Barátok
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baráti beszélgetések

4 posters

7 / 40 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Go down

Baráti beszélgetések - Page 7 Empty Re: Baráti beszélgetések

Témanyitás by Marcsi Kedd Márc. 14, 2017 6:37 am

Judit írta:Igaz, hogy korán ébredtem, de jót és egyben aludtam. De! Mindig mondom, hogy soha nem álmodok, vagy nem emlékszem rá.... Most igen. Valami lapjaira tépdesett matek könyvet kellett sorban összeragasztanom. Nekem, aki úgy utálta a matekot, mint az angyal az ördögöt... Na, abból elég is volt. Azért se baj, hogy korán ébredtem, mert ma előbb el fogok köszönni, mert a Folti kezelése meg a porszívózás nem annyira passzol össze. Szét tördeli az időmet. De ma kell megcsinálni, mert még mára van kajám, holnapra semmi, se leves, se második.....Szóval ma össze kell kapnom magam.
Jaj, ez szenvedős álom Judit. Valamit hárítottál az álommal, azt szokták mondani. Egy másik "szenvedős" dolgot.
Én sem szeretem ha abba kell hagyni valamit amibe belemerültem.
Marcsi
Marcsi

Hozzászólások száma : 7622

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Marcsi Kedd Márc. 14, 2017 6:39 am

Böbe51 írta:
Judit írta:Igaz, hogy korán ébredtem, de jót és egyben aludtam. De! Mindig mondom, hogy soha nem álmodok, vagy nem emlékszem rá.... Most igen. Valami lapjaira tépdesett matek könyvet kellett sorban összeragasztanom. Nekem, aki úgy utálta a matekot, mint az angyal az ördögöt... Na, abból elég is volt. Azért se baj, hogy korán ébredtem, mert ma előbb el fogok köszönni, mert a Folti kezelése meg a porszívózás nem annyira passzol össze. Szét tördeli az időmet. De ma kell megcsinálni, mert még mára van kajám, holnapra semmi, se leves, se második.....Szóval ma össze kell kapnom magam.
6-kor ébredtem. Nekem is takarítanom kellene, de azt hiszem átteszem holnapra  vagy csütörtökre.  Neutral
Megértelek, Folti kezelése sok időt igényel. Nem lóghatsz itt tetszés szerint. Azért néha gyere!  I love you
Talán mégis jobb lenne, ha nem álmodnál?!  Very Happy Very Happy Very Happy
Én holnap már valamit készítek, mert ha csütörtökön jönnek és de. mennek is vissza, akkor már nem érek rá. Nekem kell a kertbe mennem Velük, ha visznek ki cuccokat, mert Jóska a csövessel fog odaát dolgozni. Remélem.

Jobb ha nem álmodunk, így igaz Böbice, mert legtöbbször gyötrődős. Csak a nótában, vagy a regényben van szerelmes álom.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Kedd Márc. 14, 2017 6:58 am

Böbe51 írta:
6-kor ébredtem. Nekem is takarítanom kellene, de azt hiszem átteszem holnapra  vagy csütörtökre.  Neutral
Megértelek, Folti kezelése sok időt igényel. Nem lóghatsz itt tetszés szerint. Azért néha gyere!  I love you
Szia Böbikém! Jó reggelt és szép napot neked:) Én is így kezdtem! Napoltam a takarítást, egy baja van: megvárt....Sad
Nem tudom, hogy mikor kéne észrevennem, hogy van is hatása?????? Én semmit sem látok:(
Most mondd meg! S nem is voltak beszámozva a lapok.... Csak ültem ott és lestem Smile
Judit
Judit

Hozzászólások száma : 8864

Témanyitás by Judit Kedd Márc. 14, 2017 7:01 am

Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt és legyen mindjárt dolgos, szép napunk is.
Baráti beszélgetések - Page 7 Reggel13
  Jééé, én is mosok, takarítok. Meg találtam anyagot, kispárnákat fogok varrni. Kedvenc ágyneműmből vágtam le pár éve,mert nem a paplan méret volt. Most tartalék párnának jó lesz, mert azt többször cserélem, agyon mosom.
MOndom én, hogy te leszel a nap sztahanovkája! Smile Jóóóóóóóóó reggelt:)
Akkor a csütörtökötök sűrű nap lesz, de megoldjátok, mint szoktátok:) Ti is tele vagytok tapasztalattal. Csak fejezze már be a vizes a melót....!
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Kedd Márc. 14, 2017 7:19 am

Marcsikám, nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Baráti beszélgetések - Page 7 Syyrga10
Böbe51
Böbe51

Hozzászólások száma : 5640

Témanyitás by Judit Kedd Márc. 14, 2017 7:32 am

Baráti beszélgetések - Page 7 Sarga_10

Marcsika! Nagyon boldog szülinapot neked! Sok szeretettel!
Judit
Judit

Témanyitás by Judit Kedd Márc. 14, 2017 7:39 am

Most további szép napot nektek, napsütéses, mosolygóst, az ünnepeltnek boldogat is:)
Megyek Foltit rendezni, aztán megyek a bányába....
Legyetek tényleg mosolygósak:)
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Kedd Márc. 14, 2017 8:06 am

Judit írta:
Böbe51 írta:
Szia Böbikém! Jó reggelt és szép napot neked:) Én is így kezdtem! Napoltam a takarítást, egy baja van: megvárt....Sad
Nem tudom, hogy mikor kéne észrevennem, hogy van is hatása?????? Én semmit sem látok:(
Most mondd meg! S nem is voltak beszámozva a lapok.... Csak ültem ott és lestem Smile
Érdekes, hogy erre is emlékszel,hogy nem voltak megszámozva a lapok.-Smile))))))))))
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Kedd Márc. 14, 2017 8:09 am

Judit írta:
Marcsi írta:Szervusztok Kedveskék! Jó reggelt és legyen mindjárt dolgos, szép napunk is.
Baráti beszélgetések - Page 7 Reggel13
  Jééé, én is mosok, takarítok. Meg találtam anyagot, kispárnákat fogok varrni. Kedvenc ágyneműmből vágtam le pár éve,mert nem a paplan méret volt. Most tartalék párnának jó lesz, mert azt többször cserélem, agyon mosom.
MOndom én, hogy te leszel a nap sztahanovkája! Smile Jóóóóóóóóó reggelt:)
Akkor a csütörtökötök sűrű nap lesz, de megoldjátok, mint szoktátok:) Ti is tele vagytok tapasztalattal. Csak fejezze már be a vizes a melót....!
Bizony nagy kő esik le, ha lesz víz. Remélem,ha meg lesz nyitva utána nem derül ki újabb gond. Sajnos mindig találunk valami xar dolgot. Mint afféle lakatlan házban.Sad Elmondhatatlan, hogy apjuk mitől menekül meg.Sad  Hogy ott mik vannak elhanyagolva.Sad((((
Jóska azzal ijesztget, hogy most el sem mondja mindet. Majd, ha eladtuk, akkor....

A hozzászólást Marcsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 14, 2017 8:18 am-kor.
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Kedd Márc. 14, 2017 8:11 am

Böbe51 írta:Marcsikám, nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

KÖSZÖNÖM! Beléptem a hetvenedikbe Böbice.  Azért szép kor.Very Happy
Baráti beszélgetések - Page 7 Kyszyn11
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Marcsi Kedd Márc. 14, 2017 8:17 am

Judit írta:Baráti beszélgetések - Page 7 Sarga_10

Marcsika! Nagyon boldog szülinapot neked! Sok szeretettel!
Köszönöm Juditom! <3
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Kedd Márc. 14, 2017 10:15 am

Szívesen Marcsika! Ilyesmit mindig örömmel:)
A fél lakás kiporszívózva, egy masszíron és a bal oldal mágnes kezelésén is túl. Most megyek vissza a bányába...
Judit
Judit

Témanyitás by Böbe51 Kedd Márc. 14, 2017 10:17 am

Mégis takarítok, de csak alacsonyabb fokozaton. Jelentsen ez bármit!  Very Happy Valahogy nem igazán jöttem még lázba. Crying or Very sad
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Kedd Márc. 14, 2017 10:19 am

Judit írta:Szívesen Marcsika! Ilyesmit mindig örömmel:)
A fél lakás kiporszívózva, egy masszíron és a bal oldal mágnes kezelésén is túl. Most megyek vissza a bányába...

Hú de szorgos és ügyes vagy! Mi még molyolunk, mert megint előjött a szolgálati kocsi leadása téma. Még nem tudom, hogyan lesz.
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Kedd Márc. 14, 2017 10:19 am

Marcsi írta:
Böbe51 írta:Marcsikám, nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

KÖSZÖNÖM! Beléptem a hetvenedikbe Böbice.  Azért szép kor.Very Happy

I love you esen! bounce bounce bounce
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Judit Kedd Márc. 14, 2017 10:23 am

Böbe51 írta:
Judit írta:Szívesen Marcsika! Ilyesmit mindig örömmel:)

Hú de szorgos és ügyes vagy! Mi még molyolunk, mert megint előjött a szolgálati kocsi leadása téma. Még nem tudom, hogyan lesz.  
Azé... nem ám annyira, de nagy a kosz, meg halasztgattam, meg... szóval túl kéne esni rajta. Fele tán kész a porszívózásnak:)
Nehéz buli az a szolgálati kocsi is. Nem mindegy. Nagyon helyes, hogy alacsony fokozaton. Nem jársz úgy mint én, a lusta asszony:)
Most megyek,mert képes vagyok itt ragadni! Smile
Judit
Judit

Témanyitás by Marcsi Kedd Márc. 14, 2017 11:38 am

Én is csak belestem. Mindenüvé.Smile))))))

Megyek délben Ágizni, mert ez jár nekem.Smile

Jó étvágyat az ebédekhez!Smile Utána pihengessetek.Smile
Rohanok, még teregetek egyet.Smile
Már tele az erkély.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Judit Kedd Márc. 14, 2017 12:28 pm

Sziasztok! Egészségetekre az ebédet már megint biztos!
Én most fejeztem be a porszívózást Sad Most ebéd, utána kisvödör még és fölmosás... Hiába, ma meg akarom csinálni. Majd pihenéskor masszírozok egyet Foltin, aztán ha kész leszek a többivel is, akkor kezelünk....
Amikor most levittem a szemetet, akkor látom, hogy megint valaki oda parkolt a hátsó kapu mellé, lexarnám, mert nem érdekel, de a vak qrva nénikéjét!A tavasszal már rendbe tettem egy a járdától a vizet levezető csövet. Direkt majdnem fehér csempével raktam ki a lefolyót, hogy jól látható legyen. Hát nem azon ment keresztül? Dühös vagyok! Most a hátsó szélvédőjére kitettem egy A/4-es papírt, hogy kérem ne a csövön keresztül mászkáljon az autóval legalább, ha már más elé parkol!!!!!!! Lehet, hogy a szomszéd Irma néni gyereke, vagy unokája, de rohadtul nem érdekel....Sad
Jó sétát Marcsi, gyönyörű az idő. Remélem még nekem is jut kicsi idő a hintaágyban? Smile
Jó pihenést Böbi neked is!

Ferikénknek ilyen szép napot, ha erre jár:)
Judit
Judit

Témanyitás by masu-feri Kedd Márc. 14, 2017 12:58 pm

Judit írta:Sziasztok! Egészségetekre az ebédet már megint biztos!
Én most fejeztem be a porszívózást Sad Most ebéd, utána kisvödör még és fölmosás... Hiába, ma meg akarom csinálni. Majd pihenéskor masszírozok egyet Foltin, aztán ha kész leszek a többivel is, akkor kezelünk....
Amikor most levittem a szemetet, akkor látom, hogy megint valaki oda parkolt a hátsó kapu mellé, lexarnám, mert nem érdekel, de a vak qrva nénikéjét!A tavasszal már rendbe tettem egy a járdától a vizet levezető csövet. Direkt majdnem fehér csempével raktam ki a lefolyót, hogy jól látható legyen. Hát nem azon ment keresztül? Dühös vagyok! Most a hátsó szélvédőjére kitettem egy A/4-es papírt, hogy kérem ne a csövön keresztül mászkáljon az autóval legalább, ha már más elé parkol!!!!!!! Lehet, hogy a szomszéd Irma néni gyereke, vagy unokája, de rohadtul nem érdekel....Sad
Jó sétát Marcsi, gyönyörű az idő. Remélem még nekem is jut kicsi idő a hintaágyban? Smile
Jó pihenést Böbi neked is!

Ferikénknek ilyen szép napot, ha erre jár:)

Köszönöm Juditka!Smile
masu-feri
masu-feri

Hozzászólások száma : 5945

Témanyitás by masu-feri Kedd Márc. 14, 2017 1:01 pm

Baráti beszélgetések - Page 7 2463290-20170209-96jvSBBaráti beszélgetések - Page 7 2160878-20160310-CUrRni
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by masu-feri Kedd Márc. 14, 2017 1:05 pm

[quote="Marcsi"]
Baráti beszélgetések - Page 7 14happ10
masu-feri
masu-feri

Témanyitás by Böbe51 Kedd Márc. 14, 2017 1:05 pm

Köszönjük, éppen most fejeztük be az ebédet! A fiúk már lefekvéshez készülnek.
Délelőtt nekem is masszírozni kellett Sunnyt, kint voltunk a napon, mégis hűvös volt a levegő. Crying or Very sad
Jól tetted, hogy üzentél az eléd parkolónak, fene vigye el a pofáját! No
További jó munkát! Smile  
A takarításom végül 2 napos lesz, mert a lányoknál is akarok takarítani. Ma náluk sertepertélek, holnap a többi helyen.
Szombat délutánig üres lesz a ház, ott takaríthatok, ahol csak akarok!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nektek is jó pihenést, kezelést! lol! lol! lol!
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Kedd Márc. 14, 2017 1:09 pm

masu-feri írta:Baráti beszélgetések - Page 7 2463290-20170209-96jvSBBaráti beszélgetések - Page 7 2160878-20160310-CUrRni

Nektek is szép napot, Ferikém! I love you Smile
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Böbe51 Kedd Márc. 14, 2017 1:10 pm

Marcsi írta:Én is csak belestem. Mindenüvé.Smile))))))

Megyek délben Ágizni, mert ez jár nekem.Smile

Jó étvágyat az ebédekhez!Smile Utána pihengessetek.Smile
Rohanok, még teregetek egyet.Smile
Már tele az erkély.Smile

Nagyon jól teszed! I love you Smile
(Én is megyek majd a fiúk elé, ha Sunny hajlandó sétálni.)
Böbe51
Böbe51

Témanyitás by Marcsi Kedd Márc. 14, 2017 2:02 pm

Előkerültem. Bolond szél van, de azért a másfél órát letudtuk. Sapka, fülem bedugva.Sad

Egészségetekre az ebédet!
Látom mindenki haladt ma a takarítással, aminek soha nincs vége.Smile

Juditom remélem ott jobb idő van.Smile
Böbice öltözz be.Smile
Marcsi
Marcsi

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 40 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.