Baráti beszélgetések
4 posters
35 / 40 oldal
35 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:
Jaj Istenem:( Azért ez nagyon sok ám! Én Bolgárt ma el is felejtettem hallgatni. Nem is mertem semmit bekapcsolni, mert figyeltem a futárt. De hiába nem jött. Féltem, hogy nem hallom meg, ha dudál, de eddig beszóltak telefonon is, de hátha nem - gondoltam. Délután mosogattam én már azért, hogy a sétát gyorsan letudjuk. Utána álltam neki csak egy tojásból a karácsonyi leveshez cérnametéltet gyártani. Közben elgondolkodtam rajta, hogy ezelőtt 1-2 évvel kilószámra gyúrtam tésztát szárítottam. Cérna metélt, kis kocka, eper levél, széles metélt, nagy kocka, tarhonya, lasagnénak pirosat céklalével, zöldet spenóttal, sőt fagyasztottam rengeteg raviolit - a gombás volt a nagyon nyerő. Szinte kilószám vitte Mariann és Zoliék. Szóval ez történelem már. Bár az idén már eszembe jutott, de Ági durum tészát vesz, ezért aztán...? nem tudom, hogy tojás nélkül milyen lenne,nem ázna szét főzéskor? A fene tudja.
A pénzt meg ne is mondd. Mariann ma lemondta Henrik tv-jét, valami (fene tudja a nevét) játékot kért, hogy rendeljem meg, megtettem, az is 7 ezer ft.
Szóval nem olyan sok az egy nyugdíj, még akkor sem,ha nem minimál. A rezsi ua. mintha ketten lennénk szinte. Meg most azért magamra is költöttem. A nyomó nyeles fölmosó vödörre, meg bélelt leggingsre.... Épp most hogy írtam, küldött @-ot a DPD, ma a másodikat éppen ezt vártam. Az első levelükben ma fél 3-at írtak,most pénteket. De, hogy de. v. du....????? Sad((((
Most én is elköszönök, csak telefonról fogok olvasni, mert a hátam belyukad megint itt ülni, meg a konyha után:(
pihenj én is azt teszem.
A vödörről jut eszembe, hogy írtad lesz róla videó. Nem tudtad feltenni vagy elfelejtetted?
Nálunk anyósom gyúrt, de mennyit! Szerettük a házi tésztát nagyon. Jó dolgunk volt, mert én nem voltam gyúrós.
Azt mondják a durum tészta sem egészségesebb. Finom lesz a tyúkhúsleves a házi cérnametélttel! Attól a kis mennyiségtől biztos nem nő a cukrod.
Vannak tojáspótló anyagok. Nekem a lenmagpehely vált be. Miért kell kihagyni a tojást???
Még szerencse, hogy nem esett hó. Hogyan szállítanának akkor??? Ezek szerint holnap is lesned kell a szállítót.
Még én is várok szállítást, a nagymamák ajándéka érkezik a Tchibotól, és Sunny tápja a Vizslabolttól.
Jó pihenést!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Marcsi írta:Böbe51 írta:Gondolatban itt voltam, de Jóska ideragadt, nem akartam kitúrni.Judit írta:Böbe51 írta:
Hoztam képeket a gyerekektől. Azt rendeztem albumba. Muci gyerekkorától, amíg a 2 lány meg nem születik. Vannak albumaik, de ezek csak úgy hevertek a fiókban. Most már nem.
A Telenoros fiú nem tudott sztornózni? Mik vannak. 2016-ban.
Én is hallgattam közben Gyurcsányt. Bolgár elég normális volt Vele.
Jé, és is a blokkokkal bíbelődtem délután.
Jóska csövest keresett, de ki is borult, mert nem talált. Talán holnap valaki megnézi a vízaknát. Talán. Nem lesz szaki, nem lesz orvos, nem lesz... senki. Mi lesz itt?
Rendes voltál Jóskával! Az enyém egész nap alig tudott eljönni a gépétől. Zaklatták a különböző kérdésekkel. Ilyenkor a hűtőrendszerek jó működése
nagyon fontos. A Tesco rendszereit állítják át energiatakarékos üzemmódra folyamatosan, lassan két éve. Most éppen Kiskőrösön dolgoznak , de valami nem működik rendesen, Józsi segít nekik, lesi a rendszert a gépén és mondja a telefonban az okosságot.
Nekem is rengeteg fénykép hever a fiókomban, terveztem én is az albumba rendezést, de mindig elmarad.
Ha erőszakosabb lettem volna, biztos sztornírozza, de engedékeny voltam. Mondta, mikor visszaértem, hogy bocsánat, erre én mondtam, most az egyszer.
Normális volt Bolgár. Nekem kicsit sok volt az orvosi téma.
Lázártól és Orbántól pedig hányni tudnék, utálom, amikor a hírekben beidézik őket.
Cudar világ elé nézünk!
Szervusztok, szép, és nagyon jó napot kívánok nektek!
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Gedeonnak boldogságos Eta napot kívánok!
Este nehezen aludtam el. A Híradóban látva az a Száraz Sándort, aki miatt a tavalyi karácsonyt végig telefonáltam, aztán Szergej, aztán átvette Budavári Ági (admin lett a segítő csoportban) aztán "ezer ember" pénzt adott, segített, festett,szerelt, épített, de nem is tudom fölsorolni, hogy ki mit és mennyit tett. Újra fölidézte a Fókusz.... Szegény Ágit még be is perelte a mocsok egy millió Ft-ra, alig tudott belőle kimászni. Csillag Ádámot belevitték.... Aztán a másik admin és még néhány ember a maradék pénzből valahol - már nem emlékszem, hogy hol - bulit rendeztek...
Szennyes történet volt. Ági nehezen kimászott belőle, hála a bírónak aki alapos volt nagyon.
Ezen járt az agyam.
Más: ma azt hiszem, hogy megsütöm a mézest Csak sétálni megyek Foltossal és várom a futárt....
Szennyes történet volt. Ági nehezen kimászott belőle, hála a bírónak aki alapos volt nagyon.
Ezen járt az agyam.
Más: ma azt hiszem, hogy megsütöm a mézest Csak sétálni megyek Foltossal és várom a futárt....
Sziasztok! Jó reggelt!
Mélyen és sokáig aludtunk, remélem nektek is sikerült!masu-feri írta:
Judit írta:Este nehezen aludtam el. A Híradóban látva az a Száraz Sándort, aki miatt a tavalyi karácsonyt végig telefonáltam, aztán Szergej, aztán átvette Budavári Ági (admin lett a segítő csoportban) aztán "ezer ember" pénzt adott, segített, festett,szerelt, épített, de nem is tudom fölsorolni, hogy ki mit és mennyit tett. Újra fölidézte a Fókusz.... Szegény Ágit még be is perelte a mocsok egy millió Ft-ra, alig tudott belőle kimászni. Csillag Ádámot belevitték.... Aztán a másik admin és még néhány ember a maradék pénzből valahol - már nem emlékszem, hogy hol - bulit rendeztek...
Ezen járt az agyam.
Szerencsére én később léptem abba a csoportba, akkor már lezajlottak az események. Mit mondtak róla tegnap?
Én már a reggeli kávéhoz azt eszem.
Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Én is hozom a naptárt.
Én is hozom a naptárt.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Semmi különöst, csak újra bejátszották a tavalyi fölvételt. De hány ember fog most ugrani, hogy segítsen neki???? Ott sírt....Böbe51 írta:Judit írta:Este nehezen aludtam el. A Híradóban látva az a Száraz Sándort, aki miatt a tavalyi karácsonyt végig telefonáltam, aztán Szergej, aztán átvette Budavári Ági (admin lett a segítő csoportban) aztán "ezer ember" pénzt adott, segített, festett,szerelt, épített, de nem is tudom fölsorolni, hogy ki mit és mennyit tett. Újra fölidézte a Fókusz.... Szegény Ágit még be is perelte a mocsok egy millió Ft-ra, alig tudott belőle kimászni. Csillag Ádámot belevitték.... Aztán a másik admin és még néhány ember a maradék pénzből valahol - már nem emlékszem, hogy hol - bulit rendeztek...
Ezen járt az agyam.
Szerencsére én később léptem abba a csoportba, akkor már lezajlottak az események. Mit mondtak róla tegnap?
Én már a reggeli kávéhoz azt eszem.
Szia Marcsika!Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Én is hozom a naptárt.
Legyen szép a napotok!
Jaj Istenem:( Azért ez nagyon sok ám! Én Bolgárt ma el is felejtettem hallgatni. Nem is mertem semmit bekapcsolni, mert figyeltem a futárt. De hiába nem jött. Féltem, hogy nem hallom meg, ha dudál, de eddig beszóltak telefonon is, de hátha nem - gondoltam. Délután mosogattam én már azért, hogy a sétát gyorsan letudjuk. Utána álltam neki csak egy tojásból a karácsonyi leveshez cérnametéltet gyártani. Közben elgondolkodtam rajta, hogy ezelőtt 1-2 évvel kilószámra gyúrtam tésztát szárítottam. Cérna metélt, kis kocka, eper levél, széles metélt, nagy kocka, tarhonya, lasagnénak pirosat céklalével, zöldet spenóttal, sőt fagyasztottam rengeteg raviolit - a gombás volt a nagyon nyerő. Szinte kilószám vitte Mariann és Zoliék. Szóval ez történelem már. Bár az idén már eszembe jutott, de Ági durum tészát vesz, ezért aztán...? nem tudom, hogy tojás nélkül milyen lenne,nem ázna szét főzéskor? A fene tudja.
A pénzt meg ne is mondd. Mariann ma lemondta Henrik tv-jét, valami (fene tudja a nevét) játékot kért, hogy rendeljem meg, megtettem, az is 7 ezer ft.
Szóval nem olyan sok az egy nyugdíj, még akkor sem,ha nem minimál. A rezsi ua. mintha ketten lennénk szinte. Meg most azért magamra is költöttem. A nyomó nyeles fölmosó vödörre, meg bélelt leggingsre.... Épp most hogy írtam, küldött @-ot a DPD, ma a másodikat éppen ezt vártam. Az első levelükben ma fél 3-at írtak,most pénteket. De, hogy de. v. du....????? Sad((((
Most én is elköszönök, csak telefonról fogok olvasni, mert a hátam belyukad megint itt ülni, meg a konyha után:(
pihenj én is azt teszem.[/quote]
A vödörről jut eszembe, hogy írtad lesz róla videó. Nem tudtad feltenni vagy elfelejtetted?
Nálunk anyósom gyúrt, de mennyit! Szerettük a házi tésztát nagyon. Jó dolgunk volt, mert én nem voltam gyúrós.
Azt mondják a durum tészta sem egészségesebb. Finom lesz a tyúkhúsleves a házi cérnametélttel! Attól a kis mennyiségtől biztos nem nő a cukrod.
Vannak tojáspótló anyagok. Nekem a lenmagpehely vált be. Miért kell kihagyni a tojást???
Még szerencse, hogy nem esett hó. Hogyan szállítanának akkor??? Ezek szerint holnap is lesned kell a szállítót.
Még én is várok szállítást, a nagymamák ajándéka érkezik a Tchibotól, és Sunny tápja a Vizslabolttól.
Jó pihenést!
[/quote]
Szia szép napot neked! Bocsi, de ezt most láttam meg:)
Nem tudom, hogy egészségesebb-e? Ági azt mondja nekem, hogy igen. Ő azt vesz. Én meg tudod, nem vitázok sose. Legyen. Lenmagpelyhet nem is látok a Reálban, pedig most mindent tüzetesen nézek azon a polcon!
Megcsináltam, de fél kézzel ezt is azt is:( Nem lett jó:(De van egy a Youtubon, majd azt ide teszem:) Az jó.
Igen, ma hozzák állítólag. De, hogy abból mi lesz, amit tegnap Mariann Henriknek rendeltetett velem???????
pihenj én is azt teszem.[/quote]
Jó pihenést!
[/quote]
Szia szép napot neked! Bocsi, de ezt most láttam meg:)
Nem tudom, hogy egészségesebb-e? Ági azt mondja nekem, hogy igen. Ő azt vesz. Én meg tudod, nem vitázok sose. Legyen. Lenmagpelyhet nem is látok a Reálban, pedig most mindent tüzetesen nézek azon a polcon!
Megcsináltam, de fél kézzel ezt is azt is:( Nem lett jó:(De van egy a Youtubon, majd azt ide teszem:) Az jó.
Igen, ma hozzák állítólag. De, hogy abból mi lesz, amit tegnap Mariann Henriknek rendeltetett velem???????
Közben meg elfelejtettem!Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Nagyon szép napot neked és nektek Böbikém!
Tényleg ki van akadva szegény. Mindenhol falakba ütközik, ha valamit intézni kell. Különben is azt szereti csak, amit maga végez el, de most a lekövezett udvart feltörni, meg ki tudja mi van alatta /beton? /, nem az Ő lábainak, korának való már.Böbe51 írta:Marcsi írta:Gondolatban itt voltam, de Jóska ideragadt, nem akartam kitúrni.
Hoztam képeket a gyerekektől. Azt rendeztem albumba. Muci gyerekkorától, amíg a 2 lány meg nem születik. Vannak albumaik, de ezek csak úgy hevertek a fiókban. Most már nem.
A Telenoros fiú nem tudott sztornózni? Mik vannak. 2016-ban.
Én is hallgattam közben Gyurcsányt. Bolgár elég normális volt Vele.
Jé, és is a blokkokkal bíbelődtem délután.
Jóska csövest keresett, de ki is borult, mert nem talált. Talán holnap valaki megnézi a vízaknát. Talán. Nem lesz szaki, nem lesz orvos, nem lesz... senki. Mi lesz itt?
Rendes voltál Jóskával! Az enyém egész nap alig tudott eljönni a gépétől. Zaklatták a különböző kérdésekkel. Ilyenkor a hűtőrendszerek jó működése
nagyon fontos. A Tesco rendszereit állítják át energiatakarékos üzemmódra folyamatosan, lassan két éve. Most éppen Kiskőrösön dolgoznak , de valami nem működik rendesen, Józsi segít nekik, lesi a rendszert a gépén és mondja a telefonban az okosságot.
Nekem is rengeteg fénykép hever a fiókomban, terveztem én is az albumba rendezést, de mindig elmarad.
Ha erőszakosabb lettem volna, biztos sztornírozza, de engedékeny voltam. Mondta, mikor visszaértem, hogy bocsánat, erre én mondtam, most az egyszer.
Normális volt Bolgár. Nekem kicsit sok volt az orvosi téma.
Lázártól és Orbántól pedig hányni tudnék, utálom, amikor a hírekben beidézik őket.
Cudar világ elé nézünk!
Józsid is szereti kézben tartani a dolgokat, az enyém sem ismeri as lehetetlent és most nyakig benne van, ezért sajnálom.
Ha udvarias a srác, amúgy, akkor lehet, hogy én is megtettem volna. Emberek vagyunk, hibázhatunk.
Amikor elmentem nyugdíjba sok albumot összehoztam. Most már lassan selejtezni kellene azokat, mert nem kell, kinek lesz ilyesmire helye, gondja,? Nincs Muci.
Én nem is értem, hogy hogy tudtunk ide jutni, hogy ilyen silány embernek nevezettek kezén van az ország. Borzasztó ez a kilátástalanság. Gyurcsány kesereg, hogy mi lesz velünk a "magán" egészségügyben. Belehalunk. Idő előtt. Remélem börtönben végzik akik ide juttattak minket.
A cudar világ finom kifejezés.
Nagyon tisztelem, aki helyettem is kiabál, ha kell...
Tegnap a SPÁR-ban gyűjtögettek, elgondolkodtam, nagyon szomorú és szégyen gyalázat, hogy így kell sokaknak élelemhez jutni Karácsonykor.
Itt a video!!!!!!!!!!!!!!
Forgófejes fölmosó
Most van egy hely, ahol tényleg olcsón lehet venni egy plusz fejjel adják.
Tényleg jó, már kipróbáltam többször is.
Az Alinda.hu-n találtam.
Forgófejes fölmosó
Az Alinda.hu-n találtam.
[quote="Marcsi"]
Marcsi! Ezt írod:"Tényleg ki van akadva szegény. Mindenhol falakba ütközik, ha valamit intézni kell. Különben is azt szereti csak, amit maga végez el, de most a lekövezett udvart feltörni, meg ki tudja mi van alatta /beton? /, nem az Ő lábainak, korának való már. "
De nem értem, hogy ezzel most már miért ti foglalkoztok? Majd az csinálja, aki megveszi! Nem?
Marcsi! Ezt írod:"Tényleg ki van akadva szegény. Mindenhol falakba ütközik, ha valamit intézni kell. Különben is azt szereti csak, amit maga végez el, de most a lekövezett udvart feltörni, meg ki tudja mi van alatta /beton? /, nem az Ő lábainak, korának való már. "
De nem értem, hogy ezzel most már miért ti foglalkoztok? Majd az csinálja, aki megveszi! Nem?
Judit írta:Itt a video!!!!!!!!!!!!!!
Forgófejes fölmosó
Az Alinda.hu-n találtam.
Rájöttem, hogy láttam már reklámot róla. Tetszik a működése, de a fej anyagával nem vagyok kibékülve.
Én vileda fej és szivacs mániás vagyok.
Örülök, hogy jól működik a valóságban is! Remélem nem szöszöl!
Marcsi írta:Tényleg ki van akadva szegény. Mindenhol falakba ütközik, ha valamit intézni kell. Különben is azt szereti csak, amit maga végez el, de most a lekövezett udvart feltörni, meg ki tudja mi van alatta /beton? /, nem az Ő lábainak, korának való már.Böbe51 írta:Marcsi írta:
J
Mi történt? Víz van az aknában, hogy télvíz idején fel kell tárni a csöveket???
Böbe51 írta:Judit írta:Itt a video!!!!!!!!!!!!!!
Forgófejes fölmosó
Az Alinda.hu-n találtam.
Rájöttem, hogy láttam már reklámot róla. Tetszik a működése, de a fej anyagával nem vagyok kibékülve.
Én vileda fej és szivacs mániás vagyok.
Örülök, hogy jól működik a valóságban is! Remélem nem szöszöl!
Nem szöszöl és sokkal jobb, szárazabb, mit a szivacs vagy a vileda, a kicsavarás után! Szinte azonnal száraz. Nem tudom, hogy milyen az anyaga? Puha, könnyű, nem szöszöl és nagyon jóóóóó Az már csak ráadás, hogy aki a csomagot összerakta, elszámolta a fejeket és nem egy pluszt, hanem kettőt kaptam:)
Nem!Judit írta:Marcsi írta:
Ilyet mi nem csinálunk. Üzemlépes legyen a víz is. Akkor Te nem ismered Jóskát.
Azt mondta az apja Bellusnak, hogy majd, ha komoly lesz a vevő, megcsináltatjuk. Soha semmit, akkor most mért tenné?
Mi voltunk a hülyék, hogy vártunk arra, hogy komolyan vesz valamit ez az ember. Most komoly a vevő. Észrevettük, hogy járt itthon a héten, mert eltűntek az értesítők az előszoba asztalról. Ennyi.
Mindig azt mondtuk, hogy ebből már kimaradunk, de Jóskát most nem lehet megfékezni. Pedig nagyon próbáltam. Szégyenli, hogy így maradjon a ház.
Mivel Ő volt ott vasárnap és Ő látta a vevő szándékait és megbeszélték, hogy a vizet rendbe teszi.
Most már látja, hogy mi van, de nem áll le.
Már 8 után útjára kellett bocsátanom, mert várja azt aki mára ígérte, hogy megnézi...
Ősszel észrevette Jóska a pincében, hogy úszik a gázpalack a vízben. Szerencsére ellenőrzést tartott. Ki tudja mióta úszott. És máig úszhatott volna... ŐRÜLET!Böbe51 írta:Marcsi írta:
Tényleg ki van akadva szegény. Mindenhol falakba ütközik, ha valamit intézni kell. Különben is azt szereti csak, amit maga végez el, de most a lekövezett udvart feltörni, meg ki tudja mi van alatta /beton? /, nem az Ő lábainak, korának való már.
J
Mi történt? Víz van az aknában, hogy télvíz idején fel kell tárni a csöveket???
Oda rajta kívül senki nem néz le.
Rohant a ház előtti vízaknához, ahol ugyancsak derékig víz volt. Levetkőzött kis gatyára és lement abba a szutykos vízbe elzárni a bejövő csapot az óra előtt.
Nekem nem is merte megmondani, hogy mi van, mert akkor voltam nagyon nem jól. Talán 10 napig is járt oda, mire eltűnt a víz végre.
Kérdezgette tőlem, hogy mennyibe kerül 1 m3 víz és számolgatott magában. Nem tudtam mire föl érdekli. Aztán egyszer leültetett és elmesélte, hogy majdnem agyvérzést kapott. 250 m3 elment. Ekkor próbáltak apjukkal kapcsolatba lépni, mert azért ezt már mégse ketten fizessék. De az a válasz jött jó sokára: máskor is volt víz a pincében. Közel a patak és sok eső volt. Amikor Bebi elküldte francba és még az ismerősei közül is törölte, akkor megint csak néma csend. Aztán végre Bellának telefonált és elmondta, hogy majd ha befizetett csekket lát, akkor besegít. Aztán nem sokáig kellett várni, mert vízóra cserére volt bedobva értesítő. Mivel senkit nem találtak otthon, szétszedték a kaput /vasutas kilincs van rajta és be volt drótozva./ és órát cseréltek... Őrület! Mit tehettünk, ha a tulaj nem lép.
Jóska észrevette, hogy a drót a földön van és a kapu résnyire nyitva, de álmunkban nem gondoltunk ilyesmire. Szóval októberben kijött a számla:147.000.- fr vízdíjról. Azért csak ennyi, mert közben Bellus azért lejelentgetett m3-ket. A levelet mindig a lányok bontják fel amikor jönnek és mentek a napok, hetek.
Akkor kapisgáltuk hogy óracsere lehetett. Rohantunk át. Hát az volt. Éjjel eszembe jutott, hogy ha ki is nyitották, akkor mi van a csőtöréssel? Szerencsére az elzárt csappal nem törődtek.
Közben 2 hete ugye jelentkezett a vevő. A lányok nem mondták meg, egyik sem, hogy gond van a vízzel. Alkudoztak, ingatlanossal méregettek.
Amikor vasárnap Jóska átment a vevőhöz, akkor már nem mondhatta, hogy a vízzel is gond van, nem csak a tetővel, stb. Mert van más egyéb gond is. Ezért kapják ennyiért. Most itt tartunk. És még Jóska felvállalta a kazán rendberakását is. 4 napig hitegette a szerelő azzal is. Haptákban várta, hogy mehessen. Azóta minden nap befűt, hogy ne sok m3 gáz menjen el.
Mi rühelljük és idegesítjük magunkat, senki más, hogy valahogy kinézzen egyáltalán a ház.
Mindig azt hiszem, hogy könnyebb lesz, aztán mindig xarik a kutty valamit.
Tegnap kérdezi szegény Bellus, hogy mi lesz a Karácsonyi ebédke. Jaj, de tudtam volna válaszolni. De minek?
Én meg itt eszem a kefét a papával egész nap, mert semmit nem tudunk intézni.
Na, írtam egy rémregényt.
Marcsi írta:Ősszel észrevette Jóska a pincében, hogy úszik a gázpalack a vízben. Szerencsére ellenőrzést tartott. Ki tudja mióta úszott. És máig úszhatott volna... ŐRÜLET!Böbe51 írta:
Oda rajta kívül senki nem néz le.
Rohant a ház előtti vízaknához, ahol ugyancsak derékig víz volt. Levetkőzött kis gatyára és lement abba a szutykos vízbe elzárni a bejövő csapot az óra előtt.
Nekem nem is merte megmondani, hogy mi van, mert akkor voltam nagyon nem jól. Talán 10 napig is járt oda, mire eltűnt a víz végre.
Kérdezgette tőlem, hogy mennyibe kerül 1 m3 víz és számolgatott magában. Nem tudtam mire föl érdekli. Aztán egyszer leültetett és elmesélte, hogy majdnem agyvérzést kapott. 250 m3 elment. Ekkor próbáltak apjukkal kapcsolatba lépni, mert azért ezt már mégse ketten fizessék. De az a válasz jött jó sokára: máskor is volt víz a pincében. Közel a patak és sok eső volt. Amikor Bebi elküldte francba és még az ismerősei közül is törölte, akkor megint csak néma csend. Aztán végre Bellának telefonált és elmondta, hogy majd ha befizetett csekket lát, akkor besegít. Aztán nem sokáig kellett várni, mert vízóra cserére volt bedobva értesítő. Mivel senkit nem találtak otthon, szétszedték a kaput /vasutas kilincs van rajta és be volt drótozva./ és órát cseréltek... Őrület! Mit tehettünk, ha a tulaj nem lép.
Jóska észrevette, hogy a drót a földön van és a kapu résnyire nyitva, de álmunkban nem gondoltunk ilyesmire. Szóval októberben kijött a számla:147.000.- fr vízdíjról. Azért csak ennyi, mert közben Bellus azért lejelentgetett m3-ket. A levelet mindig a lányok bontják fel amikor jönnek és mentek a napok, hetek.
Akkor kapisgáltuk hogy óracsere lehetett. Rohantunk át. Hát az volt. Éjjel eszembe jutott, hogy ha ki is nyitották, akkor mi van a csőtöréssel? Szerencsére az elzárt csappal nem törődtek.
Közben 2 hete ugye jelentkezett a vevő. A lányok nem mondták meg, egyik sem, hogy gond van a vízzel. Alkudoztak, ingatlanossal méregettek.
Amikor vasárnap Jóska átment a vevőhöz, akkor már nem mondhatta, hogy a vízzel is gond van, nem csak a tetővel, stb. Mert van más egyéb gond is. Ezért kapják ennyiért. Most itt tartunk. És még Jóska felvállalta a kazán rendberakását is. 4 napig hitegette a szerelő azzal is. Haptákban várta, hogy mehessen. Azóta minden nap befűt, hogy ne sok m3 gáz menjen el.
Mi rühelljük és idegesítjük magunkat, senki más, hogy valahogy kinézzen egyáltalán a ház.
Mindig azt hiszem, hogy könnyebb lesz, aztán mindig xarik a kutty valamit.
Tegnap kérdezi szegény Bellus, hogy mi lesz a Karácsonyi ebédke. Jaj, de tudtam volna válaszolni. De minek?
Én meg itt eszem a kefét a papával egész nap, mert semmit nem tudunk intézni.
Na, írtam egy rémregényt.
Ez tényleg az volt. Nem is tudom már minősíteni sem az apjukat, meg nem is akarom, minek idegesítselek ezzel is.
Téboly az egész.
Ha elmegy a ház, akkor azért tényleg könnyebb lesz!!!! Bízz ebben! Vigyázz az egészségedre az a legfontosabb!
35 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
35 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.