Baráti beszélgetések
4 posters
28 / 40 oldal
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Remélem,hogy nem a hétfő esti esetleges megfázás lehet az ok! <3
Küldök egy kis ölelgetést, simogatást
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Köszönöm szépen Ferikém, ez valahogy megint nem jött össze:( Megint nagyon későn sikerült elaludni, pedig az agyam se járt sehol, csak az alváson:(Judit írta:
A múltkoriban már nagyon jó volt, úgy hozzászoktam, hogy el is, meg át is aludtam jól az éjszakákat. Valami rossz periódusban vagyok, vagy többet kéne napközben kuliznom? Nem tudom.[/quote]
Szívesen Juditka! Nem csoda ez az időjárás összekever mindent!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Köszi Ferikém!masu-feri írta:
Tényleg jól aludtam.
Szívesen Marcsika! Örülök neki!
Judit írta:Remélem,hogy nem a hétfő esti esetleges megfázás lehet az ok! <3Böbe51 írta:Judit írta:Szia Böbikém! Jó reggelt:) Nem baj az, pláne, ha jól is esett:) Egészségedre!Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Rettenetesen elaludtunk.
Köszi, de nem esett jól. Fáj a fejem, eldugult az orrom. Nyűgös vagyok.
Megyek reggelizni, hátha azalatt sikerült összeszednem magam.
Küldök egy kis ölelgetést, simogatást
Köszi, mostanra már össze is szedtem magam. Persze az advil is segített.
Józsi kínlódik a "nemesfémérrel" sajnos már hetek óta. Nem javul hiába gyógyszer, krém, kúp.
Hetek óta könyörgök, hogy menjen komolyabb orvoshoz. Talán ma délután összeszedi magát.
Délelőtt komolyan elbeszélgettünk.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Feriék!
Józsi kínlódik a "nemesfémérrel" sajnos már hetek óta. Nem javul hiába gyógyszer, krém, kúp.
Hetek óta könyörgök, hogy menjen komolyabb orvoshoz. Talán ma délután összeszedi magát.
Délelőtt komolyan elbeszélgettünk. [/quote]
Nagyon jól tetted. Nem elég, hogy rosszul érzi magát tőle, de még komoly bajok okozója is lehet! Bizony zavard, ha kell a kivilágítatlan sodrófával is!
Egészségetekre, jó pihenést, a "fürdőszoba vízkőtlenítés" nekem itt már soha nem fog sikerülni:( Keresztúron soha nem volt a csempébe maródva, igaz, ott nem volt zuhanykabin, de azt se hanyagoltam volna el, ha lett volna se így:( Meg sehogy....
Szépet és jót is Ferikém nektek is:) Meg jó pihenést délutánra:)masu-feri írta:
Sziasztok, előkerültem.
Ma már nem volt olyan emberi idő kint, mit 2 napja.
Siettem először azzal végezni, amit a napon kellett megcsinálni. Aztán már csak a hűsön tudtam megmaradni. Még jó, hogy a diófák árnyékában tudtam dolgozni jó darabig.
Aztán szedtünk savanyúnak "eltevős" szilvát a kert szomszédasszonynak, fel is hívtam, hogy azonnal küldje a férjét. Na, erről is le van a gond.
Hétvégén viszik a lányok és a többi aszalék és lekvár lesz. Ja, meg esszük, mert imádjuk.
Sajnos idén nagyon sok megint az iker. Annak nem tesz jót az eső és s hétvégén megint esni fog rá. Amúgy remélem is, mert kellene másra az eső.
A paradicsom alig érik. Mérges vagyok. De legalább zöld sok van rajta. Majdcsak.
Jóska kaszált késessel tegnap is, ma is. Kezd kulturáltan kinézni az alsó kert a "szomszédoknál", mert ugye ott volt nagyobb a gaz, azzal kezdte. Ma hátul az akácok 2 oldalát is ugyanígy levágta. Azt mondja, hogy csak szaladt benne, jó volt vágni, mert vizes, üde volt a gaz.
Most kicsit körbelesek és befejezem az ebédet. Reggel megfőztem a krumplit és tojás-sóskaszósszal lesz.
Este a zöldbabot is ledinszteltem, de eltettem rakottnak szombatra. Abból majd tudnak vinni a lányok. Holnaptól úgy főzök, hogy dobozokba is. Nem akarok vasárnap annyit dolgozni. Így is lesz mit.
Remélem már mindenki pihen.)))
Siettem először azzal végezni, amit a napon kellett megcsinálni. Aztán már csak a hűsön tudtam megmaradni. Még jó, hogy a diófák árnyékában tudtam dolgozni jó darabig.
Aztán szedtünk savanyúnak "eltevős" szilvát a kert szomszédasszonynak, fel is hívtam, hogy azonnal küldje a férjét. Na, erről is le van a gond.
Hétvégén viszik a lányok és a többi aszalék és lekvár lesz. Ja, meg esszük, mert imádjuk.
Sajnos idén nagyon sok megint az iker. Annak nem tesz jót az eső és s hétvégén megint esni fog rá. Amúgy remélem is, mert kellene másra az eső.
A paradicsom alig érik. Mérges vagyok. De legalább zöld sok van rajta. Majdcsak.
Jóska kaszált késessel tegnap is, ma is. Kezd kulturáltan kinézni az alsó kert a "szomszédoknál", mert ugye ott volt nagyobb a gaz, azzal kezdte. Ma hátul az akácok 2 oldalát is ugyanígy levágta. Azt mondja, hogy csak szaladt benne, jó volt vágni, mert vizes, üde volt a gaz.
Most kicsit körbelesek és befejezem az ebédet. Reggel megfőztem a krumplit és tojás-sóskaszósszal lesz.
Este a zöldbabot is ledinszteltem, de eltettem rakottnak szombatra. Abból majd tudnak vinni a lányok. Holnaptól úgy főzök, hogy dobozokba is. Nem akarok vasárnap annyit dolgozni. Így is lesz mit.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Én is szoktam du ilyen dolgokat csinálni, mert gyorsan megvan, ugyanakkor van látszatja.
Nagyon szeretem ezt a képet.
Köszi Ferikém!masu-feri írta:
Jó napunk van, kicsit meleg.
Ez nagyon kényes dolog sajnos.Böbe51 írta:Köszi, mostanra már össze is szedtem magam. Persze az advil is segített.
Elhiszem, hogy nem akaródzik Józsidnak orvoshoz menni. Nagyon kellemetlen.
Remélem már jobban vagy. Elég ám, ha a nagy melegről bejössz a 10 fokkal hűvösebbe.
Már itt hűsölök a gép előtt.Judit írta:Szia! Érezd jól magad a kertben, de azért el ne vessz!
Legközelebb hétfőn tudok kimenni. Ezt a napot nem akartam kihagyni.
Amikor a cseri fa alatt álló kocsit elkezdi sütni a nap, akkor eljövünk.
Marcsi írta:Már itt hűsölök a gép előtt.Judit írta:Szia! Érezd jól magad a kertben, de azért el ne vessz!
Legközelebb hétfőn tudok kimenni. Ezt a napot nem akartam kihagyni.
Amikor a cseri fa alatt álló kocsit elkezdi sütni a nap, akkor eljövünk.
Nagyon helyes!
Marcsi írta:Ez nagyon kényes dolog sajnos.Böbe51 írta:Köszi, mostanra már össze is szedtem magam. Persze az advil is segített.
Elhiszem, hogy nem akaródzik Józsidnak orvoshoz menni. Nagyon kellemetlen.
Túl van rajta. Kapott másik kenőcsöt és kúpot. 6 hét múlva kontroll.
Marcsi írta:Sziasztok, előkerültem.
Jó sokat végeztél. Örülök, hogy tulajdonképpen jól bírod a meleget ezen a nyáron!
Nagyon jól tetted. Nem elég, hogy rosszul érzi magát tőle, de még komoly bajok okozója is lehet! Bizony zavard, ha kell a kivilágítatlan sodrófával is![/quote]Judit írta:
Szerencsére végül nem kellett a sodrófa. Tényleg nagyon rápirítottam.
Judit írta:Egészségetekre, jó pihenést, a "fürdőszoba vízkőtlenítés" nekem itt már soha nem fog sikerülni:( Keresztúron soha nem volt a csempébe maródva, igaz, ott nem volt zuhanykabin, de azt se hanyagoltam volna el, ha lett volna se így:( Meg sehogy....Böbe51 írta:Egészségünkre az ebédet! Délután, a pihenés után, folytatom az előkészületet a holnapi földszinti takarításhoz. Kávégép szétszedés, mikró megtakarítás, fürdőszoba vízkőtlenítés.
Kellemes délutánt!
Ha újraszületnék csak leválasztott zuhanyozót készíttetnék. Nix kabin. Egyiket sem lehet örökre megvédeni a vízkőtől. Mi a tizenvalahány év alatt egyszer már lecseréltük a zuhanykabint.
Judit írta:Szépet és jót is Ferikém nektek is:) Meg jó pihenést délutánra:)masu-feri írta:
Köszönöm Juditka!
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
28 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|