Baráti beszélgetések
4 posters
25 / 40 oldal
25 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Köszönöm Marcsika!Marcsi írta:Szia Ferikém! Már szép estét is.masu-feri írta:masu-feri írta:
Végre ideértem.
Így szokott az lenni pláne az ünnepek előtt!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Böce mit nem írsz?Böbe51 írta:Judit írta:
Én azt hittem, hogy ott nyugaton megállnak a fejlődésben és bevárnak bennünket.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
masu-feri írta:
Nektek is szép szombatot, kellemes hétvégét!
Két órát fagyoskodtunk, nem voltunk túl szerencsések. 3 pisztránggal jöttünk el, 4 pisztrángot nem sikerült Józsinak kiemelni a vízből.
Elkészült a baileys, meg is kóstoltuk, hogy jól sikerült-e. Nem adhatunk ócskaságot a rokonoknak.
Megvacsoráztunk, indulok tévét nézni.
Nektek is szép estét, jó pihenést!
Elkészült a baileys, meg is kóstoltuk, hogy jól sikerült-e. Nem adhatunk ócskaságot a rokonoknak.
A hozzászólást Böbe51 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 10, 2016 10:19 pm-kor.
Azért mégis valami nem? Csak a fagyoskodás...Böbe51 írta:Két órát fagyoskodtunk, nem voltunk túl szerencsések. 3 pisztránggal jöttünk el, 4 pisztrángot nem sikerült Józsinak kiemelni a vízből.
Elkészült a baileys, meg is kóstoltuk, hogy jól sikerült. Nem adhatunk ócskaságot a rokonoknak.
Húúúúúú de finom lehet
Pihenjetek jót:)
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Már több mint egy hónapja lehet, hogy sokszor rácsörögtem Nopuder Gabira. Sose vette föl senki a telefont.... Ma is. Már nem tudtam, hogy mi lehet vele, írtam Dávidnak a fb-on, mert Gabi már a fb-ra se írt jó ideje. Mondja, hogy ő is otthon van, mindenki, de nem csörög a telefon. Ők tudtak telefonálni, nem nagy a telefon forgalmuk, ezért észre se vették. Most majd valamikor 7 ó után Gabi fölhív. Kürtős kalácsot sütött éppen.
Köszönöm Böbike!Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép szombatot, kellemes hétvégét!
Akkor legközelebb bízzál Ágira ilyen dolgokat. Biztosan szívesen segít.Judit írta:
Nálunk ezekhez Ági nagyon ért. Arról nem beszélve, hogy az American Expressnél dolgozik, így a külföldi lapokra is rálátnak és tudják, hogy mi mennyi és milyen? Ő mert külföldről is vásárolni, én nem mertem volna. De ő látta, hogy van magyar szervize is. Az enyémet is vele kellett volna vetetni, de akkor se akartam vele még külön feladatot adni neki. Tv-től kezdve, tablet, telefon - az az ő ügye:)
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Elment a nap és együtt voltatok, ez a lényeg.Böbe51 írta:Két órát fagyoskodtunk, nem voltunk túl szerencsések. 3 pisztránggal jöttünk el, 4 pisztrángot nem sikerült Józsinak kiemelni a vízből.
Elkészült a baileys, meg is kóstoltuk, hogy jól sikerült. Nem adhatunk ócskaságot a rokonoknak.
Jaj ne is,mert mit szólnak, hogy kóstolatlant kapnak.
További szép estét Nektek!
Judit majd mesélj mi van Nopuderrel, remélem megvannak. Nálunk is volt már ilyen gond a telcsivel.
Ferikém mára L.
Aludjatok jól!
Judit majd mesélj mi van Nopuderrel, remélem megvannak. Nálunk is volt már ilyen gond a telcsivel.
Ferikém mára L.
Aludjatok jól!
Jó későn köszönök el, Gabi visszahívott beszéltünk sokat. Rémálom ami náluk történik a lakással:(
Mindenkit kivásároltak onnan, egyedül ők vannak ott, közben megy ellene a per a polgármesterrel, már másodfokon vannak. Szóval még az is lehet, hogy Gabit elítélik:(
Közben frászt kaptam, most hívott Tündi, azt hittem, hogy valami baj van, de nincs csak kitalálta, hogy holnap jön délelőtt valamikor. Valami meg kell álmodni, hogy főznöm is kell akkor.
Jó éjt és jó pihenést mindenkinek!
Mindenkit kivásároltak onnan, egyedül ők vannak ott, közben megy ellene a per a polgármesterrel, már másodfokon vannak. Szóval még az is lehet, hogy Gabit elítélik:(
Közben frászt kaptam, most hívott Tündi, azt hittem, hogy valami baj van, de nincs csak kitalálta, hogy holnap jön délelőtt valamikor. Valami meg kell álmodni, hogy főznöm is kell akkor.
Judit írta:Jó későn köszönök el, Gabi visszahívott beszéltünk sokat. Rémálom ami náluk történik a lakással:(
Szervusztok, jó reggelt, szép napot, pihentetős vasárnapot kívánok!
igen pocsékul aludtam:( már átestem azon a szokásos időn,ezért nem tudtam elaludni csak nagyon későn,de akkor meg már nagyon felszínesen - szint úgy éreztem, hogy fönt vagyok. Nem találtam ki, hogy mit főzzek, ami nekem is jó, normál kaja is kb.A paprikás krumplit, rakott krumplit a krumpli miatt elvetettem. Tészta nekem nem jó. Most a savanyú káposztás csirkét ettem, az már kettőnknek nem elég. előtte z.bab főzelék volt pörkölttel. Mijafenét lehet kitalálni?Biztos van, csak nem jut eszembe:(
A géppel varrás ma is el fog maradni, megcsinálhatnám, nem kapkodok....
Sziasztok! Jó reggelt!
Legyen jó és szép napotok Böbikém!Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Judit írta:igen pocsékul aludtam:( már átestem azon a szokásos időn,ezért nem tudtam elaludni csak nagyon későn,de akkor meg már nagyon felszínesen - szint úgy éreztem, hogy fönt vagyok. Nem találtam ki, hogy mit főzzek, ami nekem is jó, normál kaja is kb.A paprikás krumplit, rakott krumplit a krumpli miatt elvetettem. Tészta nekem nem jó. Most a savanyú káposztás csirkét ettem, az már kettőnknek nem elég. előtte z.bab főzelék volt pörkölttel. Mijafenét lehet kitalálni?Biztos van, csak nem jut eszembe:(
Nagyon szomorú. Vigyáznod kell, hogy át ne lépd az álmosság határát!
Mi mindannyian jól aludtunk, pedig Sunny nem is ivott baileys-t.
Látom amott Mariann már javasolt megfelelő ételt.
Nálunk húsleves, marhapörkölt, savanyú káposztás csirke lesz.
A hozzászólást Böbe51 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 11, 2016 8:11 am-kor.
Jujjj! Elköszönök, Folti szólt, hogy késésben van a reggelije.
Nem tudom, hogy mikor jövök újra, de meg leszek, na aggódjatok:)
Legyen jó és szép napotok!
Nem tudom, hogy mikor jövök újra, de meg leszek, na aggódjatok:)
Legyen jó és szép napotok!
Ezt a csirkét eszem napok óta:)Böbe51 írta:Judit írta:igen pocsékul aludtam:( már átestem azon a szokásos időn,ezért nem tudtam elaludni csak nagyon későn,de akkor meg már nagyon felszínesen - szint úgy éreztem, hogy fönt vagyok. Nem találtam ki, hogy mit főzzek, ami nekem is jó, normál kaja is kb.A paprikás krumplit, rakott krumplit a krumpli miatt elvetettem. Tészta nekem nem jó. Most a savanyú káposztás csirkét ettem, az már kettőnknek nem elég. előtte z.bab főzelék volt pörkölttel. Mijafenét lehet kitalálni?Biztos van, csak nem jut eszembe:(
Nagyon szomorú. Vigyáznod kell, hogy át ne lépd az álmosság határát!
Mi mindannyian jól aludtunk, pedig Sunny nem is ivott baileys-t.
Látom amott Mariann már javasolt megfelelő ételt.
Nálunk húsleves, marhapörkölt, savanyú káposztás csirke lesz.
Azért a pörkölt még ott van a fejemben
Legyen szép napod!
Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Kis tennivalóm van, majd jövök.
Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Jaj, de jó kép! Felvidultam tőle.
25 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
25 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.