Baráti beszélgetések
5 / 40 oldal • Share •
5 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Baráti beszélgetések
Marcsi írta:Szia Juditom! Szeretem, ha tele vagy tervekkel.Judit írta:Este filozófáltam, hogy ma mit kéne csinálni? Kint annyi minden féle meló lenne, de itt bent? Már kezd az agyamra menni ez a bezártság, mosni, főzni, takarítani.... Hogy unom:( Mindegyik szinte értelmetlen meló, mindig újra lehet kezdeniKajám van, de lehet, hogy átmegyek egy fejes káposztáért a boltba és csinálok paradicsomos káposztát, meg pörköltet. Vagy?????? De azt nagyon utálom!!!!! A mélyhűtőt leolvasztom és rendbe teszem. Közben még Zolinak próbálok valami neki való szöget keresni, átviszem. És visszafelé a bolt? Meglátom. Jövő héten a pincében át- és össze-vissza akarok pakolni a szekrényekben, sok mindent le akarok oda hordani a műhelyből ami ott fölösleges, ritkán kell. Remélem, hogy nyáron a kis konyha után még azt rendbe tudom tenni belül is. Legalábbis megpróbálom. Majd kiderül.
Jaj! Akartam írni, hogy a 44. oldalon körmölök!
Mondjuk van hol pakolásznod:nagy ház-kis ház-pince-műhely-udvar.![]()
Én csak egyenlőre a lakásban mocorgok. A nyáron elmaradottakat most csinálgatom. Akkor a meleg miatt is nem megy.
Szia, legyen jó napod:)
Nekem a meleg nem akadály

Az meg kell másra, amit még ki kell ókumlálni, de talán lesz rá még egy évem is, pláne mire még a falait is belül rendbe teszem.
Judit- Hozzászólások száma : 7184
Köszönöm szépen Ferikém! Ez most jóóóóóóóóó volt, jót pihentemJudit írta:

Szívesen Juditka! Örülök neki!

masu-feri- Hozzászólások száma : 5520
Marcsi írta:Köszi Ferikém! Majd 8-ig aludtam.masu-feri írta:
Szívesen Marcsika! Egészségedre!

masu-feri írta:
Köszönöm szépen Ferikém! Viszont kívánom nektek is

Persze, legyen minden logikailag a helyén. Jó lesz. Szeretem, ha tervezel, nagyon élvezem. Azt nem ha mérges vagy, ha gondok vannak. Menekülök akkor.Judit írta:Marcsi írta:Szia Juditom! Szeretem, ha tele vagy tervekkel.Judit írta:Este filozófáltam, hogy ma mit kéne csinálni? Kint annyi minden féle meló lenne, de itt bent? Már kezd az agyamra menni ez a bezártság, mosni, főzni, takarítani.... Hogy unom:( Mindegyik szinte értelmetlen meló, mindig újra lehet kezdeniKajám van, de lehet, hogy átmegyek egy fejes káposztáért a boltba és csinálok paradicsomos káposztát, meg pörköltet. Vagy?????? De azt nagyon utálom!!!!! A mélyhűtőt leolvasztom és rendbe teszem. Közben még Zolinak próbálok valami neki való szöget keresni, átviszem. És visszafelé a bolt? Meglátom. Jövő héten a pincében át- és össze-vissza akarok pakolni a szekrényekben, sok mindent le akarok oda hordani a műhelyből ami ott fölösleges, ritkán kell. Remélem, hogy nyáron a kis konyha után még azt rendbe tudom tenni belül is. Legalábbis megpróbálom. Majd kiderül.
Én csak egyenlőre a lakásban mocorgok. A nyáron elmaradottakat most csinálgatom. Akkor a meleg miatt is nem megy.
Nekem a meleg nem akadályMindkét nyáron végig a napon dolgozva csináltam a kerítéseket, a kis ház vakolását. Mire árnyék lett volna, már abbahagytam, mert lassan összepakoltam, meg jött a locsolás. Ide föl nem hozok én semmit. Már a kis konyhába se teszek semmi mást. A pincében van egy halom szekrény, oda raknám majd át a műhelyt szépen sorjában
Minek van szanaszét minden, meg csak egy nagy helyet elfoglalnak.
Az meg kell másra, amit még ki kell ókumlálni, de talán lesz rá még egy évem is, pláne mire még a falait is belül rendbe teszem.

Marcsi- Hozzászólások száma : 6194
Szia Ferikém! Szépet Nektek is.masu-feri írta:

Látom behavaztatok Ózdon. Itt meg már olvadozik és elállt.

Tudtam,hogy kihúzom a gyufát.
Most váltott.

Óh! Tervem az ezernyi van, csak a megvalósítás nehéz!Marcsi írta:Persze, legyen minden logikailag a helyén. Jó lesz. Szeretem, ha tervezel, nagyon élvezem. Azt nem ha mérges vagy, ha gondok vannak. Menekülök akkor.Judit írta:Marcsi írta:Szia Juditom! Szeretem, ha tele vagy tervekkel.Judit írta:Este filozófáltam, hogy ma mit kéne csinálni? Kint annyi minden féle meló lenne, de itt bent? Már kezd az agyamra menni ez a bezártság, mosni, főzni, takarítani.... Hogy unom:( Mindegyik szinte értelmetlen meló, mindig újra lehet kezdeniKajám van, de lehet, hogy átmegyek egy fejes káposztáért a boltba és csinálok paradicsomos káposztát, meg pörköltet. Vagy?????? De azt nagyon utálom!!!!! A mélyhűtőt leolvasztom és rendbe teszem. Közben még Zolinak próbálok valami neki való szöget keresni, átviszem. És visszafelé a bolt? Meglátom. Jövő héten a pincében át- és össze-vissza akarok pakolni a szekrényekben, sok mindent le akarok oda hordani a műhelyből ami ott fölösleges, ritkán kell. Remélem, hogy nyáron a kis konyha után még azt rendbe tudom tenni belül is. Legalábbis megpróbálom. Majd kiderül.
Nekem a meleg nem akadályMindkét nyáron végig a napon dolgozva csináltam a kerítéseket, a kis ház vakolását. Mire árnyék lett volna, már abbahagytam, mert lassan összepakoltam, meg jött a locsolás. Ide föl nem hozok én semmit. Már a kis konyhába se teszek semmi mást. A pincében van egy halom szekrény, oda raknám majd át a műhelyt szépen sorjában
Minek van szanaszét minden, meg csak egy nagy helyet elfoglalnak.

Szóval lassan járj, hátha tényleg tovább érek????

Amikor ma este kipakoltam a Roziból a csillogó edényeket, azért elgondolkodtam rajta, hogy figyelem, általában 2 naponta tele lesz, persze, ha nem főzök, mert ha igen, akkor akár az nap is.
Szóval csak csodálkoztam, hogy 2 nap alatt mennyi edényt használtam!
Életem egyik legjobb döntése volt

Azért a gázszerviz egyre többet jut eszembe
Mit fognak szólni a szivacshoz?????
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tudnak-e majd valamit csinálni, de ha nem akkor visszateszik? Vagy megint rohangászhatok? Ezer kérdés.... A mennyiért már utoljára.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tudnak-e majd valamit csinálni, de ha nem akkor visszateszik? Vagy megint rohangászhatok? Ezer kérdés.... A mennyiért már utoljára.
Egészségetekre a vacsorát, gondolom, hogy meg volt:)
Az RTL-en kezdődött egy könnyű kis film, azt nézem.
Nektek is jó tévézést, majd éjszakát kívánok utána

Judit írta:Amikor ma este kipakoltam a Roziból a csillogó edényeket, azért elgondolkodtam rajta, hogy figyelem, általában 2 naponta tele lesz, persze, ha nem főzök, mert ha igen, akkor akár az nap is.

Judit írta:Egészségetekre a vacsorát, gondolom, hogy meg volt:)

Szervusztok, jó reggelt kívánok! Megint új hetet kezdünk, ennyivel közelebb vagyunk a tavaszhoz:)

Köszönöm Ferikém! Nem mondom, hogy a legjobb volt, többször fölébredtem, de vissza is aludtam, szóval kiegyeznék még ilyennel is

A legfontosabb nekem mára: gáz van! Lesz? Majd fél 8 felé megpróbálom őket hívni. Lehet, hogy még nem fogják fölvenni, csak 8-kor, de jó lenne velük beszélni, hogy aki jön, az nyomáscsökkentőt hozzon magával! Meglátom. No, meg, hogy mégis mikor jönnek, mire számítsak? Megint estére? Reggel átfutok egy fejes káposztáért és paradicsomos káposztát főznék egy kis pörkölttel. Nagyon fontos tenni valóm nincs. Ja, meg Rézit akarom majd dolgoztatni.
5 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
5 / 40 oldal