Baráti beszélgetések
4 posters
8 / 40 oldal
8 / 40 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Böbe51 írta:Mostanra összeszedtem magam, hajat is mostam.
Talán a köhögés is ritkábban, enyhébb formában jön rám.
Hétvégi vásárlásra indulok, egy kis édesség vásárlással megtoldva. (mikulásra, anyukáinknak és a lányainknak)
Utána ebéd a hűtőből, délután talán tudok foglalkozni a karácsonyi dekorációkkal.
El ne szóld!!!!!! Remélem a vásárlás közben szél, nem fog ártani:)
Jó étvágyat, aztán egy kis pihenést és jó szöszölést:))))
Én még most porszívóztam ki, nagyon alaposan. Holnap nagyon alapos törölgetés ilyesmi, karácsony előtt még porszívózás és kész is:)
Nem lenne kosz, csak Foltos szőre...? Ma mondtam neki, hogy leborotválom:)
Most gyorsan eszünk, séta, mert lehet, hogy kettő után hozzák a kutyakaját és Zoli pulcsijait!
Mindenkinek jó pihenést délutánra:)
Judit- Hozzászólások száma : 8864
masu-feri írta:
Nektek is szép-kevésbé szeles- napot!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Nektek is Ferikém! Talán szép nap az van nálatok is, csak a szél ne lenne. Még most is nagyon fúj:(masu-feri írta:
A fejmosásnál a szárítás direkt jól tesz ilyenkor. Jól átmelegíti a csontokat. Én fejmosás nélkül is szoktam ilyenkor így melegíteni, többször is. Utána rá egy száraz törülköző, hogy melegen tartson.Böbe51 írta:Mostanra összeszedtem magam, hajat is mostam.
Hétvégi vásárlásra indulok, egy kis édesség vásárlással megtoldva. (mikulásra, anyukáinknak és a lányainknak)
Utána ebéd a hűtőből, délután talán tudok foglalkozni a karácsonyi dekorációkkal.
Már Bebi megkapta a mikulást. Holnap Bellus is.
Nem vagyok elragadtatva a fejemmel. A szélre fogom.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Itt a sok porcica miatt 2 naponta porszívózok, utána félvizesen feltörlök. Ki kellene tiltani a textíliákat.Judit írta:Böbe51 írta:Mostanra összeszedtem magam, hajat is mostam.
Én még most porszívóztam ki, nagyon alaposan. Holnap nagyon alapos törölgetés ilyesmi, karácsony előtt még porszívózás és kész is:)
Most gyorsan eszünk, séta, mert lehet, hogy kettő után hozzák a kutyakaját és Zoli pulcsijait!
És mit szól hozzá Foltosod?
Nektek is jó pihenést. Mindjárt elzárom a tököt is.
Végül nem mentünk sehova, mert Jóska ne erőltesse a lábát a kerékpárral amíg a garázsba eljut.
Sziasztok Ferikém.masu-feri írta:
Gyönyörű idő van, szikrázik a nap, csak a bolond szél fúj.
Bentről lesünk kifelé. Csak addig vagyok az erkélyen amíg behozok valamit. Máskor kikönyökölök, 50x.
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép-kevésbé szeles- napot!
Köszönjük Böbike!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Köszönjük Juditka! Igen a szél nem kéne....Judit írta:Nektek is Ferikém! Talán szép nap az van nálatok is, csak a szél ne lenne. Még most is nagyon fúj:(masu-feri írta:
Marcsi írta:Itt a sok porcica miatt 2 naponta porszívózok, utána félvizesen feltörlök. Ki kellene tiltani a textíliákat.Judit írta:Böbe51 írta:
Végül nem mentünk sehova, mert Jóska ne erőltesse a lábát a kerékpárral amíg a garázsba eljut.
Hú, de rendes vagy 2 naponta porszívózol!
Irigyellek az energiádért/erődért!!!
Marcsi írta:Böbe51 írta:
Eszter hétfőn kapja meg, Emiéknek pénteken viszi el Józsi.
Remélem nem lesz rohamod! Ma is agyon dolgoztad magad. Inkább feküdj le és pihenj!
Jó étvágyat!
Utána jó pihenést, tévézést!
Utána jó pihenést, tévézést!
Marcsi írta:Itt a sok porcica miatt 2 naponta porszívózok, utána félvizesen feltörlök. Ki kellene tiltani a textíliákat.Judit írta:Böbe51 írta:Mostanra összeszedtem magam, hajat is mostam.
2 naponta!!!!!!!????????? Na, akkor én tetves lehetek hozzád képest! Én esetleg 2 hetente! De sűrűbben? Kizárt. Nem én vagyok a lakásért, hanem az van értem! Nekem még Böbi is sokat takarít. Foltos? Az egyik szemhéját fölnyitja és ha nagyon hangos neki a porszívó, akkor elvonul csendesebb helyre! Föllökhette volna a szél! Jobb így! Ritka, ha a fenekeden tudsz maradni.
Én nem adok mikulást már senkinek. Ha a többieknek nem tudok, akkor Zoliékkal nem kivételezek. No, meg tőlük se nagyon kaptam, hisz nem laktunk így közel, nem nagyon találkoztunk akkor. Majd Foltosnak adok jutalom falatot:)
Pihenve hallgattam a KR-ót, jót szunyáltam rajta. Ettem almás palacsintát, visszadőltem a kanapéra. Hallgattam Bolgárt, játszottam a telefonon vízszintben. Aztán vacsora a délutáni 5 palacsinta után:) 5,3-at mértem, megettem jó ízűen 2 szelet kenyeret snidlinges vajkrémmel, kecsketáppal:) Olyan vagyok, mint egy jóllakott napközis:) Úgy gondolom, hogy biztos lehet, hogy beáll a cukrom, mert elkezdtem hízni! Már tényleg 2 kg-nál tartok. Most majd figyelhetek arra, hogy valahogy túl ne lépjem a kb. 5 kg-ot:)))) Nehogy unatkozzak:)
Foltit megdajkáltam. Most meg??? )))) Akkorákat ásítozok, hogy bekapom a monitort:)
Ezért aztán jó éjt és jó pihenést kívánok nektek. A betegeknek gyógyulós jó éjt:)
Foltit megdajkáltam. Most meg??? )))) Akkorákat ásítozok, hogy bekapom a monitort:)
Ezért aztán jó éjt és jó pihenést kívánok nektek. A betegeknek gyógyulós jó éjt:)
Judit írta:Pihenve hallgattam a KR-ót, jót szunyáltam rajta. Ettem almás palacsintát, visszadőltem a kanapéra. Hallgattam Bolgárt, játszottam a telefonon vízszintben. Aztán vacsora a délutáni 5 palacsinta után:) 5,3-at mértem, megettem jó ízűen 2 szelet kenyeret snidlinges vajkrémmel, kecsketáppal:) Olyan vagyok, mint egy jóllakott napközis:) Úgy gondolom, hogy biztos lehet, hogy beáll a cukrom, mert elkezdtem hízni! Már tényleg 2 kg-nál tartok. Most majd figyelhetek arra, hogy valahogy túl ne lépjem a kb. 5 kg-ot:)))) Nehogy unatkozzak:)
Csak a padlózatot ám. Nem a kárpitokat. Azt ritkábban. Ezzel kímélem a derekam, mert eddig 2 naponta felmostam fűtés szezonban. Utálom a szöszöket. Így csak végigszaladok a félszárazzal. Van amikor térdelve, van amikor hajolva.Böbe51 írta:Marcsi írta:Itt a sok porcica miatt 2 naponta porszívózok, utána félvizesen feltörlök. Ki kellene tiltani a textíliákat.
Hú, de rendes vagy 2 naponta porszívózol!
Irigyellek az energiádért/erődért!!!
A főzés miatt is kell a felmosás. A konyhából is hordjuk a koszt körbe-körbe. Sokat kimegyek az erkélyre, azért is. Onnan is hozom, csapom be a port az ajtónyitással.
Nem sokat dolgoztam ám. Sütöttem, meg a gulyást összedobtam. A hús készen volt. Meg varrtam kézzel délután. Gumit húztam be és gombokat varrtam fel. Eltüntettem az utolsó mosás emlékeit.Böbe51 írta:Marcsi írta:Böbe51 írta:
Eszter hétfőn kapja meg, Emiéknek pénteken viszi el Józsi.
Remélem nem lesz rohamod! Ma is agyon dolgoztad magad. Inkább feküdj le és pihenj!
Csak fűtés szezonban van ennyi szöszke. Sok a szőnyeg, gondolom ezért. De amíg csak lehet nem szedem fel. Jóska lába miatt lehet, hogy egyszer fel kell. Most is elakad néha, mert kicsit húzza a jobb lábát.Judit írta:Marcsi írta:Itt a sok porcica miatt 2 naponta porszívózok, utána félvizesen feltörlök. Ki kellene tiltani a textíliákat.
2 naponta!!!!!!!????????? Na, akkor én tetves lehetek hozzád képest! Én esetleg 2 hetente! De sűrűbben? Kizárt. Nem én vagyok a lakásért, hanem az van értem! Nekem még Böbi is sokat takarít. Foltos? Az egyik szemhéját fölnyitja és ha nagyon hangos neki a porszívó, akkor elvonul csendesebb helyre! Föllökhette volna a szél! Jobb így! Ritka, ha a fenekeden tudsz maradni.
Amikor dolgoztam és nem tudtam ennyiszer feltörölni, sírhatnékom volt, amikor hozzájutottam. Most legalább van időm körbenyalni. Ja és szemüveg nélkül nem is látom pedig a szöszöket.
Én még adok, mert jó nézni ahogy örömködnek. Na nem nagy dolgokat. Zoknikat kaptak és nasit.Judit írta:Én nem adok mikulást már senkinek. Ha a többieknek nem tudok, akkor Zoliékkal nem kivételezek. No, meg tőlük se nagyon kaptam, hisz nem laktunk így közel, nem nagyon találkoztunk akkor. Majd Foltosnak adok jutalom falatot:)
Akkor ma kinasiztad magad a palacsintával. Holnap nekem rizskochot kell sütnöm, mert Bellus, aki csak mindig a sósat enné, most édeset kíván...Judit írta:Pihenve hallgattam a KR-ót, jót szunyáltam rajta. Ettem almás palacsintát, visszadőltem a kanapéra. Hallgattam Bolgárt, játszottam a telefonon vízszintben. Aztán vacsora a délutáni 5 palacsinta után:) 5,3-at mértem, megettem jó ízűen 2 szelet kenyeret snidlinges vajkrémmel, kecsketáppal:) Olyan vagyok, mint egy jóllakott napközis:) Úgy gondolom, hogy biztos lehet, hogy beáll a cukrom, mert elkezdtem hízni! Már tényleg 2 kg-nál tartok. Most majd figyelhetek arra, hogy valahogy túl ne lépjem a kb. 5 kg-ot:)))) Nehogy unatkozzak:)
Akkor már ne is mérd naponta a cukrod. Csak, ha eszedbe jut. Lazíts kicsit ebben is. A mérlegre én is figyelek. Holnap azzal kezdem.
Pihenj jót Juditom. Remélem lesz alvás.
Ferikém én is elköszönök.
Megyek a moziba.
Aludjatok jól!
Megyek a moziba.
Aludjatok jól!
Még azt beírok, hogy jönnek holnap 2-re a házat megnézni. Bellus fogadja őket.
Marcsi írta:Még azt beírok, hogy jönnek holnap 2-re a házat megnézni. Bellus fogadja őket.
8 / 40 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
8 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.