Baráti beszélgetések
4 posters
6 / 40 oldal
6 / 40 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Sziasztok! Jó reggelt!
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Szia Juditom. Nem is tudnék hősködni. A fejem lehatása a klavi fölé is külön mutatvány.Judit írta:Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt!
Arra ébredtem 5 előtt, hogy nem vagyok jól. Próbáltam visszaaludni, de egyre jobban nyomta valami a fejem. Közben hallom, hogy kopog valami az ablakon. Csak nem hó? Feltápászkodtam, felcihelődtem szép csendben. Kinézek az erkélyen, hát esik a hó. Na de ennyire megérzem? És tényleg, már tavaly sem voltam jól valahányszor esett a hó. Most ilyen fejnyomásos napom lesz. Csak rosszabb ne legyen. "Roham" gyógyszer bevéve.
És ráadásul be kellett ide jelentkeznem is. Még ez is.
Szia! Akkor ez a nap nem jól kezdődött neked:( Sajnálom. Ma ne hősködj, hanem pihenj:)
Itt nem esik a hó, de jó nagy szélvihar van. A fejem nekem se normális, fáj kicsit.
Viszont most a Szulejmán végén már elaludtam és végig aludtam 3/4 6-ig!!!!!!
Megyek gazduram mellé. Eddig nem akartam ott mocorogni, mert felébresztem.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Szia Böbice!Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Gyógyulgass.
Szia! gyógyulós napot neked!Böbe51 írta:Sziasztok! Jó reggelt!
Majd mindjárt azt írjuk: január, február... Itt a nyár
Judit- Hozzászólások száma : 8864
Most elköszönök, mert a mormotát ébreszteni, masszírozni kell!
Legyen gyógyulós, jó napotok!
Legyen gyógyulós, jó napotok!
Marcsi, Judit! Köszönöm! Gyógyulgatok 10-ig. Akkor összedobom a levest, a tésztát, a dagasztást gép végzi, kelesztés alatt is pihenek. Ülve szaggatok, utána míg sül, addig is tudok pihenni. A krumplilevest nagyon egyszerűen csinálom. Semmi liszt, semmi zöldség. Csak maga a krumpli lesz benne, néhány túlfőtt kisebbre vágott krumpli sűríti. Az ízét az egészben belefőzött hagyma, a kis zeller és a füstölt kolbász adja meg.
Már fent vagyok és éhes vagyok.
Így van ez mindig az archiválás után! Én is azzal indítottam, hogy be kellett jelentkezni!Judit írta:Tegnap este be kellett pedig már lépnem újra, de most is megszívatott rendesen, mert hiába voltam itt, olvastam, az írófelület nem jött elő...
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Jó étvágyat mindenkinek! Délután már csak pihenés lesz!
Szép napot Nektek is Ferikém!masu-feri írta:
Itt eltűnt a hó, 3 fok van és rettenetes szél. Ma ki sem dugjuk az orrunkat.
Jó étvágyat az ebédekhez!Böbe51 írta:Jó étvágyat mindenkinek! Délután már csak pihenés lesz!
Itt is pihenés lesz. Így reggeli után.
Ma Jóska főz különben is. Majd. Tegnap vett harcsa filét. Élvezkedhet. Hagyunk szombatra Bellusnak is, mert Ő a másik nagy halas a családban.
Böbe51 írta:Marcsi, Judit! Köszönöm! Gyógyulgatok 10-ig. Akkor összedobom a levest, a tésztát, a dagasztást gép végzi, kelesztés alatt is pihenek. Ülve szaggatok, utána míg sül, addig is tudok pihenni. A krumplilevest nagyon egyszerűen csinálom. Semmi liszt, semmi zöldség. Csak maga a krumpli lesz benne, néhány túlfőtt kisebbre vágott krumpli sűríti. Az ízét az egészben belefőzött hagyma, a kis zeller és a füstölt kolbász adja meg.
Éhes vagyok! Folyik a nyálam:)
Most jöttünk meg Foltossal, előtte gyógyszertár. Hideg szél fúj. Az idén először adtam rá kabátot.
Egészségetekre ezeket a nagyon finomságokat:) Utána gyógyulós pihenést.
Én ebéd után hajat kéne! - akarok ? - vágni, utána wellness:)
Pihenj, gyógyulj te is.Marcsi írta:Jó étvágyat az ebédekhez!Böbe51 írta:Jó étvágyat mindenkinek! Délután már csak pihenés lesz!
Ma Jóska főz különben is. Majd. Tegnap vett harcsa filét. Élvezkedhet. Hagyunk szombatra Bellusnak is, mert Ő a másik nagy halas a családban.
A halat nem kérem
Igen, ezt már tudom, csak így nem jártam, hogy épp akkor amikor itt voltam.masu-feri írta:Így van ez mindig az archiválás után! Én is azzal indítottam, hogy be kellett jelentkezni!Judit írta:Tegnap este be kellett pedig már lépnem újra, de most is megszívatott rendesen, mert hiába voltam itt, olvastam, az írófelület nem jött elő...
Szépet és melegebbet kívánok Ferikém!masu-feri írta:
Köszönjük Marcsika!Marcsi írta:Szép napot Nektek is Ferikém!masu-feri írta:
Itt eltűnt a hó, 3 fok van és rettenetes szél. Ma ki sem dugjuk az orrunkat.
Itt nem is volt hó! itt is fúj, de nem viharos! Ma én sem megyek! holnap úgy is menni kell vérvételre!
Nem válogat úgy látszik! Mikor elér egy pontot akár van itt valaki akár nem ő archivál...Judit írta:Igen, ezt már tudom, csak így nem jártam, hogy épp akkor amikor itt voltam.masu-feri írta:Így van ez mindig az archiválás után! Én is azzal indítottam, hogy be kellett jelentkezni!Judit írta:Tegnap este be kellett pedig már lépnem újra, de most is megszívatott rendesen, mert hiába voltam itt, olvastam, az írófelület nem jött elő...
masu-feri írta:
Nektek is szép napot!
Marcsi írta:Jó étvágyat az ebédekhez!Böbe51 írta:
Köszi, volt étvágyunk rendesen!
Én szombaton szeretnék pisztrángot csináltatni Józsival.
Élvezkedj kicsit te is, ha nem is a hal miatt, akkor amiatt, hogy Jóska főz!
Éreztem, hogy rettenetes idő van, pedig csak annyit voltam kint, ameddig kivittem a vaníliamártást hűlni a kerti asztalra.Judit írta:Böbe51 írta:Marcsi, Judit! Köszönöm! Gyógyulgatok 10-ig. Akkor összedobom a levest, a tésztát, a dagasztást gép végzi, kelesztés alatt is pihenek. Ülve szaggatok, utána míg sül, addig is tudok pihenni. A krumplilevest nagyon egyszerűen csinálom. Semmi liszt, semmi zöldség. Csak maga a krumpli lesz benne, néhány túlfőtt kisebbre vágott krumpli sűríti. Az ízét az egészben belefőzött hagyma, a kis zeller és a füstölt kolbász adja meg.
Most jöttünk meg Foltossal, előtte gyógyszertár. Hideg szél fúj. Az idén először adtam rá kabátot.
Ha lesz kedved levágod, ha nem lesz, akkor nem vágod le. Szerencsére ez még szabadon választott ebben a kib...... országban is.
Olvastad Vásárhelyi Mária írását???
Csináltam magamnak tepsis diós gubát. Nagyon megkívántam. Már kivettem a sütőből.Böbe51 írta:
Köszi, volt étvágyunk rendesen!
Én szombaton szeretnék pisztrángot csináltatni Józsival.
Élvezkedj kicsit te is, ha nem is a hal miatt, akkor amiatt, hogy Jóska főz!
Nem vagyok oda annyira a halért, az jó, hogy csak oda kell ülni.
Ez tényleg egy ilyen ország. Most a "kopaszit" sem építik meg, mert a hatóság 1 m-el megemelte. Jó szöveg, nincs is rá pénz. De azt az istennek sem mondanák meg..Böbe51 írta:Éreztem, hogy rettenetes idő van, pedig csak annyit voltam kint, ameddig kivittem a vaníliamártást hűlni a kerti asztalra.Judit írta:
Ha lesz kedved levágod, ha nem lesz, akkor nem vágod le. Szerencsére ez még szabadon választott ebben a kib...... országban is.
Meg jó volt a téma figyelemelterelőnek más disznóságról. Nagyon fineszes a fidesz.
Megyek megkeresem V. Máriát.
Most is nagyon erős szél van + havas eső!Böbe51 írta:Éreztem, hogy rettenetes idő van, pedig csak annyit voltam kint, ameddig kivittem a vaníliamártást hűlni a kerti asztalra.Judit írta:Böbe51 írta:Marcsi, Judit! Köszönöm! Gyógyulgatok 10-ig. Akkor összedobom a levest, a tésztát, a dagasztást gép végzi, kelesztés alatt is pihenek. Ülve szaggatok, utána míg sül, addig is tudok pihenni. A krumplilevest nagyon egyszerűen csinálom. Semmi liszt, semmi zöldség. Csak maga a krumpli lesz benne, néhány túlfőtt kisebbre vágott krumpli sűríti. Az ízét az egészben belefőzött hagyma, a kis zeller és a füstölt kolbász adja meg.
Olvastam...
6 előtt eltűnök, mert Zoli beugrik a nekik készített díszért:)
A hajam levágtam, de wellness nem volt, mert Foltosnak folytonos mászkálhatnékja volt. Pedig már nagyon idegesít, hiába, hogy kimosom, meg más ruha van rajtam, de mégis valami apró haj hullik ilyenkor:(
Egészségetekre a vacsorát!
Emesével társasozunk.
Nektek jó pihenést, jó tévézést!
Emesével társasozunk.
Nektek jó pihenést, jó tévézést!
6 / 40 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
6 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.