Baráti beszélgetések
4 posters
5 / 40 oldal
5 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Máris hozom!!!!!!!!!!! Itt van Majtényi beszéde:Böbe51 írta:Nem láttam Majtényit, majd valahol biztos hallható lesz. Könyvelnem kellett a szombat/vasárnapi (piac, cukrász) vásárlást. Kifizettem a mobilom telefonszámláját. Utána kicsit kapirgáltam a levendulák között. Készítettem egy rizs és egy kelbimbó/gesztenye köretet.
Na, megyek levest melegíteni, teríteni!
Jó étvágyat mindenkinek!
Majtényi beszéde a Parlamentben
Én megpucoltam az ablakot, még várok a mosógépre, addig csinálok egy kis burist az ebédhez.
Jó étvágyat nektek, majd függöny után mi is eszünk:) Szép délutánt is ilyen ragyogó napsütéssel:)
Judit- Hozzászólások száma : 8864
masu-feri írta:
Nektek is szép napot és kellemes hetet, Feriék!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Böbe51 írta:masu-feri írta:
Nektek is szép napot és kellemes hetet, Feriék!
Köszönjük Böbike!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Szép délutánt Nektek! Előkerültem.
Jóska előkerült az okmányirodából, hozott a lányoknak nyomtatványokat onnan az áll. bejelentkezéshez, olyat is amit mi írunk alá.
Aztán irány a SPÁR, gyógyszertár. A gyerekeknél megtömtük a kukát. Közben összeszedtem a fényképeket innen-onnan, hogy ha jönnek tudjanak selejtezni.
És végre irány a kert.
Lebontottam a kerítést vagy 60 m hosszon. Valamikor szőlőkaróval és müa. hálóból én csináltam, de az idő megette. A karókat ki is szedtem és a helyére hordtam. Nagyon furcsa így a terep. Összeszedtem a maradék fák alól még a lemetszett "szanaszét" gallyakat. A nagyja már megtörtént szombaton. Ja és el ne felejtsem, majd fél óra volt mire felértem a föld végéről, mert mindent megcsócsáltam. Még gazoltam is közben.
Ültettem facéliát. Jóska nagyon meg van érte indulva. Nincs elég munkám így is. De annak külön örül, ha virágzik. Had élvezkedjen.
Káreset is volt ma, tönkrement a jó kis dolgozós cipőm. Eltörött a talpa. 100 felé.
Most jól megetettem gazduramat. Volt még levesem és reggel előkészültem, most befejeztem a krumplipürét, a hűtőből előkapott szilvás-sajtos rakott csirkemellel.
Mostantól nyugdíjas vagyok.
Jóska előkerült az okmányirodából, hozott a lányoknak nyomtatványokat onnan az áll. bejelentkezéshez, olyat is amit mi írunk alá.
Aztán irány a SPÁR, gyógyszertár. A gyerekeknél megtömtük a kukát. Közben összeszedtem a fényképeket innen-onnan, hogy ha jönnek tudjanak selejtezni.
És végre irány a kert.
Lebontottam a kerítést vagy 60 m hosszon. Valamikor szőlőkaróval és müa. hálóból én csináltam, de az idő megette. A karókat ki is szedtem és a helyére hordtam. Nagyon furcsa így a terep. Összeszedtem a maradék fák alól még a lemetszett "szanaszét" gallyakat. A nagyja már megtörtént szombaton. Ja és el ne felejtsem, majd fél óra volt mire felértem a föld végéről, mert mindent megcsócsáltam. Még gazoltam is közben.
Ültettem facéliát. Jóska nagyon meg van érte indulva. Nincs elég munkám így is. De annak külön örül, ha virágzik. Had élvezkedjen.
Káreset is volt ma, tönkrement a jó kis dolgozós cipőm. Eltörött a talpa. 100 felé.
Most jól megetettem gazduramat. Volt még levesem és reggel előkészültem, most befejeztem a krumplipürét, a hűtőből előkapott szilvás-sajtos rakott csirkemellel.
Mostantól nyugdíjas vagyok.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Mindent elolvastam. A torta ízesítését is. Imádom.Böbe51 írta:Megpróbálok válaszolgatni a tegnapi beírásokra, de azután olvasgassatok is!!!
Juditka egy hős vagy, amit Foltossal teszel az hihetetlen! Megemelem a kalapomat előtted.
Meg is érdemelted az esti bűnözést a tejszínnel! Látod a cukrod is hálás!
Örülök, hogy Ági hangulata a régi, mert ez hat Zolira és rád is, akkor ti is jobb kedvűek vagytok, mindjárt könnyebben mennek a dolgok az egész családban.
Marcsika, köszönöm a kérdésedet, úgy aludtam, mint a bunda 1/2 7-ig!
Ahogy én tudom, mint fiús házban szokás, Ákos mindent szeret, de éppen panaszkodott, hogy már nem bírja az italt,
macskajajos a másnapja.
Gazduram is hihetetlenül szívós, már összekészítette a fémhulladékot, magát nem kímélve?!
Csak ámulok és bámulok, nem győzlek benneteket dicsérni, remélem a lányok tisztában vannak vele,
hogy mekkora nyereség vagytok nekik! A vejetekről nem is beszélve!
Örülök, hogy jól aludtál, nagyon fontos. Ákos nem bírja az italt? Az nem baj. Amúgy.
Bellus tudja, hogy felbecsülhetetlenek vagyunk. Bebi meg majd rájön. Az apjuk kihasznál bennünket, sajnos a lányokat is.
Köszönöm Judit, már hallgatjuk is!!!Judit írta:Máris hozom!!!!!!!!!!! Itt van Majtényi beszéde:Böbe51 írta:Nem láttam Majtényit, majd valahol biztos hallható lesz. Könyvelnem kellett a szombat/vasárnapi (piac, cukrász) vásárlást. Kifizettem a mobilom telefonszámláját. Utána kicsit kapirgáltam a levendulák között. Készítettem egy rizs és egy kelbimbó/gesztenye köretet.
Jó étvágyat mindenkinek!
Én megpucoltam az ablakot, még várok a mosógépre, addig csinálok egy kis burist az ebédhez.
Jó étvágyat nektek, majd függöny után mi is eszünk:) Szép délutánt is ilyen ragyogó napsütéssel:)
Akkor letudtad az ablakot,biza jó érzés.
Foltinak és Neked is nagy türelmet, mert a gyógyulás hosszadalmas lesz. Csatlakozom Böbicéhez, a dicsérethez, mert nagyon ügyesen csinálod!
Köszönöm Ferikém, és Nektek is nagyon szép napot kívánok!masu-feri írta:
Szép volt és mozgalmas.
Még egy kis szép délutánt Ferikém!masu-feri írta:
Ebéd után még elszaladtam túróért vacsorára és pihentünk a teraszon., meg masszíroztam, simiztem Foltit. Gyönyörű idő van még most is:)
Húúúú de meglepődtem. Még a régi oldalon írtam, de azt se láttam, hogy elment-e az üzi?
Most kezdtem mindent elölről, s kiderült, hogy igen, és már archivált.
Most kezdtem mindent elölről, s kiderült, hogy igen, és már archivált.
Szerintem az ablak kifogás volt!! Még egyszer kellett volna takarítani, tudod ki? Én már nem vagyok olyan rendes, mint te.Marcsi írta:Köszönöm Judit, már hallgatjuk is!!!Judit írta:Máris hozom!!!!!!!!!!! Itt van Majtényi beszéde:Böbe51 írta:Nem láttam Majtényit, majd valahol biztos hallható lesz. Könyvelnem kellett a szombat/vasárnapi (piac, cukrász) vásárlást. Kifizettem a mobilom telefonszámláját. Utána kicsit kapirgáltam a levendulák között. Készítettem egy rizs és egy kelbimbó/gesztenye köretet.
Jó étvágyat mindenkinek!
Akkor letudtad az ablakot,biza jó érzés.
Foltinak és Neked is nagy türelmet, mert a gyógyulás hosszadalmas lesz. Csatlakozom Böbicéhez, a dicsérethez, mert nagyon ügyesen csinálod!
Délután pihentünk. Ebéd előtt sikerült befejezni az ablakot. Ettünk. Elrongyoltam túróért vacsorára, talán főtt tojást eszek hozzá majd este.
Aztán pihentünk a teraszon. Simogattam, masszíroztam, de ha fönnforgás volt az utcán, még megfogni sem tudtam, 3 lábon lerohant. Aztán meg állt a lépcső alján, hogy fölhozol?????? Ma hányszor jártam meg a lépcsőket? De. a virágokat is hordtam le. Ha hideg lesz, most már bújjanak össze.
Most mindjárt nekifogunk a negyedórás kezelésnek, most a jobb oldalon.... Tíz perc után nagyon türelmetlen már.... Pedig állítólag semmit sem érez. Én rátenyereltem, én se éreztem... Tudja a piszok...
No megyek előkészítem.
Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Valami nem "kerek" nekem az idézett mondatával:(
Most megyek mágneskezelni, majd negyed óra múlva jövök olvasni.
Olyan hüjjje vagyok, most jöttem, s láttam, hogy nem küldtem el:(Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Túl vagyunk a kezelésen.
Marcsi írta:Köszönöm Ferikém, és Nektek is nagyon szép napot kívánok!masu-feri írta:
Szép volt és mozgalmas.
Szívesen Marcsika! Köszönjük!
Itt is szép volt, de nem mozgalmas!
Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Én a facen még nem voltam ma nem olvastam amit írt!
Azért, hogy azt írta amit nem kell itt olvasni ugyan is nekem is azt ajánlotta a doki a diabetes rendelésen, hogy sokat sétáljak! Nem tudom be lát e Mariann mert csak öten nem vagyunk tiltva itt a fórumon! A többi 9 egy évre ki van zárva!
Köszi Ferikém!masu-feri írta:Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Azért, hogy azt írta amit nem kell itt olvasni ugyan is nekem is azt ajánlotta a doki a diabetes rendelésen, hogy sokat sétáljak! Nem tudom be lát e Mariann mert csak öten nem vagyunk tiltva itt a fórumon! A többi 9 egy évre ki van zárva!
Ez a teljes beírása, de nem a napi képe alá írta, hanem külön. Ma azóta nem is volt ott.
"Drágáim! Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban, - leírom az okot, hogy miért vonom ki magam a net-ről egy darabig. Egyelőre kezelhetetlen - most már 1 hónapja a vérnyomásom - a múlt kedden a drnő változtatott a gyógyszereimen, de semmi változás, sőt. Az ismert okok miatt nem tudok kórházba menni, hogy beállítsák és ahogy a kórházi körülményeket ismerjük, eszem ágában sincs még összeszedni ott valami nyavalyát. A drnő javaslata a változtatott gyógyszereken kívül az volt, hogy mozgással próbáljam a vérnyomásom csökkenteni, ami természetesen nem a kertben való molyolás, takarítás és az egész délelőtti talpalás a konyhában, hanem délelőtt, és délután is 1-1 órás séta, ha lehet pozitív gondolatokkal Ez utóbbival nincs baj. :)Ma a vásárlás után leteszem Áfonyát és beindulok, nem tudom hogy Péterrel vagy egyedül. Az ő hozzáállása az én állapotomhoz egy másik fejezet. Azon is dolgozom.
Tehát megvagyok és remélem még leszek is egy ideig.
Remélem legközelebb nem ilyen értékkel jelentkezem.
Csók drágáim. "
Lefényképezte a vérnyomásmérőt : 184/78/65 van neki rajta. Szóval ezért kicsit furának éreztem. De emlékeztem rá, hogy kizártad őket, az egy évre nem emlékeztem már. Gondoltam, hogy hátha eltelt az idő? Akkor nem. Hát...? Nem tudom.
Én is csak lestem, hogy nem tudok bejönni írni.Judit írta:
Szerintem az ablak kifogás volt!! Még egyszer kellett volna takarítani, tudod ki? Én már nem vagyok olyan rendes, mint te.
Délután pihentünk. Ebéd előtt sikerült befejezni az ablakot. Ettünk. Elrongyoltam túróért vacsorára, talán főtt tojást eszek hozzá majd este.
Aztán pihentünk a teraszon. Simogattam, masszíroztam, de ha fönnforgás volt az utcán, még megfogni sem tudtam, 3 lábon lerohant. Aztán meg állt a lépcső alján, hogy fölhozol?????? Ma hányszor jártam meg a lépcsőket? De. a virágokat is hordtam le. Ha hideg lesz, most már bújjanak össze.
Most mindjárt nekifogunk a negyedórás kezelésnek, most a jobb oldalon.... Tíz perc után nagyon türelmetlen már.... Pedig állítólag semmit sem érez. Én rátenyereltem, én se éreztem... Tudja a piszok...
No megyek előkészítem.
Nade, már nagyon rutinosak vagyunk...
Rosszabb, mint egy gyerek.))))) Kis kíváncsi.
Az tecc, hogy felhozatni viszont tudja magát.
Bennem is felmerült egy pillanatra, hogy talán olvasgat itt. De aztán eszembe jutott, hogy 1 év felfüggesztés van. Valami nem kerek. Biztos, hogy belehal a kíváncsiságba, hogy mit írogatunk itt.masu-feri írta:Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Átadom a jó kis helyem.
Legyen szép estétek is.
Majd később jövök még.
Judit írta:Köszi Ferikém!masu-feri írta:Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Ez a teljes beírása, de nem a napi képe alá írta, hanem külön. Ma azóta nem is volt ott.
"Drágáim! Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban, - leírom az okot, hogy miért vonom ki magam a net-ről egy darabig. Egyelőre kezelhetetlen - most már 1 hónapja a vérnyomásom - a múlt kedden a drnő változtatott a gyógyszereimen, de semmi változás, sőt. Az ismert okok miatt nem tudok kórházba menni, hogy beállítsák és ahogy a kórházi körülményeket ismerjük, eszem ágában sincs még összeszedni ott valami nyavalyát. A drnő javaslata a változtatott gyógyszereken kívül az volt, hogy mozgással próbáljam a vérnyomásom csökkenteni, ami természetesen nem a kertben való molyolás, takarítás és az egész délelőtti talpalás a konyhában, hanem délelőtt, és délután is 1-1 órás séta, ha lehet pozitív gondolatokkal Ez utóbbival nincs baj. :)Ma a vásárlás után leteszem Áfonyát és beindulok, nem tudom hogy Péterrel vagy egyedül. Az ő hozzáállása az én állapotomhoz egy másik fejezet. Azon is dolgozom.
Tehát megvagyok és remélem még leszek is egy ideig.
Remélem legközelebb nem ilyen értékkel jelentkezem.
Csók drágáim. "
Lefényképezte a vérnyomásmérőt : 184/78/65 van neki rajta. Szóval ezért kicsit furának éreztem. De emlékeztem rá, hogy kizártad őket, az egy évre nem emlékeztem már. Gondoltam, hogy hátha eltelt az idő? Akkor nem. Hát...? Nem tudom.
Most, hogy el olvasom Mariann nem a cukorról írt hanem a vérnyomás problémájáról ami egész más mint a te cukrod!
Marcsi írta:masu-feri írta:Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Sejtettem, hogy így lesz, de Juditnak cukor gondjai vannak Mariannak pedig a vérnyomásával van gond! A kettő teljesen más nem szabad összehasonlítani párhuzamot vonni köztük!
Bennem is felmerült egy pillanatra, hogy talán olvasgat itt. De aztán eszembe jutott, hogy 1 év felfüggesztés van. Valami nem kerek. Biztos, hogy belehal a kíváncsiságba, hogy mit írogatunk itt.
Átadom a jó kis helyem.
Legyen szép estétek is.
Majd később jövök még.
Nem, nem a cukorról, nem hiszem, hogy azt írtam volna. Én röpködök most örömömben, mert vacsora előtt is 5,3-at mértem! Most se ettem kenyeret, egy falatot sem:)masu-feri írta:Marcsi írta:masu-feri írta:Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Sejtettem, hogy így lesz, de Juditnak cukor gondjai vannak Mariannak pedig a vérnyomásával van gond! A kettő teljesen más nem szabad összehasonlítani párhuzamot vonni köztük!
Bennem is felmerült egy pillanatra, hogy talán olvasgat itt. De aztán eszembe jutott, hogy 1 év felfüggesztés van. Valami nem kerek. Biztos, hogy belehal a kíváncsiságba, hogy mit írogatunk itt.
Átadom a jó kis helyem.
Legyen szép estétek is.
Majd később jövök még.
Szóval valahogy nekem nem kerek valami nála....
Most lehet, hogy rossz leszek, de rajta múlott, nem rajtunk, Ferinken! Ő kevert be.Marcsi írta:Bennem is felmerült egy pillanatra, hogy talán olvasgat itt. De aztán eszembe jutott, hogy 1 év felfüggesztés van. Valami nem kerek. Biztos, hogy belehal a kíváncsiságba, hogy mit írogatunk itt.masu-feri írta:Judit írta:Ferikém! Gondolkodtam azon, amit Mariann reggel beírt a fb.-ra:"Mielőtt bármi szóbeszéd szárnyra kapnak, hogy meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi ami egyesekben néha felmerül velem kapcsolatban," - azzal kapcsolatban írta, hogy nem megy le a vérnyomása és az orvos javaslatára de. és du.-n is sétálni kell neki. Nekem ez olyan fura.... Nem lehet, hogy mégis itt olvashatott valamit? Bár én úgy emlékszem, hogy a múltkor azt írtad, hogy most már csak úgy tudnak belépni, ha neked szólnak és beengeded őket. Én erre emlékszek.
Átadom a jó kis helyem.
Legyen szép estétek is.
Majd később jövök még.
Szóval fúrhatja.... , már elfúrta....
Föl a piszok, de sajnálom nagyon. Főleg, hogy nem kaphat fájdalomcsillapítót sem:( Legalább 2 hétig!Marcsi írta:Én is csak lestem, hogy nem tudok bejönni írni.Judit írta:
Szerintem az ablak kifogás volt!! Még egyszer kellett volna takarítani, tudod ki? Én már nem vagyok olyan rendes, mint te.
No megyek előkészítem.
Nade, már nagyon rutinosak vagyunk...
Rosszabb, mint egy gyerek.))))) Kis kíváncsi.
Az tecc, hogy felhozatni viszont tudja magát.
Most ott áll az ajtónál megyek le vele!
5 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
5 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|