Baráti beszélgetések
4 posters
29 / 40 oldal
29 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Én most húzok, mint a vadlibák. Először Folti, aztán a falu vége a pénz automatához, még nyugdíj óta nem látogattam meg. De utána még főzni is muszáj....
Szóval legyen szép és jó napotok is.
Majd egyszer csak előkerülök a forgatagból:)
Judit- Hozzászólások száma : 8864
1/2 6-kor ébredtem, megnéztem egy részt egy lakásfelújító műsorból, azután még szundítottam fél órácskát.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:Én most húzok, mint a vadlibák. Először Folti, aztán a falu vége a pénz automatához, még nyugdíj óta nem látogattam meg. De utána még főzni is muszáj....
Csak óvatosan! Nektek is szép és jó napot!
Foltosnak sok-sok erősítő simit küldök.
A lelet még nincs meg???
Legyen jobb napotok Judit!Judit írta:Én most húzok, mint a vadlibák. Először Folti, aztán a falu vége a pénz automatához, még nyugdíj óta nem látogattam meg. De utána még főzni is muszáj....
Szélmenteset óhajtok én is, mert az nagyon nem tesz jót nekünk.
Járj szerencsével, én már megfőztem közben a kel főzeléket. Husim van.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Szia Böbice!Böbe51 írta:1/2 6-kor ébredtem, megnéztem egy részt egy lakásfelújító műsorból, azután még szundítottam fél órácskát.
Olvasni valót letudtad?
Alakul az idő itt is. Még gazduram nyomkod.)))))))))))
Marcsi írta:Szia Böbice!Böbe51 írta:1/2 6-kor ébredtem, megnéztem egy részt egy lakásfelújító műsorból, azután még szundítottam fél órácskát.
Olvasni valót letudtad?
Alakul az idő itt is. Még gazduram nyomkod.)))))))))))
Igen, azt le, már tegnap, az ebéd utáni pihenő időben.
Nem szeretem, ha valami befejezetlen. Igyekszem minél előbb letudni. Szidnak is a többiek miatta.
Szívesen Böbike! Örülök!Böbe51 írta:masu-feri írta:Böbe51 írta:Köszi Ferikém, megvolt a komplett 6 órám!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Szívesen Juditka! Örülök!Judit írta:Köszi Ferikém! Igen jót aludtammasu-feri írta:Judit írta:Böbi, Marcsi és Ferikém! Én elköszönök mára, nagyon elfáradtak a lábaim, karjaim.
Én már csak egy zuhanyra és ágyra vágyok. Az alvást nem is merem emlegetni.
Ma Folti nagyon lefárasztott.
Jó tévézést, pihenést, majd jó éjt jó alvással kívánok nektek!
Szia Ferikém!masu-feri írta:
Neked,nektek is ilyen szépet, mint itt van:) Nincs szél, ragyog nap:) Remélem megmarad délutánra is, mert eddig a konyhában töltöttem az időm.
Nem hogy akkor nem volt, de még most sincs! Pedig reggel írtam emilt, hogy ne kelljen keresni neki a címemet se. 3 ó előtt föl fogom hívni, ha addig semmi:( Az lehet, hogy Pestre megküldte, nem tudom, de engem is érdekel!!!!!!!Böbe51 írta:Judit írta:Én most húzok, mint a vadlibák. Először Folti, aztán a falu vége a pénz automatához, még nyugdíj óta nem látogattam meg. De utána még főzni is muszáj....
Csak óvatosan! Nektek is szép és jó napot!
Foltosnak sok-sok erősítő simit küldök.
A lelet még nincs meg???
Most véletlen meg vagyok magammal elégedve. Voltam lóvéért, beugrottam a kis boltba is.
Főztem karfiol levest, tárkonyos gombaragut, bulgurt. És még karajból sütöttem ki sütőben (papíron) rántott husit, kicsit sajtos panírral. A kenyerem mindjárt kész lesz, hisz holnap csak kell ennünk valamit. Gondoltam, hogy a húsból, uborkából és paprikából csinálok szendvicseket. Zoli azt mondta, vigyek könyvet, megvárjuk... Nem tudom.
Lassan eszünk, ma még óriás karalábét akarok néhány szemet ültetni, meg még virág magokat is.
Lehet, hogy előtte, ha nem akkor utána pihenek is majd a hintaágyban. Csodás idő van:)
Jó étvágyat nektek, utána jó pihenést kívánok:)
Főztem karfiol levest, tárkonyos gombaragut, bulgurt. És még karajból sütöttem ki sütőben (papíron) rántott husit, kicsit sajtos panírral. A kenyerem mindjárt kész lesz, hisz holnap csak kell ennünk valamit. Gondoltam, hogy a húsból, uborkából és paprikából csinálok szendvicseket. Zoli azt mondta, vigyek könyvet, megvárjuk... Nem tudom.
Lassan eszünk, ma még óriás karalábét akarok néhány szemet ültetni, meg még virág magokat is.
Lehet, hogy előtte, ha nem akkor utána pihenek is majd a hintaágyban. Csodás idő van:)
Jó étvágyat nektek, utána jó pihenést kívánok:)
Judit írta:Szia Ferikém!masu-feri írta:
Neked,nektek is ilyen szépet, mint itt van:) Nincs szél, ragyog nap:) Remélem megmarad délutánra is, mert eddig a konyhában töltöttem az időm.
Szia Juditka!
Köszönjük! Itt is jó idő van csak a nap nem bír kibontakozni igazán!
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Feriék!
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Feriék!
Köszönjük Böbike!
Talán majd én is akkor ! Megjött Folti laborja! 4 helyen tér el. Fölhívtam Töviskét megkérdeztem. Azt mondja, hogy ez nem kever be a holnapi napba, mert ezek a begyulladt ízületeinek a jelei!!!!
Egy szikla le... Most én is megyek a kertbe megnyugodni:)
Szépet Nektek is Ferikém!masu-feri írta:
Előkerültem.
Jóska felajánlotta, hogy hazahoz, mert a vevő hozott egy csomó szakembert és még ott méláznak, hogy mi hogy legyen.
Reggel a SPÁR-ban kezdtük. Jóska közben elszaladt a hulladék udvart megtekinteni a város szélén, mert arról írt a helyi újság, hogy megnyílik márciusban. Hát, még nem nyílt meg. EU-s pénzből épült, csodásan ki van építve, de még biztosan nem gurították a sörös hordót, addig nincs nyitva. Nem baj, had hordja a nép addig is a hulladékot a Duna-partra, meg az erdő alá. Itt semmi nem készül el időre, nem hogy hamarabb.
Után irány a gyerekeknél az ároktemetést befejezni. Mit mondja, nem fehér embernek való.
Jóska helyes volt indulás előtt:
-"Ez az utolsó munkám ott. Holnaptól át sem megyek"...
Ja, dehogy nem. Tavaly nyáron is ezt mondat, oszt szépen ment füvet nyírni, stb.
Néha betelik Nála a pohár. Nem csodálom. Egyedül van mindenre. Ezért is segítettem tegnap is, ma is, mert söpörni, kicsit lapátolni én is tudok.
Délre rend is volt és kimentünk a kertbe padozni. Én ugye végigbogarásztam a kertet, mr a föld végén kiszálltam. Utána megettük az uzsit amit pakoltam, meg a déli gyümölcsöt és fél 2 körül vissza a gyerekekhez, mert jött az új gazda. Már vártak, pedig 2-re volt megbeszélve. Az mondja a srác: Bella azt mondta, hogy a papa napok óta itt van. Persze, ott is lakik lassan.
Egy darabig hallgattam a srác és az apja terveit, de amikor megjöttek a szakik, akkor látta Jóska, hogy jobb lenne nekem itthon.
Szóval lelkileg nehéz elviselni, amikor ott tervezgetnek. Nem régen még Muci tervezgetett.
Na írtam egy regény.. Most eldugulok.
Ja hoztam képeket a nagy munkáról:
Garázs:
Elő udvar:
Judit írta:Talán majd én is akkor ! Megjött Folti laborja! 4 helyen tér el. Fölhívtam Töviskét megkérdeztem. Azt mondja, hogy ez nem kever be a holnapi napba, mert ezek a begyulladt ízületeinek a jelei!!!!
Egy szikla le... Most én is megyek a kertbe megnyugodni:)
Szuper! Hánykor is indultok holnap????
29 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
29 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|