtam, de kábább vagyok, mint előtte.
Éjjel nagyon kiszenvedtem én is megint. Jééé, ezt nagyobb betűkkel írta...
Nekünk a trágyát, amit télen vettünk a lovardástól és eddig érleltük, azt kellene széthordani. Már csak a parik szárát kell eltakarítani. Kihúztam már a töveket, de még van mit lemadzagolni. Jó szöszölős munka. De ásni csak akkor tudunk, ha beázott. Kapkodni nem kell, mert esőt nemigen mondanak. Szóval nem jól állunk.
A leveleket is akkor ássuk be némely fa alá. Már összekupacoltam, de az alma nem akar vetkőzni.
Ebédem van, több napra kész-félkész. Alig eszünk.
Reggel elmegyünk Lábatlanra, már jeleztem a sógornőmnek. Visszük a naspolyát és a diót. Aztán onnan a kertbe.
Szervusztok, jó reggelt! Remélem ti jól aludtatok, én ritka pocsékul. Elaludni se tudtam, csak nagyon későn. Kétszer olyan erős köhögésre ébredtem, hogy förtelem. Semmi baja a torkomnak, talán horkolhattam? Nem tudom, de egy -egy szem cukrot kellett elszopogatnom, hogy abbamaradjon. Aztán meg igen korán ébredtem, forgolódtam, fölkeltem. Ma hozzák az almámat, lehet, hogy mást nem is fogok csinálni. Szerintem már túl fáradt voltam
Szervusztok Kedveskék! Szép vasárnapot!Judit írta:Szervusztok, jó reggelt! Remélem ti jól aludtatok, én ritka pocsékul. Elaludni se tudtam, csak nagyon későn. Kétszer olyan erős köhögésre ébredtem, hogy förtelem. Semmi baja a torkomnak, talán horkolhattam? Nem tudom, de egy -egy szem cukrot kellett elszopogatnom, hogy abbamaradjon. Aztán meg igen korán ébredtem, forgolódtam, fölkeltem. Ma hozzák az almámat, lehet, hogy mást nem is fogok csinálni. Szerintem már túl fáradt voltam
Nagyon nyomott este a köd. Nem tudtam a fejem megtartani. Lefeküdtünk, akkor meg egyszerre elmúlt az álmosság. A vízszint nem jó a fejemnek. Aztán csak elaludtam, de 100 fent voltam.
Sajnálom Judit, gondoltam Rád sokszor forgolódás közben, hogy vajon Veled a köd mit csinál?
Ennek ellenére legyen jó napunk. Megérdemelnénk.
Nagyon nyomott este a köd. Nem tudtam a fejem megtartani. Lefeküdtünk, akkor meg egyszerre elmúlt az álmosság. A vízszint nem jó a fejemnek. Aztán csak elaludtam, de 100 fent voltam.
Sajnálom Judit, gondoltam Rád sokszor forgolódás közben, hogy vajon Veled a köd mit csinál?
Ennek ellenére legyen jó napunk. Megérdemelnénk. [/quote]
Szia, de még hogy megérdemelnénk! Én lógok egész nap, meg 50 kg almázok
Judit írta:
Ennek ellenére legyen jó napunk. Megérdemelnénk.
Szia, de még hogy megérdemelnénk! Én lógok egész nap, meg 50 kg almázok [/quote]
Ne panaszkodj. Lényeg hogy van/lesz almád.
Szervusztok! Rohan az idő, megint új hetet kezdünk.
Ma még van levesem, pörköltem. Zöldbab főzeléket főzök hozzá. Locsolni is kéne. A Patikába is el kéne menne a gyógyszereimet kiváltani. Mosni is kéne. Most míg jó az idő, jobban száradnának Foltos "ágyhuzatai", plédjei. A Kálámat le kéne pucolgatni, mióta levágtam teljesen, nagyon szépen kihajtott.
szóval nem fogom az istrángot rángatni
Ma még van levesem, pörköltem. Zöldbab főzeléket főzök hozzá. Locsolni is kéne. A Patikába is el kéne menne a gyógyszereimet kiváltani. Mosni is kéne. Most míg jó az idő, jobban száradnának Foltos "ágyhuzatai", plédjei. A Kálámat le kéne pucolgatni, mióta levágtam teljesen, nagyon szépen kihajtott.
Szia Juditom!Judit írta:Szervusztok! Rohan az idő, megint új hetet kezdünk.
Még jó időt mondanak, napokig hálisten. Én is gondolkodom a mosáson, mert tényleg jól beszáradna.
De utána kert. Meglátom.
1 / 40 oldal • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
1 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|