Baráti beszélgetések
4 posters
33 / 40 oldal
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Sajnálom, bele sem akarok gondolni, hogy milyen nehéz lehet szegénynek. Látom a szomszédasszonyomon.Judit írta:Olvastalak benneteket, hogy Marcsiéknál minden rendben. Azt is, hogy Böbike ma a sztahanovista! Meg fáj a feje:( De xar dolog:( Remélem kialszod rendesen reggelre.
Én azért maradtam el, mert hívott Leányfaluról Béla unokanővére, aki most fogja megélni a karácsonyt először szegény a férje nélkül. Nagyon elbeszélgettük az időt.
Most gyorsan elköszönök és mindenkinek nagyon jó éjt kívánok nektek:)
Pihenj jól Juditom!
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Ferikém én is L.
Aludjatok jól! Remélem holnap ez a hó elolvad, mert megint útra kell kelnünk...
Judit írta:Olvastalak benneteket, hogy Marcsiéknál minden rendben. Azt is, hogy Böbike ma a sztahanovista! Meg fáj a feje:( De xar dolog:( Remélem kialszod rendesen reggelre.
Én azért maradtam el, mert hívott Leányfaluról Béla unokanővére, aki most fogja megélni a karácsonyt először szegény a férje nélkül. Nagyon elbeszélgettük az időt.
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Marcsi írta:Ferikém én is L.
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Judit írta:Olvastalak benneteket, hogy Marcsiéknál minden rendben. Azt is, hogy Böbike ma a sztahanovista! Meg fáj a feje:( De xar dolog:( Remélem kialszod rendesen reggelre.
Isten bizony megéreztem, hogy valami rokonnal beszélsz telefonon.
Sok vizet ittam és elmúlt a fejfájásom.
Józsi hozott sózott krumpliszirmot, szerintem az kötötte le a vizet és okozott fejfájást.
Ráfáztam a torkoskodásra.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Marcsi írta:Jaj az a fejfájás. Azt nagyon átérzem.Böbe51 írta:Ma délután nem sokat voltam facebookon, most már nem is megyek csak később tabletről, mert megfájdult a fejem. Előkészítettük holnapra a rakott krumplit, az első adag mézest, üvegbe töltöttem a baileyseket és bogarásztam a kocsonyahúst. Azt is holnap főzöm.
Örülök, hogy hazaért!
Jó pihenést, jó tévénézést!
Sokat dolgoztál ennek ellenére. Én ma csak kicsit nyaltam a lakást és megfőztem. Ennyi. Viszont a lányokkal sokat írtam a chat-en. Az is munka.
Kocsonyát csak kettőnknek főzök ünnepek között.
Hazaért, mint kiderült gyalog. Hosszú évek óta nem jött haza gyalog a gyerekektől. Utoljára akkor, amikor inni akart valami bulin és nem tudott volna vezetni. Hát az nem mostanában volt.
Pihenj jól Böbice! Én a Story-n nézek egy még nem látott filmet.
Már elmúlt, szerencsére.
Elég vad elképzelés, hogy gyalogolt a fájós lábával! Remélhetőleg nem érzi meg holnap!
Bebi hogy érzi magát az új helyen?
Ne is mondd, én telefonon beszéltem mindkét lányommal. Annyit tudnak beszélni.
Köszönöm, eddig kanapéztam. Most megyek az ágyamba aludni.
Első 2 nap nagyon meg volt szeppenve, merthogy nehéznek tűnik a feladat. Úgy érzi semmit nem tud. Aki betanítja nagyon okos. Persze, mert Ő nem úgy született, hogy számlákat gyárt pl. Megdicsértem, hogy az jó, hogy látja a "korlátait", akkor tudja, hogy mennyit kell még tanulnia. Nem buta jány, majd ellesi, megtanulja amit kell. Aztán ma már kicsit magabiztosabb volt. Muszáj bátorítani, kicsit apja, biztatni kell. Ma elvitte a főnök úr Őket ebédelni, gondolom, hogy összemelegedjenek. Ja és állta a cehet. Szóval nincs rossz helye, csak mielőbb betanuljon, mert a kismama bármikor leléphet. Zajlik az élet, nem unatkozunk bizisten.Böbe51 írta:Marcsi írta:
Jaj az a fejfájás. Azt nagyon átérzem.
Sokat dolgoztál ennek ellenére. Én ma csak kicsit nyaltam a lakást és megfőztem. Ennyi. Viszont a lányokkal sokat írtam a chat-en. Az is munka.
Hazaért, mint kiderült gyalog. Hosszú évek óta nem jött haza gyalog a gyerekektől. Utoljára akkor, amikor inni akart valami bulin és nem tudott volna vezetni. Hát az nem mostanában volt.
Már elmúlt, szerencsére.
Elég vad elképzelés, hogy gyalogolt a fájós lábával! Remélhetőleg nem érzi meg holnap!
Jóska remélem nem fog holnap panaszkodni a lábára. Én is ezen gondolkodtam. Majd 2 km-ert leverni, amikor a kertben csak sokszor bottal közlekedik. Többször megállt azt mondja. Sokat számít, ha nem folyamatosan megy. A lányok hálásak, mert onnan aztán nem tudnának ilyesmit megoldani.
Szóval mindig arra jutunk,hogy jó lesz, ha elkel a ház. Hogy utána mi lesz, azzal majd akkor foglalkozunk. Mert hogy lesz min gondolkodni, arra van egy ezresem.
Már eltelefonáltuk ebben a hónapban Bellus ingyen perceit. Valamelyik nap Jóskával nagyon sokat beszélt amikor vevőzött helyettük. El is volt ájulva Bellus, hogy a papa milyen fecsegős volt akkor. Ő aztán telefonba csak tőmondatokban beszél.
Most már tényleg zárok.
Aludjatok jól!
Szervusztok, jó reggelt kívánok. Legyetek elégedettek magatokkal a nap végén....
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Elég későn sikerült elaludni, a Házon kívül kezdődött, ahhoz nem volt kedvem, valami könnyű krimire kapcsoltam,azon aludtam el. Egy disznóságot csináltam este 10 ó után megettem egy almát.... Hát...? azt nem kellett volna, most tisztán látszott reggel:( 7,2 lett a cukrom. Valahogy és valahonnan valami nagy önfegyelmet kell elővenni este:( Vacsora előtt 5,4 volt, aminek örültem mert egész délután egy üveg meggy befőttemet csipegettem el. Ez már a 3-ik fajta, amit gond nélkül ehetek (cseresznye, őszibarack és meggy). A szilvát és a sárgabarackot még ki kell próbálni. Az almát, ha már akartam volna fél 9 felé ehettem volna meg. Elseje óta már csak 2x mérem: reggel és este. Azóta ez volt a 15 nap alatt a 3-ik kilengésem. A többi vagy 6 körül, vagy az alatt volt. Azért soha nem gondoltam volna,hogy egy francos alma ennyit tesz:( Hát ez van:( Mára még van egy kis pörkölt maradékom, ki fogom próbálni, hogy a zablisztből mennyire lesz gusztustalan a galuska hozzá, majd gyorsan teszek rá pörkölt szaftot, hogy ne nézegessem
Pihenj jól Böbice! Én a Story-n nézek egy még nem látott filmet.[/quote]
Már elmúlt, szerencsére.
Köszönöm, eddig kanapéztam. Most megyek az ágyamba aludni. [/quote]
Első 2 nap nagyon meg volt szeppenve, merthogy nehéznek tűnik a feladat. Úgy érzi semmit nem tud. Aki betanítja nagyon okos. Persze, mert Ő nem úgy született, hogy számlákat gyárt pl. Megdicsértem, hogy az jó, hogy látja a "korlátait", akkor tudja, hogy mennyit kell még tanulnia. Nem buta jány, majd ellesi, megtanulja amit kell. Aztán ma már kicsit magabiztosabb volt. Muszáj bátorítani, kicsit apja, biztatni kell. Ma elvitte a főnök úr Őket ebédelni, gondolom, hogy összemelegedjenek. Ja és állta a cehet. Szóval nincs rossz helye, csak mielőbb betanuljon, mert a kismama bármikor leléphet. Zajlik az élet, nem unatkozunk bizisten.
Jóska remélem nem fog holnap panaszkodni a lábára. Én is ezen gondolkodtam. Majd 2 km-ert leverni, amikor a kertben csak sokszor bottal közlekedik. Többször megállt azt mondja. Sokat számít, ha nem folyamatosan megy. A lányok hálásak, mert onnan aztán nem tudnának ilyesmit megoldani.
Szóval mindig arra jutunk,hogy jó lesz, ha elkel a ház. Hogy utána mi lesz, azzal majd akkor foglalkozunk. Mert hogy lesz min gondolkodni, arra van egy ezresem.
Már eltelefonáltuk ebben a hónapban Bellus ingyen perceit. Valamelyik nap Jóskával nagyon sokat beszélt amikor vevőzött helyettük. El is volt ájulva Bellus, hogy a papa milyen fecsegős volt akkor. Ő aztán telefonba csak tőmondatokban beszél.
Most már tényleg zárok.
Aludjatok jól! [/quote]
Az jó, hogy már Böbi feje nem fájt:) Sok volt tegnap az a kuli:( Én most direkt nem vettem kocsonyahúst, mert elég lesz a többi maradékot elpusztítanom. Majd újévre főzök:)
Sokat beszélhetett Jóskád, mert noná, hogy volt miről. Most közelről látod, hogy a ház eladás és én ugye azonnal vettem is, hisz másként hová mentem volna, hogy mennyi mindennel jár együtt. Nekem ezt magammal, Foltossal kellett megbeszélnem, aztán már a döntéseimet ontottam csak rátok.
Minden új helyen nehéz a kezdés, még akkor is ha profi a témában. Fiatal, ő könnyen megtanulja és belerázódik.
Remélem jól aludtatok:)
Pihenj jól Böbice! Én a Story-n nézek egy még nem látott filmet.[/quote]
Már elmúlt, szerencsére.
Köszönöm, eddig kanapéztam. Most megyek az ágyamba aludni. [/quote]
Első 2 nap nagyon meg volt szeppenve, merthogy nehéznek tűnik a feladat. Úgy érzi semmit nem tud. Aki betanítja nagyon okos. Persze, mert Ő nem úgy született, hogy számlákat gyárt pl. Megdicsértem, hogy az jó, hogy látja a "korlátait", akkor tudja, hogy mennyit kell még tanulnia. Nem buta jány, majd ellesi, megtanulja amit kell. Aztán ma már kicsit magabiztosabb volt. Muszáj bátorítani, kicsit apja, biztatni kell. Ma elvitte a főnök úr Őket ebédelni, gondolom, hogy összemelegedjenek. Ja és állta a cehet. Szóval nincs rossz helye, csak mielőbb betanuljon, mert a kismama bármikor leléphet. Zajlik az élet, nem unatkozunk bizisten.
Most már tényleg zárok.
Aludjatok jól! [/quote]
Az jó, hogy már Böbi feje nem fájt:) Sok volt tegnap az a kuli:( Én most direkt nem vettem kocsonyahúst, mert elég lesz a többi maradékot elpusztítanom. Majd újévre főzök:)
Sokat beszélhetett Jóskád, mert noná, hogy volt miről. Most közelről látod, hogy a ház eladás és én ugye azonnal vettem is, hisz másként hová mentem volna, hogy mennyi mindennel jár együtt. Nekem ezt magammal, Foltossal kellett megbeszélnem, aztán már a döntéseimet ontottam csak rátok.
Minden új helyen nehéz a kezdés, még akkor is ha profi a témában. Fiatal, ő könnyen megtanulja és belerázódik.
Remélem jól aludtatok:)
Sziasztok! Jó reggelt!
Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Szépet neked is Böbikém:)
Remélem végleg kialudtad a fejfájást
Marcsi írta:Első 2 nap nagyon meg volt szeppenve, merthogy nehéznek tűnik a feladat. Úgy érzi semmit nem tud. Aki betanítja nagyon okos. Persze, mert Ő nem úgy született, hogy számlákat gyárt pl. Megdicsértem, hogy az jó, hogy látja a "korlátait", akkor tudja, hogy mennyit kell még tanulnia. Nem buta jány, majd ellesi, megtanulja amit kell. Aztán ma már kicsit magabiztosabb volt. Muszáj bátorítani, kicsit apja, biztatni kell. Ma elvitte a főnök úr Őket ebédelni, gondolom, hogy összemelegedjenek. Ja és állta a cehet. Szóval nincs rossz helye, csak mielőbb betanuljon, mert a kismama bármikor leléphet. Zajlik az élet, nem unatkozunk bizisten.Böbe51 írta:Marcsi írta:
Jaj az a fejfájás. Azt nagyon átérzem.
Már elmúlt, szerencsére.
Most már tényleg zárok.
Aludjatok jól!
Ugye jól aludtál, ilyen történésekben zsúfolt nap után?!
Érdemes betanulnia jól Bebinek, mert sok lehetőség van az ingatlan szakmában. Ott van lehetőség anyagi fejlődésre is, sőt idővel saját irodát is alapíthat, ha úgy gondolja!
Fájdalmas lesz a ház eladása, de ezzel végleg lezárhattok egy fejezetet. Utána már tényleg minden a lányokon múlik, már nem kell tekintettel lenniük az apjukra.
Nekünk besegít Józsi még meglévő szolgálati telefonja is. Eszternek és nekünk Telekomos ingyenes keretünk is van. Egyszer-kétszer a mobilomon kicsit többet beszélek, mint szabadna. (800-1000 Ft)
Judit írta:Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Neked/nektek is nagyon szépet!
Szerencsére, igen!
Tehetem fel nyugisan a kocsonyát.
Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Neked/nektek is nagyon szépet!
Szerencsére, igen!
Tehetem fel nyugisan a kocsonyát.
Az jó! Persze a kocsonya is:)
Én ma reggel (félálomban kávé ivás közben) kitaláltam, hogy igaz, hogy csak 1 v. 2 tojásból fogok gyúrni rendes tésztát és csinálok cérna metéltet, hisz olyan régen ettünk már levesben ilyen hazait. Inkább gríznokedlit csináltam mindig,mint a bolti tésztát. Régen többször is 10 tojásokból gyúrtam, csináltam meg tésztának és szárongattam a tálcákon:) Most lenne rá időm, de minek, ha nekem se jó? A levesben meg biztos megehetem néha:)
Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Megint nem tudok képet berakni: errrozik.
Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Szia szép napot neked. Épp el akartam köszönni, mert nem vettem észre, hogy elszállt az idő.
Miért nem ezt használod, ez jó!
Képkezelő
Na! Sziaaaaaaaaasztok!!!!!!
Judit írta:Kocsonyát csak kettőnknek főzök ünnepek között.
Remélem jól aludtatok:)[/quote]
Azt az adás-vételt Judit meg kellene regényben írnod. Vagy tankönyvnek:
Nagyon sokszor ébredtem hőhullámra. Nyáron borzasztóbb. Erre jutottam... Akkor ki sem lehet takaródzni.
Majd mesél Bebi, ha jönnek biztosan, mert most talán nagy hirtelen mindent nem is mesélt el. Nagyon hiányzik Neki anyja. Ezt mindig elmondja. Az okos tanácsokat adott. Mindenben. Ezt igyekszem pótolni.Böbe51 írta:
Ugye jól aludtál, ilyen történésekben zsúfolt nap után?!
Érdemes betanulnia jól Bebinek, mert sok lehetőség van az ingatlan szakmában. Ott van lehetőség anyagi fejlődésre is, sőt idővel saját irodát is alapíthat, ha úgy gondolja!
Fájdalmas lesz a ház eladása, de ezzel végleg lezárhattok egy fejezetet. Utána már tényleg minden a lányokon múlik, már nem kell tekintettel lenniük az apjukra.
Nekünk besegít Józsi még meglévő szolgálati telefonja is. Eszternek és nekünk Telekomos ingyenes keretünk is van. Egyszer-kétszer a mobilomon kicsit többet beszélek, mint szabadna. (800-1000 Ft)
Meg nekünk sem kell apjuk miatt idegeskedni, nem látjuk a fizetési felszólításait. Stb.
Na, végre tudom a képet hozni.
Randa idő van:
Randa idő van:
Én is csak bekukkantottam, már rohanok is, mert Eszterrel megyek a Telenorba.
Mindent elvégeztem a konyhában, Józsi nagyon komoly segítségével.
Megsült a rakott krumpli, az utolsó tepsi mézes most sül, kocsonya fő, kész a paradicsomleves.
Sőt már be is dobozoltam egy részt, a "kislányom" ebédjét viszem magammal.
Ebéd körül, lehet, hogy csak utána, de jövök.
Mindent elvégeztem a konyhában, Józsi nagyon komoly segítségével.
Megsült a rakott krumpli, az utolsó tepsi mézes most sül, kocsonya fő, kész a paradicsomleves.
Sőt már be is dobozoltam egy részt, a "kislányom" ebédjét viszem magammal.
Ebéd körül, lehet, hogy csak utána, de jövök.
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
33 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.