Baráti beszélgetések
4 posters
14 / 40 oldal
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Olvastalak benneteket, de most csak így válaszolok, mert nagyon elment az idő. Hívogattam az állatorvosnőt is mindhiába, mire végre jött egy sms, hogy majd visszahív, mert továbbképzésen van. Ági hívott, mert most későre ment dolgozni. A héten este 8-ig marad, utána az utazás, buszozás haza..
Postán és Reálban voltam. Mást nem intéztem. Most de. láttam, hogy reggel még félvakon nem is jól láttam az sms-t, mert az egyik régi volt. Szóval csak az egyik csomagom jön meg ma.
A telefonszámlát én is most fizettem. Díjneten. Nem tudom, hogy azt írja, hogy ezen túl, csak egy évig tárolják a számlákat, ha tovább akarom, akkor fizetni kell érte. Te láttad ezt, vagy nem ott fizetsz? Mi a fenének kéne nekem egy évnél régebbi számla nem? Nem tudom.
Tudom, hogy nagyon rossz Marcsikám, de látod, hogy Henrik az anyjával van így. Az apjával, meg Messengeren tud beszélni, az se olyan ám. Ott nem beszélnek annyira személyes gondokról, szóval ismerős a helyzet.
Most húzok, mint a vadlibák délnek, valamit csinálni kell:)
Postán és Reálban voltam. Mást nem intéztem. Most de. láttam, hogy reggel még félvakon nem is jól láttam az sms-t, mert az egyik régi volt. Szóval csak az egyik csomagom jön meg ma.
A telefonszámlát én is most fizettem. Díjneten. Nem tudom, hogy azt írja, hogy ezen túl, csak egy évig tárolják a számlákat, ha tovább akarom, akkor fizetni kell érte. Te láttad ezt, vagy nem ott fizetsz? Mi a fenének kéne nekem egy évnél régebbi számla nem? Nem tudom.
Tudom, hogy nagyon rossz Marcsikám, de látod, hogy Henrik az anyjával van így. Az apjával, meg Messengeren tud beszélni, az se olyan ám. Ott nem beszélnek annyira személyes gondokról, szóval ismerős a helyzet.
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Végre visszahívott a dr.-nő. 2 hétig van továbbképzésen, csak a kolléganője van bent addig egyedül. Valami nem szteroid fájdalomcsillapítót javasol szedni majd 2 hétig, és még valami "értágító" félét, ami az
ízületekben a vérkeringést javítja. Után meglátjuk az eredményt, ha ez nem javít, akkor teljes nagy rtg. kell, addigra visszajön már. Hívni fogja a kolléganőt, elmondja neki. Holnap reggel 9-re odamegyek és megkapom a gyógyszereket a Szabina kolléganőtől. Foltit nem kell vinnem!
Most jó étvágyat nektek, utána jó pihenést.
Mi is eszünk, majd séta és utána jöhet a pihenés:)
ízületekben a vérkeringést javítja. Után meglátjuk az eredményt, ha ez nem javít, akkor teljes nagy rtg. kell, addigra visszajön már. Hívni fogja a kolléganőt, elmondja neki. Holnap reggel 9-re odamegyek és megkapom a gyógyszereket a Szabina kolléganőtől. Foltit nem kell vinnem!
Marcsi írta:Szia Böbice.Böbe51 írta:Judit írta:Jó reggelt Böbike Remélem már nem köhögsz és minden rendben? ))))Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Legyen jó hetetek
Köszi! Már nem köhögök.
Nektek is jó hetet!
Felejtsd is el azt a csúnya köhögést. Jó lehúzódott.
Kis hangulat javító, pirosra váltottunk.
Már el is felejtettem.
Eszternek és Józsinak is ezt javasoltam.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:Olvastalak benneteket, de most csak így válaszolok, mert nagyon elment az idő. Hívogattam az állatorvosnőt is mindhiába, mire végre jött egy sms, hogy majd visszahív, mert továbbképzésen van. Ági hívott, mert most későre ment dolgozni. A héten este 8-ig marad, utána az utazás, buszozás haza..
Egészségünkre!
Mi már megebédeltünk, azóta biztos ti is.
Elég rossz időbeosztása van Áginak.
Gondolom végeredményben jó munkahely lehet, ha nem keres másikat.
A mobiltelefonomat a telenornál fizetem közvetlenül.
A Telekom számla csoportos beszedés a Takaréknál 1998. óta, persze akkor még Matáv volt.
Judit írta:Végre visszahívott a dr.-nő. 2 hétig van továbbképzésen, csak a kolléganője van bent addig egyedül. Valami nem szteroid fájdalomcsillapítót javasol szedni majd 2 hétig, és még valami "értágító" félét, ami az
Még mindig hideg van, csak 0 fokot mutat a hőmérő.
Sunny mozgása sem valami fényes.
Nehezen fordul, nehezen fekszik le, pláne nehezen ugrik fel a fotelba, de azért mégsem nem hagyja ki.
Az étvágya viszont hatalmas.
Sikerült megszereznünk a trocoxil nevű, hosszútávú fájdalom csillapítót. (Ősszel hiánycikk volt.) Az is jó benne, hogy nem naponta kell adni.
Múlt hétfőn adtuk be az első adagot, két hét múlva kell a következőt, azután havonta lehet ismételni, összesen max. 6 és 1/2 hónapig. Ha minden úgy megy, mint szokott, mi márciusban befejezzük. Nem akarjuk teljesen rászoktatni. Drága, de bevált. (3 adag 24 ezer forint)
Máris kicsit szelídebben viselkedik, de most is morgós, de nem durván agresszív.
Néhány dekorációs kép, még nem fotóztam le mindent.
Adventi koszorú ( az estit biztos nem nézted meg)
Tavaly a Tchibo-tól vettem az adventi naptárt, idén tettem a tetejére egy kis díszt.
A fiókokban kis csoki télapó, angyalka, golyó, konyakmeggy van. Minden nap más nyitja ki. Mellette az anyósomnak készített dekoráció és mikuláscsomag.
A fiókokban kis csoki télapó, angyalka, golyó, konyakmeggy van. Minden nap más nyitja ki. Mellette az anyósomnak készített dekoráció és mikuláscsomag.
Köszönöm a nevében Marcsika! Át adom!Marcsi írta:Ferikém most átmentem a név és szülinaposba és megokosodtam.
A vejednek, Györgynek boldog születésnapot kívánok. Bocs, de kicsit elkéstem.
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, kellemes hetet!
masu-feri írta:
Szépet Ferikém, de inkább jó meleget nektek:)
Most jöttünk meg sétáról, húúúúúúúúúú de hideg van:( Foltosra kabátot is adtam, de jó is volt, mert nekem kapucniban is majdnem fázott a fejem, pedig nincs szél! A teraszon fönt 3 fok van, akkor talajszinten? (((((((
Most hallom, hogy mégse hozzák az Kormány Hivatalok munkatársai hozzák az utalványt. Gondolom, hogy majd a Jézuska? Vagy a télapó a rénszarvas szánnal? De még nyuszi is lehet ebből!
Nagyon hideg van:(((( Most jöttünk meg. Foltin a kis bundája volt, föladtam rá. A gerincét , csípőjét, hasát csak melegíti, talán jobb így? De szedte a lábait, nem sokat szimatolgatott. Én is fáztam, még kapucni is volt rajtam, pedig tényleg nagyon ritka, ha van valami a fejemen - nem nagyon tudom elviselni, viszketek minden sapka, valami alattBöbe51 írta:Judit írta:Végre visszahívott a dr.-nő. 2 hétig van továbbképzésen, csak a kolléganője van bent addig egyedül. Valami nem szteroid fájdalomcsillapítót javasol szedni majd 2 hétig, és még valami "értágító" félét, ami az
Még mindig hideg van, csak 0 fokot mutat a hőmérő.
Sunny mozgása sem valami fényes.
Nehezen fordul, nehezen fekszik le, pláne nehezen ugrik fel a fotelba, de azért mégsem nem hagyja ki.
Az étvágya viszont hatalmas.
Sikerült megszereznünk a trocoxil nevű, hosszútávú fájdalom csillapítót. (Ősszel hiánycikk volt.) Az is jó benne, hogy nem naponta kell adni.
Múlt hétfőn adtuk be az első adagot, két hét múlva kell a következőt, azután havonta lehet ismételni, összesen max. 6 és 1/2 hónapig. Ha minden úgy megy, mint szokott, mi márciusban befejezzük. Nem akarjuk teljesen rászoktatni. Drága, de bevált. (3 adag 24 ezer forint)
Máris kicsit szelídebben viselkedik, de most is morgós, de nem durván agresszív.
Ez szerencse, hogy sikerült, látjátok is hogy használ. Ti tudjátok, hogy mi a baja. Engem Foltinál az zavar, hogy igazán nincs meg az ok, ez már az okozat kezelése. Mióta ölben hoztam haza, azóta nem csináltak rtg-t neki, szerintem akkor történhetett valami, nem tudom, hogy mi? Szegény Sunny, ha fáj ? Noná, hogy nincs jó kedve:( Folti bent nem jön föl semmire, de most is séta után a teraszon fölugrott a fotelba. Holnap nem kéne elvinnem, de lehet, hogy mégis elviszem, mert a bűzmirigye gyanús:( Akkor meg egy kalap alatt... Remélem a kabátban nem fázik meg. Igazából irha bundácska. 2 éves volt mikor vettük. Szerencse, hogy a hátán tépőzáraz az öv, így nem volt baj, hogy nagyobb lett:)
Most várom a futárt Zoli pulcsijaival. Utána pihenek.
Böbe51 írta:Tavaly a Tchibo-tól vettem az adventi naptárt, idén tettem a tetejére egy kis díszt.
Nagyon szépek és ötletesek. Az Adventi koszorú is gyönyörű, olyan finom ! Én már nem merek a lakásban gyertyát gyújtani:( Annyi bajt hallani, hogy már csak úgy van a gyertya gyújtás nélkül.
Köszönjük Böbike!Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot, kellemes hetet!
Köszönjük Juditka! Itt is hideg van! Reggel kilenckor -6 fok volt és -2 volt ma a legtöbb!Judit írta:masu-feri írta:
Most jöttünk meg sétáról, húúúúúúúúúú de hideg van:( Foltosra kabátot is adtam, de jó is volt, mert nekem kapucniban is majdnem fázott a fejem, pedig nincs szél! A teraszon fönt 3 fok van, akkor talajszinten? (((((((
Most hallom, hogy mégse hozzák az Kormány Hivatalok munkatársai hozzák az utalványt. Gondolom, hogy majd a Jézuska? Vagy a télapó a rénszarvas szánnal? De még nyuszi is lehet ebből!
Ki se a házból ma!
Valamikor és valahogy majd ide ér vagy nem... Az a lényeg, hogy a diktátor megígérte! Ha eltűnik és nem kapjuk meg úgy is Gyurcsány lesz a hibás vagy Soros nem a maffia kormány...
Judit írta:Nagyon hideg van:(((( Most jöttünk meg. Foltin a kis bundája volt, föladtam rá. A gerincét , csípőjét, hasát csak melegíti, talán jobb így? De szedte a lábait, nem sokat szimatolgatott. Én is fáztam, még kapucni is volt rajtam, pedig tényleg nagyon ritka, ha van valami a fejemen - nem nagyon tudom elviselni, viszketek minden sapka, valami alattBöbe51 írta:Judit írta:
Ez szerencse, hogy sikerült, látjátok is hogy használ. Ti tudjátok, hogy mi a baja. Engem Foltinál az zavar, hogy igazán nincs meg az ok, ez már az okozat kezelése. Mióta ölben hoztam haza, azóta nem csináltak rtg-t neki, szerintem akkor történhetett valami, nem tudom, hogy mi? Szegény Sunny, ha fáj ? Noná, hogy nincs jó kedve:( Folti bent nem jön föl semmire, de most is séta után a teraszon fölugrott a fotelba. Holnap nem kéne elvinnem, de lehet, hogy mégis elviszem, mert a bűzmirigye gyanús:( Akkor meg egy kalap alatt... Remélem a kabátban nem fázik meg. Igazából irha bundácska. 2 éves volt mikor vettük. Szerencse, hogy a hátán tépőzáraz az öv, így nem volt baj, hogy nagyobb lett:)
Sunnynak szebbnél szebb kabátjai vannak, még irhakabátkája is van. Mióta a gerincével beteg, semmit nem adhatunk rá.
Láttam a szettet, amit Zolinak rendeltél. Jól néznek ki. Színben, fazonban is szuper. Ügyesen választottál, gratulálok!
Böbe51 írta:Judit írta:Nagyon hideg van:(((( Most jöttünk meg. Foltin a kis bundája volt, föladtam rá. A gerincét , csípőjét, hasát csak melegíti, talán jobb így? De szedte a lábait, nem sokat szimatolgatott. Én is fáztam, még kapucni is volt rajtam, pedig tényleg nagyon ritka, ha van valami a fejemen - nem nagyon tudom elviselni, viszketek minden sapka, valami alattBöbe51 írta:Judit írta:
Sunnynak szebbnél szebb kabátjai vannak, még irhakabátkája is van. Mióta a gerincével beteg, semmit nem adhatunk rá.
Láttam a szettet, amit Zolinak rendeltél. Jól néznek ki. Színben, fazonban is szuper. Ügyesen választottál, gratulálok!
Szegénykém inkább fázik? Ez is irha, neki ez van csak, de ez nagyon jó. Mondjuk nem lelkes, ha föl kell venni, de amikor levesszük játszani akar vele:::
Ugye jó? Köszönöm Lassan megtanulok neten vásárolni, választani... Olyan izgalommal bontottam ki, mintha én kaptam volna, s legalább úgy örültem, hogy nem fogtam mellé. Méretben is jó lett. A pulcsi M-est vettem, de a kardigán L-es, hogy jól lehessen alá öltözni:)
Most nem tudom itt mennyi lehet, mert nekem csak a teraszon van hőmérőm, de alig tudtam délután óta fölmelegedni, valahogy belül is fáztam:( Még csoda hogy nem írták, hogy Gyurcsány és Soros... De majd holnap Ezektől minden kitelikmasu-feri írta:Köszönjük Juditka! Itt is hideg van! Reggel kilenckor -6 fok volt és -2 volt ma a legtöbb!Judit írta:masu-feri írta:
Ki se a házból ma!
Valamikor és valahogy majd ide ér vagy nem... Az a lényeg, hogy a diktátor megígérte! Ha eltűnik és nem kapjuk meg úgy is Gyurcsány lesz a hibás vagy Soros nem a maffia kormány...
Már hűl lefelé megint! Reggel sokkal hidegebb lesz! Nekem tegnap a lábam fagyott le majdnem! Minden meglehet mert beszélnek össze vissza....Judit írta:Most nem tudom itt mennyi lehet, mert nekem csak a teraszon van hőmérőm, de alig tudtam délután óta fölmelegedni, valahogy belül is fáztam:( Még csoda hogy nem írták, hogy Gyurcsány és Soros... De majd holnap Ezektől minden kitelikmasu-feri írta:Köszönjük Juditka! Itt is hideg van! Reggel kilenckor -6 fok volt és -2 volt ma a legtöbb!Judit írta:masu-feri írta:
Ki se a házból ma!
Nagyon hideg lesz éjjel, mert most 1 fok van a teraszon, akkor lent már mínusz van:(masu-feri írta:Már hűl lefelé megint! Reggel sokkal hidegebb lesz! Nekem tegnap a lábam fagyott le majdnem! Minden meglehet mert beszélnek össze vissza....Judit írta:Most nem tudom itt mennyi lehet, mert nekem csak a teraszon van hőmérőm, de alig tudtam délután óta fölmelegedni, valahogy belül is fáztam:( Még csoda hogy nem írták, hogy Gyurcsány és Soros... De majd holnap Ezektől minden kitelikmasu-feri írta:Köszönjük Juditka! Itt is hideg van! Reggel kilenckor -6 fok volt és -2 volt ma a legtöbb!Judit írta:masu-feri írta:
Ki se a házból ma!
Jobb lenne a növényekre, ha hó alatt lennének ilyen hidegben.
Nagyon együttérzek a dolgozó nőkkel, hiszen alig vannak otthon. Éppen ma a reggelinél beszélgettünk erről Jóskával, hogy az anyósomék korosztályából sokan nem dolgoztak HTB-ék voltak. Nagymamám sem. Igaz nyugdíjuk sem volt. Nagymama kapott amikor meghalt a nagypapa 175.- ft-ot. Abból nem tudott engem, de saját magát sem eltartani, akkortól kellett kézimunkát árulnunk. Aputól, anyutól gyerektartást kérni. Anyutól aztán ez szépen el is felejtődött, mert jött a harmadik gyerek, az éppen akkor urától. De apu fizetett. Sajnos apunál a bíróság is kellett hozzá. Ez is egyfajta regény lehetne.Judit írta:Olvastalak benneteket, de most csak így válaszolok, mert nagyon elment az idő. Hívogattam az állatorvosnőt is mindhiába, mire végre jött egy sms, hogy majd visszahív, mert továbbképzésen van. Ági hívott, mert most későre ment dolgozni. A héten este 8-ig marad, utána az utazás, buszozás haza..
Az OTP-nél az átutalási számlatörténetet vissza tudjuk keresni.
És Henriket egy "idegen" neveli. Túdom, hogy ez is megér egy misét. De legalább beszélnek.
Most írta Bebi, hogy pénteken jöhet-e, mert innen menne szombaton suliba. Perszehogy. Csak jöjjön. A házuk már olyan, mintha nem is volna.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Már ez is jó,hogy Foltit nem kell ebben a hidegben hurcolásznod.Judit írta:Végre visszahívott a dr.-nő. 2 hétig van továbbképzésen, csak a kolléganője van bent addig egyedül. Valami nem szteroid fájdalomcsillapítót javasol szedni majd 2 hétig, és még valami "értágító" félét, ami az
Szép!Böbe51 írta:Néhány dekorációs kép, még nem fotóztam le mindent.
Elemes?
És akkor csodálkozunk, hogy bármi bajunk van, feszültek vagyunk, meg nem alszunk... Meg, meg.Marcsi írta:Nagyon együttérzek a dolgozó nőkkel, hiszen alig vannak otthon. Éppen ma a reggelinél beszélgettünk erről Jóskával, hogy az anyósomék korosztályából sokan nem dolgoztak HTB-ék voltak. Nagymamám sem. Igaz nyugdíjuk sem volt. Nagymama kapott amikor meghalt a nagypapa 175.- ft-ot. Abból nem tudott engem, de saját magát sem eltartani, akkortól kellett kézimunkát árulnunk. Aputól, anyutól gyerektartást kérni. Anyutól aztán ez szépen el is felejtődött, mert jött a harmadik gyerek, az éppen akkor urától. De apu fizetett. Sajnos apunál a bíróság is kellett hozzá. Ez is egyfajta regény lehetne.Judit írta:Olvastalak benneteket, de most csak így válaszolok, mert nagyon elment az idő. Hívogattam az állatorvosnőt is mindhiába, mire végre jött egy sms, hogy majd visszahív, mert továbbképzésen van. Ági hívott, mert most későre ment dolgozni. A héten este 8-ig marad, utána az utazás, buszozás haza..
Az OTP-nél az átutalási számlatörténetet vissza tudjuk keresni.
És Henriket egy "idegen" neveli. Túdom, hogy ez is megér egy misét. De legalább beszélnek.
Most írta Bebi, hogy pénteken jöhet-e, mert innen menne szombaton suliba. Perszehogy. Csak jöjjön. A házuk már olyan, mintha nem is volna.
Persze, hogy oda megy hozzátok, hisz ott van a "haza"-megyek....
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
14 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.