Barátok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baráti beszélgetések

4 posters

24 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Go down

Baráti beszélgetések - Page 24 Empty Re: Baráti beszélgetések

Témanyitás by Marcsi Szomb. Dec. 10, 2016 9:50 am

Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt! <3
Ideértem.Smile
Imádom ezeket a helyeket,tájakat. Dorkával cserélnék:D
Baráti beszélgetések - Page 24 971ggi

Már megjártuk Egomot. Vittük Bebit suliba. Ott a hentest, szép pulykacomb filéket vettem, már Karácsonyra és töpörtyűt, mert a múltkori elfogyott. Most pogit is csinálok majd.  Itt helyben vettem tojást, mert a készlet megcsappant itthon a napokban.Smile  Utána irány a kert. Csipegettem zöldség zöldet. Jót sétáltunk végig,  az akácokig. Szélmentes, napos idő van, 1 fokkal.
Hazafelé az ATM-et is megcsapoltuk és mostantól nyugdíjas vagyok.Smile

Legyen szép napotok is.Smile
Hallgatom a KRádió szülinapját.
Marcsi
Marcsi

Hozzászólások száma : 7622

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Böbe51 Szomb. Dec. 10, 2016 10:07 am

Judit írta:Most sikerült ide érni bocsi Böbi!
Ilyen a telefon - két kártyás és kártyafüggetlen, a többihez nem értek. Nálunk Ági a telefon és tv mágus...Smile
Nnnna:) Ennyit tudok róla:) Így összesen 38.800,- Ft volt.
Puszi!

Köszönöm! Én meg most értem ide.  Ahogy látom Eszter 30 ezerért megvehetné, mert van EU-s adószáma, de Józsi megőrülne, ha ennyit kiadnánk egy telefonra. Különben is  azt mondta, ne merjek semmit venni neki, mert itt vagyok én ajándéknak.  Very Happy Very Happy Very Happy
Ma vitatkoztunk valamin, erre mondtam neki nagy vigyorogva, na itt az ajándékod, örülj neki! bounce bounce bounce bounce bounce

A hozzászólást Böbe51 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 10, 2016 10:16 am-kor.
Böbe51
Böbe51

Hozzászólások száma : 5640

Témanyitás by Böbe51 Szomb. Dec. 10, 2016 10:08 am

Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt! <3
Ideértem.Smile

Már megjártuk Egomot. Vittük Bebit suliba. Ott a hentest, szép pulykacomb filéket vettem, már Karácsonyra és töpörtyűt, mert a múltkori elfogyott. Most pogit is csinálok majd.  Itt helyben vettem tojást, mert a készlet megcsappant itthon a napokban.Smile  Utána irány a kert. Csipegettem zöldség zöldet. Jót sétáltunk végig,  az akácokig. Szélmentes, napos idő van, 1 fokkal.

Én is! Szép rádiózós, nyuggeres napot!  I love you Smile
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Szomb. Dec. 10, 2016 10:19 am

Ebédem gyakorlatilag kész, mert zöldséglevest és resztelt májat+főtt krumpli készítek.
A leves kész, a krumplit a mikró főzi, a májat 1/2 12-kor dobom a hagymára.
Így most addig fehér vödrös akció van.  lol! lol! lol!
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 11:01 am

Böbe51 írta:
Ilyen a telefon - két kártyás és kártyafüggetlen, a többihez nem értek. Nálunk Ági a telefon és tv mágus...Smile
Puszi!

Köszönöm! Én meg most értem ide.  Ahogy látom Eszter 30 ezerért megvehetné, mert van EU-s adószáma, de Józsi megőrülne, ha ennyit kiadnánk egy telefonra. Különben is  azt mondta, ne merjek semmit venni neki, mert itt vagyok én ajándéknak.  Very Happy Very Happy Very Happy
Ma vitatkoztunk valamin, erre mondtam neki nagy vigyorogva, na itt az ajándékod, örülj neki! bounce bounce bounce bounce bounce

Akkor meg pláne jó lenne:) Muszáj Józsidnak tudni, hogy mennyi volt? Ha azt mondjátok, hogy 3-an vettétek? Smile Nem tudom.
De ezt a típust vette Ági Henriknek is,Sanyi most, hogy itthon volt ő is. Most Ági újra ezt találta legjobbnak.
Most voltak itt Ágiék. Persze, hogy Zoli telefonjának (a réginek) nem jó bele a kártyája, az régi nagy. Most azt hiszem, hogy holnapra foglal valami időpontot T mobilba, valahol tán Csepelen? El kell vele mennem a kártyát átalakíttatni, mert a nevemen van ez a csomag.... Béla nevén volt, ő vette még honvédségi kedvezményes. Akinek ez a csomagja van, azzal ingyen beszülhetek. Régi kollégák is, meg Ági és Zoli. Amikor egyedül maradtam, hivatalosan átírták a nevemre, mert én is honvédségi nyugdíjas vagyok. Különben vissza kellett volna adni.
Judit
Judit

Hozzászólások száma : 8864

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 11:06 am

Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt! <3
Ideértem.Smile

Én ezt csak nézni szeretném! Így is nehéz vásárolni, onnan meg?????? Naneeeee:(
Ügyesek voltatok sok minden belefért:)
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 11:08 am

Nekem ma semmit se kellett főzni, még holnap se kell:)
Eddig azzal voltam elfoglalva, hogy a nagyjából összeírt boltozást írtam rendesen össze. Azt hiszem, hogy fordulhatok vagy 3 -at kb. mire hazahozom:(((((
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Szomb. Dec. 10, 2016 11:42 am

[quote="Judit"][quote="Böbe51"]
Judit írta:
Most Ági újra ezt találta legjobbnak.
Most voltak itt Ágiék. Persze, hogy Zoli telefonjának (a réginek) nem jó bele a kártyája, az régi nagy. Most azt hiszem, hogy holnapra foglal valami időpontot T mobilba, valahol tán Csepelen? El kell vele mennem a kártyát átalakíttatni, mert a nevemen van ez a csomag.... Béla nevén volt, ő vette még honvédségi kedvezményes. Akinek ez a csomagja van, azzal ingyen beszülhetek. Régi kollégák is, meg Ági és Zoli. Amikor egyedül maradtam,  hivatalosan átírták a nevemre, mert én is honvédségi nyugdíjas vagyok. Különben vissza kellett volna adni.

Nem tudom, még megbeszélem Eszterrel.
Jaj! No Hiányzott ez a csepeli út ???!!!! Crying or Very sad

Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 11:50 am

Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Most Ági újra ezt találta legjobbnak.
Most voltak itt Ágiék. Persze, hogy Zoli telefonjának (a réginek) nem jó bele a kártyája, az régi nagy. Most azt hiszem, hogy holnapra foglal valami időpontot T mobilba, valahol tán Csepelen? El kell vele mennem a kártyát átalakíttatni, mert a nevemen van ez a csomag.... Béla nevén volt, ő vette még honvédségi kedvezményes. Akinek ez a csomagja van, azzal ingyen beszülhetek. Régi kollégák is, meg Ági és Zoli. Amikor egyedül maradtam,  hivatalosan átírták a nevemre, mert én is honvédségi nyugdíjas vagyok. Különben vissza kellett volna adni.

Nem tudom, még megbeszélem Eszterrel.
Jaj!  No  Hiányzott ez a csepeli út ???!!!! Crying or Very sad
Gondolhatod, hogy nekem aztán nem:( De nem akarják meghatalmazással intézni:( Mennnnnnyek én....Sad
Ja! Még azt akartam írni, hogy nem egy helyen vették sose a telefont, mert máshol volt mindig olcsóbb, de nem Magyarországon.
Most szólt Zoli, hogy holnap du. 5-re foglalt időpontot. Fél 5 előtt indulni kell:(
Közben varrok:( Most kézzel, du. géppel is kéne:( Pfúúúúúúúúúú de utálom Sad Tán a vasalással van egy szinten:(

A hozzászólást Judit összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 10, 2016 11:52 am-kor.
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Szomb. Dec. 10, 2016 11:51 am

Judit írta:Nekem ma semmit se kellett főzni, még holnap se kell:)
Eddig azzal voltam elfoglalva, hogy a nagyjából összeírt boltozást írtam rendesen össze. Azt hiszem, hogy fordulhatok vagy 3 -at kb. mire hazahozom:
(((((

Crying or Very sad Sad Crying or Very sad

Írod Marcsinak, hogy látványnak szép az a hegyi falu nem élnél ott, mert hogyan vásárolnál.
Halkan mondom, hogy Matolcsy meg ne hallja, olyan elmaradásban vagyunk ilyen téren Ausztriához, Németországhoz, Szlovéniához képest, hogy 50 év alatt sem tudnánk behozni. Ott biztos, hogy meg tudnál venni mindent. A legkisebb faluban is van valamilyen ABC, maszek húsbolt, pékség. És van házhoz szállítás is.
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 11:53 am

Böbe51 írta:
Eddig azzal voltam elfoglalva, hogy a nagyjából összeírt boltozást írtam rendesen össze. Azt hiszem, hogy fordulhatok vagy 3 -at kb. mire hazahozom:
(((((

Írod Marcsinak, hogy látványnak szép az a hegyi falu nem élnél ott, mert hogyan vásárolnál.
Halkan mondom, hogy Matolcsy meg ne hallja, olyan elmaradásban vagyunk ilyen téren Ausztriához, Németországhoz, Szlovéniához képest, hogy 50 év alatt sem tudnánk behozni. Ott biztos, hogy meg tudnál venni mindent. A legkisebb faluban is van valamilyen ABC, maszek húsbolt, pékség. És van házhoz szállítás is.  
Ezt én elhiszem, de az én nyugdíjamból külföldön éhen pusztulnék! Pedig nem kisnyugdíjas vagyok! Mit érne kint az én 200 ezrem? Sad(((
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 11:54 am

Nézed a radart? Hová megy már ez a gép, tesz valami nagy kört és tenger felől megy majd Sydnybe? Valaki nem szól a pilótának, hogy hahóóó nem jó az irány? Smile
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Szomb. Dec. 10, 2016 11:55 am

Most elbúcsúzom, tele a délután családi elfoglaltsággal. Visegrád, pisztráng, ha hazajöttem, a karácsonyi ajándék baileys-k elkészítése. Utána Eszterrel tévézés. lol! lol! lol!
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 12:16 pm

Böbe51 írta:Most elbúcsúzom, tele a délután családi elfoglaltsággal. Visegrád, pisztráng, ha hazajöttem, a karácsonyi ajándék baileys-k elkészítése. Utána Eszterrel tévézés.   lol! lol! lol!

Érezzétek jól magatokat! sunny sunny lol! lol! lol!
Judit
Judit

Témanyitás by masu-feri Szomb. Dec. 10, 2016 12:29 pm

Baráti beszélgetések - Page 24 2160881-20160310-qQUma0Baráti beszélgetések - Page 24 2160879-20160310-RWmMop
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 12:32 pm

masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 24 2160881-20160310-qQUma0Baráti beszélgetések - Page 24 2160879-20160310-RWmMop
Nektek is szépet Ferikém! Itt süt a nap:)

Jó étvágyat mindenkinek, aztán jó pihenést, megyünk enni, aztán sétálni:)
Judit
Judit

Témanyitás by masu-feri Szomb. Dec. 10, 2016 1:49 pm

Judit írta:
masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 24 2160881-20160310-qQUma0Baráti beszélgetések - Page 24 2160879-20160310-RWmMop
Nektek is szépet Ferikém! Itt süt a nap:)

Jó étvágyat mindenkinek, aztán jó pihenést, megyünk enni, aztán sétálni:)
Köszönjük Juditka!
Itt sötét szürke és köd van! A napot ma sem látjuk!
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Témanyitás by Marcsi Szomb. Dec. 10, 2016 5:16 pm

Ilyen maga a telefon

Itt Magyarországon ilyen árak vannak:

Árak nálunk

Itt vette sokkal olcsóbban, ingyen kiszállítással, 3 napon belül jött meg számlával, a neten is küldték a számlát, de a csomagban is volt kinyomtatott és a lepecsételt aláírt jótállási jegy.

Itt vette:

Annyival volt több a számla és nem 36.900,- Ft,mert Ági vett hozzá egy profi tokot is, ami:
1900,- Ft volt.

Ez a tok

Puszi!
Megnézegettem én is a telefont. Egy darabig nem lesz ilyen telefonom.Smile Very Happy
Amire Jóska azt mondja, hogy nem, arról nyugodtan lemondhatok.Very Happy Majd, ha Ő találj ki, hogy kellene egy jobb telefon, akkor napokig keresgél és veszünk. A mászkálós telefonnal is így volt.
Tatán voltunk szeptemberben kontrollon, amikor kijöttem akkor irány a "telefon" bolt. Kérdeztem hova megyünk? Hát nem Te akartál sétálóst. Na, erre mit mondhattam.Very Happy De.Very Happy

Ügyesek vagytok, mert a dolgozók már nem lehetnek meg nélküle! Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Szomb. Dec. 10, 2016 5:17 pm

Böbe51 írta:
Puszi!

De jót nevettem Böbice. Már korábban is, de nem értem rá akkor válaszolni. Most legalább 2x nevettem.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Szomb. Dec. 10, 2016 5:19 pm

masu-feri írta:
masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 24 2160881-20160310-qQUma0Baráti beszélgetések - Page 24 2160878-20160310-CUrRni
Szia Ferikém! Már szép estét is.Smile
Végre ideértem.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Szomb. Dec. 10, 2016 5:22 pm

Eddig azzal voltam elfoglalva, hogy a nagyjából összeírt boltozást írtam rendesen össze. Azt hiszem, hogy fordulhatok vagy 3 -at kb. mire hazahozom:(((((
Ezért nem szeretem az ünnepeket, már nagyon nem kívánom a vásárlásosdit.Smile Pedig örülni kellene, hogy van miből és van kinek:) De gyarló ember vagyok és panaszkodom.Smile

Judit, gondolod ezek itt a fenti képen minden nap elmennek bevásárolni? Very Happy
De a jó levegő megfizethetetlen. Kérdezd meg Dorkát.Very Happy Very Happy
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Szomb. Dec. 10, 2016 5:27 pm

Judit írta:
Gondolhatod, hogy nekem aztán nem:( De nem akarják meghatalmazással intézni:( Mennnnnnyek én....Sad
Ja! Még azt akartam írni, hogy nem egy helyen vették sose a telefont, mert máshol volt mindig olcsóbb, de nem Magyarországon.
Most szólt Zoli, hogy holnap du. 5-re foglalt időpontot. Fél 5 előtt indulni kell:(
Közben varrok:( Most kézzel, du. géppel is kéne:( Pfúúúúúúúúúú de utálom Sad Tán a vasalással van egy szinten:(
 Judit, nem tudsz akkor valahol holnap du. bevásárolni? Nincs menet közben valami nagyobb áruház?
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Szomb. Dec. 10, 2016 5:28 pm

Böbe51 írta:
(((((

Böce mit nem írsz? Very Happy  Sad
Én azt hittem, hogy ott nyugaton megállnak a fejlődésben és bevárnak bennünket.Very Happy  Sad
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Szomb. Dec. 10, 2016 5:29 pm

Böbe51 írta:Most elbúcsúzom, tele a délután családi elfoglaltsággal. Visegrád, pisztráng, ha hazajöttem, a karácsonyi ajándék baileys-k elkészítése. Utána Eszterrel tévézés.   lol! lol! lol!
Ez csupa jó időtöltés! Jó családozást Nektek! I love you
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Szomb. Dec. 10, 2016 6:03 pm

Marcsi írta:

Ilyen maga a telefon

Itt Magyarországon ilyen árak vannak:

Árak nálunk

Itt vette sokkal olcsóbban, ingyen kiszállítással, 3 napon belül jött meg számlával, a neten is küldték a számlát, de a csomagban is volt kinyomtatott és a lepecsételt aláírt jótállási jegy.

Itt vette:

Annyival volt több a számla és nem 36.900,- Ft,mert Ági vett hozzá egy profi tokot is, ami:
1900,- Ft volt.

Ez a tok

Puszi!
Megnézegettem én is a telefont. Egy darabig nem lesz ilyen telefonom.Smile Very Happy
Amire Jóska azt mondja, hogy nem, arról nyugodtan lemondhatok.Very Happy Majd, ha Ő találj ki, hogy kellene egy jobb telefon, akkor napokig keresgél és veszünk. A mászkálós telefonnal is így volt.
Tatán voltunk szeptemberben kontrollon, amikor kijöttem akkor irány a "telefon" bolt. Kérdeztem hova megyünk? Hát nem Te akartál sétálóst. Na, erre mit mondhattam.Very Happy De.Very Happy

Ügyesek vagytok, mert a dolgozók már nem lehetnek meg nélküle! Smile

Nálunk ezekhez Ági nagyon ért. Arról nem beszélve, hogy az American Expressnél dolgozik, így a külföldi lapokra is rálátnak és tudják, hogy mi mennyi és milyen? Ő mert külföldről is vásárolni, én nem mertem volna. De ő látta, hogy van magyar szervize is. Az enyémet is vele kellett volna vetetni, de akkor se akartam vele még külön feladatot adni neki. Tv-től kezdve, tablet, telefon - az az ő ügye:)
Judit
Judit

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

24 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.