Barátok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baráti beszélgetések

4 posters

28 / 40 oldal Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Go down

Baráti beszélgetések - Page 28 Empty Re: Baráti beszélgetések

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 12:08 pm

Sziasztok! Megjöttem már régebben, el is pakoltam. Szerencsém volt, még eső előtt haza is értem. Tudtam, hogy még xarabb lesz az időSad Nem elviselhetetlen, de most is fáj a fejem:(
Tudtam, hogy legalább 3-szorra tudok majd bevásárolni. Majd holnap elmegyek még egyszer:(
Aztán majd holnap telefonon először megkérdezem a hús félét, hogy potyára ne menjek olyan messze. Meg majd a jövő héten szerda körül zöldségfélt venni. Nem tudom, hogy most milyen árak vannak máshol, de a Reál szerintem drágább:( De... ez van, nem muszáj szeretnem, de úgy sincs más, oszt jónapot.....Sad
Lassan eszünk, aztán nem tudom, hogy mi lesz a sétával, mert ugye esik.....
Jó étvágyat nektek és jó pihenést délutánra:)
Judit
Judit

Hozzászólások száma : 8864

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 12:11 pm

Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:.

Én mézest - de most fél adagot - sütök, meg sósat biztos, ha a Beiglit Ágiéknál ki lehet sütni, akkor azt is. De akkor a sok megmaradt fehérje miatt még gyümölcskenyereket... Meglátjuk. Édességnek egy narancskrémet pohárban Smile És kész:)
Nálam 24-én jönnek, aztán már egyedül leszek újra és megint.....
Sad Sad Sad

Zoliék mit csinálnak 25-én és 26-án?
25-én jönnek hozzájuk Ági anyjáék ebédre, aztán mennek Csepelre, 26-án meg Pátyon találkoznak majd újra a nagymamáéknál.
Az még nem tiszta előttem, hogy 25-én bejönnek-e Ágiék előtt, hogy "megköszöntsem" őket, vagy esetleg Ági mondja, hogy menjek át? Ez még nem tiszta előttem.
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Dec. 12, 2016 12:22 pm

Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:

Sad Sad Sad

25-én jönnek hozzájuk Ági anyjáék ebédre, aztán mennek Csepelre, 26-án meg Pátyon találkoznak majd újra a nagymamáéknál.
Az még nem tiszta előttem, hogy 25-én bejönnek-e Ágiék előtt, hogy "megköszöntsem" őket, vagy esetleg Ági mondja, hogy menjek át? Ez még nem tiszta előttem.

Én úgy remélem, hogy 25-én Zoliéknál ebédelsz! I love you I love you I love you
Böbe51
Böbe51

Hozzászólások száma : 5640

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 12:24 pm

Böbe51 írta:
Judit írta:Most megyek, mert Foltos mindjárt teljesen fölébred! Smile
Legyen jó és szép is a napotok!

Nektek is legyen nagyon szép napotok! I love you Smile
Megcsodáltalak benneteket tegnap. Nekem jobban tetszel, mint Tündi. Te nyugalmat, biztonságot tükrözöl és Foltin is ez látszik. Neki az egész lényéből  valami ideges vibrálás árad.  Tudom, hogy nem tehet róla, nem hibaként rovom fel, csak megállapítom!!! A régebbi képeken jobban/fiatalosabban nézett ki... Sad
Igen? Valahogy én nem is néztem így. Nekem  magamról talán az a kép, ami úgy elmegy, amikor Foltival vagyunk ketten. Aranyos vagy, köszönöm. Tündi mindig vibrál, az igaz. Mondjuk nekem már nem tűnik föl nagyon, mert évek óta ilyen, mikor kiderült Lacus betegsége. Míg Lacus jól volt, minden más volt körülötte, egyben volt a család annak ellenére, hogy már mindenki elköltözött addigra, csak ketten voltak már, de volt egy biztos pont mellette. Azóta minden bizonytalan körülötte, még a nyugdíjából is elég nehéz az élete, hiába, hogy kapja az özvegyit is, de óriási a nagy ház, s még ott van mellette a két szobás kicsi... Most is 18-19-fok van nála a nagy házban, mert nem tudná a fűtést fizetni. A kis házat mindig próbálja kiadni, de még arra is sokszor ráfaragott, mert elköltöztek rezsi fizetés nélkül. Szóval neki nagyon hiányzik egy állandó társ, de hiába, a lányai ellenzik, ha tudják, hogy van valakije, akkor azonnal megszakítanak vele minden kapcsolatot. Persze, hogy fáj neki, meg hát ott a 3 unoka, akkor azokat se láthatja. Még titokban jár most is hozzá a Norvégiában élő magyar pasi, de ezerrel izgul, hogy nehogy lebukjanak. Persze a betegsége (mániás depresszió) is okoz ilyesmit, azzal is harcol, jár orvoshoz az Uzsokiba, hogy rendben tudja azt is tartani. Szóval nehéz élete lett, van....
Én meg már nem idegesítem magam semmin, minek? Úgyis megtörténik minden, ha jó, ha rossz. Ha tudok teszek érte, vagy ellene, ha meg nem? Hiba az idegesség nem?
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 12:26 pm

Böbe51 írta:
Judit írta:
Marcsi írta:
Még rosszabbodni fog az idő, nem múlik a fejfájásom tegnap is több Algot vettem be, ma is azzal indítottam Sad

Crying or Very sad Sad
Baráti beszélgetések - Page 28 0cmurz13xc6mdgxlkpzi
Köszönöm szépen. Talán, ha beáll az idő, meg majd délután próbálok szundítani kicsit legalább Smile
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 12:29 pm

Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:

Sad Sad Sad

Hm... ????? Nem tudom, meglátjuk. Azért nagyon nehezen férünk el náluk 5-en. Egy már majdnem az ölében eszik. Az ebédlő résznél a nagy asztal egyik hosszú oldala a nappalit és konyhát elválasztó boltíves falhoz csatlakozik. Ha onnan kihúzzák, már akkor senki sehová, nincs több hely.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 12:30 pm

Megyünk enni, jó étvágyat v. egészségetekre, aztán pihenjetek:)
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Dec. 12, 2016 1:11 pm

Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:

Sad Sad Sad

Hm... ????? Nem tudom, meglátjuk. Azért nagyon nehezen férünk el náluk 5-en. Egy már majdnem az ölében eszik. Az ebédlő résznél a nagy asztal egyik hosszú oldala a nappalit és konyhát elválasztó boltíves falhoz csatlakozik. Ha onnan kihúzzák, már akkor senki sehová, nincs több hely.

Crying or Very sad
Valami megoldás csak van ez lesz az első itteni karácsonyod. I love you
Ági születésnapján is öten voltatok, nem? Meglátjuk! Smile
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Dec. 12, 2016 1:13 pm

Egészségünkre az ebédet! Kicsit pihenek utána próbálom befejezni a fehér vödrös projektet.
Esik valami. Crying or Very sad
Szép délutánt! lol! lol! lol!
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by masu-feri Hétf. Dec. 12, 2016 1:31 pm

Baráti beszélgetések - Page 28 2160881-20160310-qQUma0Baráti beszélgetések - Page 28 2160878-20160310-CUrRni
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Témanyitás by masu-feri Hétf. Dec. 12, 2016 1:33 pm

Baráti beszélgetések - Page 28 24kxsld
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 1:39 pm

masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 28 24kxsld
Köszi Ferikém! Ez nagyon tetszik nekem:) Jól áll neked a kék szín:)

Én inkább csak nyugodt, jó napot kívánok, mert olyan pocsék az idő, hogy ez már szép nem lehet.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 1:41 pm

[/quote]

Én úgy remélem, hogy 25-én Zoliéknál ebédelsz! I love you I love you I love you [/quote]
Hm... ????? Nem tudom, meglátjuk. Azért nagyon nehezen férünk el náluk 5-en. Egy már majdnem az ölében eszik. Az ebédlő résznél a nagy asztal egyik hosszú oldala a nappalit és konyhát elválasztó boltíves falhoz csatlakozik. Ha onnan kihúzzák, már akkor senki sehová, nincs több hely.[/quote]

Crying or Very sad
Valami megoldás csak van ez lesz az első itteni karácsonyod. I love you
Ági születésnapján is öten voltatok, nem? Meglátjuk! Smile [/quote]
Igen, de Ági akkor is egy bárszék félén az elválasztó pult félén talált helyet magának:(
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Hétf. Dec. 12, 2016 4:03 pm

Böbe51 írta:
Marcsi írta:

A szél nekem sem tett jól. Csak még egy Frontinnal tudtam éjjel elaludni.
Úgy sajnállak benneteket, hogy nem tudtatok aludni a széltől! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Az elalvás nekem is nehezen ment, mert a kertben a szél mindenfélét cibált és az elég hangos volt.
Utána egyfolytában jó mélyen aludtam és még óracsörgés előtt (6 óra) felébredtem.
Remélem, napközben jól leszel!!!! Smile I love you
Előkerültem/tünk. Amikorra leértem a ház elé már esett valami, de elindultunk, ha már kint a kocsi. A SPÁR-al kezdtem, meg zöldsége és utána a posta, mert a lányoknak voltak levélértesítők. Aláírások sz. ig. számok dupla-duplán és már hozhattam is. Utána irány az Árpád utcába, Jóska talált tegnap tennivalókat én meg ma. Vittem másik kabátot. Ez van. Szöszöltünk vagy másfél órát, már fázott a lában ujja. De azért kimentünk még a kertbe átmelegedni.Baráti beszélgetések - Page 28 1f603Very Happy Legalább lelkileg.Baráti beszélgetések - Page 28 1f642Smile Ott a lakásban hidegebb volt, mint kint. A kertben már másképpen mozogtam és felmelegedtem. Amikor hazajöttem akkor szétpakolás. Kicsit körbenézek és átadom a helyem.
Marcsi
Marcsi

Hozzászólások száma : 7622

Témanyitás by Marcsi Hétf. Dec. 12, 2016 4:06 pm

Böbe51 írta:
Ismerem. Dobozolással kezdtem a napot/hetet, kétféle leves, resztelt máj, főtt krumpli, csirkecomb káposztával, marhapörkölt tarhonyával került a dobozokba. Mellé még kevés alma, mandarin, paprika, paradicsom, felvágottak. Legalább ezekre ne legyen gond. Elég a rezsit+törlesztőrész fizetni a téli hónapokban. Crying or Very sad Shocked
 Amíg élünk segíthetünk ahogy én elnézem.Smile Csak legyen miből.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Hétf. Dec. 12, 2016 4:07 pm

Judit írta:
Marcsi írta:
Judit írta:Egész éjjel nagy szélvihar volt, most is nagyon fúj:(
Majd meglátom 8 után még, hogy akarok-e nagyon kimenni? Ha megyek akkor elkezdek bevásárolni az ünnepekre. Ahogy néztem a papíromat, talán 3-szorra sikerül, s majd zöldségfélékért csak jövő hét vége felé megyek. Azért a héten gondolom megtenni, hogy ne legyenek még sokan. A húsért úgyis túrázni kell, azt meg talán a jövő hét elején. Sajnos amúgy is kéne már vásárolni, minden fogyóban van. Akkor meg már mindegy.
Szia Juditom, hasonlókat gondolok én is.Smile

Még rosszabbodni fog az idő, nem múlik a fejfájásom tegnap is több Algot vettem be, ma is azzal indítottam Sad
Nagyon hidegeket mondogatnak.Sad Ki tudja már mire reagálunk. Mindenre:( Very Happy
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Hétf. Dec. 12, 2016 4:09 pm

Judit írta:
Böbe51 írta:
Sad Sad Sad

Vasárnap biztosan áthívna, ha Ági Anyjáék is jönnek.

Nekünk már csak vendégeskednünk kellene, nem ennyit készülni. De a sors nem így gondolja....
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Hétf. Dec. 12, 2016 4:13 pm

Szia Ferikém! És szép napot is Nektek!
Na, csakhogy Rólad is készült kép.Smile Jól nézel ki.Very Happy Te is ittál forralt borocskát? Mert ilyenkor az dívik.Very Happy
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 4:19 pm

Marcsi írta:
Judit írta:
Böbe51 írta:
Sad Sad Sad

Vasárnap biztosan áthívna, ha Ági Anyjáék is jönnek.

Nekünk már csak vendégeskednünk kellene, nem ennyit készülni. De a sors nem így gondolja....
Én már a vendégeskedésről is leszoktam, nekem már olyan régen meghaltak a szüleim, rokonaim, hogy azóta már leszoktam róla, nincs kihez menni.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 4:20 pm

Marcsi írta:
Judit írta:
Marcsi írta:
Judit írta:Egész éjjel nagy szélvihar volt, most is nagyon fúj:(
Majd meglátom 8 után még, hogy akarok-e nagyon kimenni? Ha megyek akkor elkezdek bevásárolni az ünnepekre. Ahogy néztem a papíromat, talán 3-szorra sikerül, s majd zöldségfélékért csak jövő hét vége felé megyek. Azért a héten gondolom megtenni, hogy ne legyenek még sokan. A húsért úgyis túrázni kell, azt meg talán a jövő hét elején. Sajnos amúgy is kéne már vásárolni, minden fogyóban van. Akkor meg már mindegy.

Nagyon hidegeket mondogatnak.Sad Ki tudja már mire reagálunk. Mindenre:( Very Happy
Mindig megéreztem a változásokat, de mostanában még érzékenyebb vagyok ráSad Hozzá kell szokni ehhez is.
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 4:21 pm

Marcsi írta:
Böbe51 írta:
Ismerem. Dobozolással kezdtem a napot/hetet, kétféle leves, resztelt máj, főtt krumpli, csirkecomb káposztával, marhapörkölt tarhonyával került a dobozokba. Mellé még kevés alma, mandarin, paprika, paradicsom, felvágottak. Legalább ezekre ne legyen gond. Elég a rezsit+törlesztőrész fizetni a téli hónapokban. Crying or Very sad Shocked
 Amíg élünk segíthetünk ahogy én elnézem.Smile Csak legyen miből.Smile
Ha nem kellene, vagy szorulnának rá, akkor is tennéd, hisz mi mást tennél?? Smile
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Hétf. Dec. 12, 2016 4:23 pm

Marcsi írta:
Böbe51 írta:
Marcsi írta:

Úgy sajnállak benneteket, hogy nem tudtatok aludni a széltől! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Az elalvás nekem is nehezen ment, mert a kertben a szél mindenfélét cibált és az elég hangos volt.
Utána egyfolytában jó mélyen aludtam és még óracsörgés előtt (6 óra) felébredtem.
Remélem, napközben jól leszel!!!! Smile I love you
Előkerültem/tünk. Amikorra leértem a ház elé már esett valami, de elindultunk, ha már kint a kocsi. A SPÁR-al kezdtem, meg zöldsége és utána a posta, mert a lányoknak voltak levélértesítők. Aláírások sz. ig. számok dupla-duplán és már hozhattam is. Utána irány az Árpád utcába, Jóska talált tegnap tennivalókat én meg ma. Vittem másik kabátot. Ez van. Szöszöltünk vagy másfél órát, már fázott a lában ujja. De azért kimentünk még a kertbe átmelegedni.Baráti beszélgetések - Page 28 1f603Very Happy Legalább lelkileg.Baráti beszélgetések - Page 28 1f642Smile Ott a lakásban hidegebb volt, mint kint. A kertben már másképpen mozogtam és felmelegedtem. Amikor hazajöttem akkor szétpakolás. Kicsit körbenézek és átadom a helyem.
A fűtetlen, lakatlan ház nagyon hideg tud lenni Sad Jesszus kertbe? Hideg eső, sár... hideg szél???? Natejóisten!
Én meg Folti séta után egy kád forró levendulás fürdő, úgy fáztam.
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Dec. 12, 2016 4:24 pm

masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 28 2160881-20160310-qQUma0Baráti beszélgetések - Page 28 2160878-20160310-CUrRni

Nektek is szép napot, kellemes hetet! Smile I love you
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Dec. 12, 2016 4:25 pm

bounce bounce bounce  Szuper kép! Nagyon jó, hogy részt vettetek rajta. Laughing
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Hétf. Dec. 12, 2016 4:30 pm

Marcsi írta:
Judit írta:
Marcsi írta:
Judit írta:

Azért siettem a fehér vödrös projekttel, erőn felül, hogy megússzam a mínuszokat. El is fáradtam, mint a kutya. Ma már csak ülés és fekvés lesz. Smile
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

28 / 40 oldal Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.