Baráti beszélgetések
4 posters
28 / 40 oldal
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Sziasztok! Megjöttem már régebben, el is pakoltam. Szerencsém volt, még eső előtt haza is értem. Tudtam, hogy még xarabb lesz az idő Nem elviselhetetlen, de most is fáj a fejem:(
Tudtam, hogy legalább 3-szorra tudok majd bevásárolni. Majd holnap elmegyek még egyszer:(
Aztán majd holnap telefonon először megkérdezem a hús félét, hogy potyára ne menjek olyan messze. Meg majd a jövő héten szerda körül zöldségfélt venni. Nem tudom, hogy most milyen árak vannak máshol, de a Reál szerintem drágább:( De... ez van, nem muszáj szeretnem, de úgy sincs más, oszt jónapot.....
Lassan eszünk, aztán nem tudom, hogy mi lesz a sétával, mert ugye esik.....
Jó étvágyat nektek és jó pihenést délutánra:)
Tudtam, hogy legalább 3-szorra tudok majd bevásárolni. Majd holnap elmegyek még egyszer:(
Aztán majd holnap telefonon először megkérdezem a hús félét, hogy potyára ne menjek olyan messze. Meg majd a jövő héten szerda körül zöldségfélt venni. Nem tudom, hogy most milyen árak vannak máshol, de a Reál szerintem drágább:( De... ez van, nem muszáj szeretnem, de úgy sincs más, oszt jónapot.....
Lassan eszünk, aztán nem tudom, hogy mi lesz a sétával, mert ugye esik.....
Jó étvágyat nektek és jó pihenést délutánra:)
Judit- Hozzászólások száma : 8864
25-én jönnek hozzájuk Ági anyjáék ebédre, aztán mennek Csepelre, 26-án meg Pátyon találkoznak majd újra a nagymamáéknál.Böbe51 írta:Judit írta:Én mézest - de most fél adagot - sütök, meg sósat biztos, ha a Beiglit Ágiéknál ki lehet sütni, akkor azt is. De akkor a sok megmaradt fehérje miatt még gyümölcskenyereket... Meglátjuk. Édességnek egy narancskrémet pohárban És kész:)Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:.
Nálam 24-én jönnek, aztán már egyedül leszek újra és megint.....
Zoliék mit csinálnak 25-én és 26-án?
Az még nem tiszta előttem, hogy 25-én bejönnek-e Ágiék előtt, hogy "megköszöntsem" őket, vagy esetleg Ági mondja, hogy menjek át? Ez még nem tiszta előttem.
Judit írta:25-én jönnek hozzájuk Ági anyjáék ebédre, aztán mennek Csepelre, 26-án meg Pátyon találkoznak majd újra a nagymamáéknál.Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:.
Az még nem tiszta előttem, hogy 25-én bejönnek-e Ágiék előtt, hogy "megköszöntsem" őket, vagy esetleg Ági mondja, hogy menjek át? Ez még nem tiszta előttem.
Én úgy remélem, hogy 25-én Zoliéknál ebédelsz!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Igen? Valahogy én nem is néztem így. Nekem magamról talán az a kép, ami úgy elmegy, amikor Foltival vagyunk ketten. Aranyos vagy, köszönöm. Tündi mindig vibrál, az igaz. Mondjuk nekem már nem tűnik föl nagyon, mert évek óta ilyen, mikor kiderült Lacus betegsége. Míg Lacus jól volt, minden más volt körülötte, egyben volt a család annak ellenére, hogy már mindenki elköltözött addigra, csak ketten voltak már, de volt egy biztos pont mellette. Azóta minden bizonytalan körülötte, még a nyugdíjából is elég nehéz az élete, hiába, hogy kapja az özvegyit is, de óriási a nagy ház, s még ott van mellette a két szobás kicsi... Most is 18-19-fok van nála a nagy házban, mert nem tudná a fűtést fizetni. A kis házat mindig próbálja kiadni, de még arra is sokszor ráfaragott, mert elköltöztek rezsi fizetés nélkül. Szóval neki nagyon hiányzik egy állandó társ, de hiába, a lányai ellenzik, ha tudják, hogy van valakije, akkor azonnal megszakítanak vele minden kapcsolatot. Persze, hogy fáj neki, meg hát ott a 3 unoka, akkor azokat se láthatja. Még titokban jár most is hozzá a Norvégiában élő magyar pasi, de ezerrel izgul, hogy nehogy lebukjanak. Persze a betegsége (mániás depresszió) is okoz ilyesmit, azzal is harcol, jár orvoshoz az Uzsokiba, hogy rendben tudja azt is tartani. Szóval nehéz élete lett, van....Böbe51 írta:Judit írta:Most megyek, mert Foltos mindjárt teljesen fölébred!
Legyen jó és szép is a napotok!
Nektek is legyen nagyon szép napotok!
Megcsodáltalak benneteket tegnap. Nekem jobban tetszel, mint Tündi. Te nyugalmat, biztonságot tükrözöl és Foltin is ez látszik. Neki az egész lényéből valami ideges vibrálás árad. Tudom, hogy nem tehet róla, nem hibaként rovom fel, csak megállapítom!!! A régebbi képeken jobban/fiatalosabban nézett ki...
Én meg már nem idegesítem magam semmin, minek? Úgyis megtörténik minden, ha jó, ha rossz. Ha tudok teszek érte, vagy ellene, ha meg nem? Hiba az idegesség nem?
Köszönöm szépen. Talán, ha beáll az idő, meg majd délután próbálok szundítani kicsit legalábbBöbe51 írta:Judit írta:Még rosszabbodni fog az idő, nem múlik a fejfájásom tegnap is több Algot vettem be, ma is azzal indítottamMarcsi írta:Judit írta:.
Hm... ????? Nem tudom, meglátjuk. Azért nagyon nehezen férünk el náluk 5-en. Egy már majdnem az ölében eszik. Az ebédlő résznél a nagy asztal egyik hosszú oldala a nappalit és konyhát elválasztó boltíves falhoz csatlakozik. Ha onnan kihúzzák, már akkor senki sehová, nincs több hely.Böbe51 írta:Judit írta:25-én jönnek hozzájuk Ági anyjáék ebédre, aztán mennek Csepelre, 26-án meg Pátyon találkoznak majd újra a nagymamáéknál.Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:.
Megyünk enni, jó étvágyat v. egészségetekre, aztán pihenjetek:)
Judit írta:Hm... ????? Nem tudom, meglátjuk. Azért nagyon nehezen férünk el náluk 5-en. Egy már majdnem az ölében eszik. Az ebédlő résznél a nagy asztal egyik hosszú oldala a nappalit és konyhát elválasztó boltíves falhoz csatlakozik. Ha onnan kihúzzák, már akkor senki sehová, nincs több hely.Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:Böbe51 írta:Judit írta:.
Valami megoldás csak van ez lesz az első itteni karácsonyod.
Ági születésnapján is öten voltatok, nem? Meglátjuk!
Egészségünkre az ebédet! Kicsit pihenek utána próbálom befejezni a fehér vödrös projektet.
Esik valami.
Szép délutánt!
Esik valami.
Szép délutánt!
Köszi Ferikém! Ez nagyon tetszik nekem:) Jól áll neked a kék szín:)masu-feri írta:
Én inkább csak nyugodt, jó napot kívánok, mert olyan pocsék az idő, hogy ez már szép nem lehet.
[/quote]
Én úgy remélem, hogy 25-én Zoliéknál ebédelsz! [/quote]
Hm... ????? Nem tudom, meglátjuk. Azért nagyon nehezen férünk el náluk 5-en. Egy már majdnem az ölében eszik. Az ebédlő résznél a nagy asztal egyik hosszú oldala a nappalit és konyhát elválasztó boltíves falhoz csatlakozik. Ha onnan kihúzzák, már akkor senki sehová, nincs több hely.[/quote]
Valami megoldás csak van ez lesz az első itteni karácsonyod.
Ági születésnapján is öten voltatok, nem? Meglátjuk! [/quote]
Igen, de Ági akkor is egy bárszék félén az elválasztó pult félén talált helyet magának:(
Előkerültem/tünk. Amikorra leértem a ház elé már esett valami, de elindultunk, ha már kint a kocsi. A SPÁR-al kezdtem, meg zöldsége és utána a posta, mert a lányoknak voltak levélértesítők. Aláírások sz. ig. számok dupla-duplán és már hozhattam is. Utána irány az Árpád utcába, Jóska talált tegnap tennivalókat én meg ma. Vittem másik kabátot. Ez van. Szöszöltünk vagy másfél órát, már fázott a lában ujja. De azért kimentünk még a kertbe átmelegedni. Legalább lelkileg. Ott a lakásban hidegebb volt, mint kint. A kertben már másképpen mozogtam és felmelegedtem. Amikor hazajöttem akkor szétpakolás. Kicsit körbenézek és átadom a helyem.Böbe51 írta:Úgy sajnállak benneteket, hogy nem tudtatok aludni a széltől!Marcsi írta:
A szél nekem sem tett jól. Csak még egy Frontinnal tudtam éjjel elaludni.
Az elalvás nekem is nehezen ment, mert a kertben a szél mindenfélét cibált és az elég hangos volt.
Utána egyfolytában jó mélyen aludtam és még óracsörgés előtt (6 óra) felébredtem.
Remélem, napközben jól leszel!!!!
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Amíg élünk segíthetünk ahogy én elnézem. Csak legyen miből.Böbe51 írta:
Ismerem. Dobozolással kezdtem a napot/hetet, kétféle leves, resztelt máj, főtt krumpli, csirkecomb káposztával, marhapörkölt tarhonyával került a dobozokba. Mellé még kevés alma, mandarin, paprika, paradicsom, felvágottak. Legalább ezekre ne legyen gond. Elég a rezsit+törlesztőrész fizetni a téli hónapokban.
Nagyon hidegeket mondogatnak. Ki tudja már mire reagálunk. Mindenre:(Judit írta:Még rosszabbodni fog az idő, nem múlik a fejfájásom tegnap is több Algot vettem be, ma is azzal indítottamMarcsi írta:Szia Juditom, hasonlókat gondolok én is.Judit írta:Egész éjjel nagy szélvihar volt, most is nagyon fúj:(
Majd meglátom 8 után még, hogy akarok-e nagyon kimenni? Ha megyek akkor elkezdek bevásárolni az ünnepekre. Ahogy néztem a papíromat, talán 3-szorra sikerül, s majd zöldségfélékért csak jövő hét vége felé megyek. Azért a héten gondolom megtenni, hogy ne legyenek még sokan. A húsért úgyis túrázni kell, azt meg talán a jövő hét elején. Sajnos amúgy is kéne már vásárolni, minden fogyóban van. Akkor meg már mindegy.
Vasárnap biztosan áthívna, ha Ági Anyjáék is jönnek.Judit írta:25-én jönnek hozzájuk Ági anyjáék ebédre, aztán mennek Csepelre, 26-án meg Pátyon találkoznak majd újra a nagymamáéknál.Böbe51 írta:
Nekünk már csak vendégeskednünk kellene, nem ennyit készülni. De a sors nem így gondolja....
Szia Ferikém! És szép napot is Nektek!masu-feri írta:
Na, csakhogy Rólad is készült kép. Jól nézel ki. Te is ittál forralt borocskát? Mert ilyenkor az dívik.
Én már a vendégeskedésről is leszoktam, nekem már olyan régen meghaltak a szüleim, rokonaim, hogy azóta már leszoktam róla, nincs kihez menni.Marcsi írta:Vasárnap biztosan áthívna, ha Ági Anyjáék is jönnek.Judit írta:25-én jönnek hozzájuk Ági anyjáék ebédre, aztán mennek Csepelre, 26-án meg Pátyon találkoznak majd újra a nagymamáéknál.Böbe51 írta:
Nekünk már csak vendégeskednünk kellene, nem ennyit készülni. De a sors nem így gondolja....
Mindig megéreztem a változásokat, de mostanában még érzékenyebb vagyok rá Hozzá kell szokni ehhez is.Marcsi írta:Nagyon hidegeket mondogatnak. Ki tudja már mire reagálunk. Mindenre:(Judit írta:Még rosszabbodni fog az idő, nem múlik a fejfájásom tegnap is több Algot vettem be, ma is azzal indítottamMarcsi írta:Szia Juditom, hasonlókat gondolok én is.Judit írta:Egész éjjel nagy szélvihar volt, most is nagyon fúj:(
Majd meglátom 8 után még, hogy akarok-e nagyon kimenni? Ha megyek akkor elkezdek bevásárolni az ünnepekre. Ahogy néztem a papíromat, talán 3-szorra sikerül, s majd zöldségfélékért csak jövő hét vége felé megyek. Azért a héten gondolom megtenni, hogy ne legyenek még sokan. A húsért úgyis túrázni kell, azt meg talán a jövő hét elején. Sajnos amúgy is kéne már vásárolni, minden fogyóban van. Akkor meg már mindegy.
Ha nem kellene, vagy szorulnának rá, akkor is tennéd, hisz mi mást tennél??Marcsi írta:Amíg élünk segíthetünk ahogy én elnézem. Csak legyen miből.Böbe51 írta:
Ismerem. Dobozolással kezdtem a napot/hetet, kétféle leves, resztelt máj, főtt krumpli, csirkecomb káposztával, marhapörkölt tarhonyával került a dobozokba. Mellé még kevés alma, mandarin, paprika, paradicsom, felvágottak. Legalább ezekre ne legyen gond. Elég a rezsit+törlesztőrész fizetni a téli hónapokban.
A fűtetlen, lakatlan ház nagyon hideg tud lenni Jesszus kertbe? Hideg eső, sár... hideg szél???? Natejóisten!Marcsi írta:Előkerültem/tünk. Amikorra leértem a ház elé már esett valami, de elindultunk, ha már kint a kocsi. A SPÁR-al kezdtem, meg zöldsége és utána a posta, mert a lányoknak voltak levélértesítők. Aláírások sz. ig. számok dupla-duplán és már hozhattam is. Utána irány az Árpád utcába, Jóska talált tegnap tennivalókat én meg ma. Vittem másik kabátot. Ez van. Szöszöltünk vagy másfél órát, már fázott a lában ujja. De azért kimentünk még a kertbe átmelegedni. Legalább lelkileg. Ott a lakásban hidegebb volt, mint kint. A kertben már másképpen mozogtam és felmelegedtem. Amikor hazajöttem akkor szétpakolás. Kicsit körbenézek és átadom a helyem.Böbe51 írta:Úgy sajnállak benneteket, hogy nem tudtatok aludni a széltől!Marcsi írta:
Az elalvás nekem is nehezen ment, mert a kertben a szél mindenfélét cibált és az elég hangos volt.
Utána egyfolytában jó mélyen aludtam és még óracsörgés előtt (6 óra) felébredtem.
Remélem, napközben jól leszel!!!!
Én meg Folti séta után egy kád forró levendulás fürdő, úgy fáztam.
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, kellemes hetet!
masu-feri írta:
Szuper kép! Nagyon jó, hogy részt vettetek rajta.
Marcsi írta:Nagyon hidegeket mondogatnak. Ki tudja már mire reagálunk. Mindenre:(Judit írta:Marcsi írta:Szia Juditom, hasonlókat gondolok én is.Judit írta:
Azért siettem a fehér vödrös projekttel, erőn felül, hogy megússzam a mínuszokat. El is fáradtam, mint a kutya. Ma már csak ülés és fekvés lesz.
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
28 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.