Baráti beszélgetések
4 posters
7 / 40 oldal
7 / 40 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Jaj, ez szenvedős álom Judit. Valamit hárítottál az álommal, azt szokták mondani. Egy másik "szenvedős" dolgot.Judit írta:Igaz, hogy korán ébredtem, de jót és egyben aludtam. De! Mindig mondom, hogy soha nem álmodok, vagy nem emlékszem rá.... Most igen. Valami lapjaira tépdesett matek könyvet kellett sorban összeragasztanom. Nekem, aki úgy utálta a matekot, mint az angyal az ördögöt... Na, abból elég is volt. Azért se baj, hogy korán ébredtem, mert ma előbb el fogok köszönni, mert a Folti kezelése meg a porszívózás nem annyira passzol össze. Szét tördeli az időmet. De ma kell megcsinálni, mert még mára van kajám, holnapra semmi, se leves, se második.....Szóval ma össze kell kapnom magam.
Én sem szeretem ha abba kell hagyni valamit amibe belemerültem.
Marcsi- Hozzászólások száma : 7622
Én holnap már valamit készítek, mert ha csütörtökön jönnek és de. mennek is vissza, akkor már nem érek rá. Nekem kell a kertbe mennem Velük, ha visznek ki cuccokat, mert Jóska a csövessel fog odaát dolgozni. Remélem.Böbe51 írta:6-kor ébredtem. Nekem is takarítanom kellene, de azt hiszem átteszem holnapra vagy csütörtökre.Judit írta:Igaz, hogy korán ébredtem, de jót és egyben aludtam. De! Mindig mondom, hogy soha nem álmodok, vagy nem emlékszem rá.... Most igen. Valami lapjaira tépdesett matek könyvet kellett sorban összeragasztanom. Nekem, aki úgy utálta a matekot, mint az angyal az ördögöt... Na, abból elég is volt. Azért se baj, hogy korán ébredtem, mert ma előbb el fogok köszönni, mert a Folti kezelése meg a porszívózás nem annyira passzol össze. Szét tördeli az időmet. De ma kell megcsinálni, mert még mára van kajám, holnapra semmi, se leves, se második.....Szóval ma össze kell kapnom magam.
Megértelek, Folti kezelése sok időt igényel. Nem lóghatsz itt tetszés szerint. Azért néha gyere!
Talán mégis jobb lenne, ha nem álmodnál?!
Jobb ha nem álmodunk, így igaz Böbice, mert legtöbbször gyötrődős. Csak a nótában, vagy a regényben van szerelmes álom.
Szia Böbikém! Jó reggelt és szép napot neked:) Én is így kezdtem! Napoltam a takarítást, egy baja van: megvárt....Böbe51 írta:6-kor ébredtem. Nekem is takarítanom kellene, de azt hiszem átteszem holnapra vagy csütörtökre.Judit írta:Igaz, hogy korán ébredtem, de jót és egyben aludtam. De! Mindig mondom, hogy soha nem álmodok, vagy nem emlékszem rá.... Most igen. Valami lapjaira tépdesett matek könyvet kellett sorban összeragasztanom. Nekem, aki úgy utálta a matekot, mint az angyal az ördögöt... Na, abból elég is volt. Azért se baj, hogy korán ébredtem, mert ma előbb el fogok köszönni, mert a Folti kezelése meg a porszívózás nem annyira passzol össze. Szét tördeli az időmet. De ma kell megcsinálni, mert még mára van kajám, holnapra semmi, se leves, se második.....Szóval ma össze kell kapnom magam.
Megértelek, Folti kezelése sok időt igényel. Nem lóghatsz itt tetszés szerint. Azért néha gyere!
Nem tudom, hogy mikor kéne észrevennem, hogy van is hatása?????? Én semmit sem látok:(
Most mondd meg! S nem is voltak beszámozva a lapok.... Csak ültem ott és lestem
Judit- Hozzászólások száma : 8864
MOndom én, hogy te leszel a nap sztahanovkája! Jóóóóóóóóó reggelt:)Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt és legyen mindjárt dolgos, szép napunk is.
Jééé, én is mosok, takarítok. Meg találtam anyagot, kispárnákat fogok varrni. Kedvenc ágyneműmből vágtam le pár éve,mert nem a paplan méret volt. Most tartalék párnának jó lesz, mert azt többször cserélem, agyon mosom.
Akkor a csütörtökötök sűrű nap lesz, de megoldjátok, mint szoktátok:) Ti is tele vagytok tapasztalattal. Csak fejezze már be a vizes a melót....!
Marcsika! Nagyon boldog szülinapot neked! Sok szeretettel!
Most további szép napot nektek, napsütéses, mosolygóst, az ünnepeltnek boldogat is:)
Megyek Foltit rendezni, aztán megyek a bányába....
Legyetek tényleg mosolygósak:)
Megyek Foltit rendezni, aztán megyek a bányába....
Legyetek tényleg mosolygósak:)
Érdekes, hogy erre is emlékszel,hogy nem voltak megszámozva a lapok.-))))))))))Judit írta:Szia Böbikém! Jó reggelt és szép napot neked:) Én is így kezdtem! Napoltam a takarítást, egy baja van: megvárt....Böbe51 írta:6-kor ébredtem. Nekem is takarítanom kellene, de azt hiszem átteszem holnapra vagy csütörtökre.Judit írta:Igaz, hogy korán ébredtem, de jót és egyben aludtam. De! Mindig mondom, hogy soha nem álmodok, vagy nem emlékszem rá.... Most igen. Valami lapjaira tépdesett matek könyvet kellett sorban összeragasztanom. Nekem, aki úgy utálta a matekot, mint az angyal az ördögöt... Na, abból elég is volt. Azért se baj, hogy korán ébredtem, mert ma előbb el fogok köszönni, mert a Folti kezelése meg a porszívózás nem annyira passzol össze. Szét tördeli az időmet. De ma kell megcsinálni, mert még mára van kajám, holnapra semmi, se leves, se második.....Szóval ma össze kell kapnom magam.
Nem tudom, hogy mikor kéne észrevennem, hogy van is hatása?????? Én semmit sem látok:(
Most mondd meg! S nem is voltak beszámozva a lapok.... Csak ültem ott és lestem
Bizony nagy kő esik le, ha lesz víz. Remélem,ha meg lesz nyitva utána nem derül ki újabb gond. Sajnos mindig találunk valami xar dolgot. Mint afféle lakatlan házban. Elmondhatatlan, hogy apjuk mitől menekül meg. Hogy ott mik vannak elhanyagolva.((((Judit írta:MOndom én, hogy te leszel a nap sztahanovkája! Jóóóóóóóóó reggelt:)Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt és legyen mindjárt dolgos, szép napunk is.
Jééé, én is mosok, takarítok. Meg találtam anyagot, kispárnákat fogok varrni. Kedvenc ágyneműmből vágtam le pár éve,mert nem a paplan méret volt. Most tartalék párnának jó lesz, mert azt többször cserélem, agyon mosom.
Akkor a csütörtökötök sűrű nap lesz, de megoldjátok, mint szoktátok:) Ti is tele vagytok tapasztalattal. Csak fejezze már be a vizes a melót....!
Jóska azzal ijesztget, hogy most el sem mondja mindet. Majd, ha eladtuk, akkor....
A hozzászólást Marcsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 14, 2017 8:18 am-kor.
Szívesen Marcsika! Ilyesmit mindig örömmel:)
A fél lakás kiporszívózva, egy masszíron és a bal oldal mágnes kezelésén is túl. Most megyek vissza a bányába...
A fél lakás kiporszívózva, egy masszíron és a bal oldal mágnes kezelésén is túl. Most megyek vissza a bányába...
Mégis takarítok, de csak alacsonyabb fokozaton. Jelentsen ez bármit! Valahogy nem igazán jöttem még lázba.
Böbe51- Hozzászólások száma : 5640
Judit írta:Szívesen Marcsika! Ilyesmit mindig örömmel:)
Hú de szorgos és ügyes vagy! Mi még molyolunk, mert megint előjött a szolgálati kocsi leadása téma. Még nem tudom, hogyan lesz.
Azé... nem ám annyira, de nagy a kosz, meg halasztgattam, meg... szóval túl kéne esni rajta. Fele tán kész a porszívózásnak:)Böbe51 írta:Judit írta:Szívesen Marcsika! Ilyesmit mindig örömmel:)
Hú de szorgos és ügyes vagy! Mi még molyolunk, mert megint előjött a szolgálati kocsi leadása téma. Még nem tudom, hogyan lesz.
Nehéz buli az a szolgálati kocsi is. Nem mindegy. Nagyon helyes, hogy alacsony fokozaton. Nem jársz úgy mint én, a lusta asszony:)
Most megyek,mert képes vagyok itt ragadni!
Én is csak belestem. Mindenüvé.))))))
Megyek délben Ágizni, mert ez jár nekem.
Jó étvágyat az ebédekhez! Utána pihengessetek.
Rohanok, még teregetek egyet.
Már tele az erkély.
Már tele az erkély.
Sziasztok! Egészségetekre az ebédet már megint biztos!
Én most fejeztem be a porszívózást Most ebéd, utána kisvödör még és fölmosás... Hiába, ma meg akarom csinálni. Majd pihenéskor masszírozok egyet Foltin, aztán ha kész leszek a többivel is, akkor kezelünk....
Amikor most levittem a szemetet, akkor látom, hogy megint valaki oda parkolt a hátsó kapu mellé, lexarnám, mert nem érdekel, de a vak qrva nénikéjét!A tavasszal már rendbe tettem egy a járdától a vizet levezető csövet. Direkt majdnem fehér csempével raktam ki a lefolyót, hogy jól látható legyen. Hát nem azon ment keresztül? Dühös vagyok! Most a hátsó szélvédőjére kitettem egy A/4-es papírt, hogy kérem ne a csövön keresztül mászkáljon az autóval legalább, ha már más elé parkol!!!!!!! Lehet, hogy a szomszéd Irma néni gyereke, vagy unokája, de rohadtul nem érdekel....
Jó sétát Marcsi, gyönyörű az idő. Remélem még nekem is jut kicsi idő a hintaágyban?
Jó pihenést Böbi neked is!
Ferikénknek ilyen szép napot, ha erre jár:)
Én most fejeztem be a porszívózást Most ebéd, utána kisvödör még és fölmosás... Hiába, ma meg akarom csinálni. Majd pihenéskor masszírozok egyet Foltin, aztán ha kész leszek a többivel is, akkor kezelünk....
Amikor most levittem a szemetet, akkor látom, hogy megint valaki oda parkolt a hátsó kapu mellé, lexarnám, mert nem érdekel, de a vak qrva nénikéjét!A tavasszal már rendbe tettem egy a járdától a vizet levezető csövet. Direkt majdnem fehér csempével raktam ki a lefolyót, hogy jól látható legyen. Hát nem azon ment keresztül? Dühös vagyok! Most a hátsó szélvédőjére kitettem egy A/4-es papírt, hogy kérem ne a csövön keresztül mászkáljon az autóval legalább, ha már más elé parkol!!!!!!! Lehet, hogy a szomszéd Irma néni gyereke, vagy unokája, de rohadtul nem érdekel....
Jó sétát Marcsi, gyönyörű az idő. Remélem még nekem is jut kicsi idő a hintaágyban?
Judit írta:Sziasztok! Egészségetekre az ebédet már megint biztos!
Köszönöm Juditka!
masu-feri- Hozzászólások száma : 5945
Köszönjük, éppen most fejeztük be az ebédet! A fiúk már lefekvéshez készülnek.
Délelőtt nekem is masszírozni kellett Sunnyt, kint voltunk a napon, mégis hűvös volt a levegő.
Jól tetted, hogy üzentél az eléd parkolónak, fene vigye el a pofáját!
További jó munkát!
A takarításom végül 2 napos lesz, mert a lányoknál is akarok takarítani. Ma náluk sertepertélek, holnap a többi helyen.
Szombat délutánig üres lesz a ház, ott takaríthatok, ahol csak akarok!!!
Nektek is jó pihenést, kezelést!
Délelőtt nekem is masszírozni kellett Sunnyt, kint voltunk a napon, mégis hűvös volt a levegő.
Jól tetted, hogy üzentél az eléd parkolónak, fene vigye el a pofáját!
További jó munkát!
A takarításom végül 2 napos lesz, mert a lányoknál is akarok takarítani. Ma náluk sertepertélek, holnap a többi helyen.
Szombat délutánig üres lesz a ház, ott takaríthatok, ahol csak akarok!!!
Nektek is jó pihenést, kezelést!
masu-feri írta:
Nektek is szép napot, Ferikém!
Marcsi írta:Én is csak belestem. Mindenüvé.))))))
Már tele az erkély.
Nagyon jól teszed!
(Én is megyek majd a fiúk elé, ha Sunny hajlandó sétálni.)
Előkerültem. Bolond szél van, de azért a másfél órát letudtuk. Sapka, fülem bedugva.
Egészségetekre az ebédet!
Látom mindenki haladt ma a takarítással, aminek soha nincs vége.
Juditom remélem ott jobb idő van.
Böbice öltözz be.
Egészségetekre az ebédet!
Látom mindenki haladt ma a takarítással, aminek soha nincs vége.
Juditom remélem ott jobb idő van.
Böbice öltözz be.
7 / 40 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
» Baráti beszélgetések
7 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|